-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Έχεις δει κάτι μεγάλους maglite? Κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους... (όποια και να 'να αυτή..)Ακριβώς
Έχω έναν των 25εκ. τώρα, για το σπίτι & εκδρομες. Και λέω να πάρω έναν ακόμα για το αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχεις δει κάτι μεγάλους maglite? Κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους... (όποια και να 'να αυτή..)
Ακριβώς
Έχω έναν των 25εκ. τώρα, για το σπίτι & εκδρομες. Και λέω να πάρω έναν ακόμα για το αυτοκίνητο...Τι το λες και δεν το κάνεις;
-
Πάρτε και ένα magnum, εξαιρετική επιλογή.
-
...αχρείαστος να'ναι (λέμε τώρα...)
[παμε φουλ για οφφτοπικ...]
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
...αχρείαστος να'ναι (λέμε τώρα...)[παμε φουλ για οφφτοπικ...]
Κάθε μέρα θα τον χρειάζεται... Αλλά είμαστε off topic...
Aν και προσπαθούμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ένας φακός σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να δικαιολογηθεί,
Ένα ρόπαλο; [ ]Όχι ρόπαλο ρε...
Ξέρεις τι καλή δουλειά κάνει το γκλόμπ του πατέρα μου;ΟΤΕτζής με γκλομπ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ένα ρόπαλο; [ ]Όχι ρόπαλο ρε...
Ξέρεις τι καλή δουλειά κάνει το γκλόμπ του πατέρα μου;ΟΤΕτζής με γκλομπ?
Ναι από φίλο του, αστυνομικό.
-
Εγώ έχω χειροπέδες...
Από φίλο μου σεξσοπά!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Επίσης και τα αστικά λεωφορεία κυκλοφορούν με όλα αναμμένα.
Οπως και τα περιπολικά.
Προσωπικά έχω βρει ένα αντίμετρο, τουλάχιστον για τα ζώα που με ακολουθούν,είτε έχουν προβολάκια είτε απλά αρύθμιστα φώτα.
Εχω βάλει στην εταζέρα ένα ντουί με leds και έχω αναγκάσει αρκετούς να μείνουν πίσω 100 μέτρα,και άλλους να αλλάζουν λωρίδα. -
χαχα γαματο!και πως το αναβεις?
-
O κολητος μου ειχε εναν πλαστη στο αυτοκινητο.
Εγω απο τοτε που εσπασε ο γρυλος (ετσι λεγεται?) που ειχε, πηρα εναν πτυσσομενο που μοιαζει με λοστο. Ελπιζω να μη χρειαστει ποτε βεβαια εκτος απο αλλαγη ελαστικου. Ειμαι ειρηνικος αν8ρωπος. -
Τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω παρατηρήσει πολλά μα πολλά αυτοκίνητα τόσο νέα όσο και παλιά με καμένο το ένα από τα δύο φώτα εμπρός.
Για να μην μιλήσω για τα πίσω.Οκ τα πίσω δεν τα βλέπεις, δεν το καταλαβαίνεις εύκολα.
Στα εμπρός δεν καταλαβαίνεις τίποτα; Δηλαδή δεν βλέπεις διαφορά το βράδυ;Τι να πω…
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ένα ρόπαλο; [ ]Εγώ έχω ένα τέτοιο:
Είναι αυτό με τις 4D μπαταρίες. Κάνει και τις δυο δουλειές
-
φίλος μου από τη σχολή έχει ένα μεταλλικό μπαστούνι του baseball... για ξεκάρφωμα έχει κ το γάντι κ μερικές μπάλες... βέβαια δεν τον έχει σταματήσει αστυνομία ακόμα...
αυτά όμως θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να σου γυρίσουν μπούμερανγκ...
-
Ναι παιδιά μεγάλη προσοχή έξω κυκλοφορούν ψυχάκηδες που κουβαλάνε ακόμα και όπλα . Καλύτερα να κάνουμε τους χαζούς να δίνουμε τόπο στην οργή και να φεύγουμε όσο και να αγανακτούμε.
-
Πολλές φορές έχω μπει σε σκέψη - φαντασίωση να έσερνα κάτι τέτοιο για αυτούς που κολλάνε ή τυφλώνουν αλλά ...
Ευτυχώς ... απαγορευεται!!!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
χαχα γαματο!και πως το αναβεις?Προς το παρόν έχω ντουί led 12volt που συνδέεται εύκολα με το κλασικό ρελέ και ανάβει με διακόπτη από μπροστά.
Οταν θα βάλω όμως φακό θα χρειαστεί και κάποια αντίσταση. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τον ίδιο έχω κι εγώ, αλλά δε συμφέρει στο κόστος των μπαταριών.
Γενικά πάντως προτιμότερο να κάνεις κανείς τον Κινέζο. Είτε δώσει, είτε φάει μπλέξιμο είναι. -
Μου'τυχε απόψε και το ξαναθυμήθηκα.
Είναι και αυτοί που κυκλοφορούν με καμένα τα stop.....
Αλλά το εξοργιστικότερο το είδα πριν λίγο. Και καμένα stop ΚΑΙ αναμένο πίσω ομιχλόφωτο.......
Ήμαρτον! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τον ίδιο έχω κι εγώ, αλλά δε συμφέρει στο κόστος των μπαταριών.
Γενικά πάντως προτιμότερο να κάνεις κανείς τον Κινέζο. Είτε δώσει, είτε φάει μπλέξιμο είναι.Νταξ, δεν πλακώνομαι στο δρόμο (πια). Τον έχω για τα μεγάλα ζόρια, στις περισσότερες περιπτώσεις αρκούμαι σε ένα μπινελικάκι
Σαν φακός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στο αυτοκίνητο πάντως, και -ευτυχώς- μόνο ως τέτοιος έχει χρησιμοποιηθεί προς το παρόν.
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!