-
Εννοειται οτι αστειευομαστε, πιστευω χρειαζεται κ αυτο που κ που!
Οχι οτι δεν θα ευχαριστιομουν να εκαιγα μερικων που τους αξιζει το διπλωμα τους μπροστα στα ματια τους αλλα μεχρι εκει!
BTW ομως εχω δει στη γειτονια μου ΜΑΤατζη εκτος υπηρεσιας (αμφιβαλω αν ειναι ακομα με αυτα που κανει...) να βγαζει το περιστροφο του κ να απειλει πεζο επειδη του εκανε παρατηρηση οτι παραλιγο να τον πατησει κ αν θελετε πιστεψτε το!!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Φυσικά και το αμάξι είναι στην Ευρώπη (Αγγλία) μόνο ένας ανώμαλος θα έβαζε 235/35/19 στην Ελλάδα...Μάλιστα...
Εδώ ένας φίλος που έχει το aero με 225/45/17 σκέφτεται να του βάλει τις 16άρες για να μην κοπανιέται τόσο! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Απορία: Στις Ελληνικές πίστες (...) το κυκλοφορείς με 19άρες ζάντες, φίλε sado, ή κάπου στο εξωτερικό όπου οι λέξεις 'σαμαράκι', 'λακούβα', 'μπάλωμα' κλπ είναι άγνωστες?
Ρωτάω διότι υποπτεύομαι πως οι ζάντες σου δεν είναι 'μαμά', ενώ ακόμα και τα θηρία του WRC στα ασφάλτινα ράλι 18άρες φοράνε και πάνε όπως πάνε... Ελπίζω να συγχωρείς την περιέργειά μου.
Φυσικά και το αμάξι είναι στην Ευρώπη (Αγγλία) μόνο ένας ανώμαλος θα έβαζε 235/35/19 στην Ελλάδα...
Αρα σε 9-3 Aero αποκλείεται να σε δούμε στην Ελλάδα, οπότε δεν κινδυνεύουμε να σου ανάψουμε φώτα ομίχλης
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
προσφατα παρατηρησα οτι στο αυτοκινητο μου τα φωτα φεγκουν λιγο ψηλα ετσι απο την μεσαια σκαλα που τα ειχα ριθμισμενα τα εβαλα να κοιτανε οσο ποιο χαμηλα γινεται αλλα και παλι νωμιζω οτι ειναι ψηλα αφηστε που οταν βαλω ατομα στο πισω καθησμα εκει ειναι που η κατασταση γινεται εντελως τραγικη.Οταν το πειρα το αμαξι τα φωτα εδειχναν μιαχαρα και οταν τα εβαζα να κοιτανε ψηλα. Δεν ξερω απο τιεγινε αυτο αλλα φανταζομαι απο καποια λακουβα. το περιεργο ομως ειναι οτι και τα δυο κητανε ψηλα. μηπως ξερει κανεις αν μπορω να τα φτοιαξω μονος μου η πρεπει να παω συνεργιο. οχι τιποτα αλλα δεν γουσταρω να πηγενω συνεργιο για ψυλου πηδημα αλλα και ουτε να κυκλοφορω και να ενωχλω τους αλλους.
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις κατι και για εμενα;
πόσο παλιό είναι? είναι πισωκίνητο? μήπως έχουν 'κάτσει' τα ελατήρια πίσω???
Σπύρος
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Εγώ τα χρησιμοποιώ παντού και πάντα τα προβολάκια. Κι αν σας ενοχλήσουν ποτέ, κάντε και σ'εμένα μήνυση.
Νομίζω πως θες να πεις ότι σου είναι συχνά χρήσιμοι,επειδή φωτίζουν καλά το δρόμο.Από αυτήν την άποψη,είναι όντως χρήσιμοι,προσέχοντας βέβαια να μην ενοχλούμε.
Πάντως,έτσι όπως το λες,ακούγεται προκλητικό..Μα φυσικά και αυτό θέλω να πω.
Καθόλου προκλητικό. Απλά ξέρω ότι δεν ενοχλούν. Αν ενοχλούσαν, δεν θα τα χρησιμοποιούσα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Φυσικά και το αμάξι είναι στην Ευρώπη (Αγγλία) μόνο ένας ανώμαλος θα έβαζε 235/35/19 στην Ελλάδα...
Μάλιστα...
Εδώ ένας φίλος που έχει το aero με 225/45/17 σκέφτεται να του βάλει τις 16άρες για να μην κοπανιέται τόσο!Πες του να βάλει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Θα βοηθείσουν αρκετά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
προσφατα παρατηρησα οτι στο αυτοκινητο μου τα φωτα φεγκουν λιγο ψηλα ετσι απο την μεσαια σκαλα που τα ειχα ριθμισμενα τα εβαλα να κοιτανε οσο ποιο χαμηλα γινεται αλλα και παλι νωμιζω οτι ειναι ψηλα αφηστε που οταν βαλω ατομα στο πισω καθησμα εκει ειναι που η κατασταση γινεται εντελως τραγικη.Οταν το πειρα το αμαξι τα φωτα εδειχναν μιαχαρα και οταν τα εβαζα να κοιτανε ψηλα. Δεν ξερω απο τιεγινε αυτο αλλα φανταζομαι απο καποια λακουβα. το περιεργο ομως ειναι οτι και τα δυο κητανε ψηλα. μηπως ξερει κανεις αν μπορω να τα φτοιαξω μονος μου η πρεπει να παω συνεργιο. οχι τιποτα αλλα δεν γουσταρω να πηγενω συνεργιο για ψυλου πηδημα αλλα και ουτε να κυκλοφορω και να ενωχλω τους αλλους.
Σπύρος
Το αυτοκινητο ειναι καινουργιο ειναι το σκοντα φαμπια 1,2 πριν λιγες μερες εκλεισε 8 μηνες
μαλλον εγω σας μπερδεψα λεγωντας μεσαια σκαλα εννουσα στο εσωτερικο διακοπτακι για την ρυθμηση του υψους -
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
Σπύρος
Το αυτοκινητο ειναι καινουργιο ειναι το σκοντα φαμπια 1,2 πριν λιγες μερες εκλεισε 8 μηνες
μαλλον εγω σας μπερδεψα λεγωντας μεσαια σκαλα εννουσα στο εσωτερικο διακοπτακι για την ρυθμηση του υψουςΜήπως του έβαλες βάρος πίσω;
Πχ κουτί με εργαλεία, μεγάλα ηχεία, subwoofer.
Στο Ίμπιζα έβαλα ένα μικρό subwoofer και αμέσως ήταν εμφανές πως τα φώτα έφεγγαν πιο ψηλά. Βέβαια ήταν πολύ χαμηλά από κατασκευής, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και κανείς δεν μου έπαιξε ποτέ φώτα πως τον ενοχλούν. Αν έβαλες κάτι τέτοιο, απλά μπορείς να τα ρυθμίσεις.Απίσης πολλές φορές στο σ'ερβις στα 'ρυθμίζουν' οι αντιπροσωπείες, χωρίς να σε ρωτήσουν (καλό για μερικούς απαράδεκτους... ), αλλά καταλήγουν να τα χαλάσουν.
Για παράδειγμαστο Τολέδο παλιότερα από εκεί που αν δεν είχα κόσμο τα είχα στο '0' και ήταν καλά, μετά το σέρβις έπρεπε να τα πάω στο '2', και αν φόρτωνα τέρμα και στο '3' ακόμα στράβωνα κόσμο με την πατάτα που μου έκαναν...
Αν τα άφηνα στο '0' για να μην στραβώνουν έπρεπε να κάτσουν 2 άτομα στο... καπώ!!! -
Πάντως στο Le mans είχαν πάρα πολλά αυτοκίνητα κίτρινες λάμπες!!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σπύρος
μαλλον εγω σας μπερδεψα λεγωντας μεσαια σκαλα εννουσα στο εσωτερικο διακοπτακι για την ρυθμηση του υψουςΜήπως του έβαλες βάρος πίσω;
Πχ κουτί με εργαλεία, μεγάλα ηχεία, subwoofer.
Στο Ίμπιζα έβαλα ένα μικρό subwoofer και αμέσως ήταν εμφανές πως τα φώτα έφεγγαν πιο ψηλά. Βέβαια ήταν πολύ χαμηλά από κατασκευής, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και κανείς δεν μου έπαιξε ποτέ φώτα πως τον ενοχλούν. Αν έβαλες κάτι τέτοιο, απλά μπορείς να τα ρυθμίσεις.Απίσης πολλές φορές στο σ'ερβις στα 'ρυθμίζουν' οι αντιπροσωπείες, χωρίς να σε ρωτήσουν (καλό για μερικούς απαράδεκτους... ), αλλά καταλήγουν να τα χαλάσουν.
Για παράδειγμαστο Τολέδο παλιότερα από εκεί που αν δεν είχα κόσμο τα είχα στο '0' και ήταν καλά, μετά το σέρβις έπρεπε να τα πάω στο '2', και αν φόρτωνα τέρμα και στο '3' ακόμα στράβωνα κόσμο με την πατάτα που μου έκαναν...
Αν τα άφηνα στο '0' για να μην στραβώνουν έπρεπε να κάτσουν 2 άτομα στο... καπώ!!!Αυτο που λες για το βαρος το σκευτικα και αμεσως εβγαλα τις αλυσιδες απ το πορτ μπαγκαζ τωρα το μονο βαρος που εχει απομεινη ειναι ενα αζαξ και ενα ρολο χαρτι κουζινας.
Αλλα με αυτο που λες με το σερβισ με προβληματιζει γιατι πριν 4 μηνες αλαξα διακοπτη στα φωτα με την προσθηκη των προβολεων ομιχλης και το χαμηλοτερο σημειο που εδιχναν τα φωτα πειγε στο τρια και νομιζω οτι ηταν η παυλα αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος μωλις τωρα το σκευτικα αυτο αυριο το πρωι θα το κοιταξω και θα σου πω. -
Τι βλέπουμε παιδιά εδώ;
Ανάβουν τα φλας και τα φώτα
ιωδίου;
-
Στο Xantia Κατι παιζει με το υψος του αυτοκινητου: 8 στις 10 φορες μετα το service θα ξαναπαω για να ξαναρυθμισουν τα φωτα μου τα οποια στραβωνουν......
εχω βαρεθει!!!
-
Καθημερινά παρατηρώ όλο και περισσότερους να έχουν αναμμένους τους προβολείς ομίχλης κινούμενοι στην Αθήνα και όχι μόνο , προφανώς διότι πολλά πλέον αυτοκίνητα τους έχουν στον standard εξοπλισμό.
Όταν βλέπω τέτοιους τύπους με ενοχλούν αφάνταστα!!!Τι θα μπορούσαμε να τους κάνουμε για να ξυπνήσουν από τα λήθαργο τους, και να καταλάβουν ότι αυτά είναι για ειδικές χρήσεις
Ακούω προτεινόμενες αντιδράσεις για τους εν δυνάμει στραβούς κάφρους
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Καθημερινά παρατηρώ όλο και περισσότερους να έχουν αναμμένους τους προβολείς ομίχλης κινούμενοι στην Αθήνα και όχι μόνο , προφανώς διότι πολλά πλέον αυτοκίνητα τους έχουν στον standard εξοπλισμό.
Όταν βλέπω τέτοιους τύπους με ενοχλούν αφάνταστα!!!Τι θα μπορούσαμε να τους κάνουμε για να ξυπνήσουν από τα λήθαργο τους, και να καταλάβουν ότι αυτά είναι για ειδικές χρήσεις
Αυτό συζητήθηκε ήδη. Το συμπέρασμα - μερικοί είναι αδιόρθωτοι! Ακόμα και στο φόρουμ κάποιοι είπαν 'Μαγκιά μου και σε όποιον αρέσει' (ή κάπως έτσι τελοσπάντων).
Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι τους βοηθάει να βλέπουν τις λακκούβες!
Εγώ προτείνω την (ίσως άσκοπη και δονκιχωτική) πράξη του flashing των δικών σου φανών ομίχλης - μπορεί ο ένας στους δέκα να καταλάβει τι θέλεις να του πείς...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
EMMANOYHL έγραψε:
Υπάρχουν και τα αεροβόλα. Τι στο καλό μόνο οι Αμερικάνοι μπορούν να οδηγούν με το ένα χέρι και να σημαδεύουν ταυτόχρονα κρατώντας ένα Μ16 π.χ. με το άλλο;Drive-by shooting με M16?
Πάρε κανα Ingram MAC-10 ή κανα Uzi καλύτερα
Λοιπον μαγκες τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, η λυση του EMMANOYHL κ του dog80 ειναι απλη κ διεξοδικη! Κ για να μην νομιζετε οτι αυτα συμβαινουν μονο στο Ελλαντος δειτε τι εχουν γραψει οι Offspring επι του θεματος:
'Hey man you know, i'm really ok
The gun in my hand will tell you the same
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Cause the slightest thing and I just might snap
When I go driving I stay in my lane
But getting cut off makes me insane
I open the glove box
Reach inside
I'm gonna wreck this fucker's ride
I guess I got a bad habit
Of blowin' away
Yeah I got a bad habit
And it ain't goin' away Yeah
Well they say the road's a dangerous place
If you flip me off I'm the danfer you'll face
You drive on my ass
Your foot's on the gas
And your next breath is your last
Drivers are rude
Such attitudes
But when I show my piece
Complaints cease
Something's odd
I feel like I'm God
You stupid dumbshit goddam motherfucker'
Ααχ, τι μου θυμησατε...Hey μερικοί εδώ μιλάμε English σαν μητρική γλώσσα. Θα έγραφες τέτοιες λέξεις στο forum στα Ελληνικά; Πιπέρι.
Φιλικά,
Δημήτρης -
Και καλα αυτοι που ερχονται απο απεναντι φευγουν καποια στιγμη!
Με τους αλλους που σε ακολουθουν και σε στραβωνουν ειτε επειδη τα 'εχουν τεσσερα' ειτε λογω κακης ρυθμισης τι γινεται?
Καθε φορα που πεφτω σε τετοια περιπτωση, σκεφτομαι να κοτσαρω ενα προβολακι στην εταζερα και να το αναβω. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Το θεμα δεν ειναι αν τα εχουν αναμμενα, αλλα αν ενοχλει το φως τους. Εχω τυχει σε αναμμενα προβολακια ομιχλης αλλα δεν ενοχλουσαν.
Του ματριξ δεν ενοχλουνε, αν και δεν τα αναβω. Του τζιμνυ... ενοχλουνε... αλλα δεν τα αναβω, οποτε...
Τι εκανα εγω σε μια πολυ συγκεκριμενη περιπτωση? Ν.Ρυσιο/Θεσ-νικη. Cinquecento με δυνατα φωτα πορειας (δεν με ενοχλησαν οποτε δεν εδωσα σημασια), αλλα με κατι προβολακια ομιχλης που....αρργγγκκκκκ, ηταν για το φωτισμο της ολυμπιαδας!!! Του κανω νοημα με τα δικα μου προβολακια.... χαμπαρι ο τυπος... του αναβοσβηνω τα μεγαλα.... χαμπαρι παλι.... οποτε: αναβω τα προβολακια και τα μεγαλα... στην μεγαλη σκαλα, τα φωτα του τζιμνυ περασαν πανω τη σκεπη του τουτου του Δεν προλαβε να αντιδρασει βεβαια διοτι ηταν για κανα 2-3'' η υποθεση
Απλα τσεκαρα να μην ερχεται κανεις απο πισω απο αυτον ή απο μενα.
Αν και δεν νομιζω οτι το επιασε το νοημα... -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Και καλα αυτοι που ερχονται απο απεναντι φευγουν καποια στιγμη!
Με τους αλλους που σε ακολουθουν και σε στραβωνουν ειτε επειδη τα 'εχουν τεσσερα' ειτε λογω κακης ρυθμισης τι γινεται?
Καθε φορα που πεφτω σε τετοια περιπτωση, σκεφτομαι να κοτσαρω ενα προβολακι στην εταζερα και να το αναβω.Γι'αυτούς βρηκα την λυση!!!! αναβω τους πισω προβολης ομιχλης και απελπιζονται και προσπερνουν υποχρεωτικά , να κλεισουν τους δικους τους αδυνατο!!
-
Λοιπον 14 σελιδες ειναι παρα πολλες και δεν εχω χρονο να τις διαβασω ολες.
Ποιος ξερει τι γινεται με τα φορτηγα/νταληκες. Μου δινεται η εντυπωση οτι καποιοι εχουν ξεφυγει εντελως, αλλιως δεν εξηγειται το γεγονος οτι βλεπω φορτηγα που. εκτος τα διαφορα λαμπακια που εχουν το βραδυ να αναβουν, εχουν μεχρι και 6 φωτα (3και 3) αναμενα. Νομιζεις οτι εχουν αναψει τα μεγαλα, τοσο δυνατο ειναι το φως που βγαζουν.
Επιτρεπεται να εχουν τοσα πολλα φωτα αναμενα το βραδυ? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπον 14 σελιδες ειναι παρα πολλες και δεν εχω χρονο να τις διαβασω ολες.Ποιος ξερει τι γινεται με τα φορτηγα/νταληκες. Μου δινεται η εντυπωση οτι καποιοι εχουν ξεφυγει εντελως, αλλιως δεν εξηγειται το γεγονος οτι βλεπω φορτηγα που. εκτος τα διαφορα λαμπακια που εχουν το βραδυ να αναβουν, εχουν μεχρι και 6 φωτα (3και 3) αναμενα. Νομιζεις οτι εχουν αναψει τα μεγαλα, τοσο δυνατο ειναι το φως που βγαζουν.
Επιτρεπεται να εχουν τοσα πολλα φωτα αναμενα το βραδυ?Εδώ στη Κρήτη τουλάχιστον υπάρχουν και τα αγροτικά με Bullbar πάνω στα οποία έχουν προσαρμόσει προβολείς. Με το ύψος που έχουν,λόγω 4x4,σε στραβώνουν πλήρως. Μα καλά κανείς δε τους γράφει αυτούς (Και για το Bullbar αλλά και τους προβολείς);
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!