-
Ναι, πήγαινε +20 απ τα όρια στους επαρχιακούς και αμα καταφέρεις να μην αποκοιμηθείς τα λέμε.
Κάτσε να δώσω και κανα σύρμα στον πατέρα γιατί βλέπω να το κλαίει το δίπλωμα στο πρώτο ταξίδι λευκάδα αθήνα
-
Το καλύτερο είναι να πηγαίνεις με 200 χωρίς να υπολογίζεις τίποτα, να πουλάς μαγκιά στην αριστερή λωρίδα με τα φωτα σε όποιον παει πιο σιγα και όταν σε σταματήσει η τροχαία να κλαις σαν την ΄΄ετέρα΄΄ και μετά να σιχτιρίζεις την αστυνομία που στα ξήλωσε όλα (πινακίδες - δίπλωμα) και τον άδικο νόμο.
Και φυσικά είναι προτιμότερο να ΜΗΝ αργήσεις μισή ώρα, αλλά να σκοτώσεις κανένα με τις ψευτομαγκιές σου...
και αντε στο καλό αν φας τα μουτρα σου μόνος, τι σου φταίει ο οικογενειάρχης.
Τι ψαχνουμε συμφορουμίτες να βρούμε εκτός από έλλειψη παιδείας? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπόψιν, εκτός από την Αττική Οδό, σιγά σιγά δίνονται στην Τροχαία και οι υπόλοιπες κάμερες που βρίσκονταν σε αχρησία εδώ και χρόνια.
Μιλάμε για περίπου 350 κάμερες σε όλη την Ελλάδα.
Είναι από καιρό χαρτογραφημένες σε διάφορα GPS οπότε φροντίστε να τα ενημερώσετε.
Συμβουλή μου: ταξιδεύουμε πάντα όχι περισσότερο από +20 σε εθνικούς ή +30 χλμ στον αυτοκινητόδρομο. Έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και καις λιγότερη βενζίνη.(Nexus + Tapatalk)
Με αφορμή τον ΗΦ, ξέρει κανείς πως βάζω διαφορετικούς ήχους στις κάμερες σε igo8.3 ? Δηλ άλλον ήχο για κινητά μπλόκα, άλλον για τις σταθερές κάμερες άλλον για τις λεωφορειολωρίδες κτλ?
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Το καλύτερο είναι να πηγαίνεις με 200 χωρίς να υπολογίζεις τίποτα, να πουλάς μαγκιά στην αριστερή λωρίδα με τα φωτα σε όποιον παει πιο σιγα και όταν σε σταματήσει η τροχαία να κλαις σαν την ΄΄ετέρα΄΄ και μετά να σιχτιρίζεις την αστυνομία που στα ξήλωσε όλα (πινακίδες - δίπλωμα) και τον άδικο νόμο.
Και φυσικά είναι προτιμότερο να ΜΗΝ αργήσεις μισή ώρα, αλλά να σκοτώσεις κανένα με τις ψευτομαγκιές σου...
και αντε στο καλό αν φας τα μουτρα σου μόνος, τι σου φταίει ο οικογενειάρχης.
Τι ψαχνουμε συμφορουμίτες να βρούμε εκτός από έλλειψη παιδείας?Το καλυτερο ειναι να πηγαινεις μεχρι εκει που νιωθεις εσυ ασφαλης αναλογα και με το αυτοκινητο που οδηγεις, οντας ομως πιο γρηγορος απο σχεδον ολους τους αλλους
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
H τακτικη μου απο χθες για την ΑΟ ειναι '' ξεβιδωνω πινακιδες λιγο πριν το εμπα και ξαναμπαινουν οταν φτασω εκει που θελω ''
Για 1-2 μερες το πολυ το μηνα που τη χρησιμοποιωΡίξε μια ματιά:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -U6GpKH3VEΑυτά τα ξέρω μπόλικα χρονια τώρα, από όταν εμένα Αγγλία. Έχω μια απορία όμως...το πίσω πες ειναι οκ όταν έχει κατέβει, ψιλολειτουργει και σαν σποιλερ πες με τη ροή του αέρα. Το μπροστά όμως με 200 χιλιόμετρα, πόσο θα αντέξει στην πίεση του αέρα πριν γινει ιπτάμενο?
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
H τακτικη μου απο χθες για την ΑΟ ειναι '' ξεβιδωνω πινακιδες λιγο πριν το εμπα και ξαναμπαινουν οταν φτασω εκει που θελω ''
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -U6GpKH3VEΑυτά τα ξέρω μπόλικα χρονια τώρα, από όταν εμένα Αγγλία. Έχω μια απορία όμως...το πίσω πες ειναι οκ όταν έχει κατέβει, ψιλολειτουργει και σαν σποιλερ πες με τη ροή του αέρα. Το μπροστά όμως με 200 χιλιόμετρα, πόσο θα αντέξει στην πίεση του αέρα πριν γινει ιπτάμενο?
Οι κάμερες φωτογραφίζουν από πίσω...
Μπροστά δεν χρειάζεται.Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.speedflip.com/index.htm -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Οι κάμερες φωτογραφίζουν από πίσω...
Μπροστά δεν χρειάζεται.Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.speedflip.com/index.htmΝομίζεις, υπάρχουν κι άλλες κάμερες όμως στους δρόμους, διόδια, τούνελ κτλ, διαχείρισης κυκλοφορίας, όπου αν ασχοληθούν να σε βρουν, θα σε βρουν από την μπροστινή. Άρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, χρειάζεται. Οπότε το ερώτημα μου παραμένει.
-
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.speedflip.com/index.htm -
Έχεις υπόψη σου ότι αυτό που προτείνεις σε 3-4 διαφορετικά μηνύματα σου είναι παράνομο;
-
Επειδή το δείχνει δεν σημαίνει ότι και θα το αγοράσουμε.
Και άλλοι δείχνουν parking sensors οποίος θέλει αγοράζει και είναι υπεύθυνος για τη χρήση τους.
Πάντως στις σταθερές κάμερες δεν χρειάζεται το συγκεκριμενο γιατί πολύ απλά γνωρίζεις τα σημεια που βρίσκονται. -
Αυτό εννοείται. Εγώ απλά τον ρωτάω αν έχει υπόψη του ότι αυτό που προτείνει είναι παράνομο.
-
Δεν προτείνω!
Ενημερώνω...Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του.
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Κυριως ΣΚ αλλα αυτην την εβδομαδα ηταν και καθημερινη βραδακυ(!) στην Σπυρου Λουη με κατευθυνση προς Κυμης ειναι standard το μπλοκο για ταχυτητα με προτιμηση σε οτιδηποτε ξεχωριζει. ΟΛΟΙ φανταζομαι πηγαινουν με περισσοτερα απο 50 που ειναι το οριο αλλα συνηθως δεν σταματανε euro/corean_box χωρις αυτο να τα εξαιρει οταν δεν εχει κινηση.Πλέον και καθημερινές οποιαδήποτε ώρα.Πιστόλι και σταμάτημα
Και δεν νομίζω να πηγαίνει κανένας με 50 χιλιόμετρα σε εκείνο το σημείο(αμέσως μετά την εξόδο για Golden Hall). -
Πόσο καιρό κάνει για να έρθει η κλήση από την ΑΟ; ΈΧω την εντύπωση ότι έφαγα φλασάρισμα σε όριο με 100, πήγαινα με 140 (πόσο να έκλεβε το κοντέρ) κάπου στο 38.5ο χλμ προς Ελευσίνα (από ότι είδα , έχει στο 39.5) , οπότε μπορεί να είναι και αυτή... Διάλεξα σημείο να κάνω προσπέραση ρε γμτ...ενώ πηγαίνω ευλαβικά στο +20 max.
-
Eμενα μου χε ερθει το '11 μετα απο 6 μηνες...βεβαια κατσε να δουμε πρωτα ΑΝ σου ρθει γιατι δεν ειναι απολυτο
-
Παιδια θα κατεβω Καλαματα.Εχω ακουσει οτι ο δρομος ειναι πολυ καλος...
Απο Αθηνα που να προσεξω για radar? -
-
kostis20 πολύχρονος.. προσοχή κυρίως σε 2 σημεία στο Κόρινθος-Καλαμάτα. Στην ευθεία της Τρίπολης, στο τελευταίο πάρκινγκ την στήνουν πάρα πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες.
..και ακολουθεί σε συχνότητα το πάρκινγκ στην ευθεία πριν τον κόμβο της Στέρνας. -
Ευχαριστω!
-
Καλημέρα σας...
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχουν και λειτουργούν κάμερες στην Εγαντία οδό.
Βασικά το κομμάτι που έκανα ήταν από Μέτσοβο, μέχρι την έξοδο της Παραμυθειάς (με αυτή την κατεύθυνση).
Ήμουν με την μοτοσυκλέτα και η αλήθεια είναι ότι ήμουν συνέχεια με αρκετά χλμ/ώρα.Thnx in advance...
Radar και πού βρίσκονται.