-
Δρακουλιασαμε με το Σταρ.....Καθε μερα εχει ρεπορταζ απο τα λιμανακια...Στο τελος θα κολλησουν οι δημοσιογραφοι και θα κανουν και ζωντανες συνδεσεις..
Η μουσικη μου αρεσει που επενδυει τα ρεπορταζ τους
Και η σταυροφορια κατα της κοντρας συνεχιζεται..... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Και η σταυροφορια κατα της κοντρας συνεχιζεται.....
Κατά;;; Δεν νομίζω....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πριν από λίγο το STAR ξαναέδειξε το περίφημο ''ρεπορτάζ'' γιά τα λιμανάκια και τις ''κόντρες θανάτου''
.... τη σκηνή με τη Delta , burn-out , σούζες κλπ.
Μάλλον δεν είχαν θέματα με αίμα να δείξουνΠερισσότερο με διαφήμηση μου μοιάζει , ειδικά γιά τα μάτια κάθε θερμόαιμου 18χρονου
Τι λέμε τώρα...Τα ρεπορτάζ του star γενικώς είναι τραγικότατα.
Μην ξεχνάμε τα καλοκαιρινά και τις ηλιοθεραπείες -
Σε αυτο sirgus θα διαφωνισω μαζι σου.
τα ρεπορταζ του σταρ στην πλοιοψηφια τους ειναι τραγικα.
Αλλα αυτο για τις παραλιες ειναι κορυφαιο μου θυμιζει την μεταμεσονυχτια ζωνη του filmnet αλλα στις 8 το απογευμα
προσωπικα περιμενω να καλοκαιριαση για να φτιαξουν το καινουργιο βιντεο.
Α και μην το ξεχασω πολλα συνχαρητηρια στους εμπνευστες. -
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
Σε αυτο sirgus θα διαφωνισω μαζι σου.
τα ρεπορταζ του σταρ στην πλοιοψηφια τους ειναι τραγικα.
Αλλα αυτο για τις παραλιες ειναι κορυφαιο μου θυμιζει την μεταμεσονυχτια ζωνη του filmnet αλλα στις 8 το απογευμα
προσωπικα περιμενω να καλοκαιριαση για να φτιαξουν το καινουργιο βιντεο.
Α και μην το ξεχασω πολλα συνχαρητηρια στους εμπνευστες.Τώρα που το λες...σαν να συμφωνώ.
-
-
Τα ρεπορταζ με τις ηλιοθεραπειες ειναι ολα τα €......
Μπορουν ευκολα δε,να συνδυαστουν με τα ρεπορταζ με τις κοντρες θανατου και να στοχευσουν ετσι σε ενα μεγαλυτερο target group... -
Όποιος περιμένει να 'ενημερωθεί' από το Λιάγκα και τον Εισαγγελάτο είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ, και μάλιστα ανίατα ηλίθιος.
-
'Η Τροχαία αποφασισμένη να σταματήσει τις «κόντρες» στην Παραλιακή
Οι κόντρες θέτουν σε κίνδυνο όλους τους οδηγούς και επιπλέον ενοχλούν τους περίοοικους.
Ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής δήλωσε την Παρασκευή αποφασισμένος να πατάξει το φαινόμενο των αυτοσχέδιων αγώνων στην παραλιακή λεωφόρο, έπειτα από τη σύλληψη τριών ατόμων που επιδίδονταν σε «κόντρες» στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Αλίμου στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα. Οι τρεις οδηγοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ τα αυτοκίνητά τους δεσμεύτηκαν και εκκρεμεί η απόφαση δικαστηρίου για την κατάσχεσή τους. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, ένας από τους συλληφθέντες είναι πρώην οδηγός σε αγώνες ταχύτητας και θεωρείται από τους εμπνευστές της «κόντρας» από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχος Νίκος Δαβίλας, η Τροχαία είναι αποφασισμένη να πατάξει το φαινόμενο γιατί τίθενται σε κίνδυνο οδηγοί, αλλά και επειδή οι κάτοικοι των περιοχών όπου διοργανώνονται οι κόντρες δεν μπορούν να ησυχάσουν τις νύχτες. Οι εξορμήσεις της τροχαίας θα συνεχιστούν και τα μέτρα θα ενταθούν, τόνισε.'news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ
-
Εγώ άκουσα στην τηλεόραση ότι ένας από τους συληφθέντες είναι και ο λεγόμενος ως Καταραμένος κατα πολλούς...
-
Υπάρχει νόμος για κατάσχεση?
-
Αρχαία Ελληνική Ιστορία. Αφήνουμε τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο και μετά ορμάμε 'αποφασισμένοι να πατάξουμε........'.
Κάνα μήνα μετά, το ξεχνάμε και πάλι από την αρχή....... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχει νόμος για κατάσχεση?Ο ιδιος 'νομος' που και καλα δικαιολογει κατασχεση για ανω των 140χαω...
Αρχ....ια παπουλη δηλαδη. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αρχαία Ελληνική Ιστορία. Αφήνουμε τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο και μετά ορμάμε 'αποφασισμένοι να πατάξουμε........'.
Κάνα μήνα μετά, το ξεχνάμε και πάλι από την αρχή.......τα δυο προσφατα τροχαια εδωσαν την αφορμη για αυτην την εφοδο σε κατι που εχει ξεκινησει απο τις αρχες τις δεκαετιας του 80 και ολα αυτα τα χρονια εχει αρκετους νεκρους και τραυματιες.
τοτε δεν υπηρχαν πιστες και ολοι ειχαν την καραμελα στο στομα ''φτιαξτε μας πιστες για να τρεχουμε με ασφαλεια''.
τωρα που υπαρχουν πιστες γιατι δεν πανε εκει να ξε******ουν και να αφησουν τους δημοσιους δρομους οπως και τους περιοικους στην ησυχια τους;;
ελπιζω να μην ατονισει το μετρο κατα των Σουμαχερ της ασφαλτου και να εξαντλησουν την αυστηροτητα τους οι αρχες στις ποινες που θα τους επιβληθουν.
-
Χτες το βραδυ ετυχε να ειμαι Βουλιαγμενη (περασα κ απο Βαρκιζα) κ γινοταν πανικος απο 'κοντρακιδες'.. Υπηρχαν κ 2 περιπολικα, ενα εκανε μπλοκο, το αλλο πηγαινε πανω κατω αλλα τα αυτοκινητα συνεχιζαν(το περασμα μου ομως νομιζω ικανοποιησε τους 'ηδονοβλεψιες' ). Εγω αποχαιρετουσα την κοπελα μου στο λαιμο της Βουλιαγμενης (μεχρι κ εκει εφτασαν οι 'κοντρακηδες') κ ημουν σιωπηλος παρατηρητης του πεταλου..
Ασχετη με το τοπικ απαντηση αλλα δεν εχω να προσ8εσω τιποτα.. Ολα εχουν χιλιοειπω8ει.. Δυστυχως! Το 8εμα ειναι να βαλουν μυαλο αυτοι που πρεπει.. Κ αυτο ειναι το δυσκολο.
-
Πράγματι , συνελλήφθη ο Δ.Παπαδόπουλος (καταραμένος) γιατί έκανε κόντρα με άλλα δυο αυτοκίνητα στην Βουλιαγμένης. Συνελλήφθησαν και οι οδηγοί των 2 άλλων αυτοκινήτων. Αφαιρέθηκαν οι αδειες οδήγησης για 30 μέρες και κατασχέθηκαν τα αυτοκινητα τους. Ο 'καταραμένος' οδηγάει ένα RX8 με 270PS.
-
Ο χρήστης trelovet έγραψε:
Πράγματι , συνελλήφθη ο Δ.Παπαδόπουλος (καταραμένος) γιατί έκανε κόντρα με άλλα δυο αυτοκίνητα στην Βουλιαγμένης. Συνελλήφθησαν και οι οδηγοί των 2 άλλων αυτοκινήτων. Αφαιρέθηκαν οι αδειες οδήγησης για 30 μέρες και κατασχέθηκαν τα αυτοκινητα τους. Ο 'καταραμένος' οδηγάει ένα RX8 με 270PS.ναι πραγματι το ειπαν στις ειδησεις , δεν καταλαβαινω πως των πιασανε , οταν εκαναν την καντρα και ειδαν το μπατσικο σταματησαν η οι μπατσοι τους καταδειωξαν ? τα εκαναν σαν to 2fast 2furious ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Πράγματι , συνελλήφθη ο Δ.Παπαδόπουλος (καταραμένος) γιατί έκανε κόντρα με άλλα δυο αυτοκίνητα στην Βουλιαγμένης. Συνελλήφθησαν και οι οδηγοί των 2 άλλων αυτοκινήτων. Αφαιρέθηκαν οι αδειες οδήγησης για 30 μέρες και κατασχέθηκαν τα αυτοκινητα τους. Ο 'καταραμένος' οδηγάει ένα RX8 με 270PS.
ναι πραγματι το ειπαν στις ειδησεις , δεν καταλαβαινω πως των πιασανε , οταν εκαναν την καντρα και ειδαν το μπατσικο σταματησαν η οι μπατσοι τους καταδειωξαν ? τα εκαναν σαν to 2fast 2furious ?
Αν πάρουν αριθμό πινακίδας τα πράγματα είναι απλά μετά. Μπορει να τον περίμεναν και σπίτι του.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Κάνα μήνα μετά, το ξεχνάμε και πάλι από την αρχή.......τα δυο προσφατα τροχαια εδωσαν την αφορμη για αυτην την εφοδο σε κατι που εχει ξεκινησει απο τις αρχες τις δεκαετιας του 80 και ολα αυτα τα χρονια εχει αρκετους νεκρους και τραυματιες.
τοτε δεν υπηρχαν πιστες και ολοι ειχαν την καραμελα στο στομα ''φτιαξτε μας πιστες για να τρεχουμε με ασφαλεια''.
τωρα που υπαρχουν πιστες γιατι δεν πανε εκει να ξε******ουν και να αφησουν τους δημοσιους δρομους οπως και τους περιοικους στην ησυχια τους;;
ελπιζω να μην ατονισει το μετρο κατα των Σουμαχερ της ασφαλτου και να εξαντλησουν την αυστηροτητα τους οι αρχες στις ποινες που θα τους επιβληθουν.
Πιστες ΔΕΜ υπαρχουν....Υπαρχει μια, της πλακας, και μακρυα απο την Αθηνα, ασε που ειναι ακαταλληλη για dragsterαδικες κοντρες (μικρη ευθεια).
Και να υπηρχαν, κοντρες στους δρομους θα γινονται ΠΑΝΤΑ οπως γινονται σε Αμερικη και Αγγλια που ειναι οι πιστες βρισκονται παντου και ειναι ευκολα προσβασιμες.
Ο ΚΟΚ δεν προβλεπει κατασχεση των αυτοκινητων, αρα οτι εχει γινει ως τωρα εχει γινει με βαση την ιδια αρχη της αποφασης του μαλακακου εισαγγελεα, η οποια ηδη μπηκε στο ψυγειο. Οπως ειχε γινει και πριν μερικα χρονια με την ιδια αποφαση για τα αλκοτεστ, και οπως θα γινει και τωρα (αφου εξάλλου υπαρχουν αυτα τα δυο προηγουμενα αλλα και αλλο ενα για κοντρες πριν κατι μηνες, οπου οι οδηγοι αθωωθηκαν στο αυτοφορω). Τα αυτοκινητα αυτη την στιγμη δεν ειναι κατασχεμενα αλλα εχουν κρατηθει μεχρι να γινει το αυτοφορω, οπου (οπως και οι αλλοι) πιθανοτατα θα τα παρουν πισω. Δεν υπαρχει καμμια λογικη στο να ισχυσει η κατασχεση απο την στιγμη που ηδη υπαρχουν ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις που δεν ισχυσε. Περιμενετε να δουμε τι θα γινει και μετα βγαλτε συμπερασματα.
Απο κει και περα, το μονο που βλεπω εγω να γινεται αμα ισχυσει η κατασχεση και γινουν μερικες ακομα, ειναι οι πραγματικοι κοντρακηδες (αυτοι δηλαδη που τις κοντρες θα τις κανουν ετσι κι αλλιως) να μην σταματανε στα μπλοκα και να εχουμε καταδιωξεις με οτι αυτο συνεπαγεται...
-
καταδιώξεις? Πολύ αμερικάνικο μου κάνει.. Λέτε να δούμε LIVE καταδίωξη από την παραλιακή?
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες