-
Μπρρρρρ....
-
Ο θειος μου ο Μπρουσγουιλιδης...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
το προηγουμενο σαββατο στην παλια πατρων τριπολεως πιο γνωστη ως 111 ενας θειος μου με 2 ακομα ατομα μεσα σε ενα toyota hilux και ενω εβρεχε ειδαν να ερχεται απο κατηφορικη στροφη δεξια βυτιοφορο απο εταιρια γαλακτος διπλωμενο το οποιο στο διαβα του επαιρνε παραμαζωμα κολωνες καδους και οτι αλλο υπηρχε αφου ειχε κλεισει εντελως και τα 2 ρευματα...Ο θειος μου ευτυχως πηγαινε με χαμηλη ταχυτητα και προλαβε και εβαλε οπισθεν(!) παρ ολο που πηγαινε πισω με τερμα γκαζι απ οτι μου ειπε το βυτιο σταματησε μολις 3 μετρα απ τη μουρη του αυτοκινητου του...αν ερχοταν αλλος απο πισω θα γινοταν εκει ολοι κουβαρι...και αυτο ειναι το περιεργο καθως εκει ειναι σημειο που πανε ολοι με 90-100 χλμ και ηταν μερα μεσημερι...μαλιστα απ οτι εμαθα ο οδηγος του βυτιοφορου το ειχε ''χασει΄΄αρκετα μετρα πριν τη στροφη καθως οι οδηγοι πισψ απ αυτο ειχαν σταματησει πολλα μετρα πριν..δεν ειναι ατυχημα.απλα το χολιγουντιανο της αποφυγης ειναι κατι που δεν το συναντας συχνα πιστευω... κατι σαν die hardH τροχαία που τον κ@@οβάραγε?
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
βυτιοφορο απο εταιρια γαλακτος διπλωμενο το οποιο στο διαβα του επαιρνε παραμαζωμα κολωνες καδους και οτι αλλο υπηρχε αφου ειχε κλεισει εντελως και τα 2 ρευματα...Νταξ, πήγε ο άνθρωπος για ντριφτ και δεν του βγήκε, πως κάνετε έτσι; Συμβαίνουν αυτά...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
το προηγουμενο σαββατο στην παλια πατρων τριπολεως πιο γνωστη ως 111 ενας θειος μου με 2 ακομα ατομα μεσα σε ενα toyota hilux και ενω εβρεχε ειδαν να ερχεται απο κατηφορικη στροφη δεξια βυτιοφορο απο εταιρια γαλακτος διπλωμενο το οποιο στο διαβα του επαιρνε παραμαζωμα κολωνες καδους και οτι αλλο υπηρχε αφου ειχε κλεισει εντελως και τα 2 ρευματα...Ο θειος μου ευτυχως πηγαινε με χαμηλη ταχυτητα και προλαβε και εβαλε οπισθεν(!) παρ ολο που πηγαινε πισω με τερμα γκαζι απ οτι μου ειπε το βυτιο σταματησε μολις 3 μετρα απ τη μουρη του αυτοκινητου του...αν ερχοταν αλλος απο πισω θα γινοταν εκει ολοι κουβαρι...και αυτο ειναι το περιεργο καθως εκει ειναι σημειο που πανε ολοι με 90-100 χλμ και ηταν μερα μεσημερι...μαλιστα απ οτι εμαθα ο οδηγος του βυτιοφορου το ειχε ''χασει΄΄αρκετα μετρα πριν τη στροφη καθως οι οδηγοι πισψ απ αυτο ειχαν σταματησει πολλα μετρα πριν..δεν ειναι ατυχημα.απλα το χολιγουντιανο της αποφυγης ειναι κατι που δεν το συναντας συχνα πιστευω... κατι σαν die hardσε ποιό σημείο ακριβως?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο θειος μου ο Μπρουσγουιλιδης...Μπρουσγουιλόπουλος (Πελλοπόνησσος, λέμε)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
EDIT: Σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του κοσμου αμα γινονταν τετοια και ειχε παραληφθει τετοιος δρομος για κυκλοφορια, η πολιτεια θα ειχε παει σπιτι της ή στην φυλακη...Διαφωνω, γιατι δεχομαι οτι οταν παραληφθηκε αυτος ο δρομος πριν απο κατι δεκαετιες, ηταν επαρκης για τα δεδομενα και τις ταχυτητες της εποχης. Το εξοργιστικο ειναι οτι παρατηθηκε τοσον καιρο στο ελεος του θεου, και τοσοι θανατοι δεν τους ενεργοποιουν να διορθωσουν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
-
Ego tora sa dikigoros tou diavolou tha kano tin eksis erotisi:
Posoi germanoi, souidoi, ktl, tha eixan skotothei se periptosi pou o Patron-Korinthou itan stin xora tous?
Fysika kaneis den gnorizei tin apantisi alla gnomi mou einai pos tha itan polyyyyyy ligoteroi! Ayto den athooonei tin politeia gia tin ellipsi syntirisis alla deixnei oti den exoume tin odigiki paideia na anagnorisoume tous kindinous.
Symfono pos o dromos einai epikindynos me tin ennoia oti den se prostatevei apo tin vlakeia tou apenanti. Ola ta alla einai kata tin gnomi mou ypervolika.
Oso gia ton maliako, gnomi mou einai pos einai ligotero epikindyno simeio apo ton patron korinthou, pou apla 'poulaei poly' oste na ginoun erga (kai oi kameres ergo einai) kai na fane kapoioi lefta.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
EDIT: Σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του κοσμου αμα γινονταν τετοια και ειχε παραληφθει τετοιος δρομος για κυκλοφορια, η πολιτεια θα ειχε παει σπιτι της ή στην φυλακη...
Διαφωνω, γιατι δεχομαι οτι οταν παραληφθηκε αυτος ο δρομος πριν απο κατι δεκαετιες, ηταν επαρκης για τα δεδομενα και τις ταχυτητες της εποχης. Το εξοργιστικο ειναι οτι παρατηθηκε τοσον καιρο στο ελεος του θεου, και τοσοι θανατοι δεν τους ενεργοποιουν να διορθωσουν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Σβησε το 'παραληφθει' και γραψε 'συνεχιζει να υφισταται αυτος ο δρομος για αυτη την διαδρομη (Αθηνα-Πατρα-μιση Ελλαδα)'.
-
Σε τέτοιους κωλόδρομους το όριο πρέπει να είναι 60 χαω.
ΟΜΩΣ με τόσο χαμηλές ταχύτητες ο κόσμος θα κάνει ώρες να καλύψει μια μικρή απόσταση και θα επαναστατήσει εναντίον των πολιτικών, που χρήματα εισπράττουν (για δρόμους) και δρόμοι δεν γίνονται.
Γι αυτό υπάρχει ανοχή στα όρια ταχύτητας από τη πολιτεία.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σβησε το 'παραληφθει' και γραψε 'συνεχιζει να υφισταται αυτος ο δρομος για αυτη την διαδρομη (Αθηνα-Πατρα-μιση Ελλαδα)'.Ενταξει τοτε!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σε τέτοιους κωλόδρομους το όριο πρέπει να είναι 60 χαω.ΟΜΩΣ με τόσο χαμηλές ταχύτητες ο κόσμος θα κάνει ώρες να καλύψει μια μικρή απόσταση και θα επαναστατήσει εναντίον των πολιτικών, που χρήματα εισπράττουν (για δρόμους) και δρόμοι δεν γίνονται.
Dialdi theoreis pos enas sosta ekpaideumenos odigos den mporei na kanei to Patra-Korinthos me 120xlm kai kata topous 100xlm me tin idia asfaleia pou tha to kanei se 60xlm?
-
Δεν είναι θέμα εκπαίδευσης οδηγού, είναι θέμα δρόμου. Αν υπάρχουν φορτηγά = αναγκαστικά προσπεράσματα, διασταυρώσεις (και άλλα παρόμοια) με πολύ κίνηση και 'ιλιγγιώδεις' ταχύτητες των 90 χαω, δεν είναι ΒΕΒΑΙΑ τα ατυχήματα;
-
Akrivos ayto ithela na po me to post mou ligo pio pano!
Kata tin gnomi einai thema odigou, o opoios den exei tin ikanotita na prosarmostei ston dromo.Giati 'fortigo=anagkastiko prosperasma'?
Den se anagkazei kaneis na peraseis.
Apla kapoioi theoroun oti an o piso sou pazei fota prepei na tsakisteis na peraseis. Kai poios dinei to dikaioma ston 'piso' na paiksi fota? Oi asxetoi odigoi! An o piso itan vevaios pos exeis (genika milao panta) dextei sosti ekpaideusi tha se afine na epilekseis esy to pou kai pote tha prosperaseis.Me to na valoume orio 60 pantou kai mpatsous kathe 100 metra mporei na meiothoun ta atyximata, alla i paideia mas tha meinei sto miden kai einai poly pithano ayti i katastasi na epektathei kai se allous tomeis tis kathimerinotitas mas.
Apo tin alli pleura i sosti ekpaideusi voitha sto na meiothoun ta tyximata oxi memonomena, alla se olo to odiko diktyo kai kyrios sta stika kentra opou exoume tous perisoterous nekrous.
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Σε τέτοιους κωλόδρομους το όριο πρέπει να είναι 60 χαω.
ΟΜΩΣ με τόσο χαμηλές ταχύτητες ο κόσμος θα κάνει ώρες να καλύψει μια μικρή απόσταση και θα επαναστατήσει εναντίον των πολιτικών, που χρήματα εισπράττουν (για δρόμους) και δρόμοι δεν γίνονται.
Dialdi theoreis pos enas sosta ekpaideumenos odigos den mporei na kanei to Patra-Korinthos me 120xlm kai kata topous 100xlm me tin idia asfaleia pou tha to kanei se 60xlm?
Το δρόμο αυτό τον έχω περάσει με αυτοκίνητο εκατοντάδες φορές.
Υπάρχουν λοιπόν φορές που λόγω κίνησης πρέπει να πας με 90-100 για να μη κινδυνέψεις, υπάρχουν όμως και φορές που είναι τόσο άδειος που τα 90-100 σε υπνωτίζουν. Μπορείς δηλαδή άνετα να πας και με 120 και με παραπάνω χωρίς να ενοχλήσεις κάποιον, χωρίς να πας δίχως αύριο.
-
Εγω παλι κανω Αθηνα-Πατρα σε 1,5 ωρα (μετρωντας απο εκει που βγαινεις στον Ασπροπυργο απο το Σχιστο) και ΠΟΤΕ δεν εχω κινδυνεψει. Εξαιρω την περιπτωση που θα σου ερθει καποιος απο απεναντι, οπου εκει καλη τυχη.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
σε ποιό σημείο ακριβως?
στο υψος της καλλιθεας πατρων δηλαδη καμμια 10αρια χλμ εξω απο πατρα!δεν ξερω τι εκανε μετα ο οδηγος αλλα ακομα και σημερα αν παει κανεις και δει απο που ξεκινανε οι γδαρσιες στα πλαινα κρασπεδα και τα σημεια που κοπαναγε το βυτιοφορο θα μεινει μ@λ@κ@ς χωρια την αποσταση που διανυσε χωρις να χτυπησει καπου.καλα το ειπε καποιος μπρουσγουιλοπουλος!!!
-
Χαρακτηριστικό της νοοτροπίας των οδηγών εδώ στη Γερμανία, την χώρα της απόλυτης οδηγικής ευχαρίστησης - σε μερικούς - λόγω Autobahn, η προσαρμογή των ταχυτήτων ανάλογα με το σημείο του δρόμου.
Για παράδειγμα, σήμερα σε ταξίδι μου πρός Dusseldorf, πηγαίνοντας με 180, με πέρασε μια Porsche 911T η οποία ερχόταν με 250+.......σε 2-3 χλμ όμως που υπήρχε όριο ξαφνικά 100ΚΜ/Ω, έκοψε κανονικότατα & πήγαινε με 95, όπως όλοι! Ούτε καγκουριές, ούτε 'εγώ έχω Porsche', ούτε τπτ......
-
Και βέβαια... Γιατί εκεί ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ τα όρια όπου υπάρχουν και οι Γερμανοί έχουν μάθει να τα σέβονται. Μάλιστα πολλές φορές υπάρχει και επεξήγηση κάτω από την ταμπέλα του ορίου ΓΙΑΤΙ έχει μπει το συγκεκριμένο (πχ πλησιάζετε μεγάλο κόμβο).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω παλι κανω Αθηνα-Πατρα σε 1,5 ωρα (μετρωντας απο εκει που βγαινεις στον Ασπροπυργο απο το Σχιστο) και ΠΟΤΕ δεν εχω κινδυνεψει. Εξαιρω την περιπτωση που θα σου ερθει καποιος απο απεναντι, οπου εκει καλη τυχη.Δηλαδή κινείσαι με 140μωτ ; Και το λές ; Φίλε kacey εδώ νομίζω ότι είσαι πάρα πολύ λάθος. Όχι επειδή το λές αλλά επειδή το κάνεις , έστω και εάν δεν έχεις κινδυνέψει.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ