-
Δεν πρέπει να ναι ηλεκτρικά αυτά, με υποπίεση δουλεύουν συνήθως. Αν το δεις, μοιάζει αρκετά με το actuator σε wastegate.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν πρέπει να ναι ηλεκτρικά αυτά, με υποπίεση δουλεύουν συνήθως. Αν το δεις, μοιάζει αρκετά με το actuator σε wastegate.μίλα μου έτσι πρόστυχα
στο ΤΤ rs μπορείς να 'παίξεις' με κουμπάκι με δαύτα πάντως, γι αυτό λέω μήπως είναι τέτοια
-
Tο solenoid είναι ηλεκτρονικό, το actuator μηχανικό με υποπίεση στην προκειμένη περίπτωση.
-
΄Προς laguna tourbo.Άποψή αν θές να ελευθερώσεις την φτερωτή όπως λες ,είναι να βέλεις μια μελετημένη ολόσωμη εξάτμηση απο το δίχαλο και πίσω με τρία καζανάκια μεγαλύτερα όχι πάνω απο 60mm εσωτερική διάμετρο έτσι ώστε και απόδοση να έχεις και ήσυχα ταξίδια να έχεις.
Η διάσταση που ανέφερα είναι ενδεικτική. -
Για την μαρκα stelco τι ξερετε? Ειναι καλη μαρκα? Αλλαξα τελικο (για 8η φορα αν θυμαμαι καλα) στο skoda και εβαλα αυτο με 60 ευρω. Τι να πω ρε παιδια, 1-2 φορες απο τις πολλες πληρωσα καζανι για ανοξειδοτο και παλι σε 2-3 χρονια σαπισε..οποτε βαζω οτι φθηνοτερο βρω και κραταει καπου τοσο. Για το κτεο πιο πολυ το αλλαζω αλλιως μου αρεσει ο ηχος της κομμενης εξατμισης . Επισης 2 φορες εχω αλλαξει μεσαιο και μια φορα τον λαιμο. Ο καταλυτης 18 χρονια ο ιδιος με ρυπους καπου 9 HC και 0,01 CO (χωρις τρυπια εξατμιση ε!)
-
Καλησπέρα & χρόνια πολλά σε όλους!
Έχω & εγώ μια απορία:
Η έννοια 'στρώσιμο' υπάρχει & για τις εξατμίσεις; Εάν, δηλαδή, τοποθετηθεί μια νέα εξάτμιση, απαιτείται κάποιο διάστημα μέχρι να 'καπνίσει' εσωτερικά, ώστε τα υλικά της να διαμορφωθούν κατάλληλα με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται & τις ανάλογες συστολές-διαστολές; Έχει κάποια επίδραση & στον παραγόμενο ήχο; Γενικά, είναι προτιμότερο να κάνει κάποιος ένα ταξίδι με τη νέα εξάτμιση (σταθερές στροφές, σχετικά υψηλό φάσμα στροφών) ή να κινείται εντός πόλεως;Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
...ΠΕΒΣΣΑ, πραγματικά απαράδεκτες (στο παλίο Mazda μου κάνα 2 χρόνια κράτησε, μετά έβαλα κάποια άλλη no name & κρατάει από το 2003...)
-
Χρονια πολλα κ κουραγιο σε ολους !!
Λοιπον εχουμε τα εξης,
Suzuki ignis Sport σκουπα εξατμιση αλλα θα βελτιωθει περαιτερω μετα.
Πειτε λιγο γνωμες για την εξατμιση...Εγω σκεφτομαι να τη διορθωσω κ να βαλω ευθεια τελειως απο τον καταλυτη μεχρι τον αξονα (Ναι δυστυχως εχω ακαμπτο ) κ να βαζα το τελικο πισω απο τον προφυλακτηρα ακριβως γιατι καταλυτης, μεσαιο κ τελικο ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους...
Επισης οταν ρωτησα τον εξατμισα γιατι εκανε πολλες κουρμπες μετα το σασμαν μεχρι να ερθει στο κεντρο η εξατμιση ειπε καλυτερα πολλες κ γλυκες παρα λιγες κ ορθη γωνια...Δε ξερω τι λετε...?
-
Πριν μερικες μερες αλλαξα το παλιο σαπιο τελικο και δεν ειχα βγει εθνικη οδο απο τοτε. Σημερα που βγηκα και το πατησα λιγο ,εκανα καποια στιγμη μια σταση και μυριζε εντονα καμενο πλαστικο-μεταλλο(κατι τετοιο) απο την εξατμιση..Απο τα μονωτικα να ηταν? Μετα παντως στην επιστροφη η μυρωδια ειχε φυγει.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πριν μερικες μερες αλλαξα το παλιο σαπιο τελικο και δεν ειχα βγει εθνικη οδο απο τοτε. Σημερα που βγηκα και το πατησα λιγο ,εκανα καποια στιγμη μια σταση και μυριζε εντονα καμενο πλαστικο-μεταλλο(κατι τετοιο) απο την εξατμιση..Απο τα μονωτικα να ηταν? Μετα παντως στην επιστροφη η μυρωδια ειχε φυγει.Απλα ψηθηκε
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μέτρα την υποπίεση του κινητήρα όταν το αμάξι κινείται με 3η και 5.000 σαλ. Πάτησε τέρμα το γκάζι για λίγο και μετά πάρε το πόδι σου από το γκάζι. Αν η υποπίεση δεν τιναχθεί ΑΜΕΣΩΣ τέρμα, αλλά ανέβει σιγά-σιγά, η εξάτμισή σου είναι βουλωμένη.
Σε αμάξι με καινούριο καταλύτη (ο προηγούμενος έκανε σαν κουδουνίστρα) και μεσαίο και τελικό καζανάκι 2 ετών (είχε προηγηθεί αλλαγή πριν την αλλαγή καταλύτη) κάνοντας το παραπάνω τεστ παρατηρώ πως στο άφημα του γκαζιού η βελόνα πάει γρήγορα στα -0.6bar (ρελαντί 0.55) και στη συνέχεια με αργό ρυθμό ανεβαίνει μέχρι το -0.68.
Σε παλαιότερα τεστ με τον παλίο καταλύτη πήγαινε αμέσως στην μέγιστη ένδειξη. Χείχνει αυτό βουλωμένη εξάτμιση. Ίσως κομμάτια του παλιού καταλύτη να σφηνώθηκαν στα καζανάκια;
Δικαιολογεί κάτι τέτοιο το θέμα που υπάρχει με τη θερμοκρασία που έχω στο αμάξι αυτό;
-
Στο τελικο καζανι 1 χρονου καινουριο walker oem εχει σωληνα με διαμετρο 42mm( μετρησα την διαμετρο απο την εσωτερικη μερια του σωληνα,εξωτερικη ειναι 45mm), αν κατεβω στα 38mm θα μειωσω το θορυβο;
-
Ναι μεν μειώνεται αλλά γίνεται και πιο ξερός...
Μεσσαίο έχεις; Από εκεί και μέχρι το τελικό εννοείς; -
Μεσαιο εχω το εργοστασιακο εδω και 11χρονια το ιδιο δεν εχει τρυπησει λες απο αυτο να εχω βουητο
Βασικα στο ρελαντι δεν ακουγεται σχεδον τιποτα με το που μαρσαρω η οταν ο κινητηρας δουλευει μεταξυ 2.500στρ.-4.000στρ. βουιζει
Λες να ακουγεται το προσατευτικο καλυμμα του καταλυτη; -
Για αλλού κοιτάς τότε, όπως φίλος πρόσφατα που άλλαξε χταπόδι, καταλύτες κτλ και ξαφνικά το αυτοκίνητο μεταξύ 2.100rpm και 4000rpm ακουγόταν σαν jet! Συντονισμός από τις θερμοασπίδες ήταν τελικά γιατί στο πάτε άσε του γκαζιού κοντά στις στροφές αυτές έκανε τον μεταλλικό θόρυβο!
Καλό θα ήταν να το δεις με έναν εξατμισά από τη στιγμή που δεν είχες θέμα και άρχισε ξανφικά να σου βγάζει θόρυβο!
Για τι αυτοκίνητο μιλάμε;
-
Γεια σας παιδιά εχω ενα σκοντα σπουπερμπ με τα 193 άλογα έχω βάλει τελικό twister μαζί με σωλήνα ίδιας διαμετρου το καζανάκι εχει μεγάλη μπούκα και εχω παρατηρήσει απωλεια ισχύος κυρίως στις χαμηλές στροφές 1500-2500 μετά απο εκεί και πέρα όμως εχει πιο ωραίο ήχο και έδωσε εναν αέρα στο αμάξι. εχει κανει 50.000χλμ και το μεσαίο μαμα 150.000χλμ μετά από ένα χτίπημα στράβωσε η μπούκα απο το τελικό σκέφτηκα να αλλαξω και το μεσαίο πήγα στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και μου ειπε οτι με 250 ευρώ μου αλλάζει και τα 2 καζανάκια και ολη τη σωλήνα από μπροστά μεγαλύτερης διαμετρου και πιο ελεύθερη τι λετε συμφέρει?
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Χρονια πολλα κ κουραγιο σε ολους !!Λοιπον εχουμε τα εξης,
Suzuki ignis Sport σκουπα εξατμιση αλλα θα βελτιωθει περαιτερω μετα.
Πειτε λιγο γνωμες για την εξατμιση...Εγω σκεφτομαι να τη διορθωσω κ να βαλω ευθεια τελειως απο τον καταλυτη μεχρι τον αξονα (Ναι δυστυχως εχω ακαμπτο ) κ να βαζα το τελικο πισω απο τον προφυλακτηρα ακριβως γιατι καταλυτης, μεσαιο κ τελικο ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους...
Επισης οταν ρωτησα τον εξατμισα γιατι εκανε πολλες κουρμπες μετα το σασμαν μεχρι να ερθει στο κεντρο η εξατμιση ειπε καλυτερα πολλες κ γλυκες παρα λιγες κ ορθη γωνια...Δε ξερω τι λετε...?
Φίλε μου ωρααίο το αμαξάκι σου και εγώ έβαλα σε ενα πολάκι που έχω αλλά πολύ χανεται δεξιά και αριστρερά εγώ ενα μικρό κομματάκι μετά τν καταλήτη π έβγαλα ελαχιστα στραβό και με την πρώτη ευκαιρία θα το αλλάξω το κομματάκι αυτό πιστέυω πως το επειρεάζει να ειναι ετσι
-
ξαναείδα το βίντεάκι σου έχει κάποια λογική που την έκανε έτσι αλλιώς έπερεπε αν σου την κόψει απότομα αλλά με τόσες ενισχύσεις λογικό ειναι να μην ταιριάζει η εξάτμηση και να θέλει πατέντα
-
Έχουμε το εξής, σε αυτοκίνητο κόβεται η εξάτμιση από το μεσαίο καζανάκι και μετά! Μπάινει σωλήνας όπου καταλήγει στο τελικό ΑΛΛΑ πλέον όταν ζεσταίνεται η εξάτμιση πετάγεται αρκετά προς τα έξω (παλιότερα πχ μπορεί να έβγαινε μισό εκατοστό πιο έξω τώρα σίγουρα 2 πόντους)
Λέτε να φταίνε οι κολλήσεις ή ο σωλήνας;
-
παιδες... πειτε μου καμια οικονομικη εξατμιση-τελικο για λιγο ηχο σε Toyota Celica 1992 - 1600cc .
εχω ψαξει για μεταχειρισμενες στο car.gr , και βρηκα αρκετες Sebring με 40-50 ευρω. τι λετε αξιζει??
Περι εξατμισεων...