-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΠΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Π.Χ. Ο GO FOR POLE Κ.Α.
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΣΥΝΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ.
Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΞΕΡΑΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΕΛΙΩΘΟΥΜΕ(ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2).
ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΛΑ Η ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΙΩΣ ΞΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ.(ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 130000ΧΛΜ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ + 20000 ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ+11 ΑΓΩΝΕΣ).ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΑ!!!!ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?!?Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Γ ΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΚΑΣΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΒΟΛΤΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Ε ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΑΡΓΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΦΕΡΑ ΤΕΤΑΚΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΡΜΗΨΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΦΑΓΩΜΑ Κ.Α.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Π.Χ. ΡΕ ΣΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ?ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΑΝ ΚΤΛ , ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 'ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ??'
ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΥΡΟ ΠΟΥΝΤΟ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. -
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....NO PROBLEM...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! 14.10 ΚΑΙ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ) ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!
GOOD LUCK ΑΝΤΙΠΑΛΕ!!!
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Κύριε Μαυροδή, απλά ΕΥΓΕ!
Μαζί με τον κ. Γαζετά και τον κ. Λαδογιάννη είσαστε για μένα οι άνθρωποι αυτού του αγώνα του WRC!
Eύχομαι και σε εσάς και στο Μπάμπη σύντομα με ένα καλό 4Χ4 στα ακροπολικά χώματα.
Μακάρι να έχετε χρόνο και διάθεση να γράψτε την εμπειρία σας σε αυτό το Φ΄'ορουμ που σίγουρα σας έχει δώσει περισσότερη χαρά από όση, ελάχιστη πιστεύω, πικρία.
Και πάλι εύγεΣτρατισίνο
-
ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΦΙΛΟ ΔΙΟΝΥΣΗ!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΓΙΑ ΤΟ BE THE DRIVER ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΡΘΑΝ 100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ 4 206 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ 1.6 110hp..
ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ 120χλμ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ Ο CO-DRIVER OTAN TON ΓΡΑΦOYME STA @@ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΣ ΝΙΚΟ
ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ!!ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 206ΚΑΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΧ) ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
ΠΟΙΟΣ η ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ????
1)Κ.ΜΑΚΡΗ?
2)Ν.ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ?
3)Κ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ?
4)Κ.ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ?ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 3ΑΔΑ??
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ η ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΗ!!
ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ!!
XALI...JR
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Χαλιβελακης...
-
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΑΔΙΟ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ!!!
ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!
ΚΑΙ Η 1-2 ΘΕΣΗ
ΚΑΙ Η 3-4-5!!
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Ξέρει κανείς ποιοί θα τρέξουν του χρόνου στο 206 JC. Αν ξέρετε κανένα όνομα γράψτε το
-
επειδη ξερω τον καραδημητρη μου ειπε πως του χρονου θα τρεξει 90%
-
...................τελικά δεν είναι οι αγώνες όπως φανταζόμουνα!
Ισως αυτή η φράση να είναι το συμπλερασμα που εβγαλα άπο την πρώτη μου χρονια στους ελληνικούς αγώνες.Δεν πρόκειται να ακούsετε απο μένα να καταστροφιολογω, ισως επειδή δεν είμαι τετοιος χαρακτηρας.Ολη τη χρονία έμπαινα στο forum και διάβαζα τις οποιες δημοσιέυσεις.Μιας και τωρα τελείωσε το πρωτάθλημα μπορω να εκφέρω και εγώ την αποψη μου με βάση αυτά που είδα και έζησα αυτους τους 10 μήνες.
α) όλα τα ασχημα και οι μουρμουρες ξεκινάνε απο το χρήμα.Χρημα=χορηγοι=διαφημηση...Ζουμε στην εποχη του marketing....πως συζηταμε για τον αν υπάρχουν θεατες οταν δεν υπαρχει η σωστη προβολη?
β) ακούω συνέχεια απο νέα παιδια σαν εμένα να λένε οτι δεν μπορουν να τρέξουν για οικονομικους λόγους.Αν κάποιος θέλει μπορεί.Υπάρχουν πολλες κατηγοριες και μπορει ο καθένας να διαλέξει κάποια που να ταιριάζει στο γούστο και στην τσέπη του.Δεν προερχομαι απο οικογένεια μεσα απο το χώρο των αγώνων και ξερω καλα τι σημαίνει αυτό και ποσο δυσκολο ειναι..Αν υπαρχει αγάπη για το αυτοκίνητο και τους αγωνες,ολα γίνονται.
γ)Ο θεσμος του 206 cup θεωρω οτι ειναι το ιδανικο ξεκίνημα για εμας τους νεους ,αφενως επειδη ειναι πολυ οικονομικος (εχει παρα πολλες παροχες) αφετερου επειδη τα αυτοκινητα αυτα (80 ίππων) αν και δεν ειναι η χαρα του θεατη, σε μαθαινουν να οδηγεις σωστα και να εξελήσεσαι βημα βημα.
δ)οι αγώνες είναι ενα ομοδικό αθλημα.Για να ερθει το αποτέλεσμα χριαζεται συλογικη προσπαθεια και ομαδικοτητα απο ολους τους εμπλεκομενους.(μαχανικος-συνοδηγος-οικογενιακο περιβαλον-οδηγος).
ε)ακουγονται πολλα για τα 4 περασματα.Μα πως γινεται να μιλαμε για 4 περασματα οταν εμεις οι νεοτεροι δεν εχουμε τρεξει ποτε ξανα μια συγκεκριμένη διαδρομη?Πως με την απειρια μας θα μπορεσουμε να κινηθουμε τοσο γρηγορα οσο χριαζετε και με ασφαλεια για μας και τον κοσμο(οσοι και αν ειναι) που ερχεται να μας δει?Μηπως ειναι καλυτερα οι νεοτεροι να εχουν 6 η και 8 περασματα??και αν νομιζουν οτι δεν μπορουν να τα ελενξουν ας τα αφήσουν free για να ειναι δικαιοι ,με τα οποια ΑΥΣΤΗΡΑ μετρα ΚΟΚ θέλουνε.
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια του 206 junior και senior cup
Συγχαρητηρια Μαυρουδη/Κεχαγια που παλεψατε για δευτερη χρονια και εφτασατε στην δευτερη θεση.Συγκουρα ηταν κουραση για σσς να ειναι ολοι οι αγωνες τοσο μακρια απο την Β.Ελλαδα.Διονυση στο ακροπολις παντος εσκισες!!
Συγχαρητηρια Μακρη/Ηλιοπουλε που τα καταφερατε τοσο καλα για πρώτη χρονια. Κωσταντινα σταθηκες πολυ καλα σε ενα τετοιο ανδροκρατουμενο σπορ.
Συγχαρητηρια Τσιλη-Σεγκο που μπορειτε και ειστε παντα με το χαμογελο.Στο Αττικο μου ειπαν κατι φιλοι που σας ειδαν οτι κανατε πολυ καλα περασματα.Καλους αγωνες σας ευχομαι με το καινουριο σας οπλο!
Συγχαρητηρια Κιριτση-Χριστοδουλοπουλε που κατεκτησατε το senior cup.Κωστα εισαι απο τους οδηγους που οδηγουν πραγματικα με ψυχη.....Ισως εχεις το καλυτερο ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ στα 206!
Συγχαρητηρια Χαρπιδη-Τριανταφυλλιδη για τους επιστευτους χρονους που κανατε με το 206 και γιατι οποτε εισασταν μαζι μας στους αγωνες μας ανεβαζατε την διαθεσει με τα αστεια σας(Τριανταφυλλιδη ακους?)
Συγχαρητηρια Μπιθαρα-Αγγελοπουλε που δειξατε το παρον σε οσους αγωνες μπορεσατε να παραβρεθειτε, δειχνοντας οτι οι αγωνες ειναι και για καποιους απλως μια απολαυση.
Και πιο πολυ στους νικητες του θεσμου του JUNIOR CUP.... Συγχαρητηρια Χαλιβελακη-Μουζακη για τις νικες σας.Ευχομαι του χρονου να τα πατε τοσο καλα οσο και φετος!Κωσταντινε δυο φορες ευγε-ευγε! Περαστικα στην μητερα σου!
Ευχαριστω όλους οσους με ανεχτηκαν φέτος:
1-Τσιουκα-Καββαδια-Σωτηροπουλε thanks για ολα!εισασταν και οι τρεις σαν συνοδηγοι και φιλοι υπεροχοι ανεξαρτητα απο τα αποτελεσματα.Ο καθενας με τον τροπο του.
2-Ροδιτη για την πολυτιμη βοηθεια σου ....
3-Εξαρχε για το τεραστιο ενδιαφερον σου και τις συμβουλες σου
4-Λαμπη Κουρτεση για τις συμβουλες σου στο χωμα
5-Νινα για τα ατελειωτα χωσιματα που εφαγες απο μενα-για μενα!!
6-Ματινα γιατι μου εδωσες δυναμη να παω αγωνα με τον αγωνα καλυτερα ( το γνωστο πορτοκαλι ΝΕΡΟΜΠΙΣΤΟΛΟ το εχω παντα στο 206).
7- την οικογενεια μου που συμεριστηκε την τρελα μου!!Ευχομαι του χρονου να γινει παλι ο θεσμος αυτος και να δηλωσω και εγω το παρον για δευτερη χρονια...πιο δυναμικα και πιο αποτελεσματικα...μαθαινοντας απο τα αρκετα φετινα λαθη!
Πιστεβω οτι υπαρχουν και αλλα περιθωρια να γινει ο θεσμος ακομα καλυτερος με καποιες μικρες αλλα πολυ συμαντικες αλλαγες....η LION ΗELLAS σιγουρα θα σταθει διπλα σε ολα τα παιδια.
Θα περιμενουμε λοιπον και αλλους καινουριους junierades.see you next year........
-
Θα συμφωνησω και εγω μαζι σου πως αμα καποιος θελει θα το καταφερει.
Το 206 ειναι το ιδανικο ξεκινημα και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχουν 10-15 junior.Τι παραπανω ρε γαμωτο θελουμε.Τι να πω. Ισως ολοι μας να ειμαστε τοσο χερασδες και να μην συμβιβαζομαστε με ενα ταπεινο 206 και να θελουμε ισια δοντια και πολλα πολλα αλογακια.Μπραβο και σε εσενα (που μου αρεσες πολυ στο Παλλαδιο) και σε ολα τα παιδια,ασχετως με τη θεση τους στο cup.
Τελικα οσο και να με λυπει ειμαστε χωρα που δεν διακρινουμε μια καλη ευκαιρια και ψαχνουμε μονο τι κρυβεται απο πισω (μιλαω για το cup san θεσμο).Σιγουρα δεν ειναι αγγελικα πλασμενο σπορ αλλα οποιος θελει να μαθει και να περασει καλα,θα το κανει.Μακαρι ο θεσμος να κρατησει και του χρονου,να γινουν οι οποιες διορθοτικες κινησεις χρειαζονται (εσεις πρωτοι απο ολους ξερετε) αλλα να αλλαξει και η νοοτροπια της LION π.χ (δεν μπορεις να λες 2 μηνες πριν, ναι θα γινει και φετος.Δωσε ρε γαμωτο ενα πλανο το που παει το τρενο ωστε να μην το σκεφτεται ο πιτσιρικας σαν ρισκο και να ευχεται ο boss ξυπνησει καλα ωστε να τρεξει και του χρονου.
Τελος γραψε (εσυ ή οποιος θελει) 2 λογια για τα αυτοκινητα τι χρειαστικατε μεσα στην χρονια απο ανταλλακτικα κοστος για καθε αγωνα κτλπ.
Και παλυ χιλια μπραβο σε ολους σας. Και του χρονου να ειστε καλα.
-
ΓΕΙΑ!!!!
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑΖΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΧΑΛΑΣΑ 8000 ΕΥΡΩ..
ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ 2 ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ 2 ΠΙΣΤΕΣ ΕΞΤΡΑ...
ΑΡΑ ΜΕ 6000 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ..
ΜΕΤΑ ΜΕ 12000 -14000 ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΜΑΞΙ..
ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑ/ΝΟ ΜΕ 10000 ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ..
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Γνωρίζει κανείς, αν του χρόνου θα συνεχίσει το 206cup??? Υπάρχει μήπως κάποιος 'επίσημος' που μπορούμε να ρωτήσουμε για να μάθουμε???
-
Φυσικα και υπαρχει επισημος,ο κυριος Τασος Λεγακις στον Κονδωρα(πεζω) στην Κηφισιας.
-
Συγχαρητηρια Χαλι αν και δεν μπορεις να πας αργα εισαι για τουμπα.......
μπραβο παιδια αντε και του χρονου .
-
Καραδημήτρη επειδη δεν ξερεις το nickname μου ειμαι ο Λαμπρος απο το δασος χαιδαριου
μπραβο σε ολους σας να σας ξαναδουμε παλι μεσα το 2006 και ελπιζω να μπουν και αλλα πληρωματα στο παιχνιδι.
οσο για την lion πρεπει να υποστηριξει και να διαφημισει καλυτερα το θεσμο!
-
Όχι Senior Cup το 2006 ?
Κρίμα ... -
Ωστε και για το 2006 206Jr. Αν οι παροχές είναι ίδιες με του 2005 μπαίνω σε πολυ σοβαρές σκέψεις.....αναμένοντας λοιπον την προκύρηξη
206 junior cup...