-
Μα υπαρχει κατι να κατεβασουμε στο google maps στο κινητο για να εχουμε ολα τα ρανταρ;
-
Καλησπέρα! Βρηκα το θεμα μεσω google και δε ξερω αν ειμαι εντελως ontopic αλλα θα το ρωτήσω! Κρήτη απο Ρέθυμνο προς Χανιά μετα τη γέφυρα του Πετρέ. Υπαρχει ραντάρ τοποθετημένο στο αντίθετο ρευμα (με την αντίστοιχη προηδοποιητικη σήμανση μόνο στο ρευμα Χανιά προς Ρέθυμνο.) Αλλα στο ρεύμα προς Χανιά που το ρανταρ κοιτάζει μούρη αυτοκινήτου και δεν υπάρχουν ταμπέλες πιο πριν, δεν ειναι παράνομο να βγαλει φωτογραφια;
-
Στην νέα εθνική προς Καλαμάτα, προσοχή πριν την Μεγαλόπολη, μετά τα τούνελ που αρχίζει η κατηφόρα γιατι έχει περιπολικό με ραντάρ στα δεξιά που προστίθεται μια λωρίδα. Δεν φαίνεται με το που βγαίνεις τα τούνελ.
Πηγαίνοντας προς Καλαμάτα έκανε φώτα από απέναντί αυτοκίνητο και μείωσα ταχύτητα, όχι ομως ο από πίσω μου που τον σταμάτησαν (μάλλον επειδή ήταν σεντάν δεν έβλεπε πάνω από την νησίδα τον απέναντι και δεν ακολούθησε και εμένα στην μείωση της ταχύτητας). Στην επιστροφή είχε πάλι περιπολικό και είχε σταματήσει αρκετούς πάλι. Βρήκαν καλό σημείο για κλήσεις.
Νίκος
Νίκος
-
Επισης μλοκο με ρανταρ εξω απο Ναυπακτο προς αντιριο,εχει ευθεια,κατοικημενη περιοχη με ΟΤ 50 χ.ω....
ΥΓ Καλες διακοπες και καλο 15αυγουστο!
-
Ασυνείδητοι στην Κρήτη: Έφτιαξαν Facebook γκρουπ για τα μπλόκα της Τροχαίας
....θυμαστε το bloka.gr?
-
Ερασιτέχνες. Εδώ το waze (ίσως το ποιο διαδεδομένο πρόγραμμα navigation στο εξωτερικό αγορασμένο από την Google) έχει τη δυνατότητα να αναφέρεις live τα μπλόκα.
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Ασυνείδητοι στην Κρήτη: Έφτιαξαν Facebook γκρουπ για τα μπλόκα της Τροχαίας....θυμαστε το bloka.gr?
Ελληνάρες ρε. Είμαστε η χειρότερη φάρα ανθρώπων πάνω σε αυτό το πλανήτη. Δεν μας πειράζει που ένα μέτριο gps, για να μην πω όλα, σε ειδοποιεί για τις κάμερες,δεν μας πειράζει οι τόσες εφαρμογές που υπάρχουν και είναι εύκολα προσβάσημες με λίγα 'κλίκ', αλλά μας πείραξε που κάποιοι έφτιαξαν σελίδα στο facebook. Το καλύτερο είναι από κάτω τα σχόλια και το κράξιμο που πέφτει για τη Κρήτη και για τους Κρητικούς.
-
Δεν ξερω φιλε μου πως το εννοεις αλλα δεν θα ηθελα να εχανα το παιδι μου απο σπο εναν μεθυσμενο,δεν θα ηθελα συριο ουτε το παιδι μου να εινσι μεθυσμενο και να κανει κατι κακο.Στην Αλεξανδρεια Ημαθιας ολοι ηξεραν για τον 14χρονο που επερνε το αμαξι...Φθασαμε στην Ελλαδα του 2017 αυτος που εχει ανασφαλιστο που δεν εχει διπλωμα που οδηγα μεθυσμενος με φθαρμενα λαστιχα με το σκυλι αγγαλια να ειναι ο μαγκας ο κανονικος ή η ρουφιανα η κριση τα κανει ολα.ΟΧΙ λαθος νοοτροπια λαθος παιδεια και δεν θελουμε να αλλαξουμε,η κριση ειναι αλλη μια ΦΤΗΝΗ δικαιολογια για ολους και για ολα....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Δεν ξερω φιλε μου πως το εννοεις αλλα δεν θα ηθελα να εχανα το παιδι μου απο σπο εναν μεθυσμενο,δεν θα ηθελα συριο ουτε το παιδι μου να εινσι μεθυσμενο και να κανει κατι κακο.Στην Αλεξανδρεια Ημαθιας ολοι ηξεραν για τον 14χρονο που επερνε το αμαξι...Φθασαμε στην Ελλαδα του 2017 αυτος που εχει ανασφαλιστο που δεν εχει διπλωμα που οδηγα μεθυσμενος με φθαρμενα λαστιχα με το σκυλι αγγαλια να ειναι ο μαγκας ο κανονικος ή η ρουφιανα η κριση τα κανει ολα.ΟΧΙ λαθος νοοτροπια λαθος παιδεια και δεν θελουμε να αλλαξουμε,η κριση ειναι αλλη μια ΦΤΗΝΗ δικαιολογια για ολους και για ολα....Ούτε εγώ ξέρω αγαπητέ τί εννοείς. Κι ούτε ξέρω πολλούς ανθρώπους που θέλουν να σκοτωθεί κάποιος δικός τους άνθρωπος. Μάλλον, δε ξέρω κανένα!!!
Ακόμα και εδώ μέσα πολλές φορές συζητάμε για το που είναι τανπλόκα τις τροχαίας, που είναι τα ραντάρ και που τα αλκοτέστ. Κανείς δεν παραπονιέται. Η σελίδα στο facebook όμως ενοχλεί. Α είναι και στη Κρήτη? Τί μαλάκες που είναι οι Κρητικοί ρε παιδί μου!!!
οκ -
Στο μπλογκ που αναφερεις δεν λεει πως να αποφευγουν τα αλκοτεστ οι κρητικοι (και οποιοι αλλοι να ηταν) ???Αρα τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που γραφω? Και δεν εχω τιποτα με τους κρητικους
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Στο μπλογκ που αναφερεις δεν λεει πως να αποφευγουν τα αλκοτεστ οι κρητικοι (και οποιοι αλλοι να ηταν) ???Αρα τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που γραφω? Και δεν εχω τιποτα με τους κρητικουςΤί κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω.
Πότε είπα εγώ ότι έχεις κάτι με τους Κρητικούς? Μήπως εσύ δεν έχεις καταλάβει τί έγραψα εγώ και μου γράφεις πράγματα τα οποία είναι άσχετα με αυτά που λέω εγώ οπότε η απάντησή μου είναι άσχετη κι απαντάς κι εσύ διαφορετικά? -
Ραντάρ στο δευτερο παρκινκ μετα τα διοδια αγγελοκαστρου προς Ιωάννινα και πριν τα διοδια Θήβας προς Λαμία.
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Ραντάρ στο δευτερο παρκινκ μετα τα διοδια αγγελοκαστρου προς Ιωάννινα και πριν τα διοδια Θήβας προς Λαμία.Στο 69 περίπου νομίζω, χωριό-έξοδος Ρίγανη. Το πιο κλασσικό ραντάρ της Ιόνιας. Την στήνουν τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο.
Και περίπου στο 110 στην άνοδο σε μια μεγάλη κατηφόρα. -
-
ήρθε στον πατέρα μου κλήση από φωτογραφικο ραντάρ (τροχαία Λαμίας) στον περιφερειακό Λαμίας-Λάρισας.
€175 και 2 μήνες δίπλωμα.
όριο 50χλμ.
ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτό? γιατί από την φωτογραφία δεν μπορούσε να καταλάβει.ερχόταν από καρδίτσα προς αθήνα
εν τω μεταξύ, ο πατέρας είναι πάντα δεξιά και τον περνάνε και τα ΚΤΕΛ...αυτό πάντως που βάζουν ένα γελοίο όριο σε μια ευθεία και καπάκια μια κάμερα, πιστεύουν ότι βοηθάει στην μείωση των τροχαίων?
επίσης, οι κάμερες δουλεύουν 24ώρες ή τις ανοίγουν κατά βούληση?
σε Λαμιώτικες πινακίδες, στέλνουν κλήσεις? -
Όπως βλέπεις, στη συγκεκριμένη διαδρομή έχει αρκετές σταθερές φωτογραφικές, οπότε μόνο κάποιος ντόπιος ίσως ξέρει ποιά λειτουργεί.
Στέλνουν και σε Λαμιώτικες πινακίδες, και σε όλες τις υπόλοιπες.
-
Παιζει να υπαρχουν και χειρος καμερες που βγαζουν φωτο...αυτη την εντυπωση εχω..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν υπάρχει μπλόκο με χειρός, υπάρχει και βανάκι για την κάμερα και συνήθως σε σταματάνε επιτόπου. Οπότε θα τους είχε δεί.
-
Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα φορητά που τα τοποθετούν για μία μέρα σε ένα σημείο; Αυτά αυτόματα όπως τα σταθερά ραντάρ, βγάζουν φωτογραφία. Μετά πάει η αστυνομία το παίρνει και βλέπει τις καταγραφές και στέλνει τις κλήσεις.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα φορητά που τα τοποθετούν για μία μέρα σε ένα σημείο; Αυτά αυτόματα όπως τα σταθερά ραντάρ, βγάζουν φωτογραφία. Μετά πάει η αστυνομία το παίρνει και βλέπει τις καταγραφές και στέλνει τις κλήσεις.Φυσικα και υπαρχουν εδω και πολλα χρονια.Το βαζουνε σε τριποδα και απλα θελουν ρευμα,τουλαχιστον αυτα που υπηρχαν πριν αρκετα χρονια.Σημερα θα υπαρχουν πιο συγχρονα και μεσα σε συμβατικα αυτοκινητα της τροχαιας...
Radar και πού βρίσκονται.