-
Καμία σχέση με Αλφίστι Σάββα. Στα διάφορα διπλά και τριπλά usernames που έμπαιναν στην ενότητα των Ελληνικών αγώνων αναφέρεται.
-
ok, δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης dolly_gr έγραψε:
ρε παιδια ο georgetabs που χαθηκε?
Έλα ντε, αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ.
Εγώ ξέρω , αλλά δεν λέω!
Λάκισε στην επίθεση των κλώνων.
banned! [admin]
Το αστείο είναι να βρίσκεται κάποιος δίπλα σου και να τον ψάχνεις !
Ενίοτε να τον μπανάρεις και να αναρωτιέσαι που χάθηκε! Κάτι σαν τα γυαλιά που τα φοράς αλλά τα ψάχνεις.Περισσότερα γέλια προσεχώς!
-
Καλησπέρα σας.
Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με μία ερώτηση:
Δικαιούται, ναι ή όχι, ένα μέλος του 4ΤΦ να επιθυμεί να διαγραφεί; Φαντάζομαι πως όλοι συμφωνείτε ότι δικαιούται.
Ερώτηση νούμερο 2: Δικαιούται να διαγραφεί; Επίσης φαντάζομαι, ότι ως δημοκρατικός χώρος -που διατείνεται ότι είναι το 4ΤΦ- θα έπρεπε να επιτρέπει αυτή τη δυνατότητα.
Ερώτηση νούμερο 3: ΜΠΟΡΕΙ να διαγραφεί ένα μέλος του 4ΤΦ οικειοθελώς; ...Here lies the rub...
Από τις 9/4/2007 έχει ξεκινήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η οποία ακολουθεί την -καλώς ή κακώς ειλημμένη- απόφασή μου να αποχωρήσω ΣΙΩΠΗΛΑ απ' το forum που εδώ και 5 χρόνια αποτέλεσε χώρο πολύ καλής παρέας και μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Τα πράγματα έχουν κάπως έτσι:
- Απόφαση για την κατάργηση του λογαριασμού nasos79. Αλλαγή του e-mail του λογαριασμού με ένα μη ενεργό πλέον και ταυτόχρονη αλλαγή του κωδικού. Τα παραπάνω συνεπάγονται απόλυτη αδυναμία μου να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό πλέον.
- Αποστολή e-mail στον mm55, στο mail που έχει δηλώσει εδώ. Ο λογαριασμός δεν χρησιμοποιείται.
- Από τη στιγμή που δεν έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τον mm55 με άλλο τρόπο (για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι ο mm55 είναι ο πλέον αρμόδιος για αυτό που ζητάω), ανοίγω τον nasos_79 και επιχειρώ να επικοινωνήσω με pm μαζί του. Πρώτο pm στις 9/4. Απάντηση, καμία.
Διαβάστε το πρώτο pm. - Ακολουθεί δεύτερο pm, μάλλον κάπως βιαστικό... Δείτε το εδώ. Επίσης δεν έτυχε καμίας απάντησης.
- Τρίτο pm, δέκα μέρες αργότερα... Εδώ. Χρειάζεται να πω ότι δεν πήρα απάντηση;
Κάπου εδώ (ή λίγο πριν) είχα ήδη κάνει δύο δημοσιεύσεις με τον νέο λογαριασμό, είχα μιλήσει προσωπικά με ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν, λίγο παραπάνω θα δείτε και απορίες για την 'τύχη' μου από φίλους. - Τέταρτο pm, σε διαφορετικό ύφος αυτή τη φορά (θεωρώ ότι πάντα ήμουν αξιοπρεπής όμως), καθώς πλέον θεωρώ απόλυτα ξεκάθαρο ότι κρύβεται κάποια 'τακτική' πίσω απ' την αδιαφορία των mods. Εδώ το 4ο pm
Εδώ μπορείτε να δείτε ότι και τα 4 pm έχουν διαβαστεί ή τουλάχιστον ανοιχτεί απ' τον παραλήπτη τους.
Εννοείται ότι οι 2 μέρες πέρασαν. Και απάντηση, ΚΑΜΙΑ! Όπως επίσης δεν έχει γίνει και η παραμικρή κίνηση για να διαγραφώ, έτσι;
Αναρωτιέμαι λοιπόν...
Αν έβγαινα σαν καλός καραγκιόζης και άνοιγα ένα τεράαααστιο θέμα, βρίζοντας αδιακρίτως, πόσες ώρες νομίζετε ότι θα κρατούσα; Ούτε 12, θα έλεγα εγώ. Γιατί όμως να μην μπορεί να διαγραφεί σιωπηλά, χωρίς να το κάνει θέμα ένας χρήστης;
Είναι μήπως το 4ΤΦ Στοά; Στην οποία άπαξ και μπεις, το μέλλον σου είναι ΜΟΝΟ μέσα στους κόλπους της;
Ή μήπως, η πολιτική του 4ΤΦ είναι να αυξάνει και να διατηρεί τον αριθμό των μελών του πολύ υψηλά, ώστε να μπορεί να πουλάει ακριβότερα τις διαφημίσεις στο banner του; Μήπως αυτό θα δικαιολογούσε μια χαρά και την απαγόρευση απλής έστω ανάγνωσης σε μη εγγεγραμμένους χρήστες; Πόσα fora γνωρίζετε που έχουν την ίδια τακτική; Προσωπικά, νομίζω δεν έχω συναντήσει κανένα άλλο.Τα αίτια της απόφασής μου να διαγραφώ, δεν έχουν καμία μα καμία σημασία εδώ. Όσοι θεώρησα εγώ ότι πρέπει να τα ξέρουν, τα ξέρουν ήδη! Από εκεί και μετά, ρωτάω ξανά και ΕΛΠΙΖΩ ειλικρινά να πάρω κάποια απάντηση:
ΓΙΑΤΙ δεν έγινε δεκτό το αίτημά μου;
Γνωρίζω ότι τεχνικά, η διαγραφή ενός χρήστη, δεν είναι τίποτα. Το interface του forum το γνωρίζω πολύ καλά.
Και ΓΙΑΤΙ ο Συντονιστής mm55 δεν έχει κάνει τον παραμικρό κόπο να μου δώσει κάποια απάντηση σε 4 προσωπικά μηνύματα που -ξέρω ότι- έχει διαβάσει;
Υπήρξα αναιδής; Προσέβαλα κάποιον; Δεν νομίζω! Το μόνο που ζήτησα, ήταν να διαγραφώ χωρίς πυροτεχνήματα και χωρίς να γίνω καραγκιόζης! Μετά από 5 χρόνια αξιοπρεπούς παρουσίας εδώ μέσα, θεωρώ ότι αν μη τι άλλο, το δικαιούμαι!Όπως δικαιούμαι (για να δικαιολογήσω την απαίτηση για πλήρη διαγραφή και όχι απλά για διακοπή της παρουσίας μου εδώ) ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΙ 4Τ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ. Ήδη πουλάνε πιο ακριβά απ' όσο θα έπρεπε, χρησιμοποιώντας χιλιάδες ανενεργούς χρήστες!
Λοιπόν κύριε mm55, επώνυμα προκαλώ μία απάντησή σας, η οποία θα ήθελα να έρθει εκ μέρους του forum, σε δύο ζητήματα:
Πρώτον, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ και
Δεύτερον, γιατί δεν μπορώ να διαγραφώ;Ευχαριστώ για το χρόνο όσων διάβασαν ως εδώ.
Φιλικά και με εκτίμηση, προς τους περισσότερους από εσάς (σαφώς όμως ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ)
Νάσος Αλέξης
(Υ.Γ. Στον κανονισμό χρήσης, αναφέρεται ρητά πως εάν διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης έχει διπλό λογαριασμό, ο δεύτερος λογαριασμός διαγράφεται και ο χρήστης δέχεται προειδοποίηση... Εννοείται ότι τίποτα τέτοιο δεν έγινε! Και μη μου πείτε ότι δεν έχει διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τον ίδιο χρήστη...
Επίσης, επειδή φαντάζομαι ότι η απάντηση των mods θα είναι μάλλον κάποια διαγραφή του κειμένου μου ή μέρους αυτού ή/και διαγραφή των ίδιων των λογαριασμών μου, ενημερώνω ότι και copy του κειμένου υπάρχει, ΚΑΙ screenshot θα πάρω.
Είμαι καθαρός ΑΠΟΛΥΤΑ!Τέλος, να ζητήσω συγγνώμη απ' τους EMMANOYHL, kouk, Krus, cmarin, με τους οποίους έχω ανταλλάξει **τουλάχιστον **μία κουβέντα παραπάνω! Δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι. Κάποιοι μάλιστα απ' αυτούς τους 4, είναι άνθρωποι ιδιαίτερα αγαπητοί. Εκείνοι γνωρίζουν. Παιδιά, χάρηκα που σας γνώρισα! Θα τα ξαναπούμε!)
-
Γιατι ασχολεισαι και δεν σταματας πολυ απλα να γραφεις?
Γιατι πρεπει ντε και καλα να σε διαγραψουν?
Τι εχουν να κερδισουν οι mods και το forum απο τη μη-διαγραφη σου?Δεν ρωταω ειρωνικα..απλα ισως δεν εχουμε καταλαβει κατι..τι να πω..
-
nasos_79
Θα σου ήταν εύκολο να μου εξηγήσεις το λόγο που θέλεις να διαγραφείς, Νάσο;
Δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να μπεις και να γράφεις, μπορεί; Τι σε νοιάζει για ένα ψευδώνυμο που κάποτε χρησιμοποίησες;
Άσε που νομίζω ότι 'στράβωσες' χωρίς ουσιαστικό λόγο, δλδ, αλλά ό,τι αποφασίσεις είναι σεβαστό!
Φιλικά,
ΗλίαςEdit
Μήτσε, εγώ το έγραψα πρώτος ρε. Αλλά χτύπησε το τηλέφωνο κι άργησα να το υποβάλω. -
Νομίζω ότι εξήγησα ήδη γιατί ζητώ τη διαγραφή! Για να μη δίνω το δικαίωμα με έναν παραπάνω χρήστη (2 αυτή τη στιγμή) στους 4Τ να πουλάνε πιο ακριβά τις διαφημίσεις τους.
Ανεξαρτήτως του λόγου, είναι ή δεν είναι σεβαστή η επιθυμία ενός ανθρώπου να διαγραφεί από έναν χώρο;
Ηλία, σου στέλνω pm τώρα για αυτό που ζητάς. ΔΕΝ το γράφω εδώ.
-
Άλλες 2 μέρες πέρασαν χωρίς ΚΑΜΙΑ εξέλιξη!!!
Έχω αρχίσει να το διασκεδάζω!
Είναι φοβερή η κατάσταση που επικρατεί εδώ μέσα!Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται! Τίποτα άλλο!
-
Nάσο, δεν ξέρω τι προηγήθηκε αλλά κρίμα που αποφάσισες να φύγεις.
Σε έχουμε χάσει και από το άλλο φόρουμ, που τα λέγαμε...
-
Προσπαθώ να τον πείσει να γυρίσει αλλά δε μου κάθεται.
-
Νάσο καλημέρα
Οχι οτι είσαι υποχρεωμένος να μου απαντήσεις βέβαια αλλά δεν καταλαβαίνω, πρακτικά, τι ζητάς. Ακόμα και οι χρήστες που εχουν αποβληθεί από το 4ΤΦ φαίνονται κανονικά στον κατάλογο των μελών του forum οπως επίσης και οι δημοσιεύσεις τους χωρίς καν να υπάρχει ένδειξη 'banned' ή 'διεγραμμένος χρήστης' όπως σε άλλα fora
-
Έγραψα κάτι, το έσβησα, sorry!
Άστο καλύτερα βρε Χρήστο μου. Μη γίνουμε και κακοί στο τέλος.
Είδα όντως ότι τα διαγραμμένα μέλη παραμένουν στον κατάλογο.Οπότε, ας κάνω λίγο το μαλάκα για το θέμα της αδιαφορίας προς το πρόσωπό μου και του συνεχούς γραψίματος των μηνυμάτων μου και ας λήξει εκεί το θέμα.
Ένα τελευταίο σχόλιο όμως...
Ντροπή σε κάποιους!!! Αλλά δεν βλέπω η ευθιξία να αποτελεί προνόμιό τους.
Καλημέρα και συγγνώμη για την αναστάτωση!
-
Ο χρήστης nasos_79 έγραψε:
Δηλαδή, είμαι ο μόνος που βλέπει παγερή αδιαφορία και μάλιστα σκόπιμη εδώ;
Άντε να μην αρχίσω, με την παιδική χαρά που έχει καταντήσει το 4ΤΦ!
Aνούσιο αίτημα,δημοσιεύσεις εντυπώσεων....
Τα περί διαφημιστικής εκμετάλλευσης...μύθος,και το ξέρεις εφ΄όσον υπήρξες επί 5ετία μέλος...
Ο αξιοπρεπώς και αληθινά αποχωρών παύει να γράφει,αφήνει τον εαυτό να περιπέσει στη λήθη,και πραγματικώς δεν τον ενδιαφέρει τί συμβαίνει εκεί που 'έφτυσε'...
Φαίνεται όμως,ότι τα προσωπικά καπρίτσια και οι 'ηρωικές αποχωρήσεις' είναι υπέρτερες των γνησίων προθέσεων...Δεν υπάρχεις για το φόρουμ,δεν υπάρχουμε για εσένα....δεν γράφεις,δεν σου απαντούμε....έρχεται ο καιρός και υπάρχεις ως πιθανή ανάμνηση σε κάποιους...
Τόσο απλά είναι τα πράγματα....μην τα περιπλέκεις αναίτιαΥ.Γ τα ανωτέρω,ως γενικότερο σχόλιο προς τους 'ηρωικά αποχωρούντες' και πονηρά επιστρέψαντες ή στην περίπτωσή σου ανήθικα προσβάλλοντες κατά την έξοδο.....'έζησες' 5 χρόνια σε αυτό το σπίτι,και είναι το λιγότερο αγενές να μας αποκαλείς 'παιδική χαρά' (το φόρουμ είμαστε εμείς,τα μέλη του...)
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δηλαδή, είμαι ο μόνος που βλέπει παγερή αδιαφορία και μάλιστα σκόπιμη εδώ;
Άντε να μην αρχίσω, με την παιδική χαρά που έχει καταντήσει το 4ΤΦ!
Aνούσιο αίτημα,δημοσιεύσεις εντυπώσεων....
Τα περί διαφημιστικής εκμετάλλευσης...μύθος,και το ξέρεις εφ΄όσον υπήρξες επί 5ετία μέλος...
Ο αξιοπρεπώς και αληθινά αποχωρών παύει να γράφει,αφήνει τον εαυτό να περιπέσει στη λήθη,και πραγματικώς δεν τον ενδιαφέρει τί συμβαίνει εκεί που 'έφτυσε'...
Φαίνεται όμως,ότι τα προσωπικά καπρίτσια και οι 'ηρωικές αποχωρήσεις' είναι υπέρτερες των γνησίων προθέσεων...Δεν υπάρχεις για το φόρουμ,δεν υπάρχουμε για εσένα....δεν γράφεις,δεν σου απαντούμε....έρχεται ο καιρός και υπάρχεις ως πιθανή ανάμνηση σε κάποιους...
Τόσο απλά είναι τα πράγματα....μην τα περιπλέκεις αναίτιαΥ.Γ τα ανωτέρω,ως γενικότερο σχόλιο προς τους 'ηρωικά αποχωρούντες' και πονηρά επιστρέψαντες ή στην περίπτωσή σου ανήθικα προσβάλλοντες κατά την έξοδο.....'έζησες' 5 χρόνια σε αυτό το σπίτι,και είναι το λιγότερο αγενές να μας αποκαλείς 'παιδική χαρά' (το φόρουμ είμαστε εμείς,τα μέλη του...)
Αν αντί να γράφεις εξυπνάδες, διάβαζες λίγο παραπάνω, ώστε να ξέρεις όλο το ιστορικό, ίσως να άλλαζες γνώμη!
Έχουμε όλοι άποψη για όλα τώρα!!!Κάνε μας τη χάρη ρε μεγάλε! Που θα μου πεις εμένα για δημοσιεύσεις εντυπώσεων! Ναι, άλλη δουλειά δεν είχα, ή άλλη κάψα, παρά να δημιουργώ εντυπώσεις μέσα στους 4Τ.
Τι άλλη μαλακία θα ακούσω, να δω!!!
-
Μόλις βεβαίωσες τα λεγόμενά μου....
Είσα χειρότερος από ότι έγραψα φίλε,'μεγάλε' ή ότι άλλο θέλεις....
Υ.Γ. τα έχω διαβάσει από την αρχή όσα έγραψες,και πιστεύω ότι ισχυρίζεσαι βλακείες....
Από εμένα τέλος...
Δεν υπάρχεις -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μόλις βεβαίωσες τα λεγόμενά μου....
Είσα χειρότερος από ότι έγραψα φίλε,'μεγάλε' ή ότι άλλο θέλεις....
Υ.Γ. τα έχω διαβάσει από την αρχή όσα έγραψες,και πιστεύω ότι ισχυρίζεσαι βλακείες....
Από εμένα τέλος...
Δεν υπάρχειςΘα αντιλαμβάνεσαι ελπίζω, ότι εάν ο mm55, στον οποίο είχα απευθυνθεί αρχικά, χωρίς να το μάθει ΚΑΝΕΙΣ άλλος, είχε κάνει έστω τον κόπο να απαντήσει με το πολύ απλό: 'Σταματάς να γράφεις, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, ΤΕΛΟΣ', κανείς σας δεν θα είχε μάθει τίποτα, τίποτα απ' αυτά δεν θα είχαν γραφτεί και κανείς δεν θα είχε να μου καταλογήσει 'δημοσιεύσεις εντυπώσεων'. Με τον τρόπο που χρησιμοποίησε όμως (αδιαφορία λέγεται στο δικό μου κόσμο, στο δικό σου πώς λέγεται;;; ) όμως, που οδηγούμαστε;
Εδώ!!!
Ή θεωρείς ηθικό και σωστό να στέλνεις pm σε κάποιον mod και να σε γράφει στα παλιά του τα παπούτσια;;;Πιστεύω ότι όσοι έχουν κρίση και μπορούν να την ενεργοποιήσουν, θα το κάνουν!
Edit:
Και επειδή ένα-ένα τα προσέχω, πού ακριβώς 'ισχυρίζομαι' βλακείες;
Πιστεύεις ότι κάτι απ' αυτά που έγραψα ως γεγονότα, έχει παραποιηθεί; Έγραψα κάτι ανακριβές; -
Εμένα μου κάνει εντύπωση, που κανείς moderator δεν έχει πάρει θέση, αν μη τι άλλο, στο θέμα αυτό, που έχει προκύψει...
Δυο κουβέντες, απλά και ξάστερα, για το τι συμβαίνει...
Ένα μέλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να διαγραφεί. Το κατανοούμε δεν το κατανοούμε, το σεβόμαστε δεν το σεβόμαστε, είναι μία επιθυμία...
-
Οι moderators ΔΕΝ μπορούν να κάνουν αυτό που ζητάει ο χρήστης: διαγραφές, ban κλπ. ενέργειες είναι στη δικαιοδοσία του administrator. Ο οποίος administrator (α) δεν είναι ο mm55 (β) απουσιάζει. Οπότε αναμονή μέχρι την επιστροφή του.
(Moderator nass)
-
Ηρεμείστε.
Ο Νάσος, Αγγελε, έχει μιλήσει με mods.Εχει συζητηθεί το θέμα αλλά λύση διαγραφής (το έχουμε εξηγήσει) δεν γίνεται.
Απλά μπορεί να σταματήσει να γράφει και εμείς θα τον κάνουμε ΒΑΝ ώστε να εμφανίζεται σαν Επισκέπτης.
Όλα τα υπόλοιπα Νάσο, δεν τα σχολιάζω. Θεωρώ ότι κάνεις λάθος και θα έρθει ο καιρός που θα το καταλάβεις.
Παράκληση. Μην τσουβαλιάζεις και προσβάλεις όλους τους χρήστες επειδή εσυ για κάποιους λόγους δυσαρεστήθηκες.
-
Νάσο και Νίκο, απόλυτα σεβαστά όλα αυτά που λέτε.
Αλλά, θα γνωρίζετε σίγουρα ότι
α) Μόλις σήμερα και μετά από την προτροπή του Άγγελου παίρνω απάντηση
β) Ο mm55 δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει σε 4 pm που του εστάλησαν
γ) Εφόσον δεν παίρνω απάντηση, μπορώ να υποθέτω ό,τι θέλω, σωστά;
δ) Κακώς τσουβαλιάζω, αλλά ΔΕΝ τσουβάλιασα ρε παιδιά!!!!!! Απ' την αρχή επιμένω ότι εκτιμώ ιδιαίτερα ορισμένους ανθρώπους!Και επαναλαμβάνω:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, εάν είχα πάρει μία οποιαδήποτε απάντηση!!!Αυτό είναι που με έχει στενοχωρήσει πολύ!!! Και πείτε μου αν έχω άδικο!!!
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν