-
...Πριν μια εβδομάδα, επί της Αθηνών-Πατρών (πρέπει να πήγαινα με 150+ περίπου) και έχω την αίσθηση(δεν είμαι και σίγουρη γιατί ήταν και άλλα αυτοκίνητα εκεί γύρω) ότι ένας της Τροχαίας μου έκανε σήμα να σταματήσω (πρέπει να είχε ραντάρ χειρός). Ακριβώς λόγω της ταχύτητας δεν προλάβαινα να βρεθώ στην δεξιά λωρίδα και δεν σταμάτησα(Δεν είχα και τον χρόνο να γυρίσω πίσω). Πως μπορώ να μάθω αν όντως συντρέχει κάτι? Να επικοινωνήσω με την τροχαία? Μέχρι που σκεφτόμουν τώρα στην επιστροφή να σταματήσω σε κάποιο μπλόκο και να τους ρωτήσω...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
190, μοοοόνο ???
Κρίμας το αυτοκίνητο !!!Πρόλαβε και κούμπωσε 350 και 60 μέρες
-
Παιδιά ξέρει κανείς γιατί εγώ ΟΧΙ αν τα radar στους δρόμους δουλεύουν και το βράδυ????
Επίσης θα ήθελα να μάθω για τις τιμές στα πρόστημα ........ -
Ο χρήστης nikos1992 έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανείς γιατί εγώ ΟΧΙ αν τα radar στους δρόμους δουλεύουν και το βράδυ????
Επίσης θα ήθελα να μάθω για τις τιμές στα πρόστημα ........Εντελώς επιγραμματικά γιατί δεν έχω πρόχειρο τον επίσημο 'τιμοκατάλογο', με όριο ταχύτητας τα 120 αν είσαι από 140 (τυπικά. Στην ουσία από 150 και πάνω ασχολούνται μαζί σου συνήθως) μέχρι 180 χλμ/ώρα είσαι στα 350 ευρώ πρόστιμο (γίνεται 175 αν το πληρώσεις σε 10 μέρες) και 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος. Από 180 και πάνω είσαι στα 700 πρόστιμο (350 στις πρώτες 10 μέρες).Δεν θυμάμαι σε αυτή την περίπτωση αν η αφαίρεση παραμένει στους 2 μήνες ή γίνεται 4. Γενικότερα τα πρόστιμα :
...Πριν μια εβδομάδα, επί της Αθηνών-Πατρών (πρέπει να πήγαινα με 150+ περίπου) και έχω την αίσθηση(δεν είμαι και σίγουρη γιατί ήταν και άλλα αυτοκίνητα εκεί γύρω) ότι ένας της Τροχαίας μου έκανε σήμα να σταματήσω (πρέπει να είχε ραντάρ χειρός). Ακριβώς λόγω της ταχύτητας δεν προλάβαινα να βρεθώ στην δεξιά λωρίδα και δεν σταμάτησα(Δεν είχα και τον χρόνο να γυρίσω πίσω). Πως μπορώ να μάθω αν όντως συντρέχει κάτι? Να επικοινωνήσω με την τροχαία? Μέχρι που σκεφτόμουν τώρα στην επιστροφή να σταματήσω σε κάποιο μπλόκο και να τους ρωτήσω...
Mάλλον είσαι ελαφρώς τυχερή γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις σε αναλαμβάνει έτερο στρουμφάκι που βρίσκεται πιο κάτω. Αφού δεν σε σταμάτησαν λοιπόν και αφού κατά 99% ΔΕΝ είχαν φωτογραφικό ραντάρ μάλλον τη γλίτωσες!
190, μοοοόνο ???
Κρίμας το αυτοκίνητο !!!Πρόλαβε και κούμπωσε 350 και 60 μέρες
Καλό !
-
Αν φοράς κουκούλα/κράνος ενώ οδηγείς, πας για κακούργημα για τις προαναφερθείσες παραβάσεις ;
-
Ό,τι αναρωτιόμουν αν θα το σχολίαζες (αναφορικό το ό,τι? )
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:hmmm:
Αν φοράς κουκούλα/κράνος ενώ οδηγείς, πας για κακούργημα για τις προαναφερθείσες παραβάσεις ;ή αν έχεις κάμπριο με τη κουκούλα κατεβασμένη?
-
Καλά, φοβερό αυτό που βλέπω για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα! Το έχουν στην ΙΔΙΑ κατηγορία με κίνηση σε πεζοδρόμιο και κοστολογείται μόνο €350! Χαχαχα!
-
Πιο πριν ειχα γραψει για μια καμερα που εχει μπει στην εξοδο του Μπουρναζιου (αντιπροσωπεια Ford). Τοποθετηθηκαν 2 προειδοποιητικες πινακιδες, η μια στην εισοδο απο το παλιο μεταγωγων και η 2η λιγο πριν την καμερα. Αν και δεν τις παω καθολου ως γνωστoν, παραδοξως η συγκεκριμενη εχει ενα λογο υπαρξης, αφου εχω δει 4-5 τρακαρισματα στη δεξια ανηφορικη στροφη την οποια στοχευει η καμερα. Το οριο ειναι 80 (ψιλολογικο το λες) 2 και οι πινακιδες προειδοποιησης ( και οχι οι μπασταρδιες της Α.Ο. ), οποτε ας παει και το παλιαμπελο. Περασα χθες με το οριο στη μεσαια λωριδα και μου εκανε σφηνα απο δεξια ενα BMW 1 με +20 χαλαρα. Φλασια παντως, δεν (βραδυ). Επισης δεν εχει βρογχους στην ασφαλτο. Αν εχει καποιος ενα καλο αντιρανταρ δεν περναει μια βολτιτσα να μας πει αν δουλευει;
YΓ: Ωχ, μετα το νομο για τις κουκουλες θα πρεπει να ξεκουκουλωθουν ολες οι καμερες σε δρομους της περιφερειας (πχ Ε.Ο. Κρητης).
-
To νου σας επισης εξω απο Λαμια προς Λιανοκλαδι. Μετρησα και εκει 3 καμερουλες. Ειναι ευδιακριτες, δυσκολο να μην τις δει καποιος.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
To νου σας επισης εξω απο Λαμια προς Λιανοκλαδι. Μετρησα και εκει 3 καμερουλες. Ειναι ευδιακριτες, δυσκολο να μην τις δει καποιος.Έχει και από το Λιανοκλάδι προς την Υπάτη.
(Ευτυχώς υπάρχουν περασμένα στο TiBo ) -
New entry:
Λιγο πριν τη Χαλυβουργικη, στο ρευμα προς Αθηνα. 2 πινακιδες προειδοποιησης, οριο 80. Υπερεπικιδυνο σημειο... -
Aπ τις πρώτες πρέπει να ναι αυτή
-
Στην επιστροφή από Αγρίνιο για Αντίριο την περασμένη Κυριακή το πρωί.
Κινητό ραντάρ χεριού έξω από το Αγρίνιο στις ευθείες.
Από εκεί και μετά είδα 4 ή 5 κάμερες σε ολόκληρη την διαδρομή μέχρι το Αντίριο....Υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα περίπου 1χλμ πριν, ακολουθεί 2η πινακίδα περίπου 300 μέτρα και μετά η κάμερα.
2 μάλιστα δεν φαίνοτναι καλά γιατί είναι πίσω από δέντρα...Προσοχή λοιπόν.
(όχι ότι δεν συμμφωνώ με τις κάμερες, μιλάμε για δρόμο θρίλερ, μόνο οι λεύκες λείπουν) -
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ΠΟΣΟ καιρό κάνει συνήθως να έρθει η ειδοποίηση αν σε φωτογραφήσει η κάμερα ;;;;;
Eίχα κάνει μια παρασπονδία κάπου στις αρχές Φλεβάρη και ακόμα ζώ με την αγωνία...
-
H μία έκανε 13 μήνες (!!!) και η άλλη έκανε 3 μήνες.
Δεν υπάρχει απότι κατάλαβα 'μέσος χρόνος παράδοσης' παρά μόνο πόσο 'άδεια' είναι τα ταμεία του Παπαντωνίου και ανάλογα τις στέλνουν. Επειδή όμως παραείναι άδεια τελευταία αν όντως σε έχουν γράψει (που το απεύχομαι!) μέσα σε 2-3 μήνες το πολύ θα έρθουν 2 στρουμφάκια από το σπίτι σου υποθέτω . -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ΠΟΣΟ καιρό κάνει συνήθως να έρθει η ειδοποίηση αν σε φωτογραφήσει η κάμερα ;;;;;
Eίχα κάνει μια παρασπονδία κάπου στις αρχές Φλεβάρη και ακόμα ζώ με την αγωνία...Ούτε τεστ εγκυμοσύνης να ήταν!
Έχεις δίκιο, τουλάχιστον με τα μπλόκα έχεις τα αποτελέσματα στη στιγμή. Δεν σε τρώει μετά...
-
Να θερισει ο καρκινος αυτους που αποφασισαν να στηθει σημερα μπλοκο στην κορυφη της ανηφορας μετα το φαναρι στην Αυλιδα -προς Χαλκιδα-. Αν ειναι δυνατον! Τοσο απροκαλυπτα πια; Ανεβαινω την ανηφορα (στην κορυφη υπαρχει εκκλησια) και βλεπω 5 ΙΧ αυτοκινητα παρκαρισμενα. 'Σωπα, γιορταζει η συγκεκριμενη εκκλησια;' Σκεπτομαι. Τι να δω...φτανω στην κορυφη και βλεπω το Xsara SW και τα εργαλεια του εγκληματος. Χαλαρα θα με σταματουσαν και εμενα, και τον οποιονδηποτε. Απλα ειχαν γεμισει το παρκινγκ και δεν χωραγε αλλους. Δεν εχω δει το οριο αλλα ειμαι βεβαιος οτι δεν πρεπει να ειναι πανω απο 50. 40 ειναι μεσα στην Αυλιδα. Ολοι πατανε γκαζι να ανεβουν την ανηφορα. ΟΛΟΙ.- 'Πιατο' ο δρομος για το χειριστη του ρανταρ και δεν σε παιρνει να πεις κατι γιατι υπαρχει προειδοποιητικη πινακιδα πριν το σχολειο στην Αυλιδα. Και το ακομα πιο εξοργιστικο βεβαια ειναι οτι το απεναντι ρευμα ηταν ολο μποτιλιαρισμενο και ουτε ενας σκατοελληνας δεν επαιξε φωτα να κοψουμε. Και μιλαμε για μποτιλιαρισμα απο το φαναρι ως το σημειο του μπλοκου. Ειλικρινα ειμαι αηδιασμενος και ευχομαι να 'λυτρωθουμε' απο Τουρκικα F16 και 'μακεδονικο' στρατο κατοχης. Τερμα, δεν στρωνουμε αλλιως. Να δουλευεις ολη τη βδομαδα, να σε εχουν ξεσκισει 15 χρονια τωρα με οικονομικα μετρα παντως ειδους και να φευγεις να ξεσκασεις στη (καθε) Χαλκιδα και να σου πετιεται το στρουμφ στην ανηφορα και να σε γδυνει γιατι την ανεβαινεις με 80-90. Μα την παναγια αν μου καναν σημα δεν θα σταματαγα, ακομα και αν οδηγουσα τηλεφωνικο θαλαμο. Το θρασος εχει ορια.
Αλλα δεν φταινε αυτοι, φταινε τα κεφαλια μας που ειναι σαν χεστρες με τα σκατα ξεχειλα. Τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβουμε οτι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση;ΥΓ: Διαβασατε σημερα στο ΘΕΜΑ για την περιπετεια της Γιολαντας Διαμαντη; Αλλα βεβαια, 'θα φας χωμα' και θα σου περασουν χειροπεδες οταν μιλας στο κινητο σου ενω οδηγεις. Αν εισαι εγκληματιας τι θα σου εκαναν δλδ; Φοβαται ο κοσμος να κοιμηθει το βραδυ κατα τα αλλα. Εδω ρε σας κλεβουνε τη μερα και με τη βουλα!
ΥΓ2: Μποϊκοταζ λοιπον! Μην ερχεστε! Αει σιχτηρ δεν μπορεις να πας καπου και πρεπει να εισαι με το φοβο. Ετσι να βαλουνε μυαλο. Για να βγαινουμε ολοι στο μερος μας και θα δεις μετα. Στο διαολο καραγκιοζηδες! Εν τω μεταξυ τα μηχανακια κανουν παρτι καθε Σ/Κ. Αυτους δεν τους παιρνει ομως να τους κυνηγησουν... -
Δηλαδή
- Δεν ήξερες καν πόσο είναι το όριο
- Είχε προειδοποιητική πινακίδα
- Είχε και σχολείο δίπλα
και παρ'όλα αυτά είναι δικό τους θράσος που γράφανε...
-
Και δεν μιλάμε για ένα μικρό οικισμό, αλλά για πολυσύχναστο σημείο από πεζούς, αυτοκίνητα και άπειρα φορτηγά που παρκάρουν στις άκρες, ή βγαίνουν από 1-2 διαγώνια στενά που υπάρχουν εκεί.
Όπως το βλέπει ο καθένας. Αν με έγραφαν εκεί με 70 θα τσαντιζόμουν, αν με έγραφαν με 90+ θα το θεωρούσα φυσιολογικό και δίκαιο.
Radar και πού βρίσκονται.