-
ξερει κανεις αν λειτουργουν τπτ ρανταρ στα τουνελ της δυτικης εγνατιας? δεν εχω περασει ακομα απο εκει, για εναν φιλο ρωταω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ξερει κανεις αν λειτουργουν τπτ ρανταρ στα τουνελ της δυτικης εγνατιας? δεν εχω περασει ακομα απο εκει, για εναν φιλο ρωταω...Ο ΧιΦί λέει ότι δεν δουλεύουν. Ελπίζω να έχει δίκιο, αλλιώς θα του στείλω το λογαριασμό...
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Θα αναφέρω μόνο ένα γεγονός και τα σχόλια δικά σας.
Κινούμαι σε οδό με όριο 90 χλ/ώρα και ξαφνικά βλέπω σήμα 50 χλ/ώρα αναρτημένο πάνω σε κάμερα ελέγχου ταχύτητας (το γνωστό κουτί)
Φρενάρισμα πανικού, δεν πέφτεις εύκολα από τα 90 στα 50 σε 20 μέτρα, και ο πίσω μου να έχει κολλήσει σχεδόν πάνω μου βρίζοντας.
Μπράβο στους υπεύθυνους, πραγματικά νοιάζεστε για την ασφάλειά μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΠόσο πάει η παράβαση, άνω του 20%, είπαμε 350€ και στέρηση αδέιας για 2 εβδομάδες;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΠροστάτες του λαού.
Στην συνέχεια βρήκα 2-3 παρόμοιες περιπτώσεις αλλά τότε ήμουνα προετοιμασμένος πήγαινα με 60 και είχα πίσω μου μια ουρά 2 χιλιομέτρων να βρίζουν.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΣε ποιο δρόμο/σημείο ήταν η κάμερα;
-
Νέα φωτογραφικά ραντάρ στην Αττική οδό
-
Mπραβο ΠΑΣΟΚΑΡΑ! Και εις ανωτερα!!!
-
Αρχίζει να υπάρχει κορεσμός σαν δρόμος, βάζουν και ραντάρ...σιγά μην ξαναπληρώσω 2.70 για να πηγαίνω με το γελοίο 80 που έχουν.
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Νέα φωτογραφικά ραντάρ στην Αττική οδόΑίσχος.
Πιο φοροεισπρακτικό δε θα μπορούσαν να το κάνουν να δείχνει, ακόμα και αν προσπαθούσαν.
-
λείπαν λίγα ραντάρ απ τη Α.Ο είναι η αλήθεια
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Νέα φωτογραφικά ραντάρ στην Αττική οδόΟ λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.
-
-
καλά, το οπτικό υλικό στο βιντεάκι είναι θεϊκο
-
Σημερα το πρωι σε εναν φιλο του σταλθηκε ενα προστιμο με φωτο απο το αμαξι του κινουμενος σε λεωφορειολωριδα
-
Ενδιαφέρον. Λεπτομέρειες; Ημ/νία και ακριβή τοποθεσία ξέρουμε;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενδιαφέρον. Λεπτομέρειες; Ημ/νία και ακριβή τοποθεσία ξέρουμε;Ειναι απο την λεωφορειολωριδα της Πατησιων στο ρευμα καθοδου (προς κεντρο) 1 βδομαδα πριν! Και σαν γκαντέμης του πηραν τη προηγουμενη βδομαδα το διπλωμα σε μπλοκο εξω απο το Ολυμπιακο χωριο λογω υπερβολικης ταχυτητας! Τωρα με παιρνει τηλεφωνο συνεχεια για να βγουμε για κανα καφε!
Επισης στο Πειραια χθες και σημερα στη Πανεπιστημιου εξω απο το Ρεξ μαζεψε γερανος παπακια και μοτοσυκλετες! Μπραβο κινητοποιηση η τροχαια εδω και 2 βδομαδες γραφουν αβερτα και με χαροποιει!! -
Μαζεύουν χρήματα από παντού...απεγνωσμένα βλέπω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαζεύουν χρήματα από παντού...απεγνωσμένα βλέπω.Αυτο βλεπω και εγω! παντως επειδη κινουμαι και στη Καλλιθεα σε ολη τη Δαβακη μεχρι το σταθμου του ηλεκτρικου ειναι παντου τροχονομοι και γραφουν τους παντες! Τουλαχιστον πιανουν και κατι μοσχαροκεφαλες γυναικες οδηγους που μιλανε στο κινητο και κανω παρτυ . Και εγω οδηγω αλλα τουλαχιστον φοραω το bluetooth Για να μιλησω σε καποιον!
Υ.Γ Τωρα αγορασα εναν καθρεφτη Bluetooth και μιλαω μεσω του καθρεφτη ! -
Mε σύμμαχο ένα φίλο και συνεργάτη (*ανιχνευτή συχνοτήτων *το ελέμε μεταξύ μας στα στενοσόκακα της οδικής παρανομίας ) ο οποίος είναι συνονόματος του μεγάλου ιστορικού εραστή Ροδόλφου ... , ευπειθώς αναφέρω φρέσκα νέα :
Από Ρίο προς Γιάννενα και αντίστροφα ΔΕΝ λειτουργεί καμία από τις φωτογραφικές κάμερες. Ακόμη και αυτές μέσα στην Νεάπολη μετά το Αγρίνιο που δούλευαν κάποτε (στο πήγαινε για Γιάννενα γίνονται έργα και ΔΕΝ πήγαινει από τη νέα παράκαμψη οπότε σε βγάζει πάλι μέσα στο Αγρίνιο και στην Νεάπολη) είναι πιο νεκρές και από τη φετινή ΑΕΚ. Για τις υπόλοιπες είναι ψιλολογικό γιατί οι σιδερένιες κολώνες που έχουν δίπλα για το ρεύμα δεν έχουν ακόμη καλώδια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Απλά τώρα σιγουρεύτηκα.
Στην Α.Ο. παραμένουν οι δύο γνωστές σταθερές και όσες άλλες φορητές παίζουν. Ένα νέο σημείο που ανακάλυψα και ξέφυγα στο τσακ είναι στην περιφερειακή Υμηττού προς αεροδρόμιο μετά την έξοδο Αγ. Παρασκευής έχει μια κατηφορική δεξία μέσα σε τουνελάκι. Εκεί έχει όριο 80 γιατί αμέσως μετά μπαίνουν από είσοδο. Μετά το τέλος του τούνελ τη στήνουν. Καλύτερα να κόβετε εκεί γιατί όταν τους δείτε θα είναι ήδη πολύ αργά καθώς με όριο 80 με ότι πάνω από 110 σας γράφουν στο πολύ άνετο.
Μετά τα Γλυκά Νερά Αττικής προς Παιανία μετά το Απολλώνειο υπάρχει μια νέα καμερούλα, εδώ και κάποιους μήνες. Ούτε αυτή δουλεύει προς το παρόν. Όπως επίσης και από Μαρκόπουλο για Παιανία μια καινούρια μετά από ένα εσάκι πριν την ευθεία της Ιντρακόμ (ακριβώς μετά το μεγάλο κατάστημα με τα εργαλέια 'Τσομίδης') δεν δουλεύει και αυτή.
Στην Εγνατία από Γιάννενα για Γρεβενά και αντιστρόφως έλαβα δύο φορές ειδοποίηση στο μέσο περίπου της διαδρομής (δυστυχώς δεν συγκράτησα τα τούνελ γιατί είναι και πολλά) αλλά δεν είδα τις κλασσικές κάμερες παρά κάποιες άλλες λίγο περίεργες. ΔΕΝ μου έκαναν για φωτογραφικό ραντάρ αλλά και πάλι δεν μπορείς να ξέρεις.
ΕΡΩΤΗΣΗ : στον Αγίο Κωνσταντίνο στο ρεύμα προς Αθήνα υπάρχουν δύο συσκευές σα μεγάλα πυροβόλα όπλα (με κάννη μεγάλη εννοώ) πάνω δεξιά στα τούνελ τα οποία είτε είσαι με λίγα είτε με πολλά σε 'πυροβολούν' από μπροστά με ένα κόκκινο φωτάκι για 1-2 δευτερόλεπτα. Επειδή είναι από μπροστά δεν είναι φωτογραφικά ραντάρ. Μήπως ξέρετε τι δουλειά κάνουν?
-
Πήρες Valentine One? Με τόσες κάμερες σκέφτομαι και γώ να βάλω. Πού το έχεις τοποθετήσει?
-
Στο ηλιοσκιάδιο. Έχει και βεντούζες για το παρμπρίζ αλλά φαίνεται πιο πολύ από έξω ( ). Στο ηλιοσκιάδιο 'βλέπει' μπροστά, βλέπει πίσω και είναι και κοντά στα χέρια για άμεσο 'κατέβασμα'. Πλήρες πακέτο πάντως και πολύ ποιοτικό....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μαζεύουν χρήματα από παντού...απεγνωσμένα βλέπω.χθες το μεσημερι (τεταρτη)κατα τις 15:00 στην κυμης και σπυρου λουη στο ρευμα απο αττικη οδο προς αθηνα
(απενατι απο το παρκινγκ του ΟΑΚΑ )ειχε μπλοκο για απ ολα.
πιστολι δεν ειδα την στιγμη που περασα , αλλα σταματουσαν για κρανη και ζωνες.
εβγαλαν καλο μεροκαματο.....
Radar και πού βρίσκονται.