-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ'ΜΑΙ ΚΙ'ΕΓΩ.......ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΩΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟ IBIZA.ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΙΤ ΚΑΡ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΛΦΑΤΟ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ.ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚΕΤ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η Κα ΜΠΕΣΛΙΔΟΥ [ΕΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ] ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. Η Α/7 ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ Ν'ΑΡΧΙΣΩ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ 30ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ?ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΙΥΤΕΡΑ [ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ].ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΒΑΝΙΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΡ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΝΤΙΝΟ ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗ [ΕΔΩ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΩ] ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΡ ΑΥΤ/ΤΟ MEGANE A/7 ΡΕΝΩ ΣΠΟΡΤ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΙΥΤΕΡΑ [ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ] ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ Σ.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ ΚΑΙ Ε.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΙΖΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΥΝΔΙΝΟΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ'ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΠΑΝΤΩΝ, ΝΑ ΜΗ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ. ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΣΛΙΔΗΣ
ΟΥΠΣ!ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ !ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΣΤΟΥΣΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΑΣΤΑΘΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η Α7 ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!(ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ,ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!)
ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΣΛΙΔΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΦΗ:Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.(ΟΡΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ).ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΣΥΜΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:- Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,Ο ΠΑΛΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!
2)ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ .
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ10π.μ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ65:ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ
ΦΙΛΙΚΑ
E.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
- Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,Ο ΠΑΛΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!
-
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΜΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ:ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΚ.ΤΡΑΤΣΕΛΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΙΟ.ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΕΙ!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΡΑΤΣΕΛΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΡΕΜΕ ΤΡΑΤΣΕΛΑ !ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
-
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΤΣΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ.
Savele
Κρίμα που χάνω το σεμινάριο. Θα είμαι Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Ελπίζω να τα καταφέρει ο συνοδηγός μου.Sakinen
Μην ακούς κανέναν φίλε sakinen. Να αξιολογεις αυτά που ακούς για κάποιον από το άτομο που τα ακούς. (αν βέβαι για λόγους μη γνωριμίας ή απόστασης δεν μπορέις να έχεις δικιά σου κρίση)
Κακές αχάριστες και κομπλεξικές γλώσσες υπάρχουν πάντα μεσα στη ζωή. Πόσο μάλλον σε ένα άθλημα που για πολλούς είναι η γνωστή προέκταση...
Καλορίζικο και το πεζάκι. Θα το ευχαριστηθείτε. Στο ένα χρόνο που περάσαμε μαζί του, γίναμε καλύτεροι και κυρίως διασκεδάσαμε και μάθαμε. Μεγάλο σχολείο. Μη το φοβάστε. Έχει όρια.Και δεν έκανε και 'τσικ'. Σημαντικό!!!!
Άντε και σε κανένα αγώνα και στη Β. Ελλάδα (αν δεν φοβήθηκες από αυτά που άκουσες. )Νίκος Κουτσμανής
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΜΙΑ ΚΟΡΗ ?????ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ Α7??ΤΡΕΜΕΤΕ Η Α6ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ
-
Καλημερα και καλο μηνα σ΄ολους.
Ποιος θα μας πει για την ειδικη στο Ελατοχωρι ? Απο οτι ακουσα ενα κομματι της ειναι χαλια (σπασμενος δρομος κ.τ.λ )
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ,Σακη ο γιος και Μπαμπη η κορη
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε οσους 'ετρεξαν' για το τεχνικο σεμ. του ΣΟΑΑΒΕ ! -
Θα πάει τελικά κανείς στην ανάβαση της Ξάνθης; Άντε ρε παίδες να δούμε και καμιά ανάβαση και στη Βόρεια Ελλάδα!!!
-
Μηπως κανεις εχει νεωτερα για τις συμμετοχες του Σπριντ ?
glf τι εγινε, περασες απο εκει καμμια βολτα? -
Kaker tha eimai ekei san theaths mias kai apo thn hmera pou efuga apo thn athina mou exoun leipsei LIVE agwnes autokinhtou.Apo oso ematha pantos apo filous apo xanthi h diadromh pou exei epilektei einai polli kalh kai tha exei endiaferon.
-
μπα ακόμα δεν πήγα για γράψιμο, ειμαι με κρύωμα και δε λέει να με αφήσει. βέβαια δήλωσα συμμετοχή αλλά και το αμάξι δε θα είναι έτοιμο, κυρίως στην μπροστά ανάρτηση... αμα αλλάξω δισκόπλακες κιόλας καλά θα είναι
το κυριοτερο είναι που δεν πήγα να δω και για το Θερμαϊκού... ελπίζω το ΣΚ των εκλογών να πάω να τα δώ και τα δύο γιατί ήρθαν οι μέρες..
-
Σωστα εμαθα ?
19 συμμετοχες ???????
Αντε καλη πρωτομαγια σε ολους ! -
Σημερα το πρωι μου τηλεφώνησαν από Σερρες και μου ανακήνωσαν ότι ο αγώνας αναβάλεται για άλλη ημερομηνία.
-
ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΤΟΥ ΑΟΘ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σ'ΟΛΟΥΣ
ΤΑ ΣΠΡΙΝΤ ΤΟΥ ΑΟΘ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΩΜΟΝΤΑ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΙΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΟΓΑΜΠΡΟ.ΘΑ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ.Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 12,5 ΧΛΜ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΟΘ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΛΕΝΤΖΕΔΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΨΕΙ
ΤΟ ΚΕΦΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ.[ΨΩΝΑΡΑ!!!!!!!!]ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
-
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ 'ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ'.
-
ωραία διαδρομή. Μπράβο!
Το μόνο κακό ότι είναι 1 εβδομάδα μετά το κένταυρος.
-
Kατά την ταπεινή μου άποψη αυτή η κατεύθυνση του Χολωμόντα είναι πολύ καλύτερη.
-
Στη παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να κατεβάσετε incar video απο την ειδική τρίλοφος 2.
Κάντε δεξί κλίκ και σώστε το αρχείο στον δίσκο. Είναι βέβαια λίγο μεγάλο και γι αυτό προτείνεται ISDN ή ADSL γραμμή. -
έχει κανείς πρόχειρα τα αποτελέσματα από την ανάβαση της Δράμας ?
τηλεφωνικά ο Διάφας μου είπε οτι το Clio Maxi πήρε τα δίλιτρα, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και άλλα.
συγκεκριμένα και το Maxi με τον Παναγιώτη, αλλά και το Clio Ν/3 του Μάκη Διάφα είχανε τετακε στον αγώνα.
-
Γνωριζει κανεις αν εχουν δημοσιευθει καπου οι συμμετοχες του ΣΚΡΑ ?
-
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν εχουν δημοσιευθει καπου οι συμμετοχες του ΣΚΡΑ ?ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΡΑΛΛΥ ΣΚΡΑ ΚΙΛΚΙΣ (ΕΛΠΑ) ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε http://WWW.SOAAVE.GR
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ