-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Imania ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΣ Η ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ -
-
Δεν αρχίζουμε καλά... Ή πάρτε κεφάλια ή ας σταματήσει αυτη η παραφιλολογία!! Μπορειτε (οποια και αν είναι η λέσχη, δεν μιλάω για την ΑΟΛΑΠ μόνο) να αστυνομεύσετε τα 4 περάσματα;;; Αν ναι κάντε το!! Αν όχι αφήστε τα ελεύθερα να τελειώνουμε.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δεν αρχίζουμε καλά... Ή πάρτε κεφάλια ή ας σταματήσει αυτη η παραφιλολογία!! Μπορειτε (οποια και αν είναι η λέσχη, δεν μιλάω για την ΑΟΛΑΠ μόνο) να αστυνομεύσετε τα 4 περάσματα;;; Αν ναι κάντε το!! Αν όχι αφήστε τα ελεύθερα να τελειώνουμε.τι να αστυνομέψουν???
μπάχαλο σας το λέω από πρώτο χέρι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε
σε άλλες ειδικές τραβούσαν φωτογραφίες (αλφειούσα) και αλλού γεννούσαν οι κότες (φιγαλεία)
ας τις αφήσουν επιτέλους ελεύθερες να τελειώνουμε και να μην τσακωνόμαστε με όλο τον κόσμο τζάπα
εκτός και γίνει ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος χωρίς 4από τα τοπ Ν4(λέτε?? δεν πιστεύω είναι πολλά τα λεφτά Αρη όπως έλεγε και ο ποιητής)
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Δεν αρχίζουμε καλά... Ή πάρτε κεφάλια ή ας σταματήσει αυτη η παραφιλολογία!! Μπορειτε (οποια και αν είναι η λέσχη, δεν μιλάω για την ΑΟΛΑΠ μόνο) να αστυνομεύσετε τα 4 περάσματα;;; Αν ναι κάντε το!! Αν όχι αφήστε τα ελεύθερα να τελειώνουμε.
τι να αστυνομέψουν???
μπάχαλο σας το λέω από πρώτο χέρι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε
σε άλλες ειδικές τραβούσαν φωτογραφίες (αλφειούσα) και αλλού γεννούσαν οι κότες (φιγαλεία)
ας τις αφήσουν επιτέλους ελεύθερες να τελειώνουμε και να μην τσακωνόμαστε με όλο τον κόσμο τζάπα
εκτός και γίνει ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος χωρίς 4από τα τοπ Ν4(λέτε?? δεν πιστεύω είναι πολλά τα λεφτά Αρη όπως έλεγε και ο ποιητής)
Το τελευταίο παραπάλιωσε Κώστα τόπαν άλλοι πολλοί πριν.
Τελιικά επειδή κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό πιθανόν να γίνει αυτό που λές. Το ¨ας τα αφήσουν επιτέλους ελεύθερα' είναι πολύ επιπόλαιο εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Ηδη υπάρχουν μερικοί (δεν λέω πόσοι) που θα αναφερθούν. Επιτέλους ας διαλέξουν οι αγωνιζόμενοι τι θέλουν. Αστυνομευμένες αναγνωρίσεις ή μπάτε σκύλοι αλέστε... Αλλά τι νομίζεις ότι είναι ευχάριστο στην οργάνωση να πληρώνει ανθρώπους για φύλακες (θα γνωρίζεις ότι πέρσι έδωσε 5.000 Ευρώ σε σεκουριτάδες) ή ότι κάποιος χτύπησε πρόβατα (επειδή έτρεχε αρκετά φυσικά) και αυτό βαρύνει στη λέσχη. Καλά θα κάνουν οι φίλοι αγωνιζόμενοι να πάρουν σοβαρά υπόψη τα δελτία πληροφοριών και ας μην τα κατανοεί ο Κ. Μανιαδάκης. Είναι γραμμένα για ανθρώπους με μέσο δείκτη νοημοσύνης. -
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Τελιικά επειδή κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό πιθανόν να γίνει αυτό που λές. Το ¨ας τα αφήσουν επιτέλους ελεύθερα' είναι πολύ επιπόλαιο εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Ηδη υπάρχουν μερικοί (δεν λέω πόσοι) που θα αναφερθούν. Επιτέλους ας διαλέξουν οι αγωνιζόμενοι τι θέλουν. Αστυνομευμένες αναγνωρίσεις ή μπάτε σκύλοι αλέστε... Αλλά τι νομίζεις ότι είναι ευχάριστο στην οργάνωση να πληρώνει ανθρώπους για φύλακες (θα γνωρίζεις ότι πέρσι έδωσε 5.000 Ευρώ σε σεκουριτάδες) ή ότι κάποιος χτύπησε πρόβατα (επειδή έτρεχε αρκετά φυσικά) και αυτό βαρύνει στη λέσχη. Καλά θα κάνουν οι φίλοι αγωνιζόμενοι να πάρουν σοβαρά υπόψη τα δελτία πληροφοριών και ας μην τα κατανοεί ο Κ. Μανιαδάκης. Είναι γραμμένα για ανθρώπους με μέσο δείκτη νοημοσύνης.5000 δεν εδωσε με μένα μιλάς μην τα παραλέμε και μια και είπαμε για τα πρόβατα πως τιμωρήθηκε αυτός που τα χτύπησε?
ερώτηση προς γνωρίζοντες: το SHAKEDOWN ενός αγώνα θεωρείται ειδική?
εγω στ΄ αλήθεια δεν ξέρω αλλά θέλω πολύ να μάθω όχι ότι αλλάζει κάτι απλά έτσι για τα μάτια των ιουδαίων
α και κάτι άλλο
πως γίνεται ο οδηγός ενός 00 σ΄εναν αγώνα να μην ξέρει τι πρέπει να κάνει και να μην είναι συνοδηγός του 00 την επόμενη χρονιά?? ή πέρισυ ξέραμε ότι δεν κάνει αλλά κάναμε τα στραβά μάτια ή...
μάλλον άλλαξαν οι κανονισμοί και με τα καινούργια μέτρα ασφαλείας πρέπει να φέρουμε τον παρατηρητή της FIA??
πάρτε μέτρα γιατί θα μιλήσω
ή θα τιμωρηθούν όλοι ή κανένας αλλά όταν λέω όλοι εννοώ ΌΛΟΙ
αρκετά με την φιλολογία ώρα για έργα και όταν θέλουν τα μέλη της λέσχης να πουν κάτι να το πουν ανοιχτά όχι μέσα από το Φόρουμ άνώνυμα αλλά με δελτίο τύπου -
Εχω παρακολουθησει πολλες συζητησεις εδω μεσα για αναλογα θεματα κ διαπιστωνω οτι παντα τα ιδια λεγονται κ κανενα αποτελεσμα.Κ αυτο επειδη κανενας απο αυτους που γνωριζουν δεν κανουν μια επισημη καταγγελια παρα μονο λενε θα μιλησω θα κανω θα δειξω........τυφλα να εχουν οι πολιτικοι!Δεν εχω ειμαι αγωνιζομενος για να μην παρεξηγηθω απο τα παραπανω.Επιτελους καντε κατι ολοι εσεις που ξερερετε για το καλο των αγωνων μας.
Φιλικα
-
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Καλά θα κάνουν οι φίλοι αγωνιζόμενοι να πάρουν σοβαρά υπόψη τα δελτία πληροφοριών και ας μην τα κατανοεί ο Κ. Μανιαδάκης. Είναι γραμμένα για ανθρώπους με μέσο δείκτη νοημοσύνης.Κύριε μου,
θα μπορούσατε να μου πείτε τι δουλειά έχει η έκδωση του 2ου δελτίου τύπου που απαγορευει τα περάσματα από τις ειδικές 'Αλφειούσα' και 'Καλυβάκια' *εκτός των ημερών που επιτρέπονται αυτές *...
Δηλαδή στις άλλες επιτρέπονται και τις μέρες που απαγορεύονται ?
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ 5ο ΠΕΡΑΣΜΑ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!
Όσο γι IQ ...
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα λέω ξεκάθαρα ότι εφ' όσων αποφασίζονται 4 περάσματα σ'έναν αγώνα οφείλονται ν'αστυνομεύονται και οι παραβάτες να τιμωρούνται.
Υπάρχουν σκεπτόμενα άτομα παρεμβαλόμενα στους ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ που διαβάζοντας τον κανονισμό προγραμματίζουν 4 περάσματα.
Η ΄΄εκδοση 2ου δελτίου δεν είχε κανένα νόημα.
Έπιασες παραβάτη ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
Αυτό πάει να πεί ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Αλλιώς να τα αντιμετωπίζουμε ως 'κωλόχαρτα' (όπως κάνει ήδη ένα μεγάλο ποσοστό) και να οδηγήσουμε το άθλημα(?) σε ακόμη μεγαλύτερη ξευτίλα...
Ελπίζω να είναι αρκετά λιανά για τον *δείκτη νοημοσύνης * που, βάση των standard σας, θέτετε ως μέσο...
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Τελιικά επειδή κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό πιθανόν να γίνει αυτό που λές. Το ¨ας τα αφήσουν επιτέλους ελεύθερα' είναι πολύ επιπόλαιο εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Ηδη υπάρχουν μερικοί (δεν λέω πόσοι) που θα αναφερθούν. Επιτέλους ας διαλέξουν οι αγωνιζόμενοι τι θέλουν. Αστυνομευμένες αναγνωρίσεις ή μπάτε σκύλοι αλέστε... Αλλά τι νομίζεις ότι είναι ευχάριστο στην οργάνωση να πληρώνει ανθρώπους για φύλακες (θα γνωρίζεις ότι πέρσι έδωσε 5.000 Ευρώ σε σεκουριτάδες) ή ότι κάποιος χτύπησε πρόβατα (επειδή έτρεχε αρκετά φυσικά) και αυτό βαρύνει στη λέσχη. Καλά θα κάνουν οι φίλοι αγωνιζόμενοι να πάρουν σοβαρά υπόψη τα δελτία πληροφοριών και ας μην τα κατανοεί ο Κ. Μανιαδάκης. Είναι γραμμένα για ανθρώπους με μέσο δείκτη νοημοσύνης.5000 δεν εδωσε με μένα μιλάς μην τα παραλέμε και μια και είπαμε για τα πρόβατα πως τιμωρήθηκε αυτός που τα χτύπησε?
ερώτηση προς γνωρίζοντες: το SHAKEDOWN ενός αγώνα θεωρείται ειδική?
εγω στ΄ αλήθεια δεν ξέρω αλλά θέλω πολύ να μάθω όχι ότι αλλάζει κάτι απλά έτσι για τα μάτια των ιουδαίων
α και κάτι άλλο
πως γίνεται ο οδηγός ενός 00 σ΄εναν αγώνα να μην ξέρει τι πρέπει να κάνει και να μην είναι συνοδηγός του 00 την επόμενη χρονιά?? ή πέρισυ ξέραμε ότι δεν κάνει αλλά κάναμε τα στραβά μάτια ή...
μάλλον άλλαξαν οι κανονισμοί και με τα καινούργια μέτρα ασφαλείας πρέπει να φέρουμε τον παρατηρητή της FIA??
πάρτε μέτρα γιατί θα μιλήσω
ή θα τιμωρηθούν όλοι ή κανένας αλλά όταν λέω όλοι εννοώ ΌΛΟΙ
αρκετά με την φιλολογία ώρα για έργα και όταν θέλουν τα μέλη της λέσχης να πουν κάτι να το πουν ανοιχτά όχι μέσα από το Φόρουμ άνώνυμα αλλά με δελτίο τύπουΤο ακριβές ποσό είναι κατά περίπου 200 Ευρώ κάτω και υπάρχουν τιμολόγια γιαυτό άρα μην εκτίθεσαι.
Οσο για τις τιμωρίες θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αρμόδιοι είναι οι αγωνιδίκες και σε αυτούς θα πάνε οι αναφορές, αυτοί θα αποφασίσουν στη 1η συνεδρίασή τους επομένως περίμενε μέχρι τις 20/3. Μην είσαι τόσο βιαστικός άλλωστε εσύ δεν τρέχεις τι σε κόφτει????
Οσο για το 2ο δελτίο πληροφοριών ας γίνουν λίγο λιανά. Γνωστό σε όλους ότι πριν βγεί το roadbook ο καθένας πηγαίνειι σε όποιο δρόμο γουστάρει αφού οι ειδικές είναι γνωστές και ονομαστικά και είναι αδύνατο να στυνομευτούν οι διαδρομές για 40 μέρες, κατανοητόν πιστεύω. Στις συγκεκριμένες ειδικές υπάρχει πρόβλημα όπως αναφέρεται και στο 1ο δελτίο γιαυτό αστυνομεύονται δειγματοληπτικά τις πιο επικίνδυνες μέρες.Τώρα αν πάει κάποιος μια Τετάρτη βράδυ τι να κάνουμε. Για τις άλλες δυο ειδικές το πρόβλημα είναι σχεδόν μηδενικό μια και είναι δασικοί δρόμοι όπου συναντά κανείς το πρωϊ μόνο κυνηγούς. Τις μέρες πάντως μετά τη διανομή του roadbook θα αστυνομευτούν κανονικά. -
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Καλά θα κάνουν οι φίλοι αγωνιζόμενοι να πάρουν σοβαρά υπόψη τα δελτία πληροφοριών και ας μην τα κατανοεί ο Κ. Μανιαδάκης. Είναι γραμμένα για ανθρώπους με μέσο δείκτη νοημοσύνης.
Κύριε μου,
θα μπορούσατε να μου πείτε τι δουλειά έχει η έκδωση του 2ου δελτίου τύπου που απαγορευει τα περάσματα από τις ειδικές 'Αλφειούσα' και 'Καλυβάκια' *εκτός των ημερών που επιτρέπονται αυτές *...
Δηλαδή στις άλλες επιτρέπονται και τις μέρες που απαγορεύονται ?
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ 5ο ΠΕΡΑΣΜΑ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!
Όσο γι IQ ...
Επειδή βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα λέω ξεκάθαρα ότι εφ' όσων αποφασίζονται 4 περάσματα σ'έναν αγώνα οφείλονται ν'αστυνομεύονται και οι παραβάτες να τιμωρούνται.
Υπάρχουν σκεπτόμενα άτομα παρεμβαλόμενα στους ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ που διαβάζοντας τον κανονισμό προγραμματίζουν 4 περάσματα.
Η ΄΄εκδοση 2ου δελτίου δεν είχε κανένα νόημα.
Έπιασες παραβάτη ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!
Αυτό πάει να πεί ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Αλλιώς να τα αντιμετωπίζουμε ως 'κωλόχαρτα' (όπως κάνει ήδη ένα μεγάλο ποσοστό) και να οδηγήσουμε το άθλημα(?) σε ακόμη μεγαλύτερη ξευτίλα...
Ελπίζω να είναι αρκετά λιανά για τον *δείκτη νοημοσύνης * που, βάση των standard σας, θέτετε ως μέσο...
**ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΦ ΟΥΣΙΑΣ . ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. **
-
...απ' τις δύο άνωθεν δημοσιεύσεις λοιπόν προκύπτει ότι Η ΛΕΣΧΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΔΕΚΤΟΝ
Ας τα αφήσει λοιπόν ελεύθερα για να μπορέσουν να δουλέψουν και εκείνοι που θέλουν να διατηρήσουν κάποιο επίπεδο και προσπαθούν, με βάση τον αυτοσεβασμό, να βελτιώσουν το χώρο...
-
Ως αρχαιότερος και όντας εν αποστρατεία ωφείλω να σημειώσω....
Καταρχήν φίλοι της οργάνωσης καλό θα είναι να υπογράφουμε τα κείμενα με τοποθετήσεις, απόψεις, δηλώσεις κ.,λπ, κ.λπ με τα ονοματά μας όπως το κάνουν οι περισσότεροι πλέον εδω αναμεσά μας! ΄Τα μαύρα γράμματα δεν έχουν θέση και ειναι κρίμα να βγαίνει θυμός..., αφού να υπενθυμίσω για νιοστή φορά πως ΟΥΔΕΙΣ ειναι υποχρεωμένος να συμμετέχει με τον άχαρο ρολο του οργανωτή. Δυστυχώς οι αγωνιζόμενοι αν ο αγώνας προσμετράει στο Πρωτάθλημα είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν οπότε έχουν και ένα λόγο παραπάνω.
Σε σχεση με τις δοκιμές....
Διαφωνώ με καταγγελίες, μηνύσεις και ενστάσεις απλά ΓΙΑΤΙ ουδέποτε εμπιστεύτηκα εκπροσώπους λεσχών και διοοικούντων όταν καλούνται να αστυνομεύσουν. Ο έλεγχος δεν γίνεται με τα ίδια μέτρα και σταθμα, η διαδικασία μπάζει και βέβαια εν τελει θα την πληρώσει κανενα τρελλοκομείο όπως ο Γκίκας ή κανένας άλλος πιτσιρικάς που δεν ε΄χει παράγωντα μπαμπά, η δεν είναι ο ιδιος κράτος που ουδείς τολμάει να ακουμπήσει. Σαφέστατα οταν υπήρξα κράτος ουδείς τολμούσε να με κοιτάξει και να μου βάλει χέρι.... Μπάζει η διαδικασία οπότε απορίπτεται....Ναι στις ελέυθερες δοκιμές, αλλάμε μία προΥπόθεση Λευτέρη, Κώστα-DAN κ.λπ.... Αν προκύψει όργανο όπου συμμετέχει ο Συνδεσμός μας και κατα το δειγματικό έλεγχο εντοπίσει παραβάτη σε σχεση ΟΧΙ με τα παράσματα (και γμ.... τις υποκρισίες και γμ τα θέατρα), αλλά με τον ΡΥΘΜΟ, τότε αντε γεια! Αυτόματα σπίτι επι του προκειμένου. Η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορείς να επιβάλεις σε αθλητή είναι ο αποκλεισμός του. τα χρηματικά πρόστιμα και άλλες επιλογές δήθεν αγωνοδικών (επίσης δεν μπορείς να τους εμπιστετευτείς αφού ο τρόπος επιλογής τους μπάζει από παντού) συνδεδεμένες με ποινή σε σχέση με το χρόνο δεν μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση και μάλιστα κρυβουν κινδύνους. Οτι δεν μπορείς να το αστυνομεύσεις το ελευθερώνεις και βεβαια καπου εδω καλο΄πυνται να παίξουν το ρολο τους και οι αγωνιζόμενοι που αντι να κλαψουρίζουν και να υπονοούν για το τι κάνει ο ένας ή ο αλλος, δεν εχουν αρπάξει έναν συναθλητή τους από το μανίκι ή το γιακά υπενθυμίζοντάς του πως εμείς οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια μας....
Ειναι όπως όταν δεν φοραω ζώνη και ο ταξίαρχος στο φανάρι μουγκριζει ε οχι και εσυ ρε Στρατη,η οταν διαβαίνω την αθήνα με το μηχανάκι χωρίς περικεφαλαία και μου βάζει χέρι ο αναγνώστης στο φανάρι... Κάπου εκει θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί...
Κουράζω και επειδή παίζω κρυφτό με τον τίτλο του γραφικού θα σας διηγηθώ άλλη φορά ανέκδοτα συνδεδεμένα με δοκιμές κ.λπ... κ.λπ.... όπως οι κοπάνες. θα θυμίσω πως τα βρίσκαμε άλλοτε κάνοντας συμφωνείες κυρίων... Οποιος δεν τις τηρούσε? Δεν προέκυπτε αφού σε ένα χώρο με έντονο συναισθηματισμό και ρίσκο η απαξίωση από τους συναθλητές σου σε σκοτώνει!Φιλικά
Στρατισινο
ΥΓ... Σε σχέση με τον αγώνα το rally gr με αφιέρωμα στον αγώνα και στην έναρξη του Πρωταθλήματος, δεν θα εκδοθεί και δεν θα προσφερθεί σε συμμετέχοντες και σε θεατές για να μην κάνει κακό στην εφημερίδα της οργάνωσης που απο οτι ακούω και μαθαίνω θα προσφέρεται με συμβολική τιμή από τα περίπτερα της περιοχής....
θα συνενοηθούμε με τον Τάσο Αθανασίου και ίσως εκδοθεί-προσφερθει το rally gr σε χαρτί με την ευκαιρία του Ράλι Στερεας.... -
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
...απ' τις δύο άνωθεν δημοσιεύσεις λοιπόν προκύπτει ότι Η ΛΕΣΧΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΔΕΚΤΟΝ
Ας τα αφήσει λοιπόν ελεύθερα για να μπορέσουν να δουλέψουν και εκείνοι που θέλουν να διατηρήσουν κάποιο επίπεδο και προσπαθούν, με βάση τον αυτοσεβασμό, να βελτιώσουν το χώρο...
Δεν το πιστεύω !!!!!!!!!! Με ποιά λογική προκύπτει κάτι τέτοιο ....
Αλλά αφού δεν θέλεις να καταλάβεις (γιατί περί αυτού μάλλον πρόκειται) δεν πειράζει. Τα περάσματα ως γνωστόν αστυνομεύονται τις μέρες που είναι επίσημα από το πρόγραμμα να γίνουν ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΤΘΟΥΝ. Τώρα αν νομίζει κανείς ότι υπάρχει λέσχη που έχει δυνατότητα να αστυνομεύει όλη μέρα και για ενάμιση μήνα τις διαδρομές πέστο μας να ξέρουμε και μεις να την ρωτήσουμε πως τα καταφέρνει. Αν όχι για το καλό των αγώνων ας σταματήσει αυτή η φιλολογία όπως είπε πιο πάνω και κάποιος σε άλλη δημοσίευση. -
Πρέπει να ανφέρω ότι είναι προς τιμήν μερικών αγωνιζόμενων που βρέθηκαν στις εν λόγω διαδρομές και μόλις ενημερώθηκαν ότι απαγορεύεται η διέλευση από αυτές έκαναν μεταβολή και έφυγαν αντίθετα, σεβόμενοι κανονισμούς και εαυτούς. Κάτι που μερικοί άλλοι αγνόησαν και πήγαν να κοροϊδέψουν τους ανθρώπους της οργάνωσης, που στήθηκαν όλη μέρα, προσπαθώντας να περάσουν ξανά μέσα στην ειδική παρά τις συστάσεις. Αυτοί βέβαια σημειώθηκαν και να είστε βέβαιοι ότι θα ανφερθούν. Οπως είδατε λοιπόν οι ειδικές ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΝΤΑΙ και ημέρες εκτός των προγραμματισμένων αναγνωρίσεων.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ 20/3 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ 'ΚΥΡΙΟΙ'ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΓΛΥΣΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΟΛΑΠ -
Ο χρήστης st037 έγραψε:
...απ' τις δύο άνωθεν δημοσιεύσεις λοιπόν προκύπτει ότι Η ΛΕΣΧΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΔΕΚΤΟΝ
Δεν το πιστεύω !!!!!!!!!! Με ποιά λογική προκύπτει κάτι τέτοιο ....
Αλλά αφού δεν θέλεις να καταλάβεις (γιατί περί αυτού μάλλον πρόκειται) δεν πειράζει. Τα περάσματα ως γνωστόν αστυνομεύονται τις μέρες που είναι επίσημα από το πρόγραμμα να γίνουν ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΤΘΟΥΝ. Τώρα αν νομίζει κανείς ότι υπάρχει λέσχη που έχει δυνατότητα να αστυνομεύει όλη μέρα και για ενάμιση μήνα τις διαδρομές πέστο μας να ξέρουμε και μεις να την ρωτήσουμε πως τα καταφέρνει. Αν όχι για το καλό των αγώνων ας σταματήσει αυτή η φιλολογία όπως είπε πιο πάνω και κάποιος σε άλλη δημοσίευση.Αγαπητέ μου φίλε (αν και δυστυχώς δεν ξέρω με ποιόν μιλάω)
Όντας προφανώς στο διαδικαστικό κομμάτι προσπαθείς να προστατέψεις τη λέσχη. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι τελικά κάποιοι θα κάνουν 100 περάσματα και κάποιοι άλλοι 4!!!
Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί για το αν φταίει η λέσχη, η ΕΘΕΑ, η ΕΛΠΑ, η καινούρια κυβέρνηση, η κακούργα η καινωνία πoυ άλλους ανεβάζει και άλλους κατεβάζει στα ΤΑΡΤΑΡΑ...
Καλή αγωνιστική χρονιά
-
Κύριοι, το ζητούμενο δεν είναι να αστυνομεύσουν / περιορίσουν αυτούς που θα κάνουν παράνομα περάσματα τις τελευταίες δέκα ημέρες, αλλά έπρεπε να το έχουν κάνει σε αυτούς που πήγαν στις αρχές του Μαρτη. Γιατί μην μου πείτε ότι είναι κανένας τόσο χαζός που να πάει τρεις η πέντε μέρες πριν τον αγώνα να περάσει παράνομα.....
Όποιοι γνώριζαν ??? τις διαδρομές πήγαν νωρίς και έκαναν τις δοκιμουλες τους ανενόχλητοι...για τους υπόλοιπους χωρίς 'κονέ' και χρόνο ελεύθερο υπάρχουν τα 4 περάσματα..... -
Όλοι λέμε ότι αγαπάμε τους αγώνες και όλοι κάνουμε τα ίδια. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες. Αφήστε λοιπόν το 26ο Ολυμπιακό Ράλι να αναπνεύσει ελεύθερα και μην το πνίγετε. Ειλικρινά όλοι στην διοργάνωση έχουν κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για να σταθεί όρθιο και γερό. Δε νομίζω ότι πρέπει όλοι να έχουμε τέτοια συμπεριφορά με πικρόχολα και άλλα σχόλια. Και νομίζω επίσης ότι πρέπει να κοιτάμε και λίγο παρά πέρα απο το συμφέρον της τσέπης μας. Στον Πύργο υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν δουλειά τόσο καλή, που χρειάζονται πολλές χιλιάδες ευρώ για να ανταμειφθούν. Κι όμως το κάνουν με μεράκι. ΚΑι ιδιαίτερα φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα από πέρυσι. Ας τους αφήσουν λοιπόν ήσυχοι οι 'επαγγελματίες'.
Και επίσης δεν έχω δει ή έχω ακούσει πουθενά - πλην Ακρόπολις, άντε και ΕΛΠΑ - να υπάρχει τόσο καλή σειρά σε αγώνα. Και με τριάντα χιλιάδες κόσμο στις ειδικές. Αν αυτό δεν σας λέει τίποτα... Αλλά αν κάποιοι θέλουν ντε και καλά να βγαίνουν από την πόρτα του σπιτιού τους και να μπαίνουν κατευθείαν στην ειδική, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τους εξυπηρετήσω.
Όσο για τις απεριόριστες δοκιμές που κάνουν κάποιοι ένα θα πω. Σίγουρα δεν θα τους κάνει καλύτερους οδηγούς. Απλά αυτοί θα κάνουν χειρότερες τις ειδικές. Και όταν θα έρθει η 21η Μαρτίου, θα είναι οι ίδιοι που θα βλαστημάνε την ΑΟΛΑΠ γιατί ή Αλφειούσα και τα Καλυβάκια θα είναι χάλια.Καλή σας μέρα
-
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ...
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (???) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ? ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΜΕΓΑΛΟΙ' ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ 'ΟΠΛΑ' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?
ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ...
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (???) ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ? ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΜΕΓΑΛΟΙ' ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ 'ΟΠΛΑ' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?
ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ?oloi + h ekplixsi
vassilis nassoulas me evo?
26ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ