-
ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ...
-
ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ...
-
-
ο ΣΟΑΑΒΕ ξεκινάει το δικό του site
http://www.soaave.grσε λίγο καιρό που θα έχει αρχίσει να γεμίζει με περιεχόμενο και βαθμολογίες θα το χρησιμοποιούμε συχνά
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ο ΣΟΑΑΒΕ ξεκινάει το δικό του site
http://www.soaave.grσε λίγο καιρό που θα έχει αρχίσει να γεμίζει με περιεχόμενο και βαθμολογίες θα το χρησιμοποιούμε συχνά
Καλορίζικο και μπράβο!!!
Θα ρίξω και ένα Λίνκ σε λίγο.
-
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ 1600 ΚΑΙ 2000 Κ.ΕΚ. (Ν/Α/Ε).
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΪ?
ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ CLIO KIT CAR ΤΟΥ ΔΙΑΦΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΩΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΝΕΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. -
Καλησπέρα σε όλους όσους θα διαβάσουν αυτήν την ενότητα. Εγώ φέτος, πρώτα ο ΘΕΟΣ, θα τρέξω σε όλους τους αγώνες στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος με το SEAT ΙΒΙΖΑ A/7 αλλά με συνοδηγό πια τον Γιάννη Φωτίου, μιας και ο φίλος μου Γιάννης Μπεσλίδης με το πολύ δυνατό πια SEAT IBIZA του θα έχει στο δεξί του μπάκετ την γυναίκα του Εφη. Επίσης Αλλη μια νέα συμετοχή στην Α/7 θα είναι αυτή του πολύ καλού μου φίλου Γιάννη Βαλαβάνη, τρέμετε βουνά.
Θέλω να στείλω χαιρετισμούς και να πώ ένα μπράβο σε όλους τους φίλους συνοδηγούς που τυχαίνει να γνωρίζω (Γιάννη Φωτίου, Ελένη Γεωργίου, Ντίνο Γκαγκαστάθη, Σωκράτη Παυλίδη, Ιωάννα Σιώτη, Γιάννη Καφταντζή) και να τους πω πως στον τελευταίο αγώνα που έτρεξα στην Λαμία το 2003 κατάλαβα πολύ καλά το πόσο πολύ μπορεί να σε ανεβάσει ή να σε ρίξει ο συνοδηγός σου αν δεν πονάει αυτό που κάνει...
Ευχαριστώ δημόσια τον πρωταθλητή Ελλάδος 2003, Σωκράτη Τσολακίδη και την οικογένεια του, για την βοήθεια που μου προσέφεραν τόσο απώχερα καθ' όλη την χρονιά του 2003.
-
Γεια σου φιλε Νικο,
Ευχομαι καλη επιτυχια φετος και ελπιζω με τον Γιαννη πρωτα να περασετε καλα, να ευχαριστηθειτε -ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ειμαστε μαζι σου σε οτι και αν χρειαστει, μην διστασεις ποτε- και ολα τα αλλα να σαι βεβαιος οτι θα ρθουν αργα η γρηγορα.Εκτος ομως αυτου, ασε τα βουνα στη ηρεμια τους γιατι με αυτα και μ αυτα, δεν το χουνε λιγο να μας κατηγορησουν οτι το καβαλησαμε το καλαμι. Ξερεις ΠΛΕΟΝ πως λειτουργουνε...
Φιλικα
Γιαννης & ΝτινοςΥ.Γ. Τι θα γινει μ εκεινη τη ρετσινα, θα την πιουμε επιτελους?
-
Ο sakinen εγραψε:
Ενα από τα καλα 205 που φτιάχτηκαν στη Γαλλία και συγκεκριμένα το μπλέ, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, άλλαξε χέρια και ετοιμάζεται πυρετωδώς. Θα εμφανιστεί στου αγώνες (ασφάλτινους) της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, αρχής γενομένης από το Θερμαικού.
γνωριζει καποιος περισσοτερα?
-
Μια θα'ναι φετος η κατηγορια στη Β.Ελλαδα.... Α6
Επιστρεφει και ενα πανελληνιο 'χερι'......ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/u] -
Ο χρήστης ixvr έγραψε:
Ο sakinen εγραψε:Ενα από τα καλα 205 που φτιάχτηκαν στη Γαλλία και συγκεκριμένα το μπλέ, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, άλλαξε χέρια και ετοιμάζεται πυρετωδώς. Θα εμφανιστεί στου αγώνες (ασφάλτινους) της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, αρχής γενομένης από το Θερμαικού.
γνωριζει καποιος περισσοτερα?
Θα το οδηγεί ο Μιχάλης Σταυρίδης. Αριστος μηχανικός, μένει να δείξει την αξία του και ως οδηγός. Υπεύθυνος προετοιμασίας στο παρελθόν (και όχι μόνο)πολλών καλών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη που πρωταγωνίστησαν.
Απ όσο έχω δει δίνεται μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία γιατί η λεπτομέρεια μετράει... -
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΜΑΝΗΣ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ
PEUGEOT 106 S16 Gr A6
καλη αγωνιστικη χρονια!!
-
Eυχάριστη έκπληξη ο φίλος μου Νικ Κουτσμανής με τον Λευτέρη, από Ν/1 σε Α/6.
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση βοήθειας από Γιαννη Βαλαβάνη και Ντίνο Γκαγκαστάθη.
Δεν βλέπω μέσα σ' αυτο του Forum, τον Alexdim, Hyperion, τον φίλο μου και αντιπρόεδρο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Σάββα Μαυροματίδη, τον Βe Cool Be Racing. Aντε ρε αστέρια της Βορείου Ελλαδος στείλτε μας τις απόψεις σας για τα τεκτενόμενα της Β.Ε.
-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
Eυχάριστη έκπληξη ο φίλος μου Νικ Κουτσμανής με τον Λευτέρη, από Ν/1 σε Α/6.Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση βοήθειας από Γιαννη Βαλαβάνη και Ντίνο Γκαγκαστάθη.
Δεν βλέπω μέσα σ' αυτο του Forum, τον Alexdim, Hyperion, τον φίλο μου και αντιπρόεδρο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Σάββα Μαυροματίδη, τον Βe Cool Be Racing. Aντε ρε αστέρια της Βορείου Ελλαδος στείλτε μας τις απόψεις σας για τα τεκτενόμενα της Β.Ε.
Καλησπερα και απο μένα.Εγω θα ηθελα μονο να ευχηθω καλη αγωνιστικη χρονια σε ολους.Καλοριζικα τα καινουργια αυτοκινητα που ηρθαν στην Βορειο Ελλαδα οπως και αυτά που αλλάξαν χέρια.Επίσης ευχομαι το φετινό Πρωτάθλημα Β.Ε. να ειναι το καλύτερο ολων των εποχών μιας που υπάρχει και το ανάλογο κίνητρο φετος ωστε ολοι οι αγωνιζόμενοι να κυνηγήσουν τον τίτλο στην κατηγορία τους.
Γ.Φωτίου
-
Ναι, με την εξαγγελία των κυπέλων για τα κυβικά του ο καθένας, μάλλον θα πάω σε όλους τους αγώνες του Β. Ελλάδος + ΔΕΘ, Λαμίας
ε και κατά Νοέμβρη βλέπουμε και για Παλλάδιο και Αττικό -
Ξεκινάμε με το ράλλυ Θερμαϊκού στην Α6 φέτος.
Προγραμματίζουμε να ακολουθήσουμε το Β. Ελλάδος, και πάνω απόλα να περάσουμε καλά και με ασφάλεια.Καλή χρονιά σε όλους!!
-
Κύπελλο Βορείου Ελλάδος για φέτος με αναβαθμισμένο το Πεζώ μας και με καινούριο συνοδηγό πάλι. Επίσης η ανάβαση στο Λιβάδι είναι μέσα στα σχέδια μας.
-
Απο οτι βλεπω κανενας απο εσας δε φαινεται να ακολουθει το νεο πρωταθλημα Β.Ε. αναβασεων. Γιατι αυτο; Υπαρχει καποιο προβλημα στην προκυρηξη που σας κραταει; Ή μηπως ειναι θεμα οικονομικων προτεραιοτητων / προσωπικου γουστου;
Παραλιγο να ξεχναγα το καλη επιτυχια σε ολους!
-
μεταφέρω από το site του ΣΟΑΒΕ
Μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης ο Πρωταθλητής Ελλάδος του PEGEUOT CAP του 2000 Χ.Κωνσταντίνου αποφάσισε να επανέλθει στους Αγώνες της Β.Ελλάδος με ένα πολύ δυνατό 206 PEGEUOT και με έναν πολύ ορεξάτο συνοδηγό τον κ. Λ.Σιδηρόπουλο. Τους ευχόμαστε καλούς αγώνες και καλούς τερματισμούς.
Ο Π.ΜΙΓΚΟΣ Συνοδηγός του κ.Κουσκούνη αποφάσισε να περάσει στο αριστερό bucket ενός Mini Couper 1600 16V που την εξέλιξή του την επιμελείται ο ίδιος με μεγάλη επιτυχία. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο.
Γ.Μπεσλίδης.Ύστερα από μία χρονιά διακρίσεων στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου φέρνοντας στην Β.Ελλάδα την 3η θέση της Α7 για το 2003 αποφάσισε και τόλμησε να αλλάξει συνοδηγό βάζοντας στο δεξί bucket την σύζυγο του Ε.Θεοδωρίδου προσθέτοντας άλλο ένα μεικτό πλήρωμα στη Β.Ελλάδα. Πάντως η συνταγή αυτή από ότι φαίνεται αποδίδει σε άλλα μεικτά πληρώματα της Β.Ελλάδος και πιστεύουμε και το ευχόμαστε να ισχύσει και σε αυτούς.
Ν.Τριανταφύλλου. Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση στο Mini Rally Λαμίας το 2003 αποφάσισε ότι αυτό που του λείπει για να ανεβάσει την απόδοσή του είναι ένας καλός συνοδηγός κάτι το οποίο το βρήκε στο πρόσωπο του Γ.Φωτίου αφού αυτός έμεινε ελεύθερος μετά την….….….βλέπετε το ως άνω κείμενο (Γ.Μπεσλίδης)…
* -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απο οτι βλεπω κανενας απο εσας δε φαινεται να ακολουθει το νεο πρωταθλημα Β.Ε. αναβασεων. Γιατι αυτο; Υπαρχει καποιο προβλημα στην προκυρηξη που σας κραταει; Ή μηπως ειναι θεμα οικονομικων προτεραιοτητων / προσωπικου γουστου;Παραλιγο να ξεχναγα το καλη επιτυχια σε ολους!
ε όλο και θα πάνε 'ραλλιάρηδες' στις αναβάσεις.. αλλά μάλλον στο ξεκάρφωτο ελπίζω μόνο να τραβήξουν και νέο κόσμο που θα φτιάξει αυτοκίνητο αποκλειστικά γι'αυτές.
Προσωπικά δεν το βλέπω να πηγαίνω (το πρόγραμμα λέει κοντά στους 10 αγώνες φέτος) και η μόνη που ελπίζω να συμμετέχω είναι αν θα φτιάξουμε ανάβαση στην Καστανιά, μόλις δωθεί η Εγνατία. Εκεί θα κλάψουν μανούλες
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ