-
..τα οποία συνήθως είναι taxi(?)
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
..τα οποία συνήθως είναι taxi(?)Α ρε τι σου ειναι ο ανθρωπος αν τα βρει ολα ετοιμα
Ρε οι ανθρωποι ειναι βιοπαλαιστες, το κανουν για να τους ερθει λιγοτερη η ΔΕΗ και εσεις τους βριζετε, την στιγμη που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ δουλευουν στον δρομο ενω ολοι οι αλλοι εμεις παμε για καφε?
Για να μην υπολογισω κιολας την οικολογικη συνηδειδη που εχουν και δεν θελουν να επιβαρυνουν το περιβαλλον με ασκοπη καταναλωση ρευματος
Τι?Αποτσιγαρα στον δρομο?
Αυτα ειναι φυσικα προιοντα, θα ανακυκλωθουν μονα τους -
χθες το βραδυ οι αντιθαμβωτικοι μου καθρεφτες για ακομη μια φορα εδωσαν ρεστα οταν ενας καγκουρας με μια bmw Χ3 με αφτερμαρκετ xenon τυφλωνε οποιον εβρισκε μπροστα του, τελικα δικαιωθηκα που εριξα τα λεφτακια σε extra οπως αντιθαμβωτικοι, xenon που κανουνε την νυχτερινη οδηγηση απολαυση αντι να τα ριξω σε ηλιοροφες, πακετα αλουμινιου και εσωτερικου φωτισμου που μου προτεινανε διαφοροι...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
..τα οποία συνήθως είναι taxi(?)Κι όμως όχι, τα περισσότερα ήταν μικρά αυτοκίνητα πόλης (στην πόλη βλέπεις και χωρίς φώτα)...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
..τα οποία συνήθως είναι taxi(?)
Κι όμως όχι, τα περισσότερα ήταν μικρά αυτοκίνητα πόλης (στην πόλη βλέπεις και χωρίς φώτα)...
Πράγματι. Βλέπεις* τους άλλους που είναι χαζοί και έχουν αναμμένα φώτα αλλά δε σε βλέπουν οι άλλοι.
*Το πρώτο πρόσωπο χρησιμοποιήθηκε για για τη ροή του λόγου.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ένα Accident με ψείρες και φώτα ομίχλης...Accident;;;; Χαχαχαχα!!! Καλό.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
ένα Accident με ψείρες και φώτα ομίχλης...
Accident;;;; Χαχαχαχα!!! Καλό.
Τι χρώμα ψείρες φοριέται τώρα, ποιο είναι της μόδας? Ισχύει το 'πλέ' ή παίζουν κι άλλα χρώματα. Γενικά σαν να έχει παραφορεθεί το μπλε.
Αλήθεια υπήρχαν κάτι led που αλλάζαν χρώμα. Μήπως πρέπει κάποιος καγκουροβελτιωτής να σχεδιάσει το ανάλογο κιτ ώστε να μπορείς να έχεις τις ψείρες σου (ή και τον εσωτερικό σου φωτισμό) σε όποιο χρώμα σου αρέσει. Πχ σήμερα φοράω μπλε μπλουζάκι θα τα ρυθμίσω όλα μπλε κοκ!! Ειδικά οι γυναίκες ίσως να το εκτιμούσαν και έτσι θα άνοιγε νέο target group..... όχι μόνο κάγκουρες αλλά και καγκουρίνες!! -
Nομιζω πως τωρα της μοδας ειναι το κοκκινο,το βλεπω πολυ συχνα τωρα τελευταια.Επισης φευγουν απο τη μοδα οι ζαντες superleggera αρκετα φορεθηκαν.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
ένα Accident με ψείρες και φώτα ομίχλης...
Accident;;;; Χαχαχαχα!!! Καλό.
Τι χρώμα ψείρες φοριέται τώρα, ποιο είναι της μόδας? Ισχύει το 'πλέ' ή παίζουν κι άλλα χρώματα. Γενικά σαν να έχει παραφορεθεί το μπλε.
Αλήθεια υπήρχαν κάτι led που αλλάζαν χρώμα. Μήπως πρέπει κάποιος καγκουροβελτιωτής να σχεδιάσει το ανάλογο κιτ ώστε να μπορείς να έχεις τις ψείρες σου (ή και τον εσωτερικό σου φωτισμό) σε όποιο χρώμα σου αρέσει. Πχ σήμερα φοράω μπλε μπλουζάκι θα τα ρυθμίσω όλα μπλε κοκ!! Ειδικά οι γυναίκες ίσως να το εκτιμούσαν και έτσι θα άνοιγε νέο target group..... όχι μόνο κάγκουρες αλλά και καγκουρίνες!!Ωχ, Θεε μου, Θεε μου!!! (αλα Δαμανάκη)
Τί άλλο θα ακούσω (διαβάσω) η γυναίκα???
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αλήθεια υπήρχαν κάτι led που αλλάζαν χρώμα. Μήπως πρέπει κάποιος καγκουροβελτιωτής να σχεδιάσει το ανάλογο κιτ ώστε να μπορείς να έχεις τις ψείρες σου (ή και τον εσωτερικό σου φωτισμό) σε όποιο χρώμα σου αρέσει. Πχ σήμερα φοράω μπλε μπλουζάκι θα τα ρυθμίσω όλα μπλε κοκ!! Ειδικά οι γυναίκες ίσως να το εκτιμούσαν και έτσι θα άνοιγε νέο target group..... όχι μόνο κάγκουρες αλλά και καγκουρίνες!!Ωχ, Θεε μου, Θεε μου!!! (αλα Δαμανάκη)
Τί άλλο θα ακούσω (διαβάσω) η γυναίκα???Όχι μόνο τι θα ακούσουμε και τι θα διαβάσουμε αλλά και τι άλλο θα δούμε με τα ματάκια μας να λες!!
Πάμε όλοι μαζί:
Άσπρα κόκκινα κίτρινα μπλέ
τα φωτάκια στα αμάξια δεν με παίρνετε καλέ....
δεν με παί-δεν με παίρνετε καλέ ίσαμε την Αυστραλία
που ειναί πολλά τα καγκουρέ! -
Πριν λιγες μερες ψαχνωντας για ξενον στο ebay μου βγηκαν λωριδες ξενον σαν αυτες που εχουν τα καινουργια Audi στα μπροστινα φαναρια.Η επομενη μοδα για τους καγκουρες;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αλήθεια υπήρχαν κάτι led που αλλάζαν χρώμα. Μήπως πρέπει κάποιος καγκουροβελτιωτής να σχεδιάσει το ανάλογο κιτ ώστε να μπορείς να έχεις τις ψείρες σου (ή και τον εσωτερικό σου φωτισμό) σε όποιο χρώμα σου αρέσει. Πχ σήμερα φοράω μπλε μπλουζάκι θα τα ρυθμίσω όλα μπλε κοκ!! Ειδικά οι γυναίκες ίσως να το εκτιμούσαν και έτσι θα άνοιγε νέο target group..... όχι μόνο κάγκουρες αλλά και καγκουρίνες!!Ξέρεις τι είδα να φοριέται χτες;
Μωβ-πράσινο-μπλε, όλα σε ένα... Πως το είχε κάνει ο αθεώφοβος; -
Τελευταία βλέπω όλο και πιο πολλα picasso, c4, και γενικά αμάξια με ψηφιακό ταμπλό με τελείως σβηστά φώτα, οχι απλα αργά το απογευμα, αλλα το βράδυ μεσα στην πολη. Προχθες 2 απανωτα picasso, σε αποσταση 100 μετρων. Ο ενας πισω μου, ο αλλος απεναντι.
(δεν εχει αναμμενα τα θεσης, αντανακλασεις ειναι τα φωτακια που φαινονται...)Τι γινεται γαμωτο? ειναι πολυ επικίνδυνο, πρεπει ο κοσμος να ενεργοποιησει τα φωτοκύταρα και οχι να το αφηνει στην τυχη του. Βλεπουν καλα τα οργανα μεσα στο ταμπλό, βλέπουν καλα εξω στα φώτα της πόλης, δεν το παίρνουν χαμπάρι....
-
Παλι citroen, χωρις ψηφιακο ταμπλό, με χαμενο στο διαστημα τυπο μεσα.., βρεχει, μποτιλιαρισμα, την κανει απο την λεωφορειολωρίδα. Τον περναω στο χιλτον, τον σταματαω, του λεω για τα φωτα του, δεν καταλαβαινει τι του λεω, αναβοσβηνει το φλας του. Παω πιο κατω, ειμαι μπροστα του, του κανω σινιαλο με το χερι, 'ανοιξε τα', χριστο δεν καταλαβαινει. Τρωει ολο το μποτιλιαρισμα στην Καλλιροης, για 2-3 χιλιομετρα, τιποτα δεν καταλαβαινει, δεν βλεπει ουτε τα οργανα του, ουτε οτι δεν αντανακλουνται πανω στους αλλους. Δεν αντεξα, τον τραβηξα φωτο. Τα αναψε τελικα στο fix, ο Χαρος.. 4-5 χιλιομετρα που ειδα εγω, θα μπορουσε να τρακαρει με οποιονδηποτε που αλλαζε λωριδα. Βρεγμενοι καθρεπτες, θολα και βρεγμενα τζαμια, δεν τον βλέπεις να ερχεται ουτε με υπερυθρες.
-
Κάτι ξέρουν οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές και βάζουν σε όλο και περισσότερα μοντέλα αυτόματο άναμμα φωτών ή ακόμα καλύτερα, μονίμως αναμένα πορείας...
-
αυτό με τα citroen είναι σύμπτωση; γιατί και μια φίλη μου που έχει το c2 ξεχνάει να αναψει τα φώτα.Όταν την ρώτησα μου είπε οτι φέγγουν οι ενδείξεις στο ταμπλό και μπερδεύεται
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Κάτι ξέρουν οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές και βάζουν σε όλο και περισσότερα μοντέλα αυτόματο άναμμα φωτών ή ακόμα καλύτερα, μονίμως αναμένα πορείας...Πορείας είναι τα 'μεγάλα'/προβολείς. Μάλλον τα 'διασταυρώσεως' εννοείς
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
αυτό με τα citroen είναι σύμπτωση; γιατί και μια φίλη μου που έχει το c2 ξεχνάει να αναψει τα φώτα.Όταν την ρώτησα μου είπε οτι φέγγουν οι ενδείξεις στο ταμπλό και μπερδεύεταιΕννοεις οτι ειναι φωτιζομενες οι ενδειξεις και με σβηστα τα φωτα ετσι δεν ειναι????Νομιζω οτι πολλα καινουργια μοντελα ειναι ετσι π.χ το honda jazz.Εγω παντως ακομα και την ημερα οταν ειναι συννεφιασμενος ο καιρος αναβω η τις ψειρες(οι εργοστασιακες ειναι δεν εχω αλλαξει χρωμα) η τα προβολακια για να με βλεπουν καλυτερα γιατι κοιμουνται τα ζωα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
αυτό με τα citroen είναι σύμπτωση; γιατί και μια φίλη μου που έχει το c2 ξεχνάει να αναψει τα φώτα.Όταν την ρώτησα μου είπε οτι φέγγουν οι ενδείξεις στο ταμπλό και μπερδεύεται
Εννοεις οτι ειναι φωτιζομενες οι ενδειξεις και με σβηστα τα φωτα ετσι δεν ειναι????Νομιζω οτι πολλα καινουργια μοντελα ειναι ετσι π.χ το honda jazz.Εγω παντως ακομα και την ημερα οταν ειναι συννεφιασμενος ο καιρος αναβω η τις ψειρες(οι εργοστασιακες ειναι δεν εχω αλλαξει χρωμα) η τα προβολακια για να με βλεπουν καλυτερα γιατι κοιμουνται τα ζωα.
Ούτε με τις ψείρες, ούτε με τα προβολάκια θα σε δουν καλύτερα.
Να ανάβεις τα μικρά φώτα. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εννοεις οτι ειναι φωτιζομενες οι ενδειξεις και με σβηστα τα φωτα ετσι δεν ειναι????Νομιζω οτι πολλα καινουργια μοντελα ειναι ετσι π.χ το honda jazz.Εγω παντως ακομα και την ημερα οταν ειναι συννεφιασμενος ο καιρος αναβω η τις ψειρες(οι εργοστασιακες ειναι δεν εχω αλλαξει χρωμα) η τα προβολακια για να με βλεπουν καλυτερα γιατι κοιμουνται τα ζωα.
Προβολακια εννοεις τα ομιχλης?
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!