-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ
Τα νευρα μου....
Τα λεφτα τα εχω
την τρελλα την εχω
και ειμαι στην αγγλια οποτε δεν μπορω να συμμετασχω. Του παραχρονου που τελειωνω, θα ειμαι 'μεγαλος', καθως φετος ειμαι στο οριο (μαιος '80 γεννηθεις)....Παει και αυτο...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΙΣΩΣ...
Υπάρχουν λύσεις και για αυτή τη ζωή....... Αναμείναται λίγο ακόμη για νεότερα.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότι 9 είναι σίγουροι και 1 θα αποφασίσει σύντομα!Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον Τ.Λεγάκη!
Oτι υπαρχει ενδοιαφερον υπαρχει και μεγαλο...
Αλλα ειναι τα τεραστια κολληματα!Οσο για τον κ.Λεγακη σημερα πηρα 2 φορες τηλ κ αφησα τα στοιχεια μου αλλα τιποτα!Θα ξαναπροσπαθησω ομως!
Ο επιμεμων νικα! -
Ο χρήστης skull έγραψε:
Οσο για τον κ.Λεγακη σημερα πηρα 2 φορες τηλ κ αφησα τα στοιχεια μου αλλα τιποτα!Θα ξαναπροσπαθησω ομως!
Ο επιμεμων νικα!Σημερα το πρωι με πηρε τηλεφωνο και μου ελυσε τις αποριες μου!Ηταν πολυ ενθαρητικος και το φετινο αλλα και για μελοντικα τεοιου ειδους διοργανωσεις!
-
Ο χρήστης skull έγραψε:
Σημερα το πρωι με πηρε τηλεφωνο και μου ελυσε τις αποριες μου!Ηταν πολυ ενθαρητικος και το φετινο αλλα και για μελοντικα τεοιου ειδους διοργανωσεις!
υπάρχουν δηλαδή ανοικτές συμμετοχές? Πόσες έχουν συμπληρωθεί?
-
To junior cup opws onamasthke edw yparxei hdh apo perisy sthn agglia kai me poly megalh epityxia malista. Elpizw na gnwrisei ayth thn an8ish kai sthn xwra mas. Kalh epityxia se oloys toys symmetexontes
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σημερα το πρωι με πηρε τηλεφωνο και μου ελυσε τις αποριες μου!Ηταν πολυ ενθαρητικος και το φετινο αλλα και για μελοντικα τεοιου ειδους διοργανωσεις!
υπάρχουν δηλαδή ανοικτές συμμετοχές? Πόσες έχουν συμπληρωθεί?
Yπαρχουν 9 συμετοχες ως τωρα και 1 υπο συζητηση!
Δεν υπαρχει ομως προβλημα να γινουν 11 συμετοχες... -
τελικά πόσους 'rookies' θα δούμε με 206 στο π.Π.Ρ.;
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
τελικά πόσους 'rookies' θα δούμε με 206 στο π.Π.Ρ.;ΕΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
-
Καλη επιτυχία Νικόλα!!!
-
Και Σπύρο Εξαρχο με τον υποφαινόμενο σε ρόλο 'Junior' συνοδηγού!
Νίκο καλή μας διασκέδαση!
Άκουσα επίσης για Στεφανή jr , δεν το ξέρω σίγουρα!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καλη επιτυχία Νικόλα!!!Ευχαριστω Παυλο!καλη επιτυχια και στην ομαδα σας!θα ερθω Πυργο να θαυμασω!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Νίκο καλή μας διασκέδαση!
Άκουσα επίσης για Στεφανή jr , δεν το ξέρω σίγουρα!
Και γω ετσι ξερω...μαλλον σιγουρο.Καλη διασκεδαση!!!
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος!!!
-
πολύ χαίρομαι που ο θεσμός γέμισε τελικά με συμμετοχές! Καλές χωμάτινες εμπειρίες !!! Ζηλεύω !!!!!
αλήθεια το έραψε κανείς το 206 του λόγω χώματος ?
-
Περιμένουμε εντυπώσεις απο την πρώτη επαφή!!!!!!!!!!!!!!
Πως ηταν το αυτοκίνητο????
Προβλήματα???? -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ .
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΖΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΠΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???Ο ΡΟΒΑΝΠΕΡΑ??? ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΗΚΑ ΛΙΓΟ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΑΤΣΑΛΑ.
ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ.
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟ.
-
Θα ξεκινήσω με τα συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκομένους , πληρώματα Τ.Λεγάκι και ειδικά σε όλο το team της Peugeot .
To Concept Junior Cup όχι μόνο δούλεψε τέλεια , αλλά απέδειξε στον συγκεκριμένο αγώνα - έναν ιδιαίτερα σκληρό και ύπουλο αγώνα - ότι αγώνες γίνονται ΚΑΙ φτηνά ΚΑΙ χωρίς να σπάς το αυτοκίνητο ΚΑΙ με συναγωνισμό ΚΑΙ με θέαμα!
Θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα τυχερό που συμμετέχω.
Στα του αγώνα τώρα;
Στην ουσία ήταν ο πρώτος μας αγώνας με τον Σπ.Έξαρχο και παρ'όλα αυτά δέσαμε! Θέλουμε λίγη δουλειά ακόμη για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο Δροσοχώρι πήγαμε 'μαλιοκούβαρα' στο κατηφορικό κομμάτι με αποτέλεσμα να μην βγάλουμε χρόνο από τα ντριφταρίσματα ! Στην Αγ.τριάδα που πήγαμε πιο ήρεμα είμασταν μόλις 2' πίσω από τον Μάνο Στεφανή. Στην Αγ.Ευθυμία στο ανηφορικό κομμάτι το πουλήσαμε και με το που βγήκαμε στις Καρρούτες μου βγήκε η ενδοσυνεννόηση από το κράνος και μέχρι να την βάλω πάλι ο Σπύρος πήγαινε μόνος του. Έτσι φάγαμε ξύλο-21'. Σημειωτέον ότι στο τέλος είχαμε μείνει και από φρένα.
Μπήκαμε στους Βωξίτες πλέον γνωρίζοντας ότι είμαστε δεύτεροι και χωρίς φρένα , και πηγαίνοντας πλέον πιο ήρεμα πήραμε πίσω 9' κερδίζοντας την πρώτη μας ειδική. (rally.gr Π.Τ. διορθώστε το!!!)
Το αυτοκίνητο είχε ένα πρόβλημα με την δεύτερη την οποία πετούσε συνέχεια και στραβώσαμε λίγο το μπαράκι του τιμονιού!
Εξαιρετικά αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν το 30% των εκκινησάντων δεν έφτασε στο τέρμα!
Και πάλι μπράβο σε όλους και ραντεβού στο Αχαιός!
-
Ολα καλα βρε Αρη...
Ομως... Εσεις προσπαθείτε, αγωνίζεστε αλλά τα αυτοκίνητα είναι αργα και βαριά, ενώ οι συμμετοχές ελάχιστες...
Ακόμα πιστεύω πως οι έμπειροι συνοδηγοί κάνουν διαφορά με την πείρα τους στις δοκιμές και στον αγώνα, κάτι που δεν δικαιολογείται σε ένα θεσμό για νέους.
Για να ολοκληρώσω γκρινιάζοντας θεωρώ το παιχνίδι δεν παίζεται στα ίσια όταν ένα από τα πέντε αυτοκίνητα ανήκει στην αντιπροσωπεία και ακόμα χειρότερα υποστηρίζεται-προετοιμάζεται από την επίσημη ομάδα!
Μακάρι να διασκεδάστε και μακάρι οι ελληνικοί αγώνες να βγουν κερδισμένοι αλλά αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα στηθεί κάτι στην ώρα του χωρίς να μπάζει και να δημιουργεί ερωτηματικά ακόμα και σε έναν γερο περίεργο όπως η αφεντιά μουΚαλημέρα
Στρατισινο
-
[quote='Castor'] Σημειωτέον ότι στο τέλος είχαμε μείνει και από φρένα./quote]
Πολύ λογικό,το αυτοκίνητο 'φορά' μονές δισκόπλακες και ειναι απαράδεκτο (εστω και για βόλτα).
Απο οτι ειδα:
1)Αλλαγή αμέσως στα φρένα(τουλαχιστον εμπρός!!!)
2)Ενα πιο 'κοντό' διαφορικό να γίνει πιο 'ζεστό' και θεαματικό!!! -
ΟΛΑ ΚΑΛΑ παιδια και συνχαρτηρια στους συμετεχοντες νικητες και ηττημενους και μια προσωπικη προσκληση για αυτους να γραψουν κατι και για ολους τους κατοχους 206 του 206club!
Ολοκληρα topics υπαρχουνε με αυτο το θεμα και ειναι αμαρτια να μην υπαρχει εστω και ενας συμετεχων για να μιλησει επι του θεματος!
Να και το πιο προσφατο:
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?p=73282#73282
206 junior cup...