-
Τελικά με το sprint της ΑΛΜΑΘ τι γίνεται ρε παιδιά?θα γίνει ο αγώνας ή υπάρχει πρόβλημα με το δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου. Γνωρίζει κανείς σας να μου απαντήσει?
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ο sakinen εγραψε:
Ενα από τα καλα 205 που φτιάχτηκαν στη Γαλλία και συγκεκριμένα το μπλέ, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, άλλαξε χέρια και ετοιμάζεται πυρετωδώς. Θα εμφανιστεί στου αγώνες (ασφάλτινους) της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, αρχής γενομένης από το Θερμαικού.
γνωριζει καποιος περισσοτερα?
Θα το οδηγεί ο Μιχάλης Σταυρίδης. Αριστος μηχανικός, μένει να δείξει την αξία του και ως οδηγός. Υπεύθυνος προετοιμασίας στο παρελθόν (και όχι μόνο)πολλών καλών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη που πρωταγωνίστησαν.
Απ όσο έχω δει δίνεται μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία γιατί η λεπτομέρεια μετράει...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΑΠΟΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η' ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΧ.ΑΥΤ/ΤΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΟΙ LIVE ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΜΕΝΟΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΟΝΟΥΜΕ. ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ι.ΜΠΕΣΛΙΔΗΣ
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ.......ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΩΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ IBIZA.ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΙΤ ΚΑΡ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΛΦΑΤΟ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ.ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚΕΤ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η Κα ΜΠΕΣΛΙΔΟΥ [ΕΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ] ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. Η Α/7 ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ Ν'ΑΡΧΙΣΩ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ 30ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ?ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΙΥΤΕΡΑ [ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ].ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΒΑΝΙΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΡ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΝΤΙΝΟ ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗ [ΕΔΩ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΩ] ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΡ ΑΥΤ/ΤΟ MEGANE A/7 ΡΕΝΩ ΣΠΟΡΤ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΙΥΤΕΡΑ [ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ] ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ Σ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΚΑΙ Ε.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΥΝΔΙΝΟΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΠΑΝΤΩΝ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ. ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΣΛΙΔΗΣ
-
Ο χρήστης BE COOL BE RACING έγραψε:
Ο sakinen εγραψε:
Ενα από τα καλα 205 που φτιάχτηκαν στη Γαλλία και συγκεκριμένα το μπλέ, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, άλλαξε χέρια και ετοιμάζεται πυρετωδώς. Θα εμφανιστεί στου αγώνες (ασφάλτινους) της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, αρχής γενομένης από το Θερμαικού.
γνωριζει καποιος περισσοτερα?
Θα το οδηγεί ο Μιχάλης Σταυρίδης. Αριστος μηχανικός, μένει να δείξει την αξία του και ως οδηγός. Υπεύθυνος προετοιμασίας στο παρελθόν (και όχι μόνο)πολλών καλών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη που πρωταγωνίστησαν.
Απ όσο έχω δει δίνεται μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία γιατί η λεπτομέρεια μετράει...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΑΠΟΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η' ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΗΧ.ΑΥΤ/ΤΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΟΙ LIVE ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΜΕΝΟΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΟΝΟΥΜΕ. ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ι.ΜΠΕΣΛΙΔΗΣ
Γιάννη,
....ρώτα για να μάθεις. Αν μη τι ά;λλο, βλέπεστε στη Θεσσαλονίκη.
Το πρωταγωνιστουσαν ίσως είναι υπερβολή, αλλά αυτό δεν ρίχνει την αξία ενός ατόμου με εμπειρία από το 1988 στους αγώνες, είτε σαν μηχανικός είτε ως αγωνιζόμενοςφιλικά
Νίκος
-
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΗΜΕΡΟΜΕΝΟΣ!!!!! ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΥΠΕΦΘΗΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΓΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 21 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑΝΟΥΣΗ ,ΡΕΝΟ 5.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΗ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ Ν/3 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ελπιζω να ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που γραφω με τετοιο υφος και ασχολουμαι με αντιπαραθεσεις που ειναι εντελως αντιθετες με τον χαρακτηρα και τα ενδιαφεροντα μου.
Αναγκαζομαι ομως γιατι:
ο παρταλιος γραφει:
'ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΗ, ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ Ν/3 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
και ο βαλαβανης απαντα γιατι αναφερεται σε μενα:
το clio ειναι μεγαλη ιστορια,και πονεμενη,
και σιγουρα δεν την ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και σιγουρα δεν σου την εχουν πει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και για του λογου το αληθες οποιος θελει και ειναι στη θεσσαλονικη και εχει ορεξη για χουλιαμα, που λεει ο μπεσλιδης, δεν εχει παρα να παρει τον διαφα στο τηλεφωνο, να ναι καλα το παληκαρι και τα μαστορια του, και να τον ρωτησει τι μανικι τραβουσαμε επι δεκαπεντε εικοσι μερες,παραμονες του αγωνα, για να μπορεσει το αυτοκινητο να γινει τουλαχιστον αξιοπρεπες μεχρι τον περσινο Φιλιππο. Αν θυμαμαι καλα, διορθωστε με δημητρη - μακη αν κανω λαθος, το μονο που δεν βγαλαμε και ξαναμονταραμε ηταν τα παραθυρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θερμη παρακληση σε οσους θα ξαναναφερθουν ή θα ξανασχοληθουν με μενα για τετοια λεπτα θεματα, να ειναι:
1ον πιο προσεκτικοι
2ον πολυ πιο ενημερωμενοιχωρις παρεξηγηση...
-
ENTAΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ. ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΛΥΚΕΙΟ. ΠΗΓΑ ΤΕΧ.ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΙ'ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΤΥΧΙΟ ΜΗΧ. ΑΥΤ/ΤΩΝ ΚΙ'ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΚΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.........ΟΣΟ ΑΝΑΦΩΡΑ ΤΟ 5ΑΡΙ ΤΟΥ ΤΑΝΟΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο 'ΤΟΥΡΚΟΣ' ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ..................
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΣΛΙΔΗΣ
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Εδώ κύριοι βλέπετε ένα ζωντανό παράδειγμα μιας μικροκοινωνίας (το οποίο εμφανίζεται σε μεγαλύτερο φάσμα στην ευρύτερη κοινωνική μας και πολιτική μας ζωή) της Βορείου Ελλάδος.
Αχαριστίες, πισωμαχαιρώματα κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Θα πρέπει κύριοι όλοι να προβληματιστούμε από το παραπάνω παράδειγμα.Επίσης θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από την καλή θέληση του IBIZAMANIA (Νίκου). Τέτοια θέλει η Β. Ελλάδα.
Αν και αποδείχτηκε ότι άνθρωποι χαμηλού προφίλ με καθαρή θέληση για βοήθεια (άνευ χρήματος ακόμα και σε άτομα που μιλάν πίσω από την πλάτη τους) τυχάνουν τέτοιας μεταχείρησης.
τελεία και παύλα.
Νίκος Κουτσμανής -
Eπειδή θα ήθελα να συζητάμε για νέα της Β.Ελλάδας θα ήθελα να κάνω μια πρόταση στον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., αν υπάρχει κάτι τέτοιο θεωρήστε την προτασή μου άστοχη.
Η πρότασή μου :Θα ήταν καλό να διμηουργηθεί μια βάση δεδομένων με τα ονόματα όλων των μελών του συνδέσμου μας και την ομάδα αίματος του καθενός που να υπάρχει στα γραφεία και σε κάποια δύσκολη στιγμή ενός συνανθρώπου μας να μπορούμε να αναζητούμε συναθλητές μας με την ίδια ομάδα αίματος με αυτή που υπάρχει ανάγκη.
Π.χ. Εγώ σήμερα έδωσα αιμοπετάλια για την κυρία Ηλιάδου Ελένη που είναι στο Θεαγένειο με κάποιας μορφής λευχαιμία, χρειάζονται άλλα τουλάχιστον άτομα με το ίδιο αίμα (0+) για να αναπληρώσουμε τα αιμοπετάλια της, άν υπηρχε μια τέτοια βάση δεδομένων θα μπορούσαμε να τα βρούμε αυτά τα τέσσερα άτομα γρηγορα.
Αν κάποιος έχει αίμα 0+, και θέλει να δώσει αίμα, άς μου στείλει μήνυμα στο nick30fillou@yahoo.gr.
Λοιπόν όπως βλέπετε υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα από τις κατινιές....
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΟ ΤΗ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Η ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Παιδιά την επόμενη (γιατί θα υπάρξει) φορά, να μας το πείτε νωρίτερα να προλάβουμε να πάρουμε πατατάκια και pop corn, για να γουστάρουμε περισσότερο το θέαμα.
Βλέπω δεν κρατιέστε πάντως, καλό αυτό
-
ΠΩ ΠΩ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΕΚΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΩ ΕΔΩ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ
ΦΩΤΙΟΥ Ι.
-
Χαλαρωστε κυριοι.
Πλησιαζει ο πρωτος αγωνας της χρονιας.Δεν χρειαζεται να φοραμε απο τωρα τα κρανη!!
Οι οποιες 'μαχες' στις ειδικες. -
Περιμένετε να δείτε τι έχει να γίνει στο 2ο επισόδιο.
Μετά το Θερμαικού, εάν υπάρχει αυτή η ενότητα εως τότε.
Φιλικά βέβαια.
Νίκος Κουτσμανής
-
Εστω και με καποια σχετικη καθυστερηση...... καλη αγωνιστικη χρονια σε ολους!!!
Για τα topic που προηγηθηκαν δε θα μπω στη διαδικασια να σχολιασω το παραμικρο.
(Ο συνοδηγος του hyperion, για οσους δε με γνωριζουν!!)
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ **ΑΣΦΑΛΕΙΣ ** ΕΙΔΙΚΕΣ! -
Η αναζήτηση αγοράς αγωνιστικού για την ομάδα μου ήταν η αιτία να βρω (εντελώς τυχαία) έναν γνωστό μου από το στρατό, ο οποίος από τότε ασχολιόταν με αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η έκπληξη και η χαρά μου μεγάλωσε όταν είδα και το αμάξι του να ετοιμάζεται. Καλά λόγια για τις μηχανολογικές του ικανότητες και γνώσεις άκουσα και από ανθρώπους εκτός Θεσ/νίκης αφήνοντάς με ακόμα πιο έκπληκτο μια που ήδη γνώριζα κάποια πράγματα.
Θέλησα να μοιραστώ τη χαρά που ένα ακόμα καλό αμάξι θα τρέχει στους Ελληνικούς αγώνες με όλους τους φίλους των Ελληνικών αγώνων και γι αυτό δημοσίευσα τις προθέσεις του.
Δυστυχώς φαίνεται ότι για κάποιους χαρά είναι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα… Δεν περίμενα ότι γράφοντας κάποια καλά λόγια για κάποιον (η γνώμη μου) θα πειράζονταν κάποιοι άλλοι. Αυτό είναι το επίπεδο των ανθρώπων των ράλι?
Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από το Μιχάλη που ήμουν η αιτία να τον κακολογήσουν δημόσια κάποια άτομα. Λυπάμαι….Καλούς αγώνες σε όλους.
-
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ, ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΜΗΧ. ΑΥΤ/ΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΩ. Ν'ΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ.
Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ.
Τ Ε Λ Ο Σ .................ΤΟ ΘΕΜΑ Τ Ε Λ Ο Σ...................................
ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΙΚΑ? ΘΑ ΤΟ ΠΩ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΣΛΙΔΗΣ
-
ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ !
-
Ο χρήστης BE COOL BE RACING έγραψε:
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΜΗΧ. ΑΥΤ/ΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΩ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΣΛΙΔΗΣ
Aναγκάζομαι να απαντήσω από τη στιγμή που κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ο ίδιος και ο επαγγελματικός του κλάδος από τα γραφόμενά μου.
Οταν τον γνώρισα στο στρατό ήξερα ότι ήταν μηχανικός.
Σε παλιότερο ράλι ΔΕΘ σε φυλλάδιο που μοιράζονταν από την οργάνωση υπήρχε το όνομά του, στους μηχανικούς μιας ομάδας.
Στο αυτοκίνητο που θα βλεπα για την αγορά ήξερα θα το φερνε ο υπεύθυνος μηχανικός ο οποίος ήταν ο ίδιος.
Δεν ζήτησα να δω τίτλους σπουδών ούτε με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει συνεργείο με ταμπέλα ¨μηχανικός'.
Αυτά και ως τρίτος αποχωρώ από το σήριαλ ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα αθελά μου.
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ