-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Διεθνής Πειραματικός Θερμοπυρηνικός Αντιδραστήρας (ITER), μια ερευνητική εγκατάσταση δέκα δισ. δολαρίων...αναμένεται να δημιουργήσει **100.000 **νέες θέσεις εργασίας.Πόσο μας στοίχησαν οι Ολυμπιακοί? Πόσοοο?
Ουσιαστικά πρόκειται για την μόνη αξιόπιστη λύση για το ενεργειακό πρόβλημα του μέλλοντος.
-
τι ψαχνετε τωρα? Αφου ο 'κινεζος' ειπε οτι για γκαρσονια προοριζομαστε...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Mητσοτάκης!!! Καλά αυτός είναι περίπτωση!!! Δε νομίζω να τον παιρνει κανείς στα σοβαρά. Πάλια του τέχνη κόσκινο. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!! Μητσοτάκης!!!!! Aυτός ο γίγας της ελληνικής πολιτικής σκηνής!!!
Δυστυχώς (για εμάς), να ακούς τι λέει ο Μητσοτάκης. Η (πολύ βολική για την κυβέρνηση) κατάσταση θέλει να βγαίνει να ζητάει νέα μέτρα, ωστε να μετρήσουν τις (ανύπαρκτες) αντιδράσεις για να τα περάσουν νύχτα από τη βουλή μερικούς μήνες μετά...
Πάρα πολύ σωστό αυτό που λες.
Είμαι μια πρακτική που συνηθίζουν.
Πιστεύω πάντως ότι ο συγκεκριμένος , δουλεύει πρωτίστως για 'την πάρτη του' για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω
Αυτή βέβαια είναι η γνώμη μου και τίποτε περισσότερο -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Απ'ότι διαβάζω καθένας λαμβάνει τη παραπάνω φράση διαφορετικά!
Τι εννοούσες κι εσύ βρε παιδάκι μου;;;
Εγώ ανήκω στους απαισιόδοξους!Δεν υπάρχει σωτηρία για το ανθρώπινο είδος..
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Απ'ότι διαβάζω καθένας λαμβάνει τη παραπάνω φράση διαφορετικά!
Τι εννοούσες κι εσύ βρε παιδάκι μου;;;
Και γω μαζί σου!Η πορεία του ανθρώπινου γένους είναι ένα σπειροειδές (δεν θυμάμαι ποιος το είπε αυτό).Η καταπίεση των δυνατών υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα (από τους Αθηναίους κάποτε,στους αποικιοκράτες και τώρα στους Αμερικάνους-Άγγλους κλπ τρομο-φύλακες).
Απλά με την πρόοδο της τεχνολογίας,η κάτασταση θα γίνει τόσο αφόρητη,μέχρι θα γίνει ένα μεγάλο ΜΠΑΜ! και θα ησυχάσει το σύμπαν από την ενοχλητική παρουσία μας...Αυτή είναι η απαισιόδοξη άποψη...
-
«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θρηνούν τρεις στρατιωτικούς που είχαν υπηρετήσει με τις πρώτες αποστολές στη Βοσνία και έχασαν τη ζωή τους από το σύνδρομο των Βαλκανίων (διάφορες μορφές καρκίνου ή λευχαιμίας που προκλήθηκαν μετά την έκθεσή τους σε απεμπλουτισμένο ουράνιο ή άλλες άγνωστες ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν στη Γιουγκοσλαβία)» αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Λεβέντης, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα τουλάχιστον άλλοι πέντε Έλληνες στρατιωτικοί, που υπηρέτησαν στη Βοσνία, νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή χτυπημένοι από λευχαιμία ή άλλες μορφές καρκίνου.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θρηνούν τρεις στρατιωτικούς που είχαν υπηρετήσει με τις πρώτες αποστολές στη Βοσνία και έχασαν τη ζωή τους από το σύνδρομο των Βαλκανίων (διάφορες μορφές καρκίνου ή λευχαιμίας που προκλήθηκαν μετά την έκθεσή τους σε απεμπλουτισμένο ουράνιο ή άλλες άγνωστες ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν στη Γιουγκοσλαβία)» αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Λεβέντης, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα τουλάχιστον άλλοι πέντε Έλληνες στρατιωτικοί, που υπηρέτησαν στη Βοσνία, νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή χτυπημένοι από λευχαιμία ή άλλες μορφές καρκίνου.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Δυστυχώς, όπως έδειξε και ο πόλεμος στον κόλπο, ήταν αναμενόμενο
Το χειρότερο είναι, ότι υπήρξαν πολλοί (υπαξ. κυρίως) που έβαλαν ότι μέσο είχαν και δεν είχαν για να πάνε στη Βοσνία... -
Σπυρο τα λεφτα ηταν πολλα για αυτο........
Βεβαια τωρα θα χτυπανε τα κεφαλια τους,αφου η υγεια ειναι το σημαντικοτερο πραγμα......
Επισης θελω να πω οτι τα αποτελεσματα θα τα δουμε σε ενα βαθος χρονου.Ακομα ειναι πολυ νωρις.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σπυρο τα λεφτα ηταν πολλα για αυτο........τα λεφτα ηταν παρα πολλα!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα λεφτα ηταν παρα πολλα!!!
πάρα πολλά για να βάλεις σε ρίσκο την υγεία σου, ΔΕΝ ήταν. Πάρα πολλά σε σχέση με το μέσο μισθό του Έλληνα υπαξιωματικού, ναι ήταν. Άξιζε τον κόπο όμως?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τα λεφτα ηταν παρα πολλα!!!
πάρα πολλά για να βάλεις σε ρίσκο την υγεία σου, ΔΕΝ ήταν. Πάρα πολλά σε σχέση με το μέσο μισθό του Έλληνα υπαξιωματικού, ναι ήταν. Άξιζε τον κόπο όμως?
μα δεν ηξεραν οτι κινδυνευαν απο ολα αυτα που αποκαλυφθηκαν μετα!
οταν λεω πολλα, ειχα αρχιλοχια ο οποιος ειχε παει και επαιρνε 2-3εκ δρχ εκεινη την εποχη. εχω μια επιφυλαξη με τις τιμες γιατι περασαν και καποια χρονια, αλλα αν πεφτω εξω δεν θα ειναι για πολυ.
-
Νεοπλασματικές ασθένεις, μετά από χρήση 'απεμπλουτισμένου ουρανίου'.
Αλλη μια 'ευγενική προσφορά' των αμερικάνων, αυτή τη φορά διπλα στην πόρτα μας.
Αλλά καλά...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αναρωτιεμαι ποιοι ειναι οι πραγματικοι τρομοκρατες...
Εγώ πλέον δεν αναρωτιέμαι... Φοράνε κουστούμια...
Αν μιλάμε για την επιβίωση πιστεύω πως δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα... Αν μιλάμε για το πως ζούμε...
-
«Παράνομα γεύματα» (σε σπίτια), απάντηση στην ακρίβεια...
«...Η διοργάνωση παράνομων ιδιωτικών γευμάτων σε σπίτια κάνει θραύση τους τελευταίους πέντε μήνες στη χώρα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον μεγάλο 'ασθενή' της Ευρώπης, προσφέροντας στους επισκέπτες νόστιμα πιάτα έναντι μικρής αμοιβής.
Ανήσυχες οι Αρχές της χώρας έχουν επιληφθεί του θέματος και παρακολουθούν στενά την υπόθεση.
Οι τσουχτερές τιμές των γευμάτων σε μπαρ και ταβέρνες αλλά και η πρόσφατη απαγόρευση της νικοτίνης στα εστιατόρια ενέπνευσε ομάδες νεαρών Ιταλών να δουν με επιχειρηματικό μάτι τη διοργάνωση γευμάτων σε σπίτια, από τα οποία θα είχαν οικονομικό όφελος.
Συνήθως, τα 'παράνομα γεύματα' -παράνομα γιατί, όπως διατείνονται οι Αρχές, δεν χρεώνεις κάποιον που καλείς στο σπίτι και μάλιστα του προσφέρεις φαγητό που το έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος- αποτελούνται από 40 άτομα, τα οποία μπορούν να απολαύσουν και του πουλιού το γάλα.
Εναντι 15 ευρώ, οι Ιταλοί, που θα προτιμήσουν ένα «παράνομο γεύμα», μπορούν να απολαύσουν ριζότο, διάφορα είδη κρέατος, χειροποίητες σάλτσες και ζυμωτό ψωμί δίχως μάλιστα να στερηθούν την αγαπημένη τους συνήθεια, τη νικοτίνη (...)
'Η διασκέδαση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συνήθως κάποιος παίζει κιθάρα ή ακορντεόν, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να καπνίσουν άφοβα και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας', προσθέτει.
Ενα γεύμα 40 ατόμων αποφέρει στους διοργανωτές 600 ευρώ και δέκα γεύματα τον μήνα 6 χιλιάδες ευρώ. Από την πλευρά τους, οι ιταλικές αρχές, που παρακολουθούν στενά το νέο φαινόμενο, υποστηρίζουν ότι η φοροδιαφυγή των διοργανωτών αλλά και η χρέωση φαγητών που μαγειρεύονται στο σπίτι δεν συνάδει με την ιταλική νομοθεσία.
Επιπλέον, τονίζουν πως οι επόπτες υγείας επιθεωρούν τα πραγματικά εστιατόρια προκειμένου να διαπιστώσουν αν τηρούν τους κανόνες υγιεινής, κάτι που δεν συμβαίνει στα 'παράνομα γεύματα', καθώς η προετοιμασία του φαγητού δεν γίνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό.
Γι' αυτό και, όπως προειδοποιούν, οι διοργανωτές 'παράνομων γευμάτων' θα λαμβάνουν προειδοποίηση ότι θα πρέπει να σταματήσουν την επιχείρηση 'κάν' το μόνος σου' (do it your self) -όπως την αποκαλούν-, διαφορετικά θα διώκονται».
ΜΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΝΗ - «ΕΘΝΟΣ»
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
«Παράνομα γεύματα» (σε σπίτια), απάντηση στην ακρίβεια...το άκουσα στο ραδιόφωνο.
ακούγεται παράξενο, αλλά δεν είναι. Ειδικά η υστερία με το κάπνισμα έχει παραγίνει στην Ιταλία. Όχι ότι οι τιμές πάνε πίσω...EDIT:
Γι' αυτό και, όπως προειδοποιούν, οι διοργανωτές 'παράνομων γευμάτων' θα λαμβάνουν προειδοποίηση ότι θα πρέπει να σταματήσουν την επιχείρηση 'κάν' το μόνος σου' (do it your self) -όπως την αποκαλούν-, διαφορετικά θα διώκονται».
αλήθεια, πώς θα διώκονται? Τυπικά είναι παράνομο αυτό που γίνεται? Δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι είναι απλώς φιλική συγκέντρωση? Κανείς δε μου απαγορεύει να φάω σε σπίτι φίλου μου και να του δώσω και 20 ευρώ έτσι επειδή θέλω, έτσι δεν είναι?
-
το άκουσα στο ραδιόφωνο.
ακούγεται παράξενο, αλλά δεν είναι. Ειδικά η υστερία με το κάπνισμα έχει παραγίνει στην Ιταλία. Όχι ότι οι τιμές πάνε πίσω...καλα για την φοροδιαφυγη κοπτονται και εκει, τα αλλα ειναι ...φουμαρα.
-
αλήθεια, πώς θα διώκονται? Τυπικά είναι παράνομο αυτό που γίνεται? Δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι είναι απλώς φιλική συγκέντρωση? Κανείς δε μου απαγορεύει να φάω σε σπίτι φίλου μου και να του δώσω και 20 ευρώ έτσι επειδή θέλω, έτσι δεν είναι?
Μάλλον θα κάνουν ότι υποτίθεται οτι κάνουν και οι αστυνομικοί του τμήματος ηθών με τις κοπέλες που έχουν αγγελίες 'γνωριμιών'
Πηγάινουν στο παράνομο εστιατόριο ως πελάτες και αφού φανε και πιούνε τη στιγμή που **τους ζητάνε **να πληρώσουν κάνουν την σύλληψη
λέμε τώρα -
άσε που δεν πας με άδεια χέρια Δηλαδή αν πάρω 2 ποτά κόστους 20 ευρώ είμαι νόμιμος, ενώ αν τα δώσω cash παράνομος;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το άκουσα στο ραδιόφωνο.
ακούγεται παράξενο, αλλά δεν είναι. Ειδικά η υστερία με το κάπνισμα έχει παραγίνει στην Ιταλία. Όχι ότι οι τιμές πάνε πίσω...καλα για την φοροδιαφυγη κοπτονται και εκει, τα αλλα ειναι ...φουμαρα.
Το φαινόμενο είναι οικονομοκοινωνιολογικό !
Εάν ο καθένας κάνει σπίτι του αυτή τη δουλεια,τότε τα εστιατόρια θα κλείσουν, οι επιχειρήσεις θα μειωθούν και η ανεργία θα αυξηθεί!
ΟΜΩΣ αποτελεί μία εκβιαστική ενέργεια ως προς την κυβέρνηση γι΄αυτό και η ίδια το βλέπει ως απειλή! -
Δηλαδή είναι αθέμιτος ανταγωνισμός προς τα εστιατόρια.
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"