-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
ανακοινωση εναντια στη συναυλια των slipknot
Βγάλαν τέτοια ανακοίνωση!?
Ναι!!!!!!!
Εδώ είναι η είδηση από το in.gr...
Μ' αρέσει που στο τέλος ο αρχιγραμματέας της Ιεράς συνόδου λέει ότι μία τέτοια συναυλία αντιβαίνει στο σύνταγμα... Το έχουμε χάσει το μπαλάκι μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Δεν ξέρεις τον Λιακόπουλο !!!!!!!!!!Στη Πυρά ... στη ΠΥΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ μαζί στην πυρά.
Δε βοηθάτε όμως, ρε παιδιά, δε βοηθάτε. Εκείνο το λινκ που δώσατε, liako.gr, δεν δουλεύει κι εμείς στο Ν. Ηλείας δεν πιάνουμε (φαίνεται) παρακμιακά κανάλια. Τι θα γίνει δλδ, θα πεθάνουμε χωρίς να ξέρουμε τι εστί Λιακόπουλος; Τέτοιες ελλείψεις;
Ρε μπας και είμαστε απλά τυχεροί; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν ξέρεις τον Λιακόπουλο !!!!!!!!!!
Στη Πυρά ... στη ΠΥΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ μαζί στην πυρά.
Δε βοηθάτε όμως, ρε παιδιά, δε βοηθάτε. Εκείνο το λινκ που δώσατε, liako.gr, δεν δουλεύει κι εμείς στο Ν. Ηλείας δεν πιάνουμε (φαίνεται) παρακμιακά κανάλια. Τι θα γίνει δλδ, θα πεθάνουμε χωρίς να ξέρουμε τι εστί Λιακόπουλος; Τέτοιες ελλείψεις;
Ρε μπας και είμαστε απλά τυχεροί;...δεν χάνετε κ τίποτα Ηλία.
-
Πως δεν χάνουν; Χάνουν την προσφορά!
Μαζί με το 'Ο καιρός γαρ εγγύς' παίρνουν τις προφητείες των γερόντων για το ξανθό γένος και τα άκρως απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ (που γλύφουν τον Πούτιν για να τους επιτρέπει να πετάνε στο διάστημα) μόνο 60 ευρώ. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν ξέρεις τον Λιακόπουλο !!!!!!!!!!
Στη Πυρά ... στη ΠΥΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εγώ μαζί στην πυρά.
Ρε μπας και είμαστε απλά τυχεροί;Εξαρτάται από την οπτική γωνία του καθενός... Αν θέλεις να ακούσεις κάτι εντελώς χαζό που θα σε κάνει να ξεραθείς από τα γέλια και έχεις δει όλες τις χαζές αμερικάνικες ταινίες του βίντεο κλαμπ, τη στιγμή που δεν παίζουν ειδήσεις σε Alter και Star, τότε ναι, χάνεις...
Αλλιώς, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό...
-
O Λιακοπουλος ειναι ο αρχοντας του γελιου.
Αποκορυφωμα; Η γοργονα (η αδερφη του Μεγαλεξανδρου αυτοπροσωπως) που εκβραστηκε απο το τσουναμι -
Ο χρήστης greo έγραψε:
O Λιακοπουλος ειναι ο αρχοντας του γελιου.
Αποκορυφωμα; Η γοργονα (η αδερφη του Μεγαλεξανδρου αυτοπροσωπως) που εκβραστηκε απο το τσουναμιΆρχοντας!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ανακοινωση εναντια στη συναυλια των slipknot
Βγάλαν τέτοια ανακοίνωση!?
Ναι!!!!!!!
Εδώ είναι η είδηση από το in.gr...
Μ' αρέσει που στο τέλος ο αρχιγραμματέας της Ιεράς συνόδου λέει ότι μία τέτοια συναυλία αντιβαίνει στο σύνταγμα... Το έχουμε χάσει το μπαλάκι μου φαίνεται...
Βρε αντίχριστοι, σατανιστές, παγανιστές, ειδωλολάτρες... ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
-
Οχι που Ε.Ε. σε αντίθεση με τις Η.Π.Α. έχει διαφορετική πολιτική σε θέματα προσωπικών δεδομένων και φακελώματος...
Αρχείο όλων των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και των e-mail προτείνει η Κομισιόν
Σταδιακή εφαρμογή της πρότασης για αρχείο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων εισηγείται η ΕΕ
-
τελικα -απο οσα εμαθα- η συναυλια εγινε κανονικοτατα
-
1000!!
σορρυ για το ασχετο αλλα δεν αντεξα!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
1000!!σορρυ για το ασχετο αλλα δεν αντεξα!
Και ένα μπράβο στον SAXOGUS2 που δημιούργησε και τροφοδοτεί αυτό το thread!!!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
1000!!
σορρυ για το ασχετο αλλα δεν αντεξα!
Και ένα μπράβο στον SAXOGUS2 που δημιούργησε και τροφοδοτεί αυτό το thread!!!
Δύο μπράβο!!
-
Για την 'πρόταση' της Ρέντινγκ για το αρχείο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και email... Τι να πω... Ο κάθε καρεκλοκένταυρος κάθεται και λέει ό,τι μαλακία του κατέβει. Ε ρε βούρδουλας που χρειάζεται!
Αλήθεια, μια και μιλάμε για παραβίαση της ιδιωτικής σφαίρας, μ'αυτόν τον κρετίνο που έχει την dimoskopisi.gr και στέλνει spam παντού τι θα γίνει; Το'χει παραξηλώσει πια το σχοινί! Αγνοεί ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ την κοινοτική νομοθεσία για το spam. Μήπως πρέπει κανείς να του χώσει καμιά μήνυση;
-
To thread δεν είναι δικό μου.Εάν δεν το άνοιγα εγώ κάποιος άλλος θα το έκανε!(γι' αυτό και έγινε ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ)
Άλλωστε πάντα είχα την άποψη ότι σ'αυτό το forum υπάρχουν και προσωπικότητες που βλέπουν τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.
Κάθε ημέρα έβλεπα ειδήσεις άσχετες με τη καθημερινότητα να γράφονται με κεφαλαία γράμματα και οι πιο σοβαρές να περνάνε με ψιλά, πράγμα που με έκανε ν'αναρωτιέμαι εάν όντως προβληματίζομαι μόνο εγώ και απ'οτι βλέπω αυτό δεν ισχύει.Δηλαδή υπάρχουν τεκμηριωμένοι προβληματισμοί μη δογματικοί, αντίθετοι με τους δικούς μου, πράγμα που μου δίνει ελπίδα. -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Η Γαϊδουρία, η αναισθησία και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο
από το άρθρο:
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η απόφαση αφορά περίπου 65 τέως βουλευτές, από τους 110 που δεν εξελέγησαν ή δεν έθεσαν υποψηφιότητα, στους οποίους θα χορηγείται μηνιαίο επίδομα ύψους περίπου 3.300 ευρώ.
ΑΙΣΧΟΣ!!
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ...... ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!
σχεδόν ένα μήνα μετά το επαναφέρω αυτό το θέμα, αλλά δεν πειράζει, να μην ξεχνιόμαστε! Άκουγα λοιπόν το πρωί στο ραδιόφωνο, σχετικά με το επάγγελμα των πολιτικών:
Αν έχεις εκλεγεί δήμαρχος ή νομάρχης και το επάγγελμά σου ήταν δημόσιος υπάλληλος, δικαιούσαι και τους δύο μισθούς, και του δημάρχου, και του δημ. υπαλλήλου... Δημόσιο forevah...
Eννοείται βέβαια ότι σαν δήμαρχος τα παίρνεις από παντού + τζάμπα αυτοκίνητο + τζάμπα τηλέφωνα + επιδόματα + ... + ... + γερή σύνταξη που αυξάνεται βέβαια με κάθε επανεκλογή...
-
(Και) γι αυτό, αν έχεις προσέξει, δύσκολα βλέπεις αξιοπρεπείς ανθρώπους και πετυχημένους επαγγελματίες να προσπαθούν να εκλεγούν.
-
**ΔΕΚΟ
**
Τα προβλήματα που εντοπίζονται σήμερα στις ΔΕΚΟ είναι:
-
Το πλεονάζον προσωπικό.???????
-
Η εξαιρετικά χαμηλή παραγωγικότητα.
-
Οι τεράστιες ζημιές που επωμίζεται κάθε χρόνο ο κρατικός προϋπολογισμός
-
Το γεγονός ότι πολλές ΔΕΚΟ δραστηριοποιούνται σε τομείς και παράγουν ένα προϊόν κατά πολύ ακριβότερο σε σχέση με την αγορά.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 058164.htm
-
-
**ΔΕΚΟ
**
http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/06/01.gifΤα προβλήματα που εντοπίζονται σήμερα στις ΔΕΚΟ είναι:
- Το πλεονάζον προσωπικό.???????
.............................
Χα! μόλις σήμερα το συζητούσαμε αυτό: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 082#319082
φαίνεται ότι κάνουν ότι μπορούν για να το αυξήσουν το πλεονάζον προσωπικό...
- Το πλεονάζον προσωπικό.???????
-
...* Η εξαιρετικά χαμηλή παραγωγικότητα....Δημόσιοι υπάλληλοι και χαμηλή παραγωγικότητα, ως γνωστόν σ' αυτό το φόρουμ, δεν πάνε μαζί. Άρα, η έρευνα είναι λάθος.
ΥΓ. Ας το γράψω, μην ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, δεν είναι μομφή προς τους δημοσίους υπαλλήλους αυτή μου η παρατήρηση, είναι μομφή προς την Ελληνική κοινωνία, που στην ουσία ακόμα ζει δίχως να παράγει...
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"