-
ρε παιδια, απιστευτο!!!
σημερα παλι τα ιδια!
το ρολοι δεν εχει γραψει ουτε την ελαχιστη!
του δινω 4€, μου δινει ρεστα 1€ και μου λεει 'ευχαριστω'εγω εκει ομως... ακινητος! Δνε του μιλουσα, δεν κουνιομουν απο το καθισμα.
Τελικα δυσανασχετώντας μου δίνει αλλα 0,20€ ρέστα!
Εγώ φταίω που δεν του ζητησα τα υπόλοιπα 0,05€Δεν ειμαι γυφτος ρε παιδια!
Θα μπορουσα να παιρνω λεωφορειο για 3 στασεις, αλαλ προτιμαω να παιρνω ταξι! Δεν με νοιαζουν τα 2 και 3 ευρω! Αλλα οταν γινεται ο αλλος μια φορα γυφτος, εξοργιζομαι και μπορω να γινω και γω δέκα -
καθε μερα χρησιμοποιω ταξι και μπορω να εχω αποψη!
ενταξει, μου εχει τυχει και ανθρωπος ΚΥΡΙΟΣ, που μοσχοβολουσε, το αμαξι του ελαμπε και με υποχρεωσε να φορεσω και ζωνη ασφαλειας. (φυσικα φορουσε και κεινος )
να μην μιλησω φυσικα για τη συμπεριφορα του που ηταν α-ψο-γη!Οι περισσοτεροι ομως ειναι βρωμιαρηδες, χωρις ιχνος σεβασμου προς τους πελατες τους, τους υπολοιπους οδηγους αλλα και προς τον εαυτο τους
Συχνοτερα θυματα τους οι δικυκλιστες, που κινδυνευουν καθε ωρα και λεπτο απο την οδηγικη συμπεριφορα των οδηγων ταξι κυρίως, αλλα και οι νεαρες κοπελες πελατισες τους, που πολλες φορες ακουνε 'πολυ ενδιαφεροντα' πραγματα κατα τη διαρκεια της διαδρομης
Φυσικα και δεν ειναι ΟΛΟΙ οι ταξιτζηδες ετσι...
Εξαιρεση αποτελουν όμως πολύ λιγοι... κριμα!!! -
Spitfire στο Βόλο η ελάχιστη χρέωση είναι
-
Στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά είναι 1.60
-
η ελαχιστη διαδρομη ειναι 1,75€
το δωρο χριστουγεννων ειναι 1,00€
-
εννοειται οτι δεν δινου ρεστα το 5λεπτο...
πολλες φορες δεν σου δινουν ρεστα απο 2ευρωμπορει να θεωρουν ετσι οτι δικαια σου χρεωνουν καποια χρηματακια εξτρα, μιας και καποιοι απο αυτους σου προσφερουν μυρωδια βρωμερης τσικνιλας, ειδικα το χειμωνα που εχουν κλειστα τα παραθυρα στο ταξι
το ρεπερτοριο βωμολοχιων τους καθως και οι χειρονομιες τους στους υπολοιπους οδηγους (ειδικα αν ο αλλος ειναι... γυναικα)... προσφερονται δωρεαν!!!
-
όλα τα άλλα είναι άψογα
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
όλα τα άλλα είναι άψογαναι...
οπως τα σεξουαλικα υπονοουμενα που θα ριχνει στην 17χρονη κοπελίτσα που φοράει μίνι και βγαίνει μόνη της Σαββατόβραδο πηγαίνοντας να συναντησει καπου την υπολοιπη παρεα της.'Για να ειναι μονη της Σαββατο και με τετοιο ντυσιμο... πουτ@ν@ θα ειναι' σου λεει... 'τα θελει ο κ#λ8ς της'
-
Βρε παιδιά έχουμε μια 'φυλή' η οποία είναι με νοοτροπία 'εργολάβου' .
Όταν δίνουν σχεδόν 50 εκατομμύρια δραχμές για άδεια και αυτοκίνητο νομίζουν ότι έχουν αγοράσει και το δρόμο μαζί, οι 'επεγγελματίες'.Εγώ πάντως τους κάνω τη ζωή όσο πιο δύσκολη μπορώ, αν δεν αντέξουν ας αλλάξουν 'επάγγελμα', θα 'ηρεμήσουν' οι δρόμοι αν υπάρχουν λιγότεροι.
-
[quote='SPITFIRE']η ελαχιστη διαδρομη ειναι [b]1,75
-
Μια απορία δώρο γιατί να πάρει;
Γιατί να υποχρεώσει τον κάθε πολίτη που χρησιμοποιεί αυτό το μεταφορικό μέσο να του δώσει 'δώρο'.Για τη πολλαπλή μίσθωση που κάνει; (Χωρίς καν να ρωτήσει αυτόν που είναι μέσα. Έγινε πλέον κατοχυρωμένο δικαίωμα )
Για το βρώμικο αυτοκίνητο που έχει;
Για την ευγένια του (την ποιά ; ) ; (Προς τον εκάστοτε επιβάτη, αλλά και προς τρίτους)
Για το ότι δε σου δίνει σωστά τα ρέστα; (Πάντα 'φυσικά' το λάθος είναι υπέρ του. Ή δε σου δίνει τα ρέστα γιατί 'είναι λίγα και θα τα άφηνες' )
Για το ότι σε κάνει το γύρο της πόλης αν σε 'κόψει' ότι δε ξέρεις;Αν δε του αρέσει (χωρίς δώρο) ας παρατήσει το επάγγελμα αυτό.
-
Θα γίνω αιρετικός, αλλά συμφωνώ με την άρνηση μίσθωσης. Δικό του είναι το ταξί, όποιον θέλει βάζει μέσα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θα γίνω αιρετικός, αλλά συμφωνώ με την άρνηση μίσθωσης. Δικό του είναι το ταξί, όποιον θέλει βάζει μέσα.Εγώ που έχω ένα κατάστημα μπορώ να εξυπηρετήσω μόνο όποιον πελάτη θέλω?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θα γίνω αιρετικός, αλλά συμφωνώ με την άρνηση μίσθωσης. Δικό του είναι το ταξί, όποιον θέλει βάζει μέσα.Το ταξί δεν είναι 'δικό του' ως ιδιωτικής χρήσης. Είναι επαγγελματικής, δημόσιας χρήσης. Αν σας συμβεί ή δείτε να συμβαίνει άρνηση μίσθωσης, τον σταματάτε, και κατ' ευθείαν στην Αστυνομία.
Λίγες πράξεις στη ζωή αυτή θα σας δώσουν τόση ικανοποίηση (το έχω δοκιμάσει...)
Τέλος, όσο δύσκολο κι αν είναι, προσπαθείστε να αποφύγετε την αυτοδικία. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ που έχω ένα κατάστημα μπορώ να εξυπηρετήσω μόνο όποιον πελάτη θέλω?Φυσικά. Απορώ γιατί σου φαίνεται παράξενο.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το ταξί δεν είναι 'δικό του' ως ιδιωτικής χρήσης. Είναι επαγγελματικής, δημόσιας χρήσης. Αν σας συμβεί ή δείτε να συμβαίνει άρνηση μίσθωσης, τον σταματάτε, και κατ' ευθείαν στην Αστυνομία.Λίγες πράξεις στη ζωή αυτή θα σας δώσουν τόση ικανοποίηση (το έχω δοκιμάσει...)
Τέλος, όσο δύσκολο κι αν είναι, προσπαθείστε να αποφύγετε την αυτοδικία.Τί αδίκημα διαπράττει ο ταξιτζής όταν αρνείται μίσθωση και ποιά ποινή του επιβάλει η αστυνομία?
-
Η αρνηση μισθωσης ειναι παρανομη. Τελεια και παυλα. Ο ταξιτζης δεν εχει δικαιωμα να βαζει στο ταξι του οποιον θελει εκεινος, πραγμα που ηξερε οταν διαλεξε να γινει ταξιτζης.
η αρνηση εισοδου σε club/bar κλπ ειναι επισης παρανομη. ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να διαλεγεις ποιον θα βαζεις στο μαγαζι σου. Ας το σκεφτοσουν πριν το ανοιξεις μαγαζι (αυτο κολλαει σε αυτον που ρωτησε αν βαζεις οποιον να΄ναι στο μαγαζι σου).
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
Μια απορία δώρο γιατί να πάρει;
Γιατί να υποχρεώσει τον κάθε πολίτη που χρησιμοποιεί αυτό το μεταφορικό μέσο να του δώσει 'δώρο'.εσυ δεν παιρνεις δωρο απ την υπηρεσια σου???
αυτος παιδια δεν εχει?ειναι μηπως καμια αρκουδα?Εχεις ακούσει κανέναν άλλο επαγγελματικό κλάδο, εκτός από τους ταρίφες και τους καφετζήδες, να χρεώνουν δώρο στους πελάτες τους; Ο ταρίφας δεν είναι υπάλληλος, ΔΙΚΗ ΤΟΥ επιχείρηση έχει.
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
Το ταξί δεν είναι 'δικό του' ως ιδιωτικής χρήσης. Είναι επαγγελματικής, δημόσιας χρήσης. Αν σας συμβεί ή δείτε να συμβαίνει άρνηση μίσθωσης, τον σταματάτε, και κατ' ευθείαν στην Αστυνομία.
Λίγες πράξεις στη ζωή αυτή θα σας δώσουν τόση ικανοποίηση (το έχω δοκιμάσει...)
Τέλος, όσο δύσκολο κι αν είναι, προσπαθείστε να αποφύγετε την αυτοδικία.Τί αδίκημα διαπράττει ο ταξιτζής όταν αρνείται μίσθωση και ποιά ποινή του επιβάλει η αστυνομία?
δεν του κοβουν κληση απλα παραπεμπτεται σε πειθαρχικο συνοδευομενο απο εγγραφο της τροχαιας.
το πειθαρχικο αποτελειται απο ταριφες...Στην περίπτωσή μου ήρκεσε η 'σύσταση' της αστυνομίας για να γίνει αρνάκι ο ταρίφας. Δεν χρειάστηκε να εξαντληθεί η νομική οδός. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει 'συστημένη' ως επί τούτου ποινική διάταξη, αλλά δεν μπορεί να μην υπάρχουν ποινικές συνέπειες, κατ' αναλογία των αγορανομικών παραβάσεων. Αν ήταν μόνο πειθαρχικό παράπτωμα, δεν θα τους πολυένοιαζε.
Κανείς εν ενεργεία δικηγόρος; -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τί αδίκημα διαπράττει ο ταξιτζής όταν αρνείται μίσθωση και ποιά ποινή του επιβάλει η αστυνομία?
δοκίμασε επίσης να πας σε μαγαζί/εταιρεία και να σου αρνηθούν να σου πουλήσουν κάποιο προϊόν
ΤΑΡΙΦΕΣ = ΧΑΟΣ...ΚΑΠΝΟΣ...ΒΡΩΜΙΑ & ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ