-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ηταν από τις στιγμές που λές, τι κάθομαι και γράφω ανάμεσα σε ένα μάτσο περίεργους που κοιταν να κάνουν επίδειξη κτλ.. Ευτυχώς κάτι άλλες στιγμές, (βλ συγκέντρωση στα ΜΕγαρα, πρόσκληση για καφέ με....30 άτομα) μας αποζημιώνουν στο μέγιστο..
με αυτό που είπες παρατήρησα αυτόματα (στις λίγες φορές που έχω βρεθεί από κοντά) το επίπεδο των παιδιών όταν συναντιόμαστε....
που είναι τότε όλοι αυτοί οι γραφικοί?
Τι σύμπτωση..παραμένουν πίσω από την οθόνη. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
και κάτι 2ο που λείπει είναι κάτι σαν 'report bad post' αν θυμάμαι καλά που έχουν τα ξένα fora ...
Μοιάζει λίγο με καρφί αλλά είναι και μια mini - ψηφοφορία
Aυτό όντως λείπει από το forum και θα βοηθήσει.
Charmak66 την στιγμή που προσπαθώ να αποδείξω ότι υπάρχουν πολλά post του χαβαλέ χωρίς κανένα νόημα τα οποία ρίχνουν το επίπεδο των συζητήσεων, με βοηθάς με το παραπάνω σου post...
Μιχάλη, είσαι υπερβολικός!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
και κάτι 2ο που λείπει είναι κάτι σαν 'report bad post' αν θυμάμαι καλά που έχουν τα ξένα fora ...
Μοιάζει λίγο με καρφί αλλά είναι και μια mini - ψηφοφορία
Aυτό όντως λείπει από το forum και θα βοηθήσει.
Charmak66 την στιγμή που προσπαθώ να αποδείξω ότι υπάρχουν πολλά post του χαβαλέ χωρίς κανένα νόημα τα οποία ρίχνουν το επίπεδο των συζητήσεων, με βοηθάς με το παραπάνω σου post...
Μπορώ να το διορθώσω λέγοντας:
*Χαίρομαι κύριε διαχειριστά που διαφωνείτε με τον συγκεκριμένο, αυστηρότατο τρόπο διαχείρισης ενός φόρουμ.
Είμαι και γω υπέρ της ελαστικότητας με την οποία διαχειρίζεστε τα γραφόμενα των συμμετεχόντων σε αυτές τις συζητήσεις.*
Σαφώς σοβαρότερο τώρα;
-
μην τσακωθούμε και εδώ
Δεν είμαι κατά των post με ένα emoticon
(αρκει να μην γίνεται κατάχρηση)δίνεις και μια εικόνα ότι μιλάει άνθρωπος έτσι...
Δηλαδή πάντα στη ζωή μας έχουμε εκφράσεις με 20 λέξεις minimum ?
και ένα χαμόγελο αν ρίχνουμε πίσω από την οθόνη, ας το εκφράζουμε κάπως ρε παιδιά!
-
ρε παιδια για τι πραγμα τσακωνεστε γιατι δεν εχω καταλαβει για να παρω θεση;
αφου δεν υπαρχει καμια διαφωνια, απλα λεμε λεμε λεμε για να λεμε..
και οντως υπαρχουν κυκλοι αφου συμβαινουν διαφορα και συμβαινουν κατα καιρους που επηρεαζουν την ψυχολογια μας και γραφουμε διαφορετικα (πολλοι απο εμας, βαζω και τον εαυτο μου μεσα δυστυχως)ξεκολλατε, ερχονται χριστουγεννα.. αφηστε τη φαγωμαρα για τον ιανουαριο..
απλα σκεφτειτε οτι εδω που ειμαι βρεχει καθε μερα και εχει συννεφια και χθες εβγαλε ηλιο, βγηκα ο βλακας εξω μεσα στην τρελη χαρα και ξαφνικα εριξε χαλαζι.. και μιλαμε να μου σκαει στη μουρη με τον αερα το χαλαζι.. μιλαμε για πονο!!χαλαρα!!
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Λέει τη γνώμη του. Με τον τρόπο που γουστάρει, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ (στην αρχή τουλάστιχον).
Οσο για την επίθεση που δέχθηκε, γεγονός είναι ότι εξαπολήθηκε εναντίον του νικ του και όχι εναντίον του συγκεκριμένου ποστ.
Δεν θιγει κανενα? Για ξαναδιαβασε το αλλη μια φορα...
Ποιος του επιτεθηκε? Αν γραψω και εγω τη γνωμη μου και μετα λεω οποιος διαφωνει με μενα ειναι καραγκιοζης, αυτο σημαινει οτι ισχυει κιολας?
Δυστυχως καποιοι δε λενε να καταλαβουν οτι σε ενα φορουμ οπου οι περισσοτεροι ειναι αγνωστοι, λεμε τη γνωμη μας χωρις να θιγουμε, προσβαλουμε κλπ.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ηταν από τις στιγμές που λές, τι κάθομαι και γράφω ανάμεσα σε ένα μάτσο περίεργους που κοιταν να κάνουν επίδειξη κτλ.. Ευτυχώς κάτι άλλες στιγμές, (βλ συγκέντρωση στα ΜΕγαρα, πρόσκληση για καφέ με....30 άτομα) μας αποζημιώνουν στο μέγιστο..
με αυτό που είπες παρατήρησα αυτόματα (στις λίγες φορές που έχω βρεθεί από κοντά) το επίπεδο των παιδιών όταν συναντιόμαστε....
Τι σύμπτωση..παραμένουν πίσω από την οθόνη.Δεν ξερω αν σε καταλαβα καλά, αλλά νομιζω πως αυτοί είναι ο πυρήνας του φόρουμ. Αυτοι που ηρθαν και μενουν. Που σε καθε συναντηση θα τους δεις να εχουν απιστευτη ορεξη και αισθηση μεταξυ τους.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τι σύμπτωση..παραμένουν πίσω από την οθόνη.Δεν ξερω αν σε καταλαβα καλά, αλλά νομιζω πως αυτοί είναι ο πυρήνας του φόρουμ. Αυτοι που ηρθαν και μενουν. Που σε καθε συναντηση θα τους δεις να εχουν απιστευτη ορεξη και αισθηση μεταξυ τους.
ναι σόρρυ που δεν ήμουν σαφής
εννοώ ότι οι άλλοι που δημιουργούν τα προβλήματα δεν έρχονται ποτέ! (νομίζω)
-
Μιά φορα το χρόνο (περίπου-κανένας cmarin θα κράτησε στατιστικά) έχουμε φαγωμάρα στο φόρουμ.Οι ίδιοι θα κατηγορούνε τους μοντερέιτορς (πάνε κόντρα στο κατεστημένο ή κάτι τέτοιο) τρώνε μπάν,διπλοεγγράφονται,ξανά φασαρίες,ξανα τρώνε μπάν.κ.λ.π.
Το κακό είναι ότι παρασυρόμαστε και εμείς οι υπόλοιποι μαζί τους.Είναι μεταδωτικός ο 'τσαμπουκάς' και όλοι θέλουμε να δείξουμε τα δόντια μας πίσω απο το πληκτρολόγιο
Ηρεμήστε,πιείτε καμια μπύρα,και ψαξτε να βρείτε λόγους για να χαιρόμαστε.
Κάποια μέρα θα ξαναγυρίσει ο χάκερ ( ο μάγκας της σφαλιάρας προφανώς) θα μας το κλείσει και θα βρεθούμε σε άλλα 'φόρα' για να βάλουμε ομαδικά μυαλό
-
Για μένα το πρόβλημα είναι οτι η υπερβολή κυριαρχεί και εδώ όπως και στην καθημερινή μας ζωή. Η φαγωμάρα ξεκινάει από ένα ακραίο πόστ στο οποίο απάντα κάποιος από κάτω εξίσου ακραία και υπόθεση γίνεται μύλος. Ανάμεσα δε στα 2 ακραία πόστ μπορεί να βρίσκεται και μια μέση τεκμηριωμένη άποψη -γκρί αν προτιμάτε- η οποία αγνοείτε από ψύχραιμους και θερμόαιμους μαζί και το flame war συνεχίζεται. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά παλιά μέλη προτιμούν να απέχουν από πολλές συζητήσεις. Ξέρουν καλά τι θα γράψει ποιος ξερούν ακόμα και σε ποια σελίδα θα αρχίσει ο καβγάς και η φαγωμάρα και απλά επιλέγουν να ασχοληθούν με κάτι ποιο παραγωγικό στην ζωή τους από το να διαβάζουν καβγάδες.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι είναι αυτά που λες τώρα.
Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται κανένας άλλος για της παπ@ριες που λέει ο κάθε ένας εδώ ή αλλού πέραν απ[ό αυτόν που της λέει ή γράφει.
Όλοι μας λίγο ή περισσότερο ζητούσαμε τον Αντίλογο για να απόσυμφορηθεί το Περί αυτοκίνησης αλλά και για την σωστότερη λειτουργία του Forum μας.Το καλύετρο θα ήταν ορισμένοι να προσέχουν τι κάνουν και να μην προκαλούν ή ξεσπούν εδώ μέσα. Το forum ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!
Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ΚΑΙ γήπεδο.
-
Θανάση,τα παλιά μέλη έχουνε συζητήσει πολλές φορές σε πολλά ανάλογα θέματα στο παρελθόν.Δεν μπορούμε να επαναλαμβανόμαστε καθε τρείς και δύο.Κάποτε είχα συζητήσει με διάφορους,τους οποίους τώρα τούς γράφω στά φρύδια μου.
Ασ'τους να κελαιδάνε.
Δεν γίνεται συνεχώς να επαναλαμβανόμαστε.Είναι βαρετό για όλους.
Ούτε με ενδιαφέρει πλέον να απαντήσω επι 'Αμερικανικών' θεμάτων,ή 'οπαδικών'
Θα το ρίξουμε αναγκαστικά στα 'ελαφρά' θέματα -
Ορθα ομιλείς αν και καθιστός Αντρέα
-
ρε παιδια ο georgetabs που χαθηκε?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
ρε παιδια ο georgetabs που χαθηκε?Έλα ντε, αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έλα ντε, αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ.
Εγώ ξέρω , αλλά δεν λέω!
-
&
Ciuz guys
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Έλα ντε, αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ.
Εγώ ξέρω , αλλά δεν λέω!
Λάκισε στην επίθεση των κλώνων.
banned! [admin]
-
Αυτός,και αρκετοί ακόμα απο εκείνο το υπο-φόρουμ για αυτόν τον λόγο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτός,και αρκετοί ακόμα απο εκείνο το υπο-φόρουμ για αυτόν τον λόγο.ποιά επίθεση?
edit: κατάλαβα...αλφιστί (οδηγάει μία 156 SW)...κρίμα.
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν