-
Playstation rules τα έχουμε πει αυτά
< >
| |
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τώρα σε στροφιλίκι παίζει ακόμα πιο τρελό τσάι. Αν η άσφαλτος δέν είναι τραπέζι δέν τολμάς να χρησιμοποιήσεις πάνω απο το μισό της κλίσης γιατί η παραμικρή ανωμαλία που το αυτοκίνητο δέν την καταλαβαίνει, στη μηχανή μπορεί να σε πετάξει κάτω.
Βάλτε οτι οι πιό πολοί επαρχιακοί δρόμοι είναι γεμάτοι κυματισμούς απο τα φορτηγά και επίσης με τη μηχανή πρέπει να κρατάς και μια πισινή. Αν έχει εμπόδιο μέσα στη στροφή το αυτοκίνητο με τη βοήθεια του ABS σταματάει μια χαρά. Μη τη μηχανή φρένο στη στροφή = lowside.
Αυτο μου θυμησε κατι, οπου πριν απο περιπου 5 χρονια εχοντας ενα clio 1.4 κοντραριστικα ετσι για πλακα με ενα cbr 600 σε μια στριφτερη διαδρομη (Καστανια, οι βορειοελλαδητες θα γνωριζουν) οπου η πλακα ηταν η εξης >
Ενω αυτος επιταχηνε κ με περνουσε με απολυτη ανεση μολις πλησιαζαμε σε στροφη τον περνουσα η τουλαχιτον τον πλησιαζα μεσα σε αυτην εγω!
Αυτο επαναλανβανονταν ξανα κ ξανα χωρις τελικα καποιος απο τους δυο μας να κανει διαφορα, αυτο κρατησε περιπου 15 διασκεδαστικα λεπτα ως που τελειωσαν οι στροφες κ τον εχασα!
Ειχε πολυ πλακα, συναρπαστικη κοντρουλα! -
Σε δρόμο όπως η Καστανιά το να πας περισσότερο από 30% με μηχανή είναι απλά αυτοκτονία.
Με το αμάξι πιάνεις 'άνετα' ένα 75-80% (ειδικά άμα είναι και 1.4)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Σε δρόμο όπως η Καστανιά το να πας περισσότερο από 30% με μηχανή είναι απλά αυτοκτονία.Με το αμάξι πιάνεις 'άνετα' ένα 75-80% (ειδικά άμα είναι και 1.4)
Ακριβως γιατι ο τυπος με το cbr στις στροφες πηγαινε φυλαγμενα!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Kι αν άφηνες την Bεϋρόν να την 'πειράξει' ο Πετράν θα σου έλεγα εγώ μετά που θα έμενε ακόμα και το πιο hard core 'busa...
Tο θέμα δεν είναι αν υπάρχει stock ή 'φτιαγμένη' μηχανή να περάσει την Mπουγκάτι (τα πάντα γίνονται σ'αυτή τη ζώη...) αλλά το πώς αυτός ο διαβολο-σκαραβαίος επιτάχυνε στο βίντεο...
Έγραψα κάτι αλλα δεν το πήρατε στα σοβαρά, το βίντεο το οποίο σχολιάζετε είναι παραπλανητικό...θα προσέξατε οτι όταν η Βευρόν επιταχύνει (και της δύο φορές) εμφανίζεται μια πρόταση με κόκκινα γράμματα, κοιτάξτε τότε τα δέντρα στην άκρη του δρόμου και θα δείτε οτι είναι μια 'συραφή' σκηνών για να φαίνεται πως ανοίγει γρήγορα η απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου και της μηχανής. δεν πιστευω πως αξίζει να το σχολιάσουμε......
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Kι αν άφηνες την Bεϋρόν να την 'πειράξει' ο Πετράν θα σου έλεγα εγώ μετά που θα έμενε ακόμα και το πιο hard core 'busa...
Tο θέμα δεν είναι αν υπάρχει stock ή 'φτιαγμένη' μηχανή να περάσει την Mπουγκάτι (τα πάντα γίνονται σ'αυτή τη ζώη...) αλλά το πώς αυτός ο διαβολο-σκαραβαίος επιτάχυνε στο βίντεο...
Έγραψα κάτι αλλα δεν το πήρατε στα σοβαρά, το βίντεο το οποίο σχολιάζετε είναι παραπλανητικό...θα προσέξατε οτι όταν η Βευρόν επιταχύνει (και της δύο φορές) εμφανίζεται μια πρόταση με κόκκινα γράμματα, κοιτάξτε τότε τα δέντρα στην άκρη του δρόμου και θα δείτε οτι είναι μια 'συραφή' σκηνών για να φαίνεται πως ανοίγει γρήγορα η απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου και της μηχανής. δεν πιστευω πως αξίζει να το σχολιάσουμε......
-
http://www.dpccars.com/car-videos/02-28 ... opment.htm
-
H δευτερολογία του Steve Sutcliffe (editor at large, Autocar UK) περί Veyron... (με την αρωγή μιας 997 GT3 RS)
Kαταλήγει δε ως εξής:
Better than a McLaren F1? Without a single shadow of a doubt. And it doesn't get any better than that.
-
-
Ψήφισα μετά απο κάτι......χρόνια
Όταν οι Γερμανοί θέλουν μπορούν
Το απέδειξαν με την 959 το '87,το ΄80 με το Quattro , S6 S4,χάυσμπακ 6κύλινδρα .....και σήμερα με την veyron.
Και είναι τελείως διαφορετικό να πουλάς πρώτα μούρη και σχήμα και να θέτεις σε δεύτερη μοίρα την τεχνολογία από το να εξελίσεις πραγματικά και να διαμορφώνεις το όνομά σου με την πάροδο του χρόνου μέσα απ αυτό.Οσοι απορούν αν κρατάει η veyron με τα 1000 άλογα ας την οδηγήσουν
Οσο για την bugatti,ας έβγαζε αυτοκίνητα να μπορεί να ανταγωνιστεί τα ποσρικά για να μην 'ασελγήσουν' πάνω της οι Γερμανοί.
-
εγω αμφιβαλλω για τις δυνατοτητες της...
ξερεις που μπορουμε να κανουμε test drive για να δω αν εχω δικιο?
-
Δεν ξέρω που μπορεί να τη βρεις για τεστ ντράιβ,ίσως στα ενοικιαζόμενα
Οι άνθρωποι που την επικρίνουν,προφανώς αν έφερε το αλογάκι ως σήμα θα το εκθείαζαν.
Τι να κάνουμε,volkswagen είναι το αυτοκίνητο.
Και είναι τιμή τους ακόμα κι αν ΄συνολικά είναι κατώτερο από μια πόρσε που μια εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων μαζικής παραγωγής (στην πλειοψηφεία της) έδωσε ένα έστω και μικρό δείγμα γραφής στην κατηγορία supercar.Φαντάσου να είχε την εμπειρία 50 ετών.
Αλλά οι επιστήμονες του φόρουμ έβγαλαν αμέσως και τα συμπεράσμτά τους........δεν κρατάει
Το κακό είναι ότι θα την αποκτήσει (στην πλειοψηφεία) η καγκούρικη κουλονεοελίτ.
Αλλά μήπως αυτό δυστυχώς δε γίνετε σε όλα τα σούπερκαρ? -
οποιαδήποτε εταιρία με πολλά λεφτά θα μπορόυσε να φτιάξει ενα παρόμοιο αυτοκίνητο
η VW απλά το τολμησε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οποιαδήποτε εταιρία με πολλά λεφτά θα μπορόυσε να φτιάξει ενα παρόμοιο αυτοκίνητοΜε τη λογική που υπαγορεύει πως οποιοσδήποτε με πολλά λεφτά θα μπορούσε να φτιάξει το οτιδήποτε.
πχ οποιαδήποτε εταιρία θα μπορούσε να κερδίσει το πρωτάθλημα F1 κ.ο.κ...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οποιαδήποτε εταιρία με πολλά λεφτά θα μπορόυσε να φτιάξει ενα παρόμοιο αυτοκίνητοη VW απλά το τολμησε
Και η toyota έχει λεφτά.
Ας κάνειΞεχάτε ότι τα λεφτά δεν αντικαθιστούν την ψυχή,τη νοοτροπία και τη μαστοριά στην μηχανολογία.
Απλώς το χρήμα είναι το μέσο για να φτάσεις στην κορυφή.
Οσοι το έχουν ας το αποδείξουν.Κι αυτό είναι που διαφοροποιεί την ανατολή με τη δύση.
Από αυτοκίνητα και φορτηγά μέχρι ΤV και HIFI.
Αλλο πράγμα καλό προιόν κι άλλο πράγμα καλό κομπιουτερίστικο προιόν -
την τεχνολογία μπορείς να την αγοράσεις δημιουργήσεις κλπ κλπ αν υπάρχει χρήμα
σε πρωταθλήματα κλπ είναι πιο σύνθετα τα πραγματα
κάθε κατασκευαστής κάνει τις επιλογές του
για το αν μπορεί η toyota ή οποιος αλλος εχει λεφτά δεν εχω αμφιβολίες (είμαι σίγουρος οτι μπορουν)για το αν το τολμούσαν αλλάζει τελέιως το θέμα
περι 'μαστορίας' κλπ δεν νομίζω να αμφιβάλεις για τα επιτευματα των ιαπώνων σε ολους τους τομείς
τα πάντα είναι θέμα επιλογών (απο τα hi-fi μέχρι τα αυτοκίνητα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω αμφιβαλλω για τις δυνατοτητες της...ξερεις που μπορουμε να κανουμε test drive για να δω αν εχω δικιο?
Πουθενά
Την οδήγησε ο ΣΧ για το τεύχος Αυγούστου πάντως -
Και η VW που εχει λεφτα γιατι δεν εβαλε το σημα της;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η VW που εχει λεφτα γιατι δεν εβαλε το σημα της;αλλο αυτο!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η VW που εχει λεφτα γιατι δεν εβαλε το σημα της;δεν την άφησε η Audi...
BUGATTI VEYRON 16.4: ''Θαύμα'' ή....ματαιοδοξία του κ. Πίχ ;