-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για τους Μέγα Χορηγούς παίζει κάτι σε ανταμοιβή ?!?
Eσας έπρεπε να σας έχουν εκπτωτικά πακέτα διελεύσεων απ τα ραντάρ
Για τον prof ειδικά θα τον καταλαβαίνει όπως περνάει και θα υπάρχει ένα πάνελ λίγο πιο μετά και θα λέει
-
Παιδιά θα κατέβω με τρένο Αθήνα... Παίζουν ραντάρ;
-
Στο Λιανοκλαδι την στηνουν πισω απο τις πικροδαφνες!!!
Καλο ταξιδι!
-
Μεγάλη ανακούφιση.
Ευχαριστώ Μπιλλ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παιδιά θα κατέβω με τρένο Αθήνα... Παίζουν ραντάρ;Aν παίζουν και που τη στήνουν είναι σίγουρο ότι δεν ξέρω αλλά γνωρίζω πλέον που μπορείς να πληρώσεις την όποια κλήση !
Πάντως πλάκα πλάκα και οι μηχανοδηγοί έχουν όρια ταχύτητας και τιμωρούνται αν τα ξεπεράσουν. Όχι από τροχαία φυσικά αλλά εσωτερικά. Ειδικά σε κάποιο ατύχημα, αυτό κοιτάνε πρώτα.
-
Eιδικά στις παλιές γραμμές (πελλοπόνησος πχ) ακόμα και μικρή υπέρβαση του ορίου οδηγεί σε εκτροχιασμους. Αν αποδειχτεί ότι είχαν ξεπεράσει το όριο έχουν σοβαρό πρόβλημα... Γι αυτό και τα όρια σε κάποια σημεία είναι πολύ χαμηλά. Η κατάσταση με τα τρένα στην ελλάδα είναι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παιδιά θα κατέβω με τρένο Αθήνα... Παίζουν ραντάρ;γιατί δεν πας με τον λέοντα?
ή με το i?! -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Ωραία, απ' ότι φαντάζομαι κάθε μήνα θα παίρνω και κλήση για τους 13 προηγούμενους μήνες αν είναι αυτή με την οποία με γράψανε....
Τι ήθελα και μίλαγα ο ??
Ήρθε και άλλη μία να' χω να πορεύομαι. Τουλάχιστον αυτή είναι με περισσότερα χλμ από την προηγούμενη να μη μου λένε οι φίλοι μου ότι δεν 'πάει' το κάρο μου !
Άλλοι τα τρώνε στα μπουζούκια, άλλοι στις γυναίκες, άλλοι στα χόμπι. Εγώ από ότι φαίνεται θα τα φάω τα ρημάδια στις κλήσεις !
Θα επανέλθω όταν έχω λεπτομέρειες...
Ω ρε φούστη μου, λές να ναι από το ίδιο σημείο ?
Επειδή κ γώ περνάω πολύ συχνά από το κομμάτι της Α.Ο, μ' έχει πιάσει ένας φόβος.Εν τω μεταξύ δεν την έχω εντοπίσει τη κάμερα. Παίζει να την ξήλωσαν κ τότε ν ' άρχισαν να μοιράζουν καρτ ποστάλ για να μην καρφωθεί το σημείο ??
-
Παίζει να είναι φορητή. Μόλις πάρω τις φωτό θα ενημερώσω. Γιατί η προηγούμενη ήταν από το ύψος του αυτοκινήτου στη δεξιά μεριά και τόσες φορές που έχω μπει δεν έχω εντοπίσει καμία. Λογικά θα πρέπει πλέον να ψάχνουμε όπου έχει φαινομενικά 'ορφανές' πινακίδες για ύπαρξη ραντάρ και να τη κοτσ΄ρουν περιστασιακά μετά.
Να πάρω τις φωτό και ίσως βγει κάποιο συμπέρασμα (πέρα φυσικά από το ότι το βαρύ πόδι βλάπτει πλέον σοβαρά την τσέπη ) !
Πάντως με κάνει και σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο τη λειτουργία αυτού του κράτους που φαίνεται ότι τις είχαν στο συρτάρι (ήρθαν με διαφορά 3 εβδομάδων και η μία ήταν για τέλη 2007 και η άλλη για τέλη 2008!) και τώρα που στριμώχθηκαν στα οικονομικά τις 'αμόλησαν' για να γεμίσει κάνα ταμείο...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Πάντως με κάνει και σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο τη λειτουργία αυτού του κράτους που φαίνεται ότι τις είχαν στο συρτάρι (ήρθαν με διαφορά 3 εβδομάδων και η μία ήταν για τέλη 2007 και η άλλη για τέλη 2008!) και τώρα που στριμώχθηκαν στα οικονομικά τις 'αμόλησαν' για να γεμίσει κάνα ταμείο...Αφ᾽ ενός δεν πάει να το σιχαθείς άλλο. Αφ´ εταίρου, έτσι λειτουργεί. Με πάγια καθηστἐριση. Εγώ έτρεχα πριν λίγες μέρες για δικαστήριο για δίπλωμα που με είχανε πιάσει πριν 2 χρόνια και...
-
Καλησπέρα σε όλους , καλά χιλιόμετρα με τα οχήματά σας και να οδηγούμε με σύνεση και προσοχή. Θα ήθελα να συμβάλω στη συζήτηση μιας και έχουν δημιουργηθεί κάποιες απορίες για τα όρια ταχυτήτων , τα πρόστιμα και τις αφαιρέσεις διπλωμάτων . Στο άρθρο 20 του Κ.Ο.Κ και ειδικότερα στην παράγραφο 12 για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 40 ευρώ ( το οποίο αν πληρωθεί σε 10 ημέρες σε οποιοδήποτε ΕΛ.ΤΑ είναι το μισό ), άρα στον αυτοκινητόδρομο μέχρι 149 χλμ/ώρα, θα σας βεβαιώσουν το ανωτέρω πρόστιμο. Για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας πάνω από 30 χλμ/ώρα, καθώς και για κίνηση οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους πάνω από 150 χλμ/ώρα , στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας με ταχύτητα πάνω από 130 χλμ/ώρα και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο με ταχύτητα πάνω από 120 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 350 ευρώ και αφαίρεση επί τόπου 2 μήνες το δίπλωμα. Μπορώ να ενημερώσω τους φίλους οδηγούς με σιγουριά ότι τα κλασικά πιστόλια ραντάρ ειδικά στον αυτοκινητόδρομο δεν τα προτιμούν οι χρήστες τους , αλλά γίνεται χρήση των κινητών ραντάρ αυτοκινήτου ( φωτογραφικό ) ! Όπως έχει αναφερθεί από κάποιο φίλο παλιότερα είδε κάποιο skoda να έχει σταματήσει στο ύψος του super market ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (Βαρυμπόμπη) , πράγματι αυτό το επιβεβαιώνω και εγώ. Επίσης όμως γνωρίζω ότι δεν γράφουν εύκολα κάτω από 170 χλμ/ώρα ( Συγκεκριμένη τροχαία αυτοκινητοδρόμων ) . Τέλος ας αναλογιστούμε ότι ταχύτητες τις τάξεως 180-200 χλμ/ώρα με τέτοιο οδόστρωμα , το οποίο το πληρώνουμε αδρά στην Π.Α.Θ.Ε (ιδιωτική εταιρεία ΝΕΑ ΟΔΟΣ έδρα Αφίδναι Αττικης) νομίζω είναι καθαρά αυτοκτονία!
-
Παιδιά οι σταθερές στην Α.Ο. είναι σταμπαρισμένες και γνωστές.
ΑΝ είναι απο το ύψος της πινακίδας κι όχι από πάνω, είναι ή κανα οκτάβια με κάμερα on board ή κανα gatso σε τρίποδο στην άκρη του δρόμου...
Προσέχετε γιατί είναι κρίμα να χάνετε διπλώματα τουλάχιστον σε μέρη που τα ξέρουμε ότι την στήνουν έτσι... -
Ο χρήστης radar30 έγραψε:
Στο άρθρο 20 του Κ.Ο.Κ και ειδικότερα στην παράγραφο 12 για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 40 ευρώ ( το οποίο αν πληρωθεί σε 10 ημέρες σε οποιοδήποτε ΕΛ.ΤΑ είναι το μισό ), άρα στον αυτοκινητόδρομο μέχρι 149 χλμ/ώρα, θα σας βεβαιώσουν το ανωτέρω πρόστιμο.γιατι, σε ποιο αυτοκινητοδρομο εχεις δει πινακιδα που να λεει 130?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι, σε ποιο αυτοκινητοδρομο εχεις δει πινακιδα που να λεει 130?Στο ρεύμα προς Λαμία μετά τον κόμβο του Ολυμπιακού Χωριού έχει ταμπέλα 130.
-
δεν την εχω δει, για ποσα μετρα ισχυει?
-
Kαί στην Εγνατία δεν έχει 130αρια??
-
Ναι. 120αρι όριο στο Θεσσαλονίκη - Ξάνθη υπάρχει ένα μόνο νομίζω,
-
Απ την άλλη βέβαια σε κάποια κομμάτια κατερίνη-θεσ/κη έχει ακόμα 120 αν θυμάμαι καλά (εκεί που είναι σαν αεροδρόμιο)
-
Το όριο έχει ανέβει officially στα 130. Το έχω ρωτήσει. Τυπικά εφ όσων έχει ταμπέλες στα 120, σε περιορίζει στα 120, αλλά αν δεν έχει είσαι νόμιμος να είσαι με 130 σε αυτοκινητόδρομο. Απλά καααααάποτε θα τις αλλάξουν...
-
Αυτό δε θέλει και πολύ ψάξιμο για το που είναι πάντως. Είναι στην ψηλή πινακίδα μετά ακριβώς την έξοδο 'Περιφερειακή Αιγάλεω' στην Αττική Οδό, όπως αναφέρθηκε πριν λίγες σελίδες από κάποιο φίλο.
Παρόλο που είναι μεσημέρι βλέπετε πόσο σκοτεινή είναι όλη η φωτό και πόσο φωτεινή είναι μόνο η πινακίδα. Λέτε τελικά αυτά τα σκουρόχρωμα πλαστικά στις πινακίδες που βάζουν κάποιοι να κάνουν δουλειά και να μην είναι ευανάγνωστη η πινακίδα ?
Radar και πού βρίσκονται.