-
Φίλε τρελό αγόρι, σου το έχω ξαναπεί, είμαι φτωχός και δεν έχω οδηγήσει ποτέ πιο δυνατό αυτοκίνητο από το Rallye. Προσκυνώ τα πλούτη σου και την αρχοντιά σου...
Ένας φτωχός που δε σπουδάζει γιατρός στη Ρουμανία...
-
Gavriil made in Greece, μου θυμίζει η κατάσταση...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Gavriil made in Greece, μου θυμίζει η κατάσταση...Nonononono, made in Romania
-
Επιτέλους,ούτε διασκεδαστικός δεν μπορείς να γίνεις τρελλόπαιδο με ένα σκασμό ανοησίες που κατεβάζεις τόσο καιρό!
Αλλά,ξέχασα εμείς είμαστε όλοι κομπλεξικοί και σε ζηλεύουμεΈνας λίγο παλιότερος συνάδελφός σου,που θα περίμενε λίγο περισσότερη συστολή από εσένα....
-
Κύριοι εντάξει, you've made your point. Μην το τραβάτε άλλο, φτάνει!
-
tespa egw den exw tipota me kanenas sas kai de thelw na epitethw opws kanete eseis,pragma anandro na ta vazete deka me enan kai antidimokratiko.egw tin apopsi mou lew kai tis antiparatheseis mou opws kanete oloi sas,kai sevomai tin apopsi sas ki as mi seveste ti diki mou.kapou tha exw adiko egw,kapou eseis,etsi einai ayta,sizitisi kanoume kai einai logiko na mi simfwnoume se ola...apo kei kai pera an exete kati allo na peite,kalo tha itan na min anafereste se proswpika dedomena tou stil me ti asxoloumai,se ti katastasi eimai giati i sizitisi arxizei na pairnei ti morfi xekatiniasmatos...kapoios pou xerei na xeirizetai to logo de xreiazetai na ftanei se proswpika dedomena gia na vrei to dikio tou alla me epixeirimata se oti sizita...egw tha sevastw tis apopseis olwn kai mesw tis eleytherias tou legein kai grafein tha sas parakalesw xwris xleyasmo na kanete kai seis to idio...oute tha psaxw giati kapoios exei rallye,ti douleia kanei,ti exei spoudasei klp...oloi exoume kati koino...agapame ta aytokinita...den ginetai na simfwnoume se ola.o kathenas mesw tis empeirias tou thetei tis apopseis tou....eite aresoun eite oxi...
-
το 206 στα 1600 πρεπει να ναι γ@ματο...καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
...telos pantwn apla na enimerwsw oti den eimai kanena pitsiriki,eimai teleiofoitos iatrikis kai sevastos apo anthrwpous ston tomea pou epelexa pou pragmatika tous thavmazw gia to epipedo kai tis gnwseis tous.i anagnwrisi aytwn twn megalwn anthrwpwn kai mono mou ftanei.gia alli mia fora thelw na pw pws de xleyazw kanenan kai malista epeidi einai polla ta lefta gi ayto zitisa ti gnwmi sas sto forum.den ta thewrw psixoula kai epeidi ta sevomai gi ayto kai thelw na piasoun topo.apo kai kai pera osoi filoi theloun mou apantoun kai me voithoun kai tous eyxaristw kai osoi moutrwnoun pou alloi exoun parapanw dinatotites apo aytous as akoune ap to prwi ws to vradi to gucci forema tou mazwnaki mias kai tous volevei ki as afisoun ta voutiropaida emas apo tin kifisia me bmw stin isixia mas . arage giati egw otan vlepw kapoion me panakrivo aytokinito to thavmazw xwris na me xalaei to poso xronwn kai se tikatastasi vrisketai o anthrwpos pou to odigei????mipws diafora paideias mages me ta saxoralla????Ρε φίλε, εσύ αναφέρεσαι στον εαυτό σου, έχεις πρόβλημα να σχολιάζουν οι άλλοι αυτά που λες; Γιατί τότε γράφεις :
tin entipwseis na exei apo to peugeot??iremia re paidia ,den pairnei kamia m5 206 pairnei....siga tin odigiki empeiria
Εσύ γιατί σχολιάζεις με τέτοιο τρόπο τους άλλους;
Εσύ πού ξέρεις τι αυτοκίνητα οδήγησα και μου γράφεις:kala min trelenesai an eixes odigisei ena pragmatika dinato aytkinito tha eleges ki esy ta idia.ti entypwseis perimeneis na sou pei me to 206??oti strivei kommatia i oti pianei ta 200 gia tin plaka...xalarwste paidia,exete xasei ton mpusoula,to oti oi perissoteroi pitsirikades exoun peugeot de simainei oti einai kai tipota to idiaitero apla den iparxei i dinatotita gia kana rx8
Καλά, θα μπορούσα να κάνω και πολλά άλλα quotes αλλά νομίζω I made my point.
Τώρα, πράγματι νιώθω πολύ άνανδρος που είμαι ένας από τους δέκα που σου επιτίθενται. Ερχόμαστε πολλοί μαζί γιατί φοβούμαστε ότι θα μας δείρεις... -
Θεοδόση, την προτροπή του Κώστα δεν την έλαβες υπόψη και συνεχίζεις;
Σε παρακαλώ.Και εσύ trelo agori για πολλοστή φορά συμπεριφέρεσαι με προκλητικό τρόπο. Περισσότερη μετριοπάθεια δεν έβλαψε κανένα
-
Φιλε μου αγορασε το αμαξακι...
Ειναι ενα πολυ καλο value for money και πιστευω οτι δεν θα μεινεις δυσαρεστημενος ... οπως κι εγω βεβαια απο τον γαλλο! -
tin apopsi mou eipa poli apla kai i apopsi mou einai oti to peugeot den prosferei kamia empeiria gia na sou kanei kai entipwsi kai na arxiseis na ti les stous allous..kai file theodosi stamata na me prizeis se opoio thema me vriskeis.stin teliki min asxoleisai,pes ti gnwmi sou kai telos...min mpaineis se diadikasia epithesis opote kai opou grafw kati...katantas kourastikos gia olous...an den arxizes to tropario de tha ginotan ayti i istoria kai de tha kourazame kai ta paidia pou theloun na diavazoun to sigekrimeno thema...apla diavaze kai deixne sevasmo....
-
Οσο για το πρωτο μερος διαφωνω κα8ετα. Η αισ8ηση της αυτοκινησης δεν εχει να κανει με το με ποσα στριβει ενα αυτοκινητο, αλλα το πως στριβει. Το 8εμα ειναι κα8αρα ποιοτικο κ οχι ποσοτικο!! [/quote]
tote pare podilato pou strivei teleia me 20km/h!!!!xaxaxaxaxax!!!!!oxoxoxoxoxox!!!!!!mallon ena patini!!!!
xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!xaxaxaa!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxa!!!!!!
tha striveis akoma kalitera ki apo rally!!!!!!!!!! -
Συγγνώμη,νά σέ ρωτήσω κάτι;
Τήν 'βρίσκεις' μέ τό νά ειρωνεύεσαι τού συνομιλητές σου; -
oxi alla ama petane margaritaria...esy ti eisai dikigoros tou???se mena anaferotan kai me to ifaki pou anaferthike apantw ki egw...toso apla...
-
Μάλλον δέν έχεις καταλάβει ότι άν όλοι αυτοί στούς οποίος μιλάς μέ τό δικό σου 'υφάκι' αρχίσουν νά σού απαντούν τόσο απλά όσο καί εσύ θά γίνει τελείως μπάχαλο.
Εγώ τέλος πάντων θά σού πρότεινα νά ηρεμίσεις λιγάκι. -
kala am esas mia arnitiki apopsi gia ena aytokinito sas fainetai proklitiki tote den einai provlima diko mou...sti sgekrimeni periptwsi milame gia ena peugeot 206 1600 ari kai exigw oti den einai tipota to idiaitero,de sou prokalei kamia idiaiteri entipwsi.einai ena car svelto gia tin poli kai kalo gia ta lefta tou...ayto eipa...apla mou fainetai oti egine poli sizitisi kai analisi gia ti???ena 206 1600ari kai mou fanike ipervoliko...
-
Ναί,έγινε η συζήτηση γιά ένα 206.
Αυτό είναι πού σέ ενόχλησε;Δεν πρέπει κατα τη γνώμη σου νά ασχολούμαστε μέ τέτοια απλά αυτοκίνητα;Τό φόρουμ τών 4Τ κατά τη γνώμη σου πρέπει νά ασχολείτε μόνο μέ κάποια πανάκριβα εξωτικά αυτοκίνητα;Μήπως θά έπρεπε νά δοκίμαζες νά μπείς σέ κάποιο άλλο πιό εξειδικευμένο φόρουμ; -
Κατά την άποψή μου, άμα το αυτοκίνητο δεν έχει πάνω από 500 άλογα, μόνο για ψώνια κάνει. RX-8, M3 κτλ είναι για αυτούς που δεν έχουν τα φράγκα για πραγματικά αυτοκίνητα
-
Οσο για το πρωτο μερος διαφωνω κα8ετα. Η αισ8ηση της αυτοκινησης δεν εχει να κανει με το με ποσα στριβει ενα αυτοκινητο, αλλα το πως στριβει. Το 8εμα ειναι κα8αρα ποιοτικο κ οχι ποσοτικο!!
tote pare podilato pou strivei teleia me 20km/h!!!!xaxaxaxaxax!!!!!oxoxoxoxoxox!!!!!!mallon ena patini!!!!
xaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!xaxaxaa!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxa!!!!!!
tha striveis akoma kalitera ki apo rally!!!!!!!!!!Ευ8ειακιας εισαι κι εσυ...
Ρι3ε μια ματια στο profile μου κ 8α δεις οτι ειμαι πωρωμενος κ με το ποδηλατο κ με το snowboard(παρομοιο με skate)!!!!!!!!!!!
Εχεις δοκιμασει τπτ απο τα 2 να δεις πως ειναι η αισ8ηση να στριβεις με αυτα??? Εφαμιλη η κ καλυτερη με το να ουρλιαζουν τα λαστιχα του αυτοκινητου σου λεω εγω... Αλλα αφου δεν εχεις στριψει που να 3ερεις...Το υφακι μου δεν εχει τιποτα!!! Το δικο σου ειναι που ειναι προβληματικο... Κι επαναλαμβανω: Η αισ8ηση της αυτοκινησης δεν εχει να κανει με το με ποσα στριβει ενα αυτοκινητο, αλλα το πως στριβει. Το 8εμα ειναι κα8αρα ποιοτικο κ οχι ποσοτικο!! Βρηκες τιποτα κακο στο υφακι μου? Η αποψη σου ειναι αντι8ετη? Αυτο 8α το δεκτω... Αλλα εγω 8α κρινω οτι εχω να κανω με ευ8ειακια που κοιταει το 0-100 για να κρινει ποσο καλο ειναι ενα αυτοκινητο.. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη κ ωφειλεις να την δεκτεις!
-
tin apopsi mou eipa poli apla kai i apopsi mou einai oti to peugeot den prosferei kamia empeiria ...treloagori πάρτο απόφαση δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους. Πες την άποψή σου και άσε τους άλλους να αποφασίσουν όσο και να την ξαναλές δεν αλλάζει τίποτα απλά γίνεσαι προκλητικός.
Το τι προσφέρει ή όχι το 206 μάλλον δεν είσαι σε θέση να ξέρεις αφού δεν ασχολείσαι με την κατηγορία. Δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να προσφέρεις κάτι βοηθητικό στο θέμα 206 εκτός από το αυτονόητο ότι υπάρχουν και καλύτερα αυτοκίνητα....wow!
Όντως μπορεί να υστερεί σε τομείς που σε ενδιαφέρουν σε σχέση με αυτά που οδηγάς αλλά σε σχέση με την κατηγορία του είναι αξιοπρεπέστατο. Αν μάλιστα κρίνουμε από τα θετικά σχόλια των περισσότερων, που μάλιστα φαίνεται να έχουν περισσότερες εμπειρίες με τέτοια αυτοκινητάκια αλλά και τις θετικές συγκρίσεις μάλλον αποτελεί μια καλή λύση για την κατηγορία και τα λεφτά του.
Τα πάντα προσφέρουν εμπειρία στη ζωή, το πατίνι, το ποδήλατο, το μηχανάκι, το σαραβαλάκι, το γκαζιάρικο, η αυτοκινητάρα, το σκάφος, το αεροπλάνο, το σιδέρωμα κλπ. Απλά είναι διαφορετικές εμπειρίες και είναι λάθος να τις υποτιμάς. Γενικά θεωρείται λογικό κανείς να αποκτά εμπειρίες με τη σωστή σειρά που να ταιριάζει και με την ωρίμανσή του την σωματική και πνευματική και λάθος το να παρακάμπτονται τα στάδια....
Δηλαδή γιατί να αφαιρέσουμε από το παιδί το δικαίωμα να διαλέξει το καλύτερο από τα αυτοκινητάκια που μπορεί να αγοράσει?
Λέω να πάρω... (206)