-
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Παιδιά φίλος χθές είδε την κάμερα που βρίσκεται στην Εθνική οδό Χανιά-Ρέθυμνο,πρίν το Πλατάνι(είσοδος-έξοδος από Σόυδα-Ν.Ν.Κ για Ε.Ο) να αστράφτει.Το λέω γιατί είναι αρκετοί οδηγοί που πιστεύουν ότι δεν λειτουργούν ακόμα.Λειτουργούνε κανονικότατα. 6-7 γνωστοί είναι ήδη φωτογραφημένοι, τα όρια στις κάμερες είναι απαράδεκτα. Κάτι 50 και 60 σε ευθειάρες...που νομίζεις ότι θα σταματήσεις να κατέβεις αν κόψεις τόσο!!
-
Ναι πραγματικά! Εντωμεταξύ είχαν πεί ότι θα υπάρξει ξεκάθαρη σήμανση και ανακοίνωση από την Τροχαία πριν τις θέσουν σε λειτουργία...Τι ωραία!
-
Άλλος ένας στη λίστα της Κρήτης:
..κλήση της τροχαίας για υπερβολική ταχύτητα (94χλμ/ώρα) -
Γι αυτο ξεκινησαν τις μπαλωθιες.
http://www.cretalive.gr/crete/view/puro ... oak/177231
-
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
Γι αυτο ξεκινησαν τις μπαλωθιες.http://www.cretalive.gr/crete/view/puro ... oak/177231
κι άλλη...
http://www.zarpa.gr/οι-π ... %B9%CF%83/ -
Ο χρήστης plokami έγραψε:
Άλλος ένας στη λίστα της Κρήτης:
..κλήση της τροχαίας για υπερβολική ταχύτητα (94χλμ/ώρα)Δεν είμαι υπερ της αυτοδικίας, αλλά αυτό το αίσχος πώς αλλιώς μπορεί να αντιμετωπισθεί, εκτος από με πυρά ομαδόν;
-
Κλασσικος κομπλεξικος οδηγος. Φταινε ΟΛΟΙ οι αλλοι για την δικη του παραβαση..
-
Συγγνώμη ρε Γιάννη, θεωρείς τα όρια σωστά και λογικά; Κι αν ναι, τα τηρείς ΠΑΝΤΑ;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κλασσικος κομπλεξικος οδηγος. Φταινε ΟΛΟΙ οι αλλοι για την δικη του παραβαση..δεν γίνεται να πηγαίνεις με τα όρια στο δρόμο αυτόν. Τον κάνω 20-25 φορές το χρόνο (το Χανιά-Ηράκλειο) και ξέρω και την παραμικρή λακούβα. Είναι 130 χιλ. από έξοδο σε είσοδο των πόλεων και κάτι χειμωνιάτικα πρωινά που έφευγα 5-6 το πρωί το έκανα σε 1:10-1:20 με Cruise control στα 105-110 χαω και είναι πολύ πολύ χαλαρή οδήγηση (υπάρχουν μόνο 4-5 στροφές για κάτω από 100χαω).
Τηρώντας τα όρια (που κάπου φτάνουν τα 20 ή 30 χαω) χρειάζεσαι 2,5 ώρες!! Το Κτελ με τις στάσεις - που μάλλον κι αυτό δεν τα τηρεί όλα - κάνει 3 ώρες. ΕΛΕΟΣ!!!
Πριν 2 βδομάδες με πολύ καλοκαιρινή μεσημεριανή κίνηση και τη μάστιγα των ενοικιαζόμενων (που είναι χωρίς υπερβολή, χιλιάδες) + τα ραντάρ (που τα ξέρω όλα βέβαια και κόβω) έκανα 2ω και 5λ.
Μόνο κομπλεξικός λοιπόν δεν είναι ο οδηγός, αλλά αγανακτισμένος. Θα περιμένω να δω τα στατιστικά των τροχαίων μετά το καλοκαίρι και ίσως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Έτσι κι αλλιώς αυτός ο δρόμος πάει να πιάσει στατιστικά την Κορίνθου-Πατρών. -
Η αλήθεια είναι πως η εισαγωγή περί σπουδών κι ανεργίας και μεροκάματων για να βγει το εισόδημα είναι άσχετες με τον εισπρακτικό χαρακτήρα των ορίων. Θα ήταν το ίδιο δικαιολογημένος ακόμα κι αν ήταν εκατομμυριούχος.
-
Φορητό ραντάρ σήμερα το μεσημέρι στη λεωφόρο Κύμης, στο ύψος του ΟΑΚΑ, κατεύθυνση προς Νέο Ηράκλειο.
Ο δρόμος έχει όριο μόλις 50 αλλά έχω παρατηρήσει ότι πολλοί αναπτύσσουν υπερβολικές ταχύτητες.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Συγγνώμη ρε Γιάννη, θεωρείς τα όρια σωστά και λογικά; Κι αν ναι, τα τηρείς ΠΑΝΤΑ;Ρε συ οχι βεβαια. Εννοειται κ δεν ειναι σωστα. Ομως το γενικοτερο πνευμα του ηταν κομπλεξικο. Αυτο εννοω.
-
Γιατι ειναι κομπλεξικο το πνευμα του οταν λεει τα αυτονοητα? Οτι τα ορια και ο τροπος εφαρμογης τους, ειδικα στο συγκεκριμενο δρομο, ουδεμια σχεση εχουν με την οδικη ασφαλεια και εξυπηρετουν αλλους σκοπους. Πως να τα εγραφε δηλαδη?
-
Aν τις κουκουλώσεις με σακούλα σκουπιδιών, θεωρείται δολιοφθορά;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Φορητό ραντάρ σήμερα το μεσημέρι στη λεωφόρο Κύμης, στο ύψος του ΟΑΚΑ, κατεύθυνση προς Νέο Ηράκλειο.Ο δρόμος έχει όριο μόλις 50 αλλά έχω παρατηρήσει ότι πολλοί αναπτύσσουν υπερβολικές ταχύτητες.
Πώς ορίζεις το 'υπερβολικές';
Τα 100 π.χ. (στάνταρ τρόπος υπολογισμού 'φυσιολογικού' ορίου = νόμιμο όριο προσαυξημένο κατά 100%) είναι μια χαρά για μένα εκεί.
(*): 'φυσιολογικό' όριο είναι αυτό που αφορά τυπικό οδηγό, καλώς συντηρημένου, ΙΧ. Άντρας, κάτω από 65, μέρα, ξεκούραστος, ξεμέθυστος.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Φορητό ραντάρ σήμερα το μεσημέρι στη λεωφόρο Κύμης, στο ύψος του ΟΑΚΑ, κατεύθυνση προς Νέο Ηράκλειο.Ο δρόμος έχει όριο μόλις 50 αλλά έχω παρατηρήσει ότι πολλοί αναπτύσσουν υπερβολικές ταχύτητες.
Στην Σπύρου Λούη θα εννοείς.Αμέσως μετά από το κάτι σαν τόυνελ που κάνεις αριστερά για Golden Hall?
Αν ναι κλασικό σημείο.Δεν νομίζω να πηγαίνει κανείς(ανυποψίαστος) με κάτω από 70-80 σε εκείνο το σημείο
-
Ο χρήστης Kostas24 έγραψε:
Στην Σπύρου Λούη θα εννοείς.Αμέσως μετά από το κάτι σαν τόυνελ που κάνεις αριστερά για Golden Hall?Ωχ ναι, σόρρυ. Σπύρου Λούη, όχι Κύμης.
Αν ναι κλασικό σημείο.Δεν νομίζω να πηγαίνει κανείς(ανυποψίαστος) με κάτω από 70-80 σε εκείνο το σημείο
Εγώ πάω με 70 στη δεξιά
-
Ευχαριστούμε το Δήμο Πλατανιά στα Χανιά που μας έστειλε κάτι όμορφες κλήσεις με ραντάρ. Όλες είναι από πέρυσι και το περίεργο είναι ότι όλες έχουν όριο ταχύτητας τα 70 και τα αμάξια πήγαιναν όλα μεταξύ 100 και 110.
350 ευρά έκαστη.
-
Εμ έχεις και παρά δύο, 100 άλογα...ραλίστας είσαι;
-
ποιος ειναι ο τροπος να μπουν τα σημεια των ρανταρ μεσα στο Google GPS που εχουμε στο κινητο; Βλεπω διαφορα site που λενε τα σημεια gps ρανταρ και δεν ξερω πως να τα φτιαξω. Το ειπανε ξανα πριν αλλα δεν ελαβε σαφεις υποδειξεις
Radar και πού βρίσκονται.