-
Πρέπει να παίζουν νέα ραντάρ στην Μεσογείων και στην Μαραθώνος. Είδα στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μετά το τούνελ προς Παλλήνη 2 ραντάρ ενα σε κάθε κατεύθυνση. Επίσης είδα άλλα 2 νέα στην Παλλήνη έξω από το Μουσικό Λύκειο Παλλήνης επίσης ένα σε κάθε κατεύθυνση.
Pipinos76 τι play ?
-
Θα είναι υπερβολικά νέες γιατί ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί στο index.pois.gr
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Θα είναι υπερβολικά νέες γιατί ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί στο index.pois.grΑ καλά αν περιμένω από αυτούς.... ...αφού καθημερινά περνάω είναι δυνατόν να ξέρουν καλύτερα αυτοί από μένα ;
Ναι πρέπει να μπήκαν το ΣΚ. Δεν μοιάζουν με τις άλλες. Είναι ΣΑΦΩΣ πιο μικρές. Είναι για να καταλάβεις σαν το φλας των παλαιών. Αλλά δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι κάμερα. Α και είναι πάνω στον δρόμο, φαίνονται.
-
Δεν έχω περάσει από εκεί εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως είναι οι νέες από τις 15 κάμερες που λεγόταν ότι θα τοποθετηθούν. Αν γίνεται, αυτοί που περνάνε από τα σημεία αυτά συχνά, ας ανεβάσουν κάποιες φωτογραφίες και το στίγμα μετά βρίσκεται εύκολα. Προς το παρόν, δε νομίζω να έχουμε κίνδυνο μέχρι να τελειώσει η τοποθέτηση, η διακρίβωση και να τοποθετηθούν οι προειδοποιητικές πινακίδες. Ας είμαστε όμως έτοιμοι για παν ενδεχόμενο ξεκινώντας με φωτογραφίες. Περιμένουμε, λοιπόν, του 'διαβάτες' να μας δώσουν πληροφορία.
Η ενημέρωση πάντως του gpspocketpc λειτούργησε. Σήμερα που ανέβηκε εδώ, ανέβηκε και εκεί:
http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtop ... 5&start=30
Ευχαριστώ.
-
ΟΚ, θα φωτογραφήσω μία εξ αυτών αύριο. Στίγματα δεν έχω χρόνο να κάτσω να δώσω.
-
BTW, στην Α.Ο. (για την οποία γράφτηκαν πολλά, αναφορικά με την έλλειψη προειδοποιητικών πινακίδων πριν τα ραντάρ)... τοποθετήθηκαν παντού ταμπέλες που ενημερώνουν για τον έλεγχο της ταχύτητας με ηλεκτρονικά μέσα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
BTW, στην Α.Ο. (για την οποία γράφτηκαν πολλά, αναφορικά με την έλλειψη προειδοποιητικών πινακίδων πριν τα ραντάρ)... τοποθετήθηκαν παντού ταμπέλες που ενημερώνουν για τον έλεγχο της ταχύτητας με ηλεκτρονικά μέσα.Το θέμα είναι όμως πριν τοπθετηθούν οι πινακίδες φωτογράφιζαν ;
-
Εξαιρετική ερώτηση.
-
οχι
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Δεν έχω περάσει από εκεί εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως είναι οι νέες από τις 15 κάμερες που λεγόταν ότι θα τοποθετηθούν. Αν γίνεται, αυτοί που περνάνε από τα σημεία αυτά συχνά, ας ανεβάσουν κάποιες φωτογραφίες και το στίγμα μετά βρίσκεται εύκολα. Προς το παρόν, δε νομίζω να έχουμε κίνδυνο μέχρι να τελειώσει η τοποθέτηση, η διακρίβωση και να τοποθετηθούν οι προειδοποιητικές πινακίδες. Ας είμαστε όμως έτοιμοι για παν ενδεχόμενο ξεκινώντας με φωτογραφίες. Περιμένουμε, λοιπόν, του 'διαβάτες' να μας δώσουν πληροφορία.Η ενημέρωση πάντως του gpspocketpc λειτούργησε. Σήμερα που ανέβηκε εδώ, ανέβηκε και εκεί:
http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtop ... 5&start=30
Ευχαριστώ.
Απο ελευσινα προς αεροδρομιο τοποθετησαν πινακιδες λιγα μετρα πριν την εξοδο Φυλης/Ανω Λιοσια.Εχουν τοποθετηθει 2 προειδοποιιτικες πινακιδες που δεν υπηρχαν.Δεν μπορεσα να εντοπισω την καμερα,μιας και βγαινω απο την ΑΟ σε αυτη την εξοδο.Μπορει να ειναι λιγα μετρα αργοτερα,και αφου ηδη εχω βγει απο την εξοδο.Προσοχη!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν έχω περάσει από εκεί εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως είναι οι νέες από τις 15 κάμερες που λεγόταν ότι θα τοποθετηθούν. Αν γίνεται, αυτοί που περνάνε από τα σημεία αυτά συχνά, ας ανεβάσουν κάποιες φωτογραφίες και το στίγμα μετά βρίσκεται εύκολα. Προς το παρόν, δε νομίζω να έχουμε κίνδυνο μέχρι να τελειώσει η τοποθέτηση, η διακρίβωση και να τοποθετηθούν οι προειδοποιητικές πινακίδες. Ας είμαστε όμως έτοιμοι για παν ενδεχόμενο ξεκινώντας με φωτογραφίες. Περιμένουμε, λοιπόν, του 'διαβάτες' να μας δώσουν πληροφορία.
παρατηρώντας τα καλά είδα ότι είναι σκέτα κουτιά.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Απο ελευσινα προς αεροδρομιο τοποθετησαν πινακιδες λιγα μετρα πριν την εξοδο Φυλης/Ανω Λιοσια.Εχουν τοποθετηθει 2 προειδοποιιτικες πινακιδες που δεν υπηρχαν.Δεν μπορεσα να εντοπισω την καμερα,μιας και βγαινω απο την ΑΟ σε αυτη την εξοδο.Μπορει να ειναι λιγα μετρα αργοτερα,και αφου ηδη εχω βγει απο την εξοδο.Προσοχη!
Είναι στο 19,4 ή 19,5 χλμ ( δε θυμάμαι ακριβώς ) στην ηλεκτρονική πινακίδα. Έχει όμως κ πριν το μεγάλο τούνελ που καραδουλεύει απ' οτι κατάλαβα με ταχύτητες 145+, όπως αντίστοιχα κ στην κατευθυνση προς Ελευσίνα πριν το τούνελ.
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Είναι στο 19,4 ή 19,5 χλμ ( δε θυμάμαι ακριβώς ) στην ηλεκτρονική πινακίδα. Έχει όμως κ πριν το μεγάλο τούνελ που καραδουλεύει απ' οτι κατάλαβα με ταχύτητες 145+, όπως αντίστοιχα κ στην κατευθυνση προς Ελευσίνα πριν το τούνελ.
Eιναι αυτή που λέω άστραφτε το περασμένο Σάββατο βράδυ. Άστραψε στους δυο προπορευόμενους και πλακώθηκα στα φρένα.
Είναι στην αριστερή λωρίδα στο τέλος του σταθμού του προαστιακού (από εκεί και η πρόσβαση της) και είναι σχετικά ψηλά. -
Λοιπόν στο περίπου θα βάλω τις περιοχές. (δεν έχω στίγματα αλλά αν περάσετε θα τα δείτε)
Στο μουσικό γυμνάσιο της Παλλήνης (αυτά από ότι είδα είναι άδεια κουτιά)
Και λίγο πριν το τούνελ του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής ερχόμενος από Μαραθώνα για Αθήνα.
Και τα 2 σημεία έχουν 1 σε κάθε κατεύθυνση για να τους πιάσουν όλους!
-
Σε πόσα χλμ πάνω από το όριο αστράφτει και σε κάνει τσακωτό;
Το προηγούμενο Σάββατο που γυρνούσα από Ν.Μάκρη, προσπαθούσα και εγώ να τις εντοπίσω (τις 2 στο ρεύμα προς Αθήνα τις είδα) αλλά όλοι πηγαίναμε εντός ορίων (άντε 10-20χλμ παραπάνω) οπότε σε όλη τη διαδρομή δεν είδα να αστράφτει τίποτα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σε πόσα χλμ πάνω από το όριο αστράφτει και σε κάνει τσακωτό;Το προηγούμενο Σάββατο που γυρνούσα από Ν.Μάκρη, προσπαθούσα και εγώ να τις εντοπίσω (τις 2 στο ρεύμα προς Αθήνα τις είδα) αλλά όλοι πηγαίναμε εντός ορίων (άντε 10-20χλμ παραπάνω) οπότε σε όλη τη διαδρομή δεν είδα να αστράφτει τίποτα.
στην Παλλήνη έχει όριο 40 ελέω σχολείου.
στον Σταυρό έχει όριο 60 , μιλάμε για ευθεία 3 λωρίδων εκεί που είναι.
στα υπόλοιπα έχει 70 αριστερή και 50 δεξιά αλλά ρώτησα το συνεργείο όταν τις ρύθμιζαν και μου είπαν ότι γράφει στα 105.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το προηγούμενο Σάββατο που γυρνούσα από Ν.Μάκρη, προσπαθούσα και εγώ να τις εντοπίσω (τις 2 στο ρεύμα προς Αθήνα τις είδα) αλλά όλοι πηγαίναμε εντός ορίων (άντε 10-20χλμ παραπάνω) οπότε σε όλη τη διαδρομή δεν είδα να αστράφτει τίποτα.
στα υπόλοιπα έχει 70 αριστερή και 50 δεξιά αλλά ρώτησα το συνεργείο όταν τις ρύθμιζαν και μου είπαν ότι γράφει στα 105.
Στon Ν. Βουτζά έχει όριο 30
-
Χθες αργά το βράδυ στην είσοδο της ΑΟ στη Μεταμόρφωση (από Κηφισσό προς Αεροδρόμιο), αμέσως μετά τα διόδια το γνωστό μπλόκο και σταματούσαν αβέρτα. Ήταν γύρω στα 8-10 σταματημένα αυτοκίνητα και τροχαίος να σκανάρει συνεχώς τα διόδια για να σταματήσει κι άλλους.
Ανοίγει η μπάρα στα διόδια και ξεκινάω σχεδόν ταυτόχρονα με ένα άλλο Golf V Fsi (είχε παλιές πινακίδες) που ήταν δίπλα και σταματάει εκείνον (προφανώς για ΚΤΕΟ και τα σχετικά).
Για μια ακόμα φορά δεν άντεξα στον πειρασμό και επιτάχυνα προκλητικά περνώντας δίπλα τους
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
105??? Και ο μ@λ@κ@ς το ρυθμιζα να πηγαινω μεχρι 90
-
κι εγώ τόσο πάω...μην σου πω και 80. Ασε μην την πατήσουμε ...
Στην Παλλήνη όταν μπουν που έχει 40 μην περάσεις με πάνω από 70. Να θυμάσαι πάντα το +30 από το όριο.
Radar και πού βρίσκονται.