-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι τους βλέπω καθημερινά...τρέχουν όλοι σαν μην ξέρουν την ύπαρξη των καμερών.Μπορείς να μάθεις σε ποια από τις 3 τον χτύπησε, πότε και με πόσο;
Δεν είμαι από την περιοχή μου είπε κάτι μετά το Πικέρμι.
Βραδυνές με 123 και 129 ένα μήνα πριν
όριο 70 στην αριστερή και κάτι στην δεξιά που δεν θυμάμαι -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
α ρε αθανατη επαρχια...
πας αερα παντου και πανταΑΟ με 80χαω
ΑΟ 70χαω θες να πεις...
γιατί στην επαρχία λίγους κρυμμένους σε θάμνους έχει;
Ναι τους βλέπω καθημερινά...τρέχουν όλοι σαν μην ξέρουν την ύπαρξη των καμερών.
Μπορείς να μάθεις σε ποια από τις 3 τον χτύπησε, πότε και με πόσο;
όριο 70 στην αριστερή και κάτι στην δεξιά που δεν θυμάμαια! κατάλαβα ... είναι αυτή που έκανε τα τεστ του ο pipinos 1976 http://www.youtube.com/watch?v=8fwIjfpVlHw
τον χτύπησε με +53 & +59 από το όριο από όσο ξέρω το έχουν βάλει να χτυπά +31 επειδή εκεί είναι ζουμί.
τα όρια είναι 70 αριστερά και 50 δεξιά αλλά δεν νομίζω να τα ξεχωρίζει η κάμερα.
-
Νέα κάμερα στην Α.Ο,
Το Νέο Ραντάρ είναι τοποθετημένο στο ύψος της περιφερειακής υμηττού κοντά στα διόδια με κατέυθυνση την Αθήνα στο Υ6,9 χλμ.
Στίγμα gps 37 59.5296N 023 49.1269E -
Για Περιφερειακό Θεσσαλονίκης γνωρίζουμε κάμερες; Απο Ανατολικά προς δυτικά..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
α ρε αθανατη επαρχια...
πας αερα παντου και πανταΑΟ με 80χαω
ΑΟ 70χαω θες να πεις...
γιατί στην επαρχία λίγους κρυμμένους σε θάμνους έχει;
Ναι τους βλέπω καθημερινά...τρέχουν όλοι σαν μην ξέρουν την ύπαρξη των καμερών.
Μπορείς να μάθεις σε ποια από τις 3 τον χτύπησε, πότε και με πόσο;
όριο 70 στην αριστερή και κάτι στην δεξιά που δεν θυμάμαια! κατάλαβα ... είναι αυτή που έκανε τα τεστ του ο pipinos 1976 http://www.youtube.com/watch?v=8fwIjfpVlHw
τον χτύπησε με +53 & +59 από το όριο από όσο ξέρω το έχουν βάλει να χτυπά +31 επειδή εκεί είναι ζουμί.
τα όρια είναι 70 αριστερά και 50 δεξιά αλλά δεν νομίζω να τα ξεχωρίζει η κάμερα.
Πρέπει να ενημερώσω επειγόντως τα POIs του GPS. Δε με βλέπω καλά σε διαφορετική περίπτωση. Ευτυχώς, έχω καιρό να επισκεφθώ το εξοχικό!
-
Απλά για ενημέρωση του κόσμου ένα βίντεο που έφτιαξα μέσα σε 15 min με το Roxio Media Creator, έπειτα από συζήτηση που είχα μέσω pm με χρήστη 2 αντίστοιχων forums.
Το βίντεο είναι ψεύτικο τελείως. Πραγματικά έχει μπλόκο εκεί που περνάω*, αλλά όπως θα διαβάσετε, όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα κι ας γράφω στην αρχή της περιγραφής ότι κάνω παρεμβολή. Σκοπίμως και για λόγους χρόνου και ειλικρίνειας, δεν μείωσα την ένταση της φωνής του jammer, όπως επίσης άφησα κενό μεγαλύτερο ανάμεσα στην αναγγελία των ειδοποιήσεων για να ξέρει ο γνώστης ότι είναι 100% ψεύτικο το βίντεο.
Απλή απόδειξη του πώς στήνονται τα βίντεο όταν κάποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του.
Να σημειωθεί πως δεν υπονοώ κάτι σχετικά με άτομα που έχουν βγάλει βίντεο γιατί από όσα έχω δει ΟΛΑ, δηλαδή το 100% είναι αληθινά, ασχέτως του αν βγάζουμε συμπεράσματα ή όχι από αυτά.
Ευχαριστώ.
- Μπορώ να δείξω τη συνέχεια που περνάω μπροστά από το μπλόκο και οι αστυνομικοί (3 αν θυμάμαι καλά) κόβουν κλήσεις.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πρέπει να ενημερώσω επειγόντως τα POIs του GPS. Δε με βλέπω καλά σε διαφορετική περίπτωση. Ευτυχώς, έχω καιρό να επισκεφθώ το εξοχικό!
γείτονα ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Λένε ότι έβαλαν 15 κάμερες αλλά φανερές είναι μόνο οι 3 από όσο έχω δει.
που στον κόρακα τις έχουν κρύψει ; Είναι δυνατόν να μην βρίσκονται δίπλα στον δρόμο; Pipinos1976 ;
-
Η συνηθισμένη διαδρομή μου είναι από Καισαριανή μέχρι Ε.Ο Αθηνών Λαμίας. Από τότε που είδα το πρώτο Gatso στην περιφερειακή Υμηττού, το πήρα απόφαση. Βάζω το cruise control στα 98 κοντερίσια και πηγαίνω. Δεν φαντάζομαι να γράφουν για τόσο, ακόμα και στα τούνελ που έχει 70.
Το θέμα βέβαια είναι το τι έχω 'γράψει' μέχρι τώρα. Κάθε φορά που βλέπω ταχυδρόμο στην πόρτα μου με πιάνει η ψυχή μου.
-
Δε θα΄ ρθει με ταχυδρομείο. Δύο στρουμφάκια βλοσυρά θα στην φέρουν. Ενημέρωσε με τρόπο τους δικούς σου ανθρώπους γιατί εμένα παραλίγο να καταρρεύσουν μέχρι να καταλάβουν γιατί με ζητούσαν ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δε θα΄ ρθει με ταχυδρομείο. Δύο στρουμφάκια βλοσυρά θα στην φέρουν. Ενημέρωσε με τρόπο τους δικούς σου ανθρώπους γιατί εμένα παραλίγο να καταρρεύσουν μέχρι να καταλάβουν γιατί με ζητούσαν ...τηλ παίρνουν από τροχαία και πας από κει και την παραλαμβάνεις αφού δηλώσεις ποιος οδηγούσε.
-
Η επίδοση γίνεται αυτοπροσώπως από δύο αστυνομικούς. Κανένα τηλέφωνο πριν (τουλάχιστον σε μένα). Υπογράφεις την επίδοση και μετά πηγαίνεις στο τμήμα και δηλώνεις ενυπόγραφα ποιος οδηγεί ( ) ...
-
Και νέα κάμερα στην Α.Ο μέσα σε τούνελ.
Μετά την έξοδο για την Περιφερειακή Υμηττού με κατέυθυνση προς Κατεχάκη στο Κ 3,0 χλμ.Στίγμα gps 38 01.0118N 023 50.4143E
-
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
Μετά την έξοδο για την Περιφερειακή Υμηττού με κατέυθυνση προς Κατεχάκη στο Κ 3,0 χλμ.Στίγμα gps 38 01.0118N 023 50.4143E
Αυτές οι κάμερες (Περιφερειακής και Παπάγου) βρίσκονται εκεί από 24/02 και λειτουργόυν (τουλάχισον άρχισε να χτυπάει το ρανταράκι) από 1/03. Βέβαια βλέπω καθημερινά πολύ κόσμο να τις αγνοεί...
viewtopic.php?f=5&t=6404&start=1335#p1786762
Νίκος.
-
Χρήσιμο θα ήταν να στείλετε τα στίγματα στο gpspocketpc.gr για να τα ελέγξουν και αυτοί σε συνδυασμό με τη βάση δεδομένων που έχουν.
Οι κάμερες αυξάνουν κατά πολύ πλέον και η χρήση gps γίνεται επιτακτική από όλους τους οδηγούς σαν βασικό μέτρο αντίδρασης. Επίσης, η χρήση προγραμμάτων που επιτρέπουν διαφορετική ειδοποίηση ανάλογα με την κατηγορία του μπλόκου (όχι όπως στο Destinator με τη ρύθμιση για 1-2 ειδοποιήσεις) είναι απαραίτητα πλέον γιατί ειδοποίηση για κάμερες στα 1500 m και για σημεία με μπλόκο στα 400-500 m είναι τελείως άχρηστες (εδώ ίσως εξυπηρετεί η 2η ειδοποίηση του Destinator).
Πολύ ενδιαφέρουσα η κάμερα που έχει ο sakoylini στο αυτοκίνητο:
Κάτι τέτοιο ψάχνω εδώ και καιρό, αλλά βρίσκω 2-3 μόνο και δεν ξέρω ποια να διαλέξω. Χρειάζομαι και εικόνα που όλες προσφέρουν και κάρτα SDHC για να γράφει ώρες και στίγμα / ταχύτητα για να γνωρίζω που ακριβώς βρίσκομαι.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
http://www.aodos.gr/article.asp?catid=9867
Eπειδή δεν το έχω πιάσει τέλεια μεταξύ ποίων κόμβων μιλάμε?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ειναι μεταξύ Υ3 και Υ2, στην ενδιάμεση διαχωριστική λωριδα (και πρασινάδα) η μία, και η άλλη στα τούνελ (στο δεύτερο τούνελ) από 13 προς Υ3.
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Ειναι μεταξύ Υ3 και Υ2, στην ενδιάμεση διαχωριστική λωριδα (και πρασινάδα) η μία, και η άλλη στα τούνελ (στο δεύτερο τούνελ) από 13 προς Υ3.
Νίκος.
tks θα αναμένω τις φωτό
-
Όπως έριξα μια ματιά σε άρθρο της zougla.gr που μιλούσε ο διοικητής για τις νέες κάμερες στην Α.Ο, φαίνεται να μπαίνουν ακριβώς στα σημεία που είχε υποδείξει.
Δε βλέπω όμως με κατεύθυνση για αεροδρόμιο, στο 19,4 χλμ, αμέσως μετά την έξοδο για Λ. Φυλής κάποια κάμερα. Μήπως είναι τοποθετημένη πάνω στη πινακίδα που έχει πρίν το τούνελ ? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γείτονα ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Λένε ότι έβαλαν 15 κάμερες αλλά φανερές είναι μόνο οι 3 από όσο έχω δει.που στον κόρακα τις έχουν κρύψει ; Είναι δυνατόν να μην βρίσκονται δίπλα στον δρόμο; Pipinos1976 ;
Το πιο πιθανό είναι να μην έχουν τοποθετηθεί ακόμα όλες οι κάμερες ή κάποιες να βρίσκονται ψηλά πίσω από ηλεκτρονικές πινακίδες ενδείξεων. Πρέπει πρώτα να ελεγχθούν όλες οι ηλεκτρονικές πινακίδες για τέτοιες κάμερες και μετά να δούμε για διαφορετικές κρυψώνες.
Οι κάμερες βρίσκονται δίπλα στο δρόμο και έχουν γωνία 22 deg σε σχέση με αυτόν για να φωτογραφίζουν σχεδόν κάθετα τις πινακίδες των οχημάτων καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο άχρηστα αντίμετρα της μορφής του super protector που στηρίζονται στην αλλοίωση της πινακίδας για γωνίες μεγαλύτερες από 30 deg, ενώ ταυτοχρόνως το φαινόμενο συνημιτόνου δεν παίζει σχεδόν κανέναν ρόλο στη μέτρηση της ταχύτητας ακόμα και χωρίς διόρθωση (cos22 = 0,93 άρα μετράμε το 93% της ταχύτητας, άρα γνωρίζουμε ποια διόρθωση πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε).
Οι κάμερες που βρίσκονται σε ηλεκτρονικές πινακίδες βλέπουν από ψηλά και από μεγάλη γωνία και ονομάζονται παραβολικές. Η σχεδόν κάθετη δέσμη τους περιορίζει τις ανακλάσεις και τις αποστάσεις ανίχνευσης από τους ανιχνευτές όπως έχουν δείξει και τα σχετικά βίντεο από εμένα και τον sakoylini. Ταυτοχρόνως όμως αντίμετρα όπως το super protector είναι αποτελεσματικότατα λόγω της μεγάλης σχηματιζόμενης γωνίας μεταξύ κάμερας και πινακίδας.
Ευχαριστώ.
-
Στην ΑΟ το σημαντικό είναι πως μιλάμε για σταθερές κάμερες (που από τη στιγμή που θα εγκατασταθούν σε κάποια σημεία δεν αλλάζουν). Οπότε με το που βρούμε τα σημεία, ξέρουμε αυτόματα και που πρέπει να κόβουμε. Είναι απλό. Δεν χρειάζονται ούτε μπλιμπλίκια ούτε τίποτα άλλο. Φτάνει με το που τις εντοπίσουμε και δούμε ότι λειτουργούν να ενημερώσουμε άμεσα τους υπόλοιπους (όπως γίνεται ήδη).
Στη Μαραθώνος είναι λίγο πιο δύσκολος ο εντοπισμός τους καθώς υπάρχει και μικρότερο περιθώριο αντίδρασης από τη στιγμή που εντοπίσεις το σημείο. Με τον καιρό όμως και αφού γίνουν γνωστά και εκεί ακριβώς τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί, με την κατάλληλη ενημέρωση και αφού κάνουμε συγκρατημένα τη διαδρομή μερικές φορές θα ξέρουμε που πρέπει να κόβουμε.
Radar και πού βρίσκονται.