-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Χτες το βράδυ (~10:30) καθώς έχω παρκάρει και επιστρέφω σπίτι, περνάει από μπροστά κόκκινο Fiesta με 50ρη χοντρούλη μουστακλή (σαν το Ζαχόπουλο ένα πράγμα ) και τη κυρά από δίπλα με τα φώτα εντελώς σβηστά. Έχω ήδη κλειδώσει οπότε ούτε τη κόρνα δεν μπορώ να πατήσω για να μου φύγει το άχτι.Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα στο μήνα που συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα!
Κάποιος πρέπει να μου κάνει πλάκα, δεν μπορεί!
Απόψε πάλι το ίδιο σκηνικό. Έχω κλειδώσει, περιμένω να διασχίσω το δρόμο και περνάει από μπροστά παπί με καμμενο το μπροστά φως (το πίσω αναμμένο και ο αναβάτης με κράνος, έστω και του δεκάευρου) και αμέσως μετά Mercedes A-Class με τα φώτα θέσης+ομίχλης...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Χτες το βράδυ (~10:30) καθώς έχω παρκάρει και επιστρέφω σπίτι, περνάει από μπροστά κόκκινο Fiesta με 50ρη χοντρούλη μουστακλή (σαν το Ζαχόπουλο ένα πράγμα ) και τη κυρά από δίπλα με τα φώτα εντελώς σβηστά. Έχω ήδη κλειδώσει οπότε ούτε τη κόρνα δεν μπορώ να πατήσω για να μου φύγει το άχτι.
Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα στο μήνα που συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα!
Κάποιος πρέπει να μου κάνει πλάκα, δεν μπορεί!
Απόψε πάλι το ίδιο σκηνικό. Έχω κλειδώσει, περιμένω να διασχίσω το δρόμο και περνάει από μπροστά παπί με καμμενο το μπροστά φως (το πίσω αναμμένο και ο αναβάτης με κράνος, έστω και του δεκάευρου) και αμέσως μετά Mercedes A-Class με τα φώτα θέσης+ομίχλης...
Όχι μόνο εσένα...
-
Εμένα πάντως με ενοχλεί πιο πολύ απ'ολα η κινηση με τα φώτα θέσης. 'Εχω αναμμένα τα οργανα μου, τους άλλους τους βλέπω μια χαρα στην πόλη και για τους υπολοπους να πανε να γ.... Αν δεν με δουν να ερχομαι, στα παπαρια μου, εγω εχω προτεραιότητα, με πληρώνουν.. !!'
Παλιά νόμιζα οτι τα αναβουμε κανα μισάωρο πρίν τα μεσαία και έτσι έκανα. Δεν ήξερα, ο πατέρας μου το ίδιο έκανε, η σχολή οδηγών δεν ασχολήθηκε ποτέ. Τώρα λέω οτι ειναι για να στεκόμαστε. Ακίνητοι. Παρκαρισμένοι με το εξωτερικό ίσως αναμμένο όπου πρέπει. Οταν έχουμε πρόβλημα και σταματάμε στην άκρη. Για να φαινόμαστε όταν μας καεί το μεσαίο μέχρι να το αλλάξουμε. Οχι για κίνηση. Οχι για βροχή. Οχι για να βλέπουμε μόνο τα όργανα. Οχι για να καμαρώνουμε με τα φώτα ομίχλης.
Είχα Led (ασπρα) στα φανάρια. Τα έβγαλα και έβαλα απλά πυρακτώσεως. Παρκαρα το αμάξι και το είδα απο μακριά, αν καιγόταν το ένα φώς, το led δεν σε δείχνει καλά. Εβαλα και δευτερα 3watt στους προβολείς (το golf του 85 έχει ξεχωριστά και δευτερους προβολείς)
Διαφωνώ με τα ασπρα, μπλέ, πράσινα ,κόκκινα led. Διαφωνώ με τα καπάκια που χρωματίζουν το πυρακτώσεως μέσα στο φανάρι όταν του μειώνουν την φωτεινότητα. Δεν φωτίζουν το κάτοπτρο. Εχουμε την μανία να κυκλοφορούμε με τα φώτα θέσης μέχρι αργά το βράδυ για να είμαστε cool, αλλα απλά δεν φαινόμαστε (στην γρήγορη κίνηση, στην πόλη μέσα απο παρκαρισμένα, βροχή μπλα μπλα μπλα..) Τα led ή τα χρωματιστά καπάκια στα μπροστινά φανάρια πρέπει να συνδυάζονται μόνο με αναμμένα τα μεσαία.
Μόνα τους ισως για 'στατικές φωτογραφήσεις' έξω από μπαρ.
Παρακάτω έχω γκολφάκι με φώτα εκστρατείας, σαν αυτά που είχαμε στο στρατό για να μην μας βλέπουν οι οχτροί και τα αεροπλάνα... Δείτε την διαφορά απο το 323 που και αυτός έχει (λάθος!) μόνο τα φώτα θέσης αναμμένα αργά το απόγευμα (ασπρα πυρακτώσεως)...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οι λαμπες για τα παπια ειναι πανακριβες σκετη κλοπη που να βρει να δωσει τοσα λεφτα ο καημενος ,ισως αμα κερδισει το joker να μπορεσει να αγορασει μια...
-
Ο χρήστης dpap έγραψε:
Τα led ή τα χρωματιστά καπάκια στα μπροστινά φανάρια πρέπει να συνδυάζονται μόνο με αναμμένα τα μεσαία.Παρακάτω έχω γκολφάκι με φώτα εκστρατείας, σαν αυτά που είχαμε στο στρατό για να μην μας βλέπουν οι οχτροί και τα αεροπλάνα...
Πέρσι, επιστρέφοντας από Αθήνα (αργά το απόγευμα, είχα ήδη ανάψει φώτα) με προσπερνάει στη Υλίκη ένα Corolla G6 που είχε αναμμένα τα φώτα θέσης αλλά με μια στροβοσκοπική διάταξη για να αναβοσβήνουν όπως στα αεροπλάνα!
Η νέα μόδα επιβάλλει μαζί με τα κανονικά φώτα διασταύρωσης, μπλε ψείρες που αναβοσβήνουν.
Οι λαμπες για τα παπια ειναι πανακριβες σκετη κλοπη που να βρει να δωσει τοσα λεφτα ο καημενος ,ισως αμα κερδισει το joker να μπορεσει να αγορασει μια...
Ίσως περιμένει τη μέρα που θα μοιράσουν ο ΣΚΑΙ και η Philips τέτοιες...
-
εγω ειδα 3 stealth ελληνικα αυτοκινητα σε μια διαδρομη 4 χιλιομετρων χτες 11 το βραδυ!!!ειναι προσωπικο μου ρεκορ!! ζωααα
-
Ανεβαινω εχτες καλαβρυτα ωρα 9 το πρωι και ολοι ανεβαινανε με φωτα ομιχλης αναμενα.Κατεβαινω κατα τι μια με ομιχλη να μην βλεπεις στα 5 μετρα,και κατεβαινανε ολοι με τα ομιχλης σβηστα
-
ακυρο
-
σε μια διασταυρωση,μου ερχεται,εχοντας προτεραιοτητα,ενα 206 με τα φωτα σβηστα (βραδυ).κατεβαζω το παραθυρο και του δειχνω να αναψει τα φωτα-αναβει τη μικρη σκαλα...επιμενω...αναβει τους προβολεις ομιχλης....ξαναεπιμενω και τελικα αναβει την μεσαια σκαλα.μπραβο τσολια μου!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
σε μια διασταυρωση,μου ερχεται,εχοντας προτεραιοτητα,ενα 206 με τα φωτα σβηστα (βραδυ).κατεβαζω το παραθυρο και του δειχνω να αναψει τα φωτα-(1)[**αναβει τη μικρη **σκαλα...επιμενω...(2)αναβει τους προβολεις ομιχλης....ξαναεπιμενω και τελικα (3)αναβει την μεσαια σκαλα.μπραβο τσολια μου!Μου αρέσει η σειρά με την οποία τα άναψε...
-
αργα το βραδυ, πεζο με τα καντηλια μονο. ειμαι με την μηχανη, του κανω σημα με το χερι (ενας 50αρης βλακας ηταν μεσα)
Με κοιταει δεν τα αναβει, φευγω. Στο πιο κατω φαναρι παλι πισω μου, παλι σημα. Μου κανει σημα, 'τι θες?'
Ξαναφευγω. το αλλο φαναρι, ανοιγω την μουσουδα, 'τα φωτα σου ρε φιλε!!!!'
Κοιταει τα οργανα του (αναμμενα μια χαρα), μου λεει 'τα εχω αναψει'.
Τα 'κανονικα σου ρε φιλε, να σε βλέπουν οι άλλοι'
απάντηση,
'γιατί αυτά δεν σου φτάνουν? στην πόλη είμαι..'(δηλαδη, βλέπω μια χαρα, και μια χαρα με βλέπουν)
Σανο εχουν μεσα ρε γαμωτο, σανο
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
μπραβο τσολια μου! -
Ο χρήστης dpap έγραψε:
αργα το βραδυ, πεζο με τα καντηλια μονο. ειμαι με την μηχανη, του κανω σημα με το χερι (ενας 50αρης βλακας ηταν μεσα)
Με κοιταει δεν τα αναβει, φευγω. Στο πιο κατω φαναρι παλι πισω μου, παλι σημα. Μου κανει σημα, 'τι θες?'
απάντηση,
'γιατί αυτά δεν σου φτάνουν? στην πόλη είμαι..'(δηλαδη, βλέπω μια χαρα, και μια χαρα με βλέπουν)
Αμφιβάλλω αν έχουν και απ' αυτό...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
απάντηση,
Έχουν κάτι άλλο που αρχίζει από σ....... και τελειώνει σε ...κατά!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
απάντηση,
Έχουν κάτι άλλο που αρχίζει από σ....... και τελειώνει σε ...κατά!
Δεν μπορώ και να γελάσω λόγω της κατάστασής μου...
-
Σκατά έχουν πραγματικά στο μυαλό τους...
Τέσσερις συνάντησα σήμερα σε μία απόσταση 400 μέτρων! -
τι θα γινει με αυτα τα φωτα ομιχλης;; Τους αναβοσβήνω και εγώ τα δικά μου αλλα κανενας δεν αντιδρά να τα κλείσει.
-
Άσε, έχει γίνει σκ@τά η κατάσταση. Και κανείς δεν κάνει τπτ για αυτό.
Τις προάλλες πετυχαίνω εκπαιδευτικό γιάρις, με ψείρες και ομίχλης, κάπου στις 8 το βράδυ, δλδ σκοτάδι. Λέω του εκπαιδευτή έχουν κολλήσει τα ομίχλης σας αναμένα. Το ξέρω μου λέει, έχουν καεί τα μεσαία, γιαυτό τα άναψα. Ωραία πράγματα διδάσκεις του πετάω αηδιασμένος, άντε κουρέψου ρε σπόρε μου λέει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άσε, έχει γίνει σκ@τά η κατάσταση. Και κανείς δεν κάνει τπτ για αυτό.Τις προάλλες πετυχαίνω εκπαιδευτικό γιάρις, με ψείρες και ομίχλης, κάπου στις 8 το βράδυ, δλδ σκοτάδι. Λέω του εκπαιδευτή έχουν κολλήσει τα ομίχλης σας αναμένα. Το ξέρω μου λέει, έχουν καεί τα μεσαία, γιαυτό τα άναψα. Ωραία πράγματα διδάσκεις του πετάω αηδιασμένος, άντε κουρέψου ρε σπόρε μου λέει.
Εκεί θέλει ατάκα στο μαθητή, πονάει περισσότερο: 'Αυτά σου μαθαίνει; Δάσκαλο από κούνια ψώνισες'
-
Ο μαθητής δυστυχώς είχε μείνει μέσα στο αμάξι, ο δάσκαλος είχε βγει για τσιγάρα και εκεί τον πέτυχα.
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!