-
γεια σας παιδιά!!μήπως ξέρει κανείς για το Swift Sport τι εξατμίσεις κυκλοφορούν;(εκτός απο Suzuki Sport και Monster Sport)
-
Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον εξατμισά κοντά σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Νέο Κόσμο, κτλ όπου να πάω να μου επισκευάσει την εξάτμιση που πρέπει να έχει τρυπήσει κάπου στο σωλήνα;
Με τον αδερφό μου έχουμε πάει δύο φορές στον Παπαδόπουλο, τώρα όμως ψάχνω εξατμισά που να επισκευάσει την υπάρχουσα εξάτμιση και όχι να μου βάλει τη σούπερ ντούπερ ανοξείδωτη εξάτμιση
-
Ο χρήστης kostastyper έγραψε:
γεια σας παιδιά!!μήπως ξέρει κανείς για το Swift Sport τι εξατμίσεις κυκλοφορούν;(εκτός απο Suzuki Sport και Monster Sport)Υπαρχει η ΗKS αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικη,γυρω στα 600 ευρω.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον εξατμισά κοντά σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Νέο Κόσμο, κτλ όπου να πάω να μου επισκευάσει την εξάτμιση που πρέπει να έχει τρυπήσει κάπου στο σωλήνα;Πρόσφατα τοποθέτησα στον Στάυρο Σκριβάνο ένα τελικό καζανάκι το οποίο είχα στα χέρια μου αλλά χρειαζόταν λίγη δουλειά για να μπει. Συγκεκριμένα κόπηκε ο μήκους 4-5cm σωλήνας που ενώνεται με τον μεσαίο και κολλήθηκε άλλος, υπό λίγο διαφορετική γωνία. Απ'όσο μπορώ να κρίνω έγινε προσεγμένη δουλειά και το κόστος ήταν 30 ευρώ. Δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές στην πιάτσα αλλά κρίνοντας από τη φύση και τη διάρκεια της εργασίας ίσως μια αμοιβή γύρω στα 20 ευρώ να ήταν πιο λογική.
Αν θες δοκίμασε τον, βρίσκεται στην οδό Κασομούλη στον Ν.Κόσμο, ακριβώς πάνω στις γραμμές του Τραμ. -
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Μου πρότειναν ήδη έναν άλλο εξατμισά μέσω πμ, οπότε θα πάω πρώτα εκεί και βλέπουμε.
Για την ώρα αυτό που με 'ανησυχεί' είναι αν θα κολλάει ο σωλήνας ή αν με τα χρόνια έχει φθαρεί τόσο πολύ που θα χρειαστεί αλλαγή ολόκληρη η εξαγωγή.
-
Παιδια εχετε να προτινετε κατι για Golf 4 1.4? Ενδιαφερομαι για κατι με καλο ηχο και να μην ειναι τπτ τεραστιο να φαινεται πολυ πολυ....
Ετσι για να εχουμε μια ιδεα για το μελλον που μπορει να παρουμε το αμαξακι...
-
thanx pasxos!!:D:D
-
Στο αουντι με 15 χρονια και 215.000 οπτικα φαινεται μια χαρα
-
μπορο να βαλω στο πενταθυρο 1350 χοντα σιβικ την καταληξη της εξατμισης απο το 1800 την διπλη τριγωνικη?
-
Στις 10 ημέρες που ήμουν Γερμανία σε διάφορες πόλεις δεν είδα, ούτε άκουσα εξάτμιση πέραν της εργοστασιακής. Μόνο μια φορά αντίκρυσα ένα αρουραίο με εξάτμιση και ήταν μαυριδερός ή έλληνας ή τούρκος θα ήταν.
-
Τοτε δεν θα πετυχες καμια Porsche TTP, Ruff κλπ
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στις 10 ημέρες που ήμουν Γερμανία σε διάφορες πόλεις δεν είδα, ούτε άκουσα εξάτμιση πέραν της εργοστασιακής. Μόνο μια φορά αντίκρυσα ένα αρουραίο με εξάτμιση και ήταν μαυριδερός ή έλληνας ή τούρκος θα ήταν.Είναι πολύύύύύύύύύ πίσω αυτοί !!!
-
Στις 10 ημέρες που ήμουν Γερμανία σε διάφορες πόλεις δεν είδα, ούτε άκουσα εξάτμιση πέραν της εργοστασιακής. Μόνο μια φορά αντίκρυσα ένα αρουραίο με εξάτμιση και ήταν μαυριδερός ή έλληνας ή τούρκος θα ήταν.οι κορυφαιοι ειναι οι τουρκοι με 3αρες μπεμπες,φουλ χαμηλωμενες με 19αρες ζαντες και εξατμισεις που τρυπανε αυτια.
γενικα παντως οι καγκουροεπεμβασεις που υπαρχουν ελλαδα,σπανια θα τις δει κανεις γερμανια.
υπαρχουν σιγουρα και μπολικες,
αλλα οχι τοσες πολλες αναλογικα με τον αριθμο των αυτοκινητων που κυκλοφορουν.
οπως ειπωθηκε οι ανθρωποι εκει ειναι πολυυυυυυ πισω. -
kasel
ναι έτσι είναι όλοι οι έξυπνοι εδώ μαζεύτηκαν -
μα γιατί να το κάνουν όταν έχουν τόσο καλά αυτοκίνητα και τόσο καλούς βελτιωτές...;
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Στις 10 ημέρες που ήμουν Γερμανία σε διάφορες πόλεις δεν είδα, ούτε άκουσα εξάτμιση πέραν της εργοστασιακής. Μόνο μια φορά αντίκρυσα ένα αρουραίο με εξάτμιση και ήταν μαυριδερός ή έλληνας ή τούρκος θα ήταν.
οι κορυφαιοι ειναι οι τουρκοι με 3αρες μπεμπες,φουλ χαμηλωμενες με 19αρες ζαντες και εξατμισεις που τρυπανε αυτια.
γενικα παντως οι καγκουροεπεμβασεις που υπαρχουν ελλαδα,σπανια θα τις δει κανεις γερμανια.
υπαρχουν σιγουρα και μπολικες,
αλλα οχι τοσες πολλες αναλογικα με τον αριθμο των αυτοκινητων που κυκλοφορουν.
οπως ειπωθηκε οι ανθρωποι εκει ειναι πολυυυυυυ πισω.οι γερμαναραδες ρε που να ανακαλυψουν την εξατμιση
Εδω ειναι τοσο βλακες που αλλαζουν τα αμαξια τους καθε 4-5 χρονια και πανε αγοραζουν αλλα
Ασε που αγοραζουν και πολλα κυβικα
και παιρνουν και πετρελαιο
Δεν ειναι σαν εμας εδω που αγοραζουμε 1.400 εως 1.600 και τα κραταμε 15 χρονια
Εχουν κανει πλουσιες τις αντιπροσωπιες ρε
Τρωνε το παραμυθι τους
Ζωα τι να πεις -
Στις 10 ημέρες που ήμουν Γερμανία σε διάφορες πόλεις δεν είδα, ούτε άκουσα εξάτμιση πέραν της εργοστασιακής. Μόνο μια φορά αντίκρυσα ένα αρουραίο με εξάτμιση και ήταν μαυριδερός ή έλληνας ή τούρκος θα ήταν.Είσαι σίγουρος οτι μπορείς να ξεχωρίσεις μια καλή aftermarket εξάτμιση?
Και δεν εννοώ από το μαγαζί του κυρ Κώστα αλλά Miltek k.a
-
Αμάν αυτή η παπαριά με το τι κάνουν οι Γερμανοί. Και τι μας νοιάζει εμάς αν φτίαχνουν τα αυτοκίνητά τους ή όχι;
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Αμάν αυτή η παπαριά με το τι κάνουν οι Γερμανοί. Και τι μας νοιάζει εμάς αν φτίαχνουν τα αυτοκίνητά τους ή όχι;Τους έχουμε μοιάσει σε όλα τα υπόλοιπα και μόνο στις εξατμίσεις ξεφεύγουμε λίγο, γι αυτό το συζητάμε.
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Είσαι σίγουρος οτι μπορείς να ξεχωρίσεις μια καλή aftermarket εξάτμιση?
Και δεν εννοώ από το μαγαζί του κυρ Κώστα αλλά Miltek k.a
το αν η εξατμιση δεν ειναι η μανισια φαινεται καθαρα απο την εξωτερικη εμφανιση.
αλλα και απο τον ηχο.
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι ασχημο.
υπαρχουν πολλες επωνυμες aftermarket εξατμισεις που ταιριαζουν οπτικα πολυ καλυτερα απο την μανισια και εχουν εναν πιο δυνατο αλλα διακριτικο ηχο.αρκει βεβαια να μην υπαρχει υπερβολη γιατι μετα κατανταει καγκουρια.
Περι εξατμισεων...