-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν περιμένετε καλύτερα μέχρι τον Μάη?Να φτιάξω το εργαλείο,ωστέ να γράψει και κανά χρόνο της προκοπής....
Ναι...ενω τώρα δεν θα γράψει ε?!!...Αχ βρε Στάθη...όλοι στην μαρμίτα πέσαμε μικροί!!!
Mάστορα,δεν αφήνεις την 'μαρμίτα' ήσυχη λέω εγώ,να 'ρθείς να βάλεις ένα χεράκι,ΜΠΑΣ και τελειώσω μέχρι το καλοκαίρι???
Έχει ακόμα δουλειά........
-
Αυτό είναι το Golf? . Τι έπαθε?
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Δεν περιμένετε καλύτερα μέχρι τον Μάη?Να φτιάξω το εργαλείο,ωστέ να γράψει και κανά χρόνο της προκοπής....
Ναι...ενω τώρα δεν θα γράψει ε?!!...Αχ βρε Στάθη...όλοι στην μαρμίτα πέσαμε μικροί!!!
Mάστορα,δεν αφήνεις την 'μαρμίτα' ήσυχη λέω εγώ,να 'ρθείς να βάλεις ένα χεράκι,ΜΠΑΣ και τελειώσω μέχρι το καλοκαίρι???
Έχει ακόμα δουλειά........
Αααααχχχ....τι μου θύμησες τώρα βρε Στάθηηη!!!
Οταν είχα το δικό μου σε παρόμοια κατάσταση και βίδωνα και έφτιαχνα !!
Τέλειες καταστάσεις!!! Ζηλεύωωωωωωω!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αααααχχχ....τι μου θύμησες τώρα βρε Στάθηηη!!!
Οταν είχα το δικό μου σε παρόμοια κατάσταση και βίδωνα και έφτιαχνα !!
Τέλειες καταστάσεις!!! Ζηλεύωωωωωωω!!!!Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις με τα χεράκια σου μοτέρ από M3;
-
Στα 450 λάστιχα πόσα θα είναι δώρο????? Όποιος δεν θέλει τρένο υπάρχει και νταλίκα, με ομαδικό ενοίκιο θα έρθει μια χαρά!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ και όποιος θέλει να βάλει χεράκι για δέσιμο αυτοκινήτου έχω ένα super1600 για δέσιμο.........
-
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Στα 450 λάστιχα πόσα θα είναι δώρο????? Όποιος δεν θέλει τρένο υπάρχει και νταλίκα, με ομαδικό ενοίκιο θα έρθει μια χαρά!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ και όποιος θέλει να βάλει χεράκι για δέσιμο αυτοκινήτου έχω ένα super1600 για δέσιμο.........Κάτσε βρε Μαρινάκι, τι είναι αυτά με τα 140 και τα 450 λάστιχα?????
Για την νταλίκα περιμένω (όπως και άλλοι πιστεύω) οπωσδήποτε διευκρινήσεις, λέγε τι ξέρεις, τιμές, τηλέφωνα, κλπ.
Όσο για το S1600, είναι ένα S1600 που είναι 'για δέσιμο' (δηλαδή παλαβό), ή ένα S1600 που θέλει δέσιμο το σασί του? Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, οπότε δώσε πληροφορίες στους υπόλοιπους φτωχούς πλην τίμιους συνφορουμίτες.
-
Τα 140 είναι αυτά που βγήκαν off το 2002 στο cup στις Σέρρες. Για 450 το έλεγα για τα λάστιχα όλων, όχι μόνο τα δικά μου. Για νταλίκα ξέρω όμως, η τιμή είναι άλλη για έναν και άλλη αν γεμίσει. Υπολόγισε γύρω στα 150€ παν κατ.
-
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Τα 140 είναι αυτά που βγήκαν off το 2002 στο cup στις Σέρρες. Για 450 το έλεγα για τα λάστιχα όλων, όχι μόνο τα δικά μου. Για νταλίκα ξέρω όμως, η τιμή είναι άλλη για έναν και άλλη αν γεμίσει. Υπολόγισε γύρω στα 150€ παν κατ.150 Ε για τη μία διαδρομή ή πήγαινε-έλα?
Ακόμα και το πρώτο να ισχύει, για 4 αυτοκίνητα συμφέρει...
-
Αχχχχ Vasilios δεν ξέρεις να διαβάζεις. Καλέ παν κατ είπα. Δηλαδή πάνω κάτω. Οσο για τα λάστιχα η χατά της βιομηχανίας ήμασταν!!!
-
Ο χρήστης Μαρίνα έγραψε:
Αχχχχ Vasilios δεν ξέρεις να διαβάζεις. Καλέ παν κατ είπα. Δηλαδή πάνω κάτω. Οσο για τα λάστιχα η χατά της βιομηχανίας ήμασταν!!!Το 'παν κατ' έτσι το λέμε και εμείς στο χωριό μου, όμως το 'μετέφρασα' σαν 'περίπου'!
Δηλαδή συμφέρει με νταλίκα τελικά, ας πούμε 4 αυτοκίνητα και οι 4 φίλοι να ανέβουν με ένα ΙΧ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό είναι το Golf? . Τι έπαθε?Αυτό είναι το rx7,όσο για το τι έπαθε δες το θέμα με την άλωση των Σερρών .
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Αυτό είναι το Golf? . Τι έπαθε?
Αυτό είναι το rx7,όσο για το τι έπαθε δες το θέμα με την άλωση των Σερρών .
Με την φωτιά λες? Ήταν τόσο σοβαρό? Νόμιζα ότι πέρασε ανώδυνα...
-
Αυτή την Κυριακή θά έχει πάντως καταπληκτικό καιρό γιά Track-day.
Υπάρχει κανείς; -
Ακούει κανείς;
Η έστω...κάποιος;
Η ακόμα καί οποιοσδήποτε; -
Οι έχοντες lisance θα μαζευτούμε για την κοπή πίτας του ΣΟΑΒΕ την Κυριακή... κατά τα άλλα, πράγματι είναι καλός ο καιρός.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτή την Κυριακή θά έχει πάντως καταπληκτικό καιρό γιά Track-day.
Υπάρχει κανείς;τα μέγαρα είναι κλειστά την Κυριακή για τον αγώνα f2f .....
-
Όποιος δεν πάει πίστα,ας βολευτεί με πίστα κέντρου (χορευτάδικο)..
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Όποιος δεν πάει πίστα,ας βολευτεί με πίστα κέντρου (χορευτάδικο)..Βρέ παλιόπαιδο!!!
Μέ τόν πόνο μάς παίζεις βρέ; -
Ρε παιδιά για διαφωτίστε και μένα... Τι είναι αυτό που οργανώνετε?? Έρχεται ο καθένας με το αυτοκίνητό του (εργοστασιακά αυτοκίνητα, ε?) και τρέχετε στην πίστα για χαβαλέ? Για να τρέξει κάποιος χρειάζεται ειδικά λάστιχα? Ειδικές γνώσεις μήπως?? Πληρώνουμε κι όλας?
Φιλικά,
-
Λοιπον μαζευομαστε πολλα ατομα με τα αυτοκινητα τους(οι περισσοτεροι πολιτικα)και κανουμε γυρους σε μια πιστα(βλεπε Μεγαρα...)
Στην επομενη συναντηση που θα κανονιστει σου συνιστω να παρεβρεθεις-η εμπειρια ειναι αξεχαστη-ιδιως την πρωτη φορα.
Στο θεμα των ελαστικων καλο ειναι να εχεις καμμια τετραδα προχειρη διοτι η καταπονηση τους ειναι μεγαλη,αναλογα παντα με τους γυρους που κανεις.
Ιδιαιτερες γνωσεις δεν χρειαζονται-νομιζω οτι μονος σου οριζεις τις γραμμες που ακολουθεις.Καθε φορα παντως που πας στη πιστα ο χρονος γυρου που θα κανεις θα ελλατωνεται(θελει εξασκηση συνεπως..)
Αυταααα.
Πάμε Πίστα(Νο.3)