-
Τρένο είπατε;
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N16&aa=1
Φυσικά η ΕΟ Κορίνθου-Πατρών είναι έτοιμη και περιμένουμε το τρένο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δικό σου το κείμενο skullone; Συγχαρητήρια για τον κόπο σου και το περιεχόμενο.Ναι, δικό μου. Πραγματικά αγανάκτησα με την ασυμβατότητα και τα προβλήματα ανάγνωσης. Άσε τα υπόλοιπα που αναφέρω...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Για να λειτουργησει εστω και με κοστος 10 ενα ορυχειο και ο αντιστοιχος ΑΗΣ, εχουν γινει τεραστιες επενδυσεις με φοβερα κοστη μονο και μονο για να ξεκινησει η παραγωγη. Αν δηλαδη τον ιδιο αεριτζη τον εβαζες σε εναν καμπο με λιγνιτη και του ελεγες βγαλε μου ρευμα, το κοστος του δε θα ηταν 10 αλλα τουλαχιστον 30.
Δεν νομίζω... μία επιχείρηση δεν μπορεί να έχει υπαλλήλους που κάθονται, όπως έχουν πολλές κρατικές (επιχειρήσεις ή υπηρεσίες - δεν μιλάω για την συγκεκριμένη! , αλλά για τις περισσότερες...)
Kαμμια φορα ειναι υποχρεωμενη η επιχειρηση να εχει υπαλληλους να καθονται αν θελει να εξακολουθησει να λειτουργει. Για να λειτουργησει το ΛΚΠΑ (Λιγνιτικο κεντρο πτολεμαϊδας αμυνταιου), απαλλοτριωθηκαν 4-5 χωρια (δε θυμαμαι ακριβως) μαζι με τα χωραφια τους. Οι οικισμοι χτιστηκαν εκ βαθρων νεοι, ενω (αναγκαστικα) οι κατοικοι προσεληφθησαν, εφοσον χωρις χωραφια χανανε την πηγη του εισοδηματος τους. Καποιος γιαπις ισως τους εβρισκε υπεραριθμους ή αργομισθους ή οτιδηποτε αλλο. Ειναι ομως απαραιτητοι για τη λειτουργια της επιχειρησης αυτης. Δεν μπορω να φανταστω καποιον ιδιωτη να εκανε τετοια κινητοποιηση, οπως αυτη που εγινε στο ΛΚΠΑ, και να αναγκαζοταν να κανει τοσα εξοδα εξ'αρχης. Οι προσληψεις λογω κοινωνικης συναινεσης εφαρμοστηκαν και στην TVX χωρις ομως αποτελεσμα.
Εχει γινει ολοκληρη προσπαθεια απο ΟΛΟΥΣ μας για να ερθει καποιος να πλουτισει; Διαφωνω καθετα.
Τι εννοείς απ' όλους μας;;; Και δεν θα πλουτίσει μόνο ο ένας... Η πιο αποδοτική εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας θα ωφελήσει την χώρα σαν σύνολο!
Εννοω οτι οποιος πληρωνει φορους, συμμετειχε στην κολοσσιαια επενδυση που ονομαζεται ΛΚΠΑ. Και μην κοροϊδευομαστε. Στην πραξη ο ενας θα πλουτισει, οι αλλοι θα ζουν με ψευδαισθησεις.
skullone εγινε κατι συγκεκριμενο στο Πολυτεχνειο Κρητης, ως προς το 'ηλεκτρονικο εγκλημα' ή απλα προειδοποιητικη επιστολη; Αν δε θες να απαντησεις δημοσια στειλε pm γιατι κατι εγινε κι εδω.
-
Φίλε μου greo, νομίζω πως δεν έχει νόημα πλέον η συζήτηση (όχι γιατί στερέψαμε και οι δύο από επιχειρήματα), αλλά γιατί πιστεύω ότι στον δημόσιο (και άσχετο με το θέμα της) χώρο που είμαστε έχουμε ελαφρώς ξεφύγει σε όγκο...
Επιφυλάσσομαι κάποια άλλη στιγμή ταυτόχρονα με γαστριμαργικές αναζητήσεις...
-
skullone ρίξε μας ένα info εάν λάβεις απάντηση από τον κ. Κρητικό...
Πολύ καλό το κείμενο σου! -
Ευχαριστώ παιδιά. greo, θα σου απαντήσω δημοσία, γιατί είναι καλό να ενημερωνόμαστε όλοι μας. Ως πολίτες και καταναλωτές, πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνεται και να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας. Μίλησα με τα παιδιά από το περιοδικό 'Ήχος Εικόνα' και θα κοιτάξουν να δημοσιεύσουν αυτούσια την καταγγελία που έστειλα στην Εθνική Ομοσπονδία Προστασίας Καταναλωτών, Πολιτών και Δανειοληπτών, μια και τους την έχω κοινοποιήσει. Τη Δευτέρα, θα την κοινοποιήσω και στο HiTECH, για το οποίο θα συντάξω και επιστολή.
Τώρα, θα σας δώσω την επιστολή που μας έστειλε ο Ίων Σταμπουλής στις 7/10/2003. Αυτή έφτασε σ'εμάς στις 22/10/2003 και προωθήθηκε στο τμήμα ΜΠΔ με αριθμό πρωτοκόλλου 201 στις 24/10/2003.
Δεν συμπεριλαμβάνω προς το παρόν την 'πολιτική αποφυγής παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων' που μας πρότεινε ο Σταμπουλής, γιατί είναι υπερβολικά χρονοβόρα η πληκτρολόγηση. Υπογραμμίζω τα σημεία που δείχνουν το 'ήθος' του ανδρός.
IFPI
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 65, 152 32 ΧΑΛΑΝΔΡΙ . ΤΗΛ. / FAX: 010 68.01.660 . ΤΗΛ.: 010 68.51.739Χαλάνδρι, 7/10/03
Προς: Πρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης
Θέμα: Προσβολή Πνευματικής Ιδιοκτησίας στους Πανεπιστημιακούς Χώρους. Ευθύνες, κίνδυνοι και πολιτική αντιμετώπισης
Κύριε Πρύτανη,
Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας τονίσουμε την ανάγκη της υιοθέτησης μιας πολιτικής αντιμετώπισης της προσβολής της Πνευματικής Ιδιοκτησίας από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που διοικείτε, που ενδεχομένως συντελείται με χρήση των υπολογιστών και των δικτύων του Ιδρύματός σας.
Όπως ίσως γνωρίζετε η, χωρίς σχετική άδεια των δικαιούχων της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μετάδοση προστατευόμενων μουσικών έργων (συμπεριλαμβανομένης και της διάθεσης στο Διαδίκτυο) και η αντιγραφή τέτοιων έργων για οποιοδήποτε λόγο πέραν της νόμιμης χρήσης για ακαδημαϊκούς ή ιδιωτικούς σκοπούς είναι παράνομη και ενδέχεται να επιφέρει στο Ίδρυμά σας αστικές και ποινικές ευθύνες σύμφωνα με το νόμο 2121/93 περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το ίδιο καθεστώς προστατεύει όλους τους τύπους προϊόντων πνευματικής ιδιοκτησίας όπως κινηματογραφικά έργα, λογισμικό Η/Υ και εικαστικά ή λογοτεχνικά έργα.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σπουδαστές οφείλουν να μην αποθηκεύουν παράνομα αντίτυπα προϊόντων πνευματικής ιδιοκτησίας σε υπολογιστές, δίκτυα και αποθηκευτικά μέσα που ανήκουν στο Πανεπιστήμιο.
Επίσης οφείλουν να μην διαθέτουν τέτοια έργα στο Διαδίκτυο χωρίς σχετική άδεια των δικαιούχων ή να επιδίδονται σε ενέργειες όπως η δημιουργία καταλόγων διαθέσιμων προς ανταλλαγή αρχείων (peer-to-peerr file indexing) που προωθούν ή οδηγούν σε προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας του υλικού.
Από την πλευρά μας σας ανακοινώνουμε ότι για το προσεχές ακαδημαϊκό έτος έχουμε προγραμματίσει μια σειρά ενεργειών εντοπισμού των ατόμων που ιδιωτικά ή με χρήση συστημάτων που βρίσκονται σε ακαδημαϊκά ιδρύματα επιδίδονται σε συστηματικές παραβιάσεις του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, εναντίον των οποίων θα προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.
Σας καλούμε λοιπόν να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να ενημερωθούν για τις πιθανές συνέπειες των ενεργειών τους.
Προς διευκόλυνσή σας, σας επισυνάπτουμε:
Α) Πρόταση σύνταξης πολιτικής αντιμετώπισης ενεργειών προσβολής της Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Β) Κείμενο που αναφέρεται στους κινδύνους αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισης των περιπτώσεων προσβολής της Πνευματικής Ιδιοκτησίας στα πλαίσια των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων.Με τιμή,
Ίων Σταμπουλής
Γενικός ΔιευθυντήςΜάλιστα...
- Με ποιο τρόπο θα εντοπίσει τους 'παρανομούντες' η IFPI; Πρόθεση συνεργασίας, από μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης, ΔΕΝ υπάρχει. Με παραβίαση της ασφαλείας των δικτύων μας; Αυτό είναι παράνομο! Με χρήση spyware; Κι αυτό παράνομο είναι!
- Έχει λάβει εισαγγελική εντολή για την διενέργεια τέτοιων ενεργειών εντοπισμού; Αν ναι, να μας την επισυνάψει. Επίσης, ακόμη και αν υπάρχει εισαγγελική εντολή, υπάρχουν αρμόδιες Αρχές. Μήπως η IFPI έγινε δημόσια Αρχή και δεν το καταλάβαμε;
- Το συνταγματικώς κατοχυρωμένο τεκμήριον της αθωότητος το γνωρίζει ο κύριος Σταμπουλής;
- Έστω ότι καταφέρνει με νόμιμο τρόπο να βάλει χακεράδες στα δίκτυά μας και να δει αν είμαστε καλά παιδιά. Ποιος μας εγγυάται ότι οι χακεράδες δεν θα παραβιάσουν τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ πνευματική ιδιοκτησία, υποκλέπτοντας τις εργασίες μας και πουλώντας τες σε τρίτους;
- Μου αρέσει που μας προτείνει και πολιτική αντιμετώπισης της προσβολής της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (θα σας πληκτρολογήσω άλλη φορά το κείμενο - είναι σπαρταριστό). Δηλαδή εμείς δεν έχουμε δικτυάδες που να ξέρουν τη δουλειά τους... Για χαζούς μας περνάει;
- Άντε και βρήκε ο κύριος Σταμπουλής ότι έχω 2000 mp3 στο σκληρό μου, ο οποίος είναι χρεωμένος σε μένα και έχω την αποκλειστική του ευθύνη. Ποιος του λέει ότι δεν έχω τα πρωτότυπα, των οποίων έχω φτιάξει ΝΟΜΙΜΑ αντίγραφα ασφαλείας σύμφωνα με τα δικαιώματα που μου δίνει ο νόμος 2121/93; Αλλά και να υποπτεύεται ότι ΔΕΝ τα έχω, χρειάζεται εισαγγελική εντολή για να ψάξει στο σπίτι μου ή στο γραφείο μου στο Πολυτεχνείο (ακαδημαϊκό άσυλο, οπότε δε μπαίνει μπάτσος εκεί με ΤΙΠΟΤΑ). Και μόνον όμως η υπόνοια ότι είμαστε εν δυνάμει παράνομοι καταστρατηγεί το τεκμήριο της αθωότητος, οπότε...
Μην περιμένετε όμως και πολλά από τους δικαστές, γιατί, όπως είχαμε την Γιοσακειάδα, έτσι έχουμε και την IFPIάδα. Δηλαδή, σύμφωνα με καταγγελίες, τους τραπεζώνει ο Σταμπουλής με την παρέα του, τους πληρώνει αδρά και τους δεσμεύει να εφαρμόζουν μια πολιτική ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ (άρα πάει η ισονομία και η ισοπολιτεία) υπέρ των εταιρειών. Εδώ πάνε να κυνηγήσουν κι όποιον βάζει μουσική στο αυτοκίνητό του, αν έχει συνοδηγό κι επιβάτες!
Ο κύριος Σταμπουλής είναι εξόχως επικίνδυνος και πρέπει, τόσο αυτός όσο και ο διάδοχός του στη θέση του Γενικού Διευθυντού της IFPI, να γελοιοποιηθεί και να απομονωθεί από τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να επαναφέρουν την τάξη.
Ξυπνήστε λοιπόν και ξεχάστε τη βόλεψή σας. Σας κλέβουν τα δικαιώματά σας για να κονομάνε χοντρά οι Σταμπουλήδες, η Βανδή, η Βίσση, ο Παπακωνσταντίνου, ο Κότσιρας, η Πρωτοψάλτη και τ'άλλα φιρμάτα σκουπίδια που φωνάζουν για την 'πειρατεία' που... 'σκοτώνει τη μουσική' (τους). Η οποία 'μουσική' τους σκοτώνει τ'αυτιά μας και την πραγματική μουσική, εις βάρος της οποίας παρασιτεί, καθώς σοβαροί καλλιτέχνες πληρώνονται με τρεις κι εξήντα για να εισπράττουν υπέρογκα ποσά τα προαναφερθέντα εκτρώματα. Κάποτε συμπαθούσα και τον Παπακωνσταντίνου και τη Πρωτοψάλτη. Τώρα τους σιχαίνομαι.
Μην αγοράζετε ΚΑΝΕΝΑ δισκάκι με Copy Control. Και να τονίζετε στα μαγαζιά ότι ΔΕΝ δέχεστε να πληρώσετε για τέτοια προϊόντα (τα οποία ΔΕΝ είναι CD, αφού δεν συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές Red Book και ΨΕΥΔΩΣ δηλώνονται ως CD) που σας στερούν δικαιώματά σας που απορρέουν εκ του νόμου. Με αυτό το σκεπτικό, θα ήταν σκόπιμο να μποϋκοτάρουμε και το Super Audio CD. Ας απαιτήσουμε βινύλιο στην τελική! Και καλύτερα ακούγεται και γλιτώνουμε από τις αλχημείες της IFPI!
Εγώ προσωπικά θα πάρω πικάπ!
-
Πάντα σχετικά με τις IFPI, EMI, Minos-EMI κλπ...
I WILL ESCALATE IT.
Τη Δευτέρα, θα στείλω καταγγελία (ενυπόγραφη) και στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Όμως να ξέρετε πως δεν αρκεί ένας να κινείται και οι άλλοι να'ναι μαζί του... με τη σκέψη και να του στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Σας αφορά όλους, σας ξεπαραδιάζουν οι 'κύριοι' των δισκογραφικών εταιρειών για παραπλανητικώς σεσημασμένα προϊόντα που ΔΕΝ σας δίνουν τα νόμιμα δικαιώματά σας (αναπαραγωγή στον εξοπλισμό που διαθέτετε, δημιουργία αντιγράφων για προσωπική χρήση) και σας απειλούν από πάνω με πρόστιμα, αγωγές κλπ, χρησιμοποιώντας, όπως όλα δείχνουν, ένα παραδικαστικό κύκλωμα που φτιάξανε, παρόμοιο με αυτό του Γιοσάκη.
Ξυπνήστε λοιπόν και αντιδράστε. Τα λεφτά σας παραείναι πολύτιμα για να σας τα υφαρπάζει η Βίσση, η Βανδή, ο Παπακωνσταντίνου κι ο Σταμπουλής. Ασκήστε τα δικαιώματά σας και απαιτήστε τον σεβασμό τους. Ρημάξτε τους στα τηλέφωνα, στις επιστολές διαμαρτυρίας, χρησιμοποιήστε τις ενώσεις καταναλωτών.
Στο lobbying που κάνει η IFPI προς τους δικαστές με τα ακριβοπληρωμένα συνέδρια και στις ημερίδες για την 'πειρατεία' ΔΕΝ συμμετέχει καμία ένωση καταναλωτών ούτε παρέχεται καμία ενημέρωση προς τους εκπροσώπους των καταναλωτών. Τα δε ΜΜΕ διαρκώς προβάλλουν μονομερώς και μεροληπτικώς την προπαγάνδα της IFPI με τους σαλτιμπάγκους της, αρνούμενα πεισματικώς να δώσουν έστω και ένα δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου στους ίδιους τους καταναλωτές. Προφανώς γιατί ο Ant1 έχει τη σκουπιδοHeaven, το ALTER τη Legend, το Mega τα 'βραβεία Α(γ)ρίων' της IFPI...
Η ιστοσελίδα της E.K.ΠΟΙ.ΖΩ. είναι http://www.ekpizo.gr
-
Νεώτερα για το Copy Protection. Λοιπόν, και τα δυο CD της EMI αρνήθηκαν να παίξουν χωρίς θορύβους στο 963 ενός φίλου μου, κι ας έχει αναβαθμισμένο firmware. Ξέρω ότι υπάρχει τρόπος να τα αντιγράψω, σπάζοντας την προστασία, αλλά, όπως έμαθα, με το Copy Protection (το οποίο θα σπεύσει να υπερασπισθεί ο Σταμπουλής) θα έχω ένα αντίγραφο που θα παίζει και ένα πρωτότυπο που δεν θα παίζει!
Μήπως είναι γελοίοι; Κοιτάτε τι άτομα μας παίρνουν τα λεφτά μας και εξαγοράζουν τη δικαιοσύνη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!
-
Αν κάποιους παλιότερους δίσκους από τη συλλογή μου τους χαρίσω σ'έναν φίλο μου, παραβιάζω πνευματικά δικαιώματα;
-
Eδω δεν ξερω τι εκανε ο Ιων Αμυγδαλου, αλλα υπαρχει γενικα αρκετα μεγαλος διωγμος οσων χρηστων κανουν εκτενη χρηση P2P προγραμματων. Κομμενα μπριζακια κι ετσι. Λενε οτι εχουν κανει καταγγελιες κινηματογραφικες εταιριες κλπ.
Το προβλημα skullone δεν ειναι τα κερδη του καθε 'καλλιτεχνη' απο αυτους που ανεφερες αφου τα εσοδα τους απο τη διακογραφια ειναι ενα βδομαδιατικο απο την αμοιβη τους στο κεντρο-σκυλαδικο που 'εργαζονται'. Τους καλλιτεχνες τους συμφερουν οι μαυροι και η πειρατεια απο καθε αποψη. Το προβλημα ειναι οι εταιριες αυτες καθ'αυτες και τα κερδη τους.
-
Αυτά τα έχουν επισημάνει και ο Ήχος και το HiTECH. Το ζήτημα είναι ότι εδώ μιλάμε για ΤΡΕΛΛΑ κέρδη.
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N17&aa=1
έτσι όπως πάμε καλύτερα να προλάβουμε να φύγουμε ζωντανοί
-
Χριστόδουλος Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz!
Άσε που μπορεί να υπάρχει κύκλωμα και να παίρνουν και ποσοστά από τα γραφεία κηδειών! 12000€ είναι αυτά!
-
Για να καταλάβω, θα θέλατε να καείτε μετά θάνατον; Τότε, ένα ταξιδάκι στην Ινδία είναι ό,τι καλύτερο: Η αποτέφρωση κοστίζει όσο ένας σωρός ξύλα, δηλαδή περίπου 30 €!!!!!
Ρε σεις, εδώ για να σε θάψουν στην Αθήνα πληρώνεις ανάλογα με το νεκροταφείο! Άλλη τιμή στην Καισαριανή, άλλη στου Παπάγου! Άσε που η φθηνότερη τιμή στην Αθήνα είναι τριπλάσια από τις τιμές της επαρχίας. Και η αποτέφρωση, όταν τελικά αρχίσει να γίνεται, θα έχει απλά δημιουργήσει μια νέα μόδα και ένα λόγο να ακριβήνουν ακόμα οι κηδείες (και κάποιοι να τα κονομήσουν χονδρά). Άκου 'ΜΟΝΟ' 4.000 € για να σε κάψουν! Στο χωριό της γυναίκας μου σε θάβουν με κάτω από 1.000 (και δεν σε ξεθάβουν μετά από λίγο, όπως στην Αθήνα). -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για να καταλάβω, θα θέλατε να καείτε μετά θάνατον; Τότε, ένα ταξιδάκι στην Ινδία είναι ό,τι καλύτερο: Η αποτέφρωση κοστίζει όσο ένας σωρός ξύλα, δηλαδή περίπου 30 €!!!!!
Ρε σεις, εδώ για να σε θάψουν στην Αθήνα πληρώνεις ανάλογα με το νεκροταφείο! Άλλη τιμή στην Καισαριανή, άλλη στου Παπάγου! Άσε που η φθηνότερη τιμή στην Αθήνα είναι τριπλάσια από τις τιμές της επαρχίας. Και η αποτέφρωση, όταν τελικά αρχίσει να γίνεται, θα έχει απλά δημιουργήσει μια νέα μόδα και ένα λόγο να ακριβήνουν ακόμα οι κηδείες (και κάποιοι να τα κονομήσουν χονδρά). Άκου 'ΜΟΝΟ' 4.000 € για να σε κάψουν! Στο χωριό της γυναίκας μου σε θάβουν με κάτω από 1.000 (και δεν σε ξεθάβουν μετά από λίγο, όπως στην Αθήνα).Μα και τα 4000€-5000€ για να σε θάψουν, απάτη δεν είναι;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Μα και τα 4000€-5000€ για να σε θάψουν, απάτη δεν είναι;Σαφώς. Γι' αυτό αναρωτιέμαι, προς τι η 'είδηση' για την αποτέφρωση; Μήπως για να πάρουν τελικά κάποιοι άδειες για δημιουργία κρεματορίου; Γιατί δεν γνωρίζω Έλληνα που θα δεχόταν σήμερα να γίνει τέτοια επιχείρηση στη γειτονιά του - και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μιλάμε για κρατική επιχείρηση, έτσι;
-
Μία καραμπίνα και μία κάμερα εγκαταστημένα σε ένα ράντσο του Τέξας, ο χειρισμός των οποίων γίνεται μέσω διαδικτύου, προκαλούν τον θάνατο των αθώων περαστικών ζώων και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
http://news.pathfinder.gr/periscopio/179166.html
http://www.live-shot.com/ -
Μήπως θα'πρεπε να το κάνουν στους ίδιους;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μία καραμπίνα και μία κάμερα εγκαταστημένα σε ένα ράντσο του Τέξας, ο χειρισμός των οποίων γίνεται μέσω διαδικτύου, προκαλούν τον θάνατο των αθώων περαστικών ζώων και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
http://news.pathfinder.gr/periscopio/179166.html
http://www.live-shot.com/Τώρα πώς να τους χαρακτηρίζω τους Αμερικανούς εμπενευστές της...;;;
-
Για σκεψου να βαλουν ενα αντιστοιχο συστημα σε ενα ψηλο κτιριο και να αρχισει να πυροβολει τους περαστικους .
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"