-
Ειναι σωστο να αναβουμε τους προβολεις ομιχλης τη μερα με καθαρο καιρο ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ειναι σωστο να αναβουμε τους προβολεις ομιχλης τη μερα με καθαρο καιρο ?Ρητορικη φανταζομαι η ερωτηση.
-
Σαφως .
-
Αν θέλεις να σε προσέχουν οι απέναντι, άναβέ τους (νομίζω ότι πρέπει να ανάβεις και τα μικρά φώτα).
-
Σημερα κατα τις 9 παρα ζωο γενους θυλικου λιγο πριν το fix με ενα nissan micra ειχε σβηστα τα φωτα και αναμενο το μεσα φως.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σημερα κατα τις 9 παρα ζωο γενους θυλικου λιγο πριν το fix με ενα nissan micra ειχε σβηστα τα φωτα και αναμενο το μεσα φως.Γιατι ρε φιλε, εσυ οταν καθεσαι στο σαλονι αναβεις παντα το φως του μπαλκονιου;;;
-
-
-
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Σημερα κατα τις 9 παρα ζωο γενους θυλικου λιγο πριν το fix με ενα nissan micra ειχε σβηστα τα φωτα και αναμενο το μεσα φως.
Γιατι ρε φιλε, εσυ οταν καθεσαι στο σαλονι αναβεις παντα το φως του μπαλκονιου;;;
-
Απίστευτος παραλληλισμός - σχόλιο ...
Έπεσα απο την καρέκλα!!! -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Γιατι ρε φιλε, εσυ οταν καθεσαι στο σαλονι αναβεις παντα το φως του μπαλκονιου;;;
Επειδη διαβασε το ποστ και ενας φιλος μου μου ειπε πως και ο ιδιος αλλα και ολοι που το διαβασαν νομιζαν πως αναφερομουν σε σταματημενο οχημα.
Να διευκρινησω πως το αυτοκινητο κινουνταν με σβησμενα φωτα βραδιατικα και αναμενο το φως ''του σαλονιου'' .
Ελπιζω να το καταλαβατε απο την αρχη. -
Συνονόματε το καταλάβαμε τι έγραψες,απλά το σχόλιο του sttpod ήταν πολύ επιτυχημένο και ασφαλώς το έγραψε για πλάκα.
-
Έχει παραγίνει πάντως το κακό με τα προβόλια και τα κακορυθμισμένα φώτα. Γυρνάς σπίτι το βράδυ με πονοκέφαλο.
Προχθές με τη βροχή σκάει από απέναντι σε ένα στενό ένα παλικάρι με αναμμένα προβολάκια ομίχλης και σε συνδυασμό με το βρεγμένο δρόμο που γυάλιζε, σε τύφλωνε.
Δεν άντεξα, του παίζω φώτα, σταματάω, ανοίγουμε παράθυρο και του λέω: 'Φίλε τα φώτα σου στραβώνουν τρελα, έχεις τα ομίχλης, γυαλίζει και ο βρεγμένος δρόμος'...
και μου λέει 'Α ναι; δε το κατάλαβα'Συμπέρασμα: Υπάρχουν πολλοί οδηγοί που απλά δεν το ξέρουν, ότι ενοχλούν δηλαδή, και από άγνοια αλλά και καγκουριά ανάβουν τους προβολείς ομίχλης.
Είναι βέβαια και μερικοί αδιόρθωτοι. Πολλές φορές έχει τύχει να έρθει από πίσω μου κάγκουρας με αναμμένους προβολείς, να του αναβοσβήνω το πίσω φως ομίχλης και να με γράφει στα π@π@ρια του! Ε του τ’ αφήνω και γω αναμμένο στη μουρη μπας και ξυπνήσει αλλά δεν… Τι να πω, δεν καταλαβαίνουν τίποτα. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Έχει παραγίνει πάντως το κακό με τα προβόλια και τα κακορυθμισμένα φώτα. Γυρνάς σπίτι το βράδυ με πονοκέφαλο.
Προχθές με τη βροχή σκάει από απέναντι σε ένα στενό ένα παλικάρι με αναμμένα προβολάκια ομίχλης και σε συνδυασμό με το βρεγμένο δρόμο που γυάλιζε, σε τύφλωνε.
Δεν άντεξα, του παίζω φώτα, σταματάω, ανοίγουμε παράθυρο και του λέω: 'Φίλε τα φώτα σου στραβώνουν τρελα, έχεις τα ομίχλης, γυαλίζει και ο βρεγμένος δρόμος'...
και μου λέει 'Α ναι; δε το κατάλαβα'Συμπέρασμα: Υπάρχουν πολλοί οδηγοί που απλά δεν το ξέρουν, ότι ενοχλούν δηλαδή, και από άγνοια αλλά και καγκουριά ανάβουν τους προβολείς ομίχλης.
Είναι βέβαια και μερικοί αδιόρθωτοι. Πολλές φορές έχει τύχει να έρθει από πίσω μου κάγκουρας με αναμμένους προβολείς, να του αναβοσβήνω το πίσω φως ομίχλης και να με γράφει στα π@π@ρια του! Ε του τ’ αφήνω και γω αναμμένο στη μουρη μπας και ξυπνήσει αλλά δεν… Τι να πω, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Δυστυχώς έτσι είναι, όπως τα λες. Αλλά το θέμα αυτό κρατάει χρόνια, δεν είναι τωρινό, άσχετα αν έχει παραγίνει τελευταία (ας είναι καλά τα προσιτα καγκουρο-γκατζετ και όχι μόνο).
Μεταφέρω παλιά μου ανάμνηση. Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ενα Α112. Το'χα πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε κάνει μια μοντιφα για το φως της όπισθεν, που δεν άναβε αυτόματα, αλλά έπρεπε να τραβήξεις ένα διακοπτάκι. (Ε, από τοτε υπήρχαν φωταγωγημένα ζώα (θυμάμαι κάτι έσκορτ με σειρά τα Hella μπροστα...)). Αν μου τύχαινε τέτοιος περίεργος και τύχαινε να σταματήσω μπροστά του σε φανάρι, τότε, με το που άναβε πράσινο, άναβα το φως της όπισθεν....... αν το έβλεπε (λέμε, αν) το έβλεπε, τον ψιλοέπιανε κάτι, κορνάριζε.....και εγω την έκανα... ... μια από τις παλιές μικρές ηδονές της νεανικής μου αυτοκίνησης..... -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το'χα πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε κάνει μια μοντιφα για το φως της όπισθεν, που δεν άναβε αυτόματα, αλλά έπρεπε να τραβήξεις ένα διακοπτάκι. (Ε, από τοτε υπήρχαν φωταγωγημένα ζώα (θυμάμαι κάτι έσκορτ με σειρά τα Hella μπροστα...)). Αν μου τύχαινε τέτοιος περίεργος και τύχαινε να σταματήσω μπροστά του σε φανάρι, τότε, με το που άναβε πράσινο, άναβα το φως της όπισθεν....... αν το έβλεπε (λέμε, αν) το έβλεπε, τον ψιλοέπιανε κάτι, κορνάριζε.....και εγω την έκανα... ... μια από τις παλιές μικρές ηδονές της νεανικής μου αυτοκίνησης.....Ουουουουουουουου
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Είναι βέβαια και μερικοί αδιόρθωτοι. Πολλές φορές έχει τύχει να έρθει από πίσω μου κάγκουρας με αναμμένους προβολείς, να του αναβοσβήνω το πίσω φως ομίχλης και να με γράφει στα π@π@ρια του! Ε του τ’ αφήνω και γω αναμμένο στη μουρη μπας και ξυπνήσει αλλά δεν… Τι να πω, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Δυστυχώς έτσι είναι, όπως τα λες. Αλλά το θέμα αυτό κρατάει χρόνια, δεν είναι τωρινό, άσχετα αν έχει παραγίνει τελευταία (ας είναι καλά τα προσιτα καγκουρο-γκατζετ και όχι μόνο).
Μεταφέρω παλιά μου ανάμνηση. Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ενα Α112. Το'χα πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του είχε κάνει μια μοντιφα για το φως της όπισθεν, που δεν άναβε αυτόματα, αλλά έπρεπε να τραβήξεις ένα διακοπτάκι. (Ε, από τοτε υπήρχαν φωταγωγημένα ζώα (θυμάμαι κάτι έσκορτ με σειρά τα Hella μπροστα...)). Αν μου τύχαινε τέτοιος περίεργος και τύχαινε να σταματήσω μπροστά του σε φανάρι, τότε, με το που άναβε πράσινο, άναβα το φως της όπισθεν....... αν το έβλεπε (λέμε, αν) το έβλεπε, τον ψιλοέπιανε κάτι, κορνάριζε.....και εγω την έκανα... ... μια από τις παλιές μικρές ηδονές της νεανικής μου αυτοκίνησης.....Εγω θελω να βαλω μια συστοιχεια απο προβολεις που βαζουν οι νταλικεριδες στην οροφη τους, στην εταζερα του Γλαστρα.....
Εχω καποιους ηθικους φραγμους βεβαια..... Αλλα με κανα δυο κακορυθμησμενα ΧΕΝΟΝ θα τους ξεπερασω....Χθες βραδυ με κίνηση....
Τσεροκυ με ΧΕΝΟΝ απο την λαϊκη στην Αγ. Βαρβαρα πισω μου, να χει κανει την νυχτα μερα στο Μερκ.
Κουρτινακι πανω, καθρευτες καταμαυροι και ακομα δεν βλεπω μπροστα μου....
Το ανεβαζω... Τυφλωνει
Του παιζω το ομιχλης.... Τιποτα
Του κανω νοημα με το χερι.... Τιποτα....
Βγαινω εξω με τα γυαλια ηλιου, ανοιγω το πορτ μπαγκαζ, βγαζω φαρδια, μαυρη, μονωτικη ταινεια και την βαζω στα φαναρια του....
Κατι πηγε να πει και πριν προλαβει να μιλησει του κανω
-Προσωρινα ειστε ενταξει, δεν τυφλωνεται πλεον, καλα θα κανετε αυριο πρωι-πρωι να τα ρυθμησετε. Καλο δρομο...
-Ε....Ευχαρηστω.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χθες βραδυ με κίνηση....
Τσεροκυ με ΧΕΝΟΝ απο την λαϊκη στην Αγ. Βαρβαρα πισω μου, να χει κανει την νυχτα μερα στο Μερκ.
Το ανεβαζω... Τυφλωνει
Του παιζω το ομιχλης.... Τιποτα
Του κανω νοημα με το χερι.... Τιποτα....
Βγαινω εξω με τα γυαλια ηλιου, ανοιγω το πορτ μπαγκαζ, βγαζω φαρδια, μαυρη, μονωτικη ταινεια και την βαζω στα φαναρια του....
-Προσωρινα ειστε ενταξει, δεν τυφλωνεται πλεον, καλα θα κανετε αυριο πρωι-πρωι να τα ρυθμησετε. Καλο δρομο...
-Ε....Ευχαρηστω....Ο προσωπικός μου ήρωας για σήμερα!!!
-
-Ε....Ευχαρηστω....Θεός!!!!
-
Βγαινω εξω με τα γυαλια ηλιου...
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!