-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Καταρχάς, υπάρχουν και επιστημονικά forum, άρα άτοπη η τοποθέτησή σου από την αρχή.Επιπλέον, δε νομίζω σε πολλά επιστημονικά συνέδρια να ανεβάζουν τις επιδόσεις των jammers και των αντίστοιχων μηχανημάτων. Τα συνέδρια είναι πολύ πιο θεωρητικά. Αν κάνεις barrage jamming σε FH θα έχεις αυτά τα αποτελέσματα κτλ κτλ
Μην φαιδροποιείς τις προσπάθειες κόσμου, τη δουλειά τους, τον κόπο τους. Ακόμα και τα παιδιά με τα οποία αντιπαρατίθεμαι, έχουν προσφέρει έργο. Σκέψου ότι μια δοκιμή με ανιχνευτές είναι σαν μια δοκιμή σύνδεσης με 3G+ σε ένα BS στο οποίο μετράμε την πραγματική ταχύτητα που βλέπει ο χρήστης και όχι αυτή που έβγαλε ένας ερευνητής σε OPNET και παρουσίασε στο συνέδριο.
Ευχαριστώ.
Δεν έχω δει ποτέ μου σε επιστημονική δημοσίευση παραπομπή σε forum ...
Από εκεί και πέρα εσύ, που είσαι πιο μορφωμένος και πιο καλλιεργημένος από τους άξεστους που δεν ξέρουν φυσική λυκείου και προσπαθούν να πουλήσουν αντιρανταρ, θα έπρεπε να ήσουν εναντίον των αντιρανταρ και όχι να προτείνεις τρόπους 'φθηνότερης' και πιο 'αξιόπιστης' παρανομίας. 'Αεί προς ειρήνη και χρηστότητα ηθών συντελέσουμε' λέει ο όρκος των θετικών επιστημών ...
Anyway άποψη μου και (σεβαστή) αποψη σου ....
Όσο για το χιούμορ περί αριθμητικής δημοτικού δεν θα απαντήσω καν ...
(Αλήθεια σε τί σχολή διδάσκεις ???? )
-
Ποιος πουλάει στην Ελλάδα veil και LS; Δε γνωρίζω κανέναν πωλητή τέτοιων συστημάτων. Παλιά, σε περιοδικά, έβλεπα διαφημίσεις για σπρέυ, τέτοια προϊόντα δεν έχω δει ακόμα. Εσύ όμως, φαντάζομαι γνωρίζεις καλύτερα. Αν θέλεις, πες μου κάποιον που τα έχει Αθήνα για να αγοράσω ένα LS. Είναι πολλά τα μεταφορικά από ΗΠΑ και δε συμφέρει.
Τα jammers είναι παράνομα, έστω και αν χρησιμοποιούν ελεύθερο κομμάτι της μπάντας. Δεν εξαρτάται η παρανομία μόνο από το κομμάτι της μπάντας που χρησιμοποιείται. Αν ήταν έτσι, θα ήταν νόμιμη και η παρεμβολή στο WiFi που δουλεύει σε free κομμάτι επίσης. Μην κρύβεσαι πίσω από το ότι τα πουλάνε ως κάτι άλλο από ότι είναι. Οι ανιχνευτές είναι νόμιμοι - το γράφει και ο νόμος - αρκεί να έχεις άδεια. Άρα, μέχρι τότε ΚΑΙ αυτοί είναι παράνομοι, έστω και αν υπάρχουν τα αντίστοιχα παραθυράκια. Είσαι άσχετος με το αντικείμενο δυστυχώς... τι να λέμε τώρα, αν λείπει το θεωρητικό κομμάτι, τα άλλα είναι περιττά.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Δεν έχω δει ποτέ μου σε επιστημονική δημοσίευση παραπομπή σε forum ...Από εκεί και πέρα εσύ, που είσαι πιο μορφωμένος και πιο καλλιεργημένος από τους άξεστους που δεν ξέρουν φυσική λυκείου και προσπαθούν να πουλήσουν αντιρανταρ, θα έπρεπε να ήσουν εναντίον των αντιρανταρ και όχι να προτείνεις τρόπους 'φθηνότερης' και πιο 'αξιόπιστης' παρανομίας. 'Αεί προς ειρήνη και χρηστότητα ηθών συντελέσουμε' λέει ο όρκος των θετικών επιστημών ...
Anyway άποψη μου και (σεβαστή) αποψη σου ....
Όσο για το χιούμορ περί αριθμητικής δημοτικού δεν θα απαντήσω καν ...
(Αλήθεια σε τί σχολή διδάσκεις ???? )
Επιστημονική συζήτηση σε forum δεν έχεις δει; Το reference σε πείραξε δηλαδή;
Δε διδάσκω σε σχολή. Δουλεύω στον ΟΛΠ ή αν θες είμαι στον ΟΑΕΔ. Είπαμε, δεν είμαι μέρος του συστήματος.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Θα μου δώσεις το link με τις δοκιμές που έκαναν οι πρακτικοί για να μάθω κι εγώ ο θεωρητικός τα αποτελέσματα που ήταν διαφορετικά από τις 100 δοκιμές στο εξωτερικό*;
Ευχαριστώ.
Α εντάξει...
Δεν μας αφορά το θέμα edit mod -
Δε διδάσκω σε σχολή. Δουλεύω στον **ΟΛΠ **ή αν θες είμαι στον ΟΑΕΔ. Είπαμε, δεν είμαι μέρος του συστήματος.
-
Μια και το πολυλέτε τί είναι το LS;;
Εσείς μπορεί να πλακώνεστε αλλά αφού σας αφήνουμε (όχι για πολύ ακόμα υποθέτω...) να μαθαίνουμε και τίποτα! -
Το LS είναι το Laser Shield που περιέγραψα νωρίτερα. Απλά το έγραψα σε συντομογραφία.
Μπορεί κάποιος mod να μου στείλει τα σβησμένα γιατί αφορούν εμένα και φαντάζομαι και τις δοκιμές; Ήμουν σε μάθημα κι ας φαινόμουν online, πάω ξανά και δεν πρόλαβα να δω τι ακριβώς γράφτηκε.
Οχι. modΕυχαριστώ.
Το link με τις δοκιμές που έκαναν οι πρακτικοί για να μάθω κι εγώ ο θεωρητικός τα αποτελέσματα που ήταν διαφορετικά από τις 100 δοκιμές στο εξωτερικό πότε θα το πάρω;
-
Άσχημο αυτό, εξαιρετικά άσχημο. Μήπως μπορώ να σβήσω τα post μου χωρίς ban; Δε συμφέρει να ενημερώνεις και να πλουτίζεις ένα forum και να μην μπορείς να μαθαίνεις τι ακριβώς λέγεται πίσω από την πλάτη σου... Και πάλι το forum δείχνει.... χμμμμ.... άσχημο χαρακτήρα.
Ευχαριστώ.
Κάνε ό,τι θές κανείς δεν σε εμποδίζει. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να σβήνουν δημοσιεύσεις που δεν αφορούν την συζήτηση ή παραβιάζουν οποιοδήποτε κανονισμό. mod -
Ο ηθικός νόμος όμως απαιτεί, αν η δημοσίευση αφορά κάποιο άτομο, αυτό να ενημερωθεί για αυτή και ας έχει σβηστεί. Όταν υπάρχει μια συζήτηση, έστω και έντονη, και όταν περιμένω στοιχεία για κάποιο θέμα, δεν είναι σωστό να σβήνεται μια δημοσίευση χωρίς ενημέρωση του ενδιαφερόμενου επειδή ήταν 'άσχετη' με το θέμα. Δεν αναφέρομαι σε ύβρεις που μπορεί να έχουν ειπωθεί, αλλά σε κάποια στοιχεία, κάποιες απόψεις που για εμένα μπορεί να είναι χρήσιμες και για έναν διαχειριστή να μοιάζουν ως άχρηστες ή άσχετες.
Σου αναφέρω περιστατικό από bloka. Δημοσίευση για αλκοόλ. Έχω ακούσει ΤΑ πάντα, όπως ότι έδινε οδηγίες για αποφυγή αλκοτέστ, ότι τους δούλευα (τους διαχειριστές) κτλ. Σε κάποια φάση ανεβάζω δημοσίευση από παν/μιο που επιβεβαιώνει αυτά που γράφω. Μετά από 1-2 χρόνια αλλάζει ο ΚΟΚ και περιλαμβάνει αυτά που έγραφα τότε και τα θεωρούσαν επικίνδυνες πληροφορίες...
Ευχαριστώ.
** Το τι γινότανε στα μπλόκα με το πρόσωπο σου, τα στοιχεία που παρέθετες εσύ ή άλλοι χρήστες δεν μας αφορά. Βρίσκεσαι στο φόρουμ των 4Τ, ο κανονισμός είναι σαφής στο τι σβήνεται και τι όχι και όχι δεν χρειάζεται να ενημερωθείς. Η συζήτηση, που τράβηξε πολύ, σταματάει εδώ mod**] -
-
pipinos 1976,
μπορεί αυτή η κάμερα να φωτογραφίζει και στο απέναντι ρεύμα ;
γιατί στην λ. Μαραθώνος 'διαδίδουν' τέτοιες φήμες...
-
Σε δρόμο χωρίς νησίδα θα μπορούσε να το κάνει. Στη Λ. Μαραθώνος δεν μπορεί. Βασικότερο πρόβλημα όμως είναι ότι στην Ελλάδα απαγορεύεται η από μπροστά φωτογράφιση, οπότε δε νομίζω να προχωρήσουν σε τέτοια λύση.
Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ πολύ.
Μα πως φωτογραφίζει έτσι όπως είναι στραμμένη; Οι φήμες λένε για από πίσω...
-
Παλιότερα φωτογράφιζαν και από μπρος. Στην εθνική Πύργου-Πάτρας, στη διασταύρωση της Αμαλιάδας πηγαίνοντας προς Πύργο, μου είχε κάνει προσπέραση αυτοκίνητο ακριβώς πάνω στη διασταύρωση και το φλας έλαμψε στο φως της μέρας.
-
Στη Λ. Μαραθώνος οι κάμερες φωτογραφίζουν από πίσω καθώς περνάς μπροστά από την κάμερα. Το ραντάρ μετράει ταχύτητα και η κάμερα βγάζει 2 φωτογραφίες για επαλήθευση.
Για τις κάμερες στον Πύργο δε γνωρίζω. Μπορώ να σκεφθώ φυσικά κάποιο πιθανό σενάριο. Έχω φτάσει μέχρι Κυλήνη και είδα και τις νέες και τις παλιές κάμερες. Οι παλιές ήταν αναλογικές Gatso, με κλασσικό φιλμ και λωρίδες στο έδαφος. Αν είναι ίδιες και προς Πύργο, τότε, το σενάριό μου έχει μια λογική. Φαντάζομαι ότι κατά το προσπέρασμα το αυτοκίνητο πάτησε τις λωρίδες στο αντίθετο ρεύμα και η κάμερα μέτρησε ταχύτητα και τράβηξε φωτογραφίες. Είναι πιθανόν να μη διαχωρίζει το λογισμικό τη φορά με την οποία πατάμε τις λωρίδες ή ακόμα ακόμα να έχουν προβλέψει και για αντίθετη φορά για να τραβήξουν φωτογραφίες αυτούς που μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα.
Ευχαριστώ.
-
H συγκεκριμένη είναι παλιού τύπου όπως οι υπόλοιπες 4 που συναντάς ερχόμενος προς Κυλλήνη. Τώρα που διαβάζω την εξήγηση που δίνεις θεωρώ πως το πιο πιθανό είναι αυτό, ότι πάτησε τη γραμμή στο αντίθετο ρεύμα και την ενεργοποίησε. Ως τώρα δεν ήξερα πως θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί.
Πάντως τώρα νομίζω πως από παλιές και καινούριες δουλεύει μόνο αυτή στην Αμαλιάδα. -
Παιδιά μη τσακώνεστε σε κάμποσο καιρό δε θα έχει νόημα!
http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... space.html
Αυτό που με ανησυχεί είναι το *low cost *που κάπου λέει , λέτε ο κάμποσος καιρός να γίνει λίγος ;
Γιαυτό ψηφίζω την επιλογή GPS με περασμένα τα επικίνδυνα σημεία, όλα τα άλλα είναι πεταμένα λεφτά! -
Από ό,τι κατάλαβα, αυτό που κάνει είναι στο περίπου το εξής:
Οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αποκτούν δυνατότητα ANPR, δηλαδή ανάγνωσης πινακίδων και σε συνδυασμό με τη θέση της κάθε κάμερας, γνωρίζουν πόση απόσταση έχει διανύσει το Χ όχημα σε πόσο χρόνο. Άρα, μπορούν και να κόψουν κλήσεις.
Τέτοια συστήματα, μόνο με ανάκληση πινακίδας μπορούν να ξεγελαστούν και πάλι είναι επικίνδυνο γιατί άνετα μπορεί να σε ψάξουν και να σε βρουν από άλλες καταγραφές της κάμερας. Από την άλλη, στην Αθήνα είναι δύσκολο να εφαρμοστεί γιατί πολύ απλά κατεβαίνεις πχ τη Συγγρού με 200, στρίβεις Αμφιθέας, και εκεί κόβεις τόσο που η μέση ταχύτητα που υπολογίζει το σύστημα είναι νόμιμη, ασχέτως αν πήγαινες με 200 νωρίτερα.
Πού θα πάει όμως; Θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, θα ζητήσει ο κόσμος από μόνος του κάμερες και μετά θα γίνουν όλες ANPR δήθεν για να πιάνουν τους εγκληματίες που είναι χαζοί και κυκλοφορούν με κλεμμένο όχημα και τις πινακίδες του επάνω και τελικά θα πιάνουν εμάς τους υπόλοιπους. Αυτά φοβάμαι γιατί πολύ πιθανά έχω πέσει θύμα τέτοιας απάτης με κάποιον που έχει βγάλει ίδιες πινακίδες και κατάφερε να γλυτώσει και να μου έρθει εμένα η κλήση στο σπίτι από νησί του Αιγαίου με το οποίο δεν είχα καμία σχέση.
Ευχαριστώ.
-
[quote='pipinos1976']...
Τέτοια συστήματα, μόνο με ανάκληση πινακίδας μπορούν να ξεγελαστούν...*Η λασπουριά από τη βροχή λες να κάνει δουλειά; Έχει να πέσει απλησιά! *
Πού θα πάει όμως; Θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, θα ζητήσει ο κόσμος από μόνος του κάμερες και μετά θα γίνουν όλες ANPR δήθεν για να πιάνουν τους εγκληματίες που είναι χαζοί και κυκλοφορούν με κλεμμένο όχημα και τις πινακίδες του επάνω και τελικά θα πιάνουν εμάς τους υπόλοιπους. Αυτά φοβάμαι γιατί πολύ πιθανά έχω πέσει θύμα τέτοιας απάτης με κάποιον που έχει βγάλει ίδιες πινακίδες και κατάφερε να γλυτώσει και να μου έρθει εμένα η κλήση στο σπίτι από νησί του Αιγαίου με το οποίο δεν είχα καμία σχέση.
Ωχ, άσκημο αυτό!
-
Κάνω καθημερινά Σχινιά-Γλυφαδα μέσω μαραθώνος και περιφεριακής υμηττού. Κάμερες στην μαραθώνος έχω δει 2 (+1 κοντά στο alex pack που περνάω σπάνια).
Η πρώτη είναι στο ρεύμα προς αθήνα 500 μέτρα πριν την διαστάυρωση για ραφήνα σε μια ευθεία πριν από αριστερή κατηφορική στροφή όπου υπάρχει σχολείο. Όριο καλώς ή κακώς 30!
Η δεύτερη είναι με κατεύθυνση προς Μαραθώνα 200 μέτρα μετά τα πολλά φανάρια του Πικερμιου λίγο πριν μια ΕΚΟ κρυμμένη μέσα σε πινακίδες. Το φοβερό εδώ είναι πως μπήκε η κάμερα ΜΕΤΑ!!! την κατοικημένη περιοχή.Περνάω συνήθως με 80 και στα 2 σημεία και δεν έχει αστράψει ποτέ. Εχω δεχθεί και προσπέραση σε εκείνα το σημεία πάλι χωρίς να δω φλας.
Πριν μερικούς μήνες στην μαραθώνος έγινε το εξής:
Καθημερινή 2-3 το πρωί γυρίζω στο σχινιά και είμαι στο γέρακα. όριο 60 νομίζω και 2 αυτοκίνητα εχουν στήσει κινητό οδόφραγμα με 50 χλμ διότι πίσω τους υπάρχει περιπολικό. Υπομονή να ευθυγραμμιστούν κάπως και όταν τελικά μπαίνουν ο ενας πίσω από τον άλλο τους προσπερνάω αργά αλλά σταθερά και επιταχύνω σιγα σιγα... επιταχύνει και το περιπολικό.... δίνω λίγο ακόμα μπας και το πιάσει κανα φανάρι και απομακρυνθώ... σκοτώνω πορτοκαλί...σκοτώνει κόκκινο... είμαστε στα 120 και έχρεται αριστερά μου με κοζάρει και ξαναμπαίνει πίσω... κάπου πριν το πικέρμι αναβει φάρο τον οποίο αγνοώ θεωρόντας πως μπορεί να είναι για άλλο λόγο και μετά από σειρήνες+φώτα σταματάω...
Ακολουθεί εξαιρετικά πολιτισμένος (αλήθεια!) διάλογος και ένας τυπικός έλεγχος που καταλήγει με την ατάκα 'οκ υπάρχει ανοχή στο τρέξιμο στην μαραθώνος αλλά παρακαλώ να προσέχετε τις κατοικημένες περιοχές'!!!!!!! Μιλάμε έπαθα σοκ...
Δυστηχώς όμως προσφατα μου ήρθε φωτο από ΑΟ 163χλμ νομίζω πριν το τούνελ στο ύψος της εξόδου 5. Ξενέρα γιατι έτρεχα για την δουλειά αλλα οκ... Στο ΑΤ Μαραθώνα πάντως οι κλήσεις από φωτογραφικά ήταν πάρα πολλές....
Να πω και την απορεία μου... Αφού στην περιφεριακή υμηττού ειδικά στο ρεύμα προς καρέα έχει τόσα φωτογραφικά (3 σίγουρα), γιατί την στηνουν και με ραντάρ? Μήπως δεν λειτουργούν τα φωτογραφικά?
Radar και πού βρίσκονται.