-
Βλεποντας στους νεους 4Τ το αφιερωμα στο JR Hali, το μυαλο μου πηγε στον περσινο πρωταθλητη. Ειναι εντυπωσιακο το ποσο κακη χρονια ειχε παρα το οτι το αυτοκινητο ηταν - θεωρητικα παντα - κορυφαιας προετοιμασιας και φυσικα διπλα του ειχε χρονια εμπειριας. Το ερωτημα ειναι αν τα αποτελεσματα δεν ηρθαν λογω
α) ατυχιας;
β) ελειψης εμπειριας;
γ) ελειψης ικανοτητας;Δυσκολη η απαντηση, αλλα σε καθε περιπτωση ευχομαι ο Κωνσταντινος να τα παει καλυτερα και ο μικρος Στεφανης να επιστρεψει πιο δυνατος.
-
Πρωτα απο ολα να ευχηθω καλη χρονια σε ολους και ολες.Ευχομαι το 2006 να αποκτησετε οτι σας κανει ευτυχισμενους ,με υγεια πανω απο ολα.
Ο προυπολογισμος για μια χρονια στο cup δεν ειναι ιδιος για ολους.Ειναι αναλογα το τι θες να κανεις.Για παραδειγμα υπηρχαν αυτοκινητα περσι που δεν αλαξανε αναρτησεις και καποια άλλα που σε καθε αγωνα ηταν σαν καινουρια!Για να δωσω ομως μια ταξη μεγεθους μπορω να πω οτι το κοστος ξεκινα απο 400 ευρω τον αγωνα(δηλαδη βενζινες δοκιμων και ενα απλο τσεκαρισμα στο αμαξι ) εως 1000 τον αγωνα αν θες να εχεις ενα αριστο αυτοκινητο!Περσι εκανα 9 αγωνες ( 5 αγωνες ραλλυ με το cup, 2 πιστες Μεγαρα και 2 ασφαλτινα sprint) και χαλασα περιπου 5000 ευρω.Το αυτοκινητο χριαστηκε ενα σετ αναρτησεων μετα το Ραλλυ Φθιωτιδος και μια φλατζα στο μοτερ μετα τα Μεγαρα(ειχε καυσωνα εκεινη τη μερα του αγωνα).....τιποτε άλλο!!Δεν αλλαξαμε ουτε τακακια ουτε συμπλεκτη.Δηλαδη 5000/9=555,55 ευρω τον αγωνα.Αυτο σημαινει οτι αν καποιος θελει να κανει μονο τους 5 αγωνες του cup οικονομικα με 2000 ευρω μπορει να βγαζει το πρωταθλημα.Αν αναλογιστειτε οτι ο δευτερος και ο τριτος περνουν καποια χρηματα στο τελος του πρωταθληματος( 3000 ο δευτερος και 2000 ο τριτος) τοτε μπορει και στο τελος να μην εχεις βαλει χρηματα καθολου απο την τσεπη σου.
Συμφωνω οτι για τον Στεφανη δεν ηταν και οτι καλυτερο η χρονια που περασε.Πιστεβω οτι ηταν λιγακι ατυχος.Οσο για τον Κωσταντινο ειμαι σιγουρος οτι θα τα παει πολυ καλα φετος με το δυνατο 206!!
Για το 2006 λοιπον δηλωνουμε το παρον μαζι με τον Κωστα Σωτηροπουλο στο δεξι bucket και τον Κωστα Τουσουλη στην προετοιμασια του αυτοκινητου!!Εχουμε δεσει πολυ σαν ομαδα αλλα και σαν φιλοι!Μεσα και εξω απο το αυτοκινητο περναμε φανταστικα και-αποτελεσματικα!!Αν και με τον Κωστα καναμε μονο τους δυο τελευταιους αγωνες μαζι (Αττικο-Παλαδιο)εχουμε μαθει να εμπιστευεται ο ενας τον αλλον........
Κωστα σε ευχαριστο για την αψογη συνοδηγη σου....ειδικα στο Παλαδιο εισουν απιστευτος(υπαρχουν και in car πλανα για να καταλαβεται τι λεω) -
....ειδικα στο Παλαδιο εισουν απιστευτος(υπαρχουν και in car πλανα για να καταλαβεται τι λεω)
Υπάρχουν μήπως πουθενά στο Internet ή τα έχετε σε κασέτα???
-
υπαρχουν πλανα σε κασετα!αυτες τις μερες θα το αντιγραψουμε σε DVD.Δεν ξερω ομως πως γινεται να το εμφανισω στο internet!Εχετε καμια ιδεα?
Λαμπρο τωρα καταλαβα ποιος εισαι!σου ευχομαι φετος να σου δωθει η ευκαιρια να κατσεις σε καποιο δεξι bucket! -
ευχαριστω Νικο!θα παρω συμετοχη και στο σεμιναριο συνοδηγησης μπας και γινει τιποτα!
οσο για τα βιντεο ακουγεται μεσα ο κωστας?
για να τα ανεβασεις στο νετ πρεπει να τα συμπιεσεις αρκετα ωστε να μην πολλα mb θα σε παρω τηλ αν ειναι να σε βοηθησω. -
Από ότι φαίνεται το κυπελάκι αυτό συνεχίζεται και φέτος. Η Πεζώ μάλλον κάνει ότι είναι δυνατόν για να έχει πάλι λίγες συμμετοχές, αφού το ανακοινώνει μόλις την τελευταία στιγμή και παραμονές του πρώτου αγώνα.
Έλεος... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Από ότι φαίνεται το κυπελάκι αυτό συνεχίζεται και φέτος. Η Πεζώ μάλλον κάνει ότι είναι δυνατόν για να έχει πάλι λίγες συμμετοχές, αφού το ανακοινώνει μόλις την τελευταία στιγμή και παραμονές του πρώτου αγώνα.
Έλεος...Η ΠΕΖΟ ΕΙΧΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
-
ενα in-car video απο τον Nικο Καραδημητρη και τον συνοδηγο του Σωτηροπουλο απο το 206 junior cup!
ειναι στην 'αλλαγη πορειας' στο ραλλυ παλαδιο.
το κατεβαζετε απο εδω:
http://briefcase.pathfinder.gr/browse/octaviawrc/44418 -
Γιατί 'ψόφησε' αυτο το tread?
Να το αναστήσουμε λίγο γράφοντας τίποτα;
Ή λέτε να μην αξίζει?? -
θα γινει και του χρονου το καπ ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
θα γινει και του χρονου το καπ ?Πλακα κανεις?
Εδω δεν ξεραμε καλα καλα αν θα γινει φετος! -
μιας και το τοπικ εγινε up και ο υπνος δε με πιανει,διαβασα τις σελιδες που εχουν γραφτει,θα ηθελα και εγω λοιπον να καταθεσω την εμπειρια μου.
Λεγομαι Σιματος Λευτερης,ειμαι 21 ετων και μεχρι την εναρξη της αποχης συνοδηγος του Νικου Ιντζογλου.Με τον Νικο συμφωνηθηκε να ειμαι συνοδηγος του ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πριν καν τον δω απο κοντα.Βρεθηκαμε σε εναν κοινο δικτυακο τοπο και με τα γνωστα πμ και τηλεφωνα απλα συμφωνηθηκε.
Αρχηκα το ειδα σαν συλλογη εμπειριων μιας και φετος ειναι η πρωτημου χρονια και εμενα ως οδηγος και λεω λοιπον γιατι οχι,να τρεξω και σαν συνοδηγος.
Πρωτος και δυστυχως εως τωρα μοναδικος αγωνας με το καπ ηταν το ραλλυ σπριντ Αμφικλειας.Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ηταν ο καλυτερος μου αγωνας,πιο ωραιος και απο οταν εγω ο ιδιος οδηγω.Πολυ ωραιο το αυτοκινητο,αργο οσο χρειαζεται για να μην μπερδευεται με τις σημειωσεις ενας νεος συνοδηγος,και αρκουντως γρηγορο για να 'σφιγγεσαι' στο κατηφορικο κομματι της Αμφιφλειας.
Απο πλευρας εξοδων σχεδον μηδενικα σε σημειο να ειναι και ενα απροβληματιστο καθημερινο αυτοκινητο.
Απο τα υπολοιπα παιδια ξεχωρησα τον Νικο Καραδημητρη για το ηθος και τις συμβουλες του.
Απο την Αμφικλεια και μετα,η συνεχεια ειναι γνωστη,-αποχη- ο Νικος διαλεξε διαφορετικο δρομο με 'δανεικο' συνοδηγο και εγω απλα ελπιζω να ληξει η αποχη και να ξανακατσω στο μπακετ του 206 εστω πλεον μονο για το Παλλαδιο.
Αν γινει και του χρονου καπ αν δεχτει και ο Νικος θα ηθελα να ξανατρεξω και προτρεπω οσους θελουν να ασχοληθουν με τον χωρο να περασουν μια βολτα απο τον κυριο Λεγακι.
ΑΞΙΖΕΙ!(προς το παρον θα κατεβω στην Κορινθο να δω τον Νικο και να ζηλευω που ειμαι απ'εξω και οχι μεσα,αλλα υποτιθεται οτι εχουμε και λιγο φιλοτιμο . . . )
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
μιας και το τοπικ εγινε up και ο υπνος δε με πιανει,διαβασα τις σελιδες που εχουν γραφτει,θα ηθελα και εγω λοιπον να καταθεσω την εμπειρια μου.
Λεγομαι Σιματος Λευτερης,ειμαι 21 ετων και μεχρι την εναρξη της αποχης συνοδηγος του Νικου Ιντζογλου.Με τον Νικο συμφωνηθηκε να ειμαι συνοδηγος του ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πριν καν τον δω απο κοντα.Βρεθηκαμε σε εναν κοινο δικτυακο τοπο και με τα γνωστα πμ και τηλεφωνα απλα συμφωνηθηκε.
Αρχηκα το ειδα σαν συλλογη εμπειριων μιας και φετος ειναι η πρωτημου χρονια και εμενα ως οδηγος και λεω λοιπον γιατι οχι,να τρεξω και σαν συνοδηγος.
Πρωτος και δυστυχως εως τωρα μοναδικος αγωνας με το καπ ηταν το ραλλυ σπριντ Αμφικλειας.Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ηταν ο καλυτερος μου αγωνας,πιο ωραιος και απο οταν εγω ο ιδιος οδηγω.Πολυ ωραιο το αυτοκινητο,αργο οσο χρειαζεται για να μην μπερδευεται με τις σημειωσεις ενας νεος συνοδηγος,και αρκουντως γρηγορο για να 'σφιγγεσαι' στο κατηφορικο κομματι της Αμφιφλειας.
Απο πλευρας εξοδων σχεδον μηδενικα σε σημειο να ειναι και ενα απροβληματιστο καθημερινο αυτοκινητο.
Απο τα υπολοιπα παιδια ξεχωρησα τον Νικο Καραδημητρη για το ηθος και τις συμβουλες του.
Απο την Αμφικλεια και μετα,η συνεχεια ειναι γνωστη,-αποχη- ο Νικος διαλεξε διαφορετικο δρομο με 'δανεικο' συνοδηγο και εγω απλα ελπιζω να ληξει η αποχη και να ξανακατσω στο μπακετ του 206 εστω πλεον μονο για το Παλλαδιο.
Αν γινει και του χρονου καπ αν δεχτει και ο Νικος θα ηθελα να ξανατρεξω και προτρεπω οσους θελουν να ασχοληθουν με τον χωρο να περασουν μια βολτα απο τον κυριο Λεγακι.
ΑΞΙΖΕΙ!(προς το παρον θα κατεβω στην Κορινθο να δω τον Νικο και να ζηλευω που ειμαι απ'εξω και οχι μεσα,αλλα υποτιθεται οτι εχουμε και λιγο φιλοτιμο . . . )
Να και μία εξαιρετική δημοσίευση μετά από καιρό....Συγχαρητήρια Λευτέρη για την ωριμότητά σου παρά το μικρό της ηλικίας σου....
-
ωραιος ο lef205
-
ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ???ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ???ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΝΟΜΑΙ
-
απο οτι ξερω δεν νομιζω να γινει καπ.2 παιδια απο το cup θα τα πουλησουν τα 206 ο καραντι ειναι νικητης οποτε λογικα θα τρεξει με το 206 της peugot η Μακρη χλωμο να ξανατρεξει ο Μαυροδης νομιζω εχει μεινει...
δυσκολα τα πραγματα για φετος
-
Και περισυ τα ιδια λεγανε αλλα τελικα εμφανιστικαν και 2 καινουργιοι.
Μακαρι να γινει, ειναι απιστευτο σχολειο! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Μακαρι να γινει, ειναι απιστευτο σχολειο!πραγματικα απιστευτο σχολειο...3 χρονιες στην ιδια ταξη εμεινα!!
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
Μακαρι να γινει, ειναι απιστευτο σχολειο!πραγματικα απιστευτο σχολειο...3 χρονιες στην ιδια ταξη εμεινα!!
Καλό....
Του χρόνου έιμαστε ήδη 4. Και πριν λίγο καιρό που μίλησα με τον κ. Λεγάκη μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και απο κάποιον καινούργιο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα γίνει και του χρόνου, δεδομένου του συναγωνισμού που ηπέρχε φέτως... Πιστεύω θα μαζέψει κόσμο... -
και κατι ακομα,
Ο καραδημήτρης δύσκολα βλέπω να το πουλάει...
206 junior cup...