-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ.Μιας και έχεις αναλάβει την εκπροσώπηση όλων μας, πές μας λοιπόν γιατί θέλετε άλλη κατηγορία...
Ως τώρα διαβάζω τι ΔΕΝ θέλετε (κύπελλα, και να τρέχετε στην Α5), και θέλετε να κάνετε Α0, Α00, όπως θες πέστο.
Το ΓΙΑΤΙ δεν καταλαβαίνω... Αφού αν όντως τρέχετε για την πλάκα σας και δεν σας νοιάζουν τα κύπελλα, οι θέσεις, και οι λοιπές δάφνες, και είστε τόσο δεμένοι ώστε να μιλάτε δια στόματος ενός, πού το πρόβλημα να συνεχίσετε ως έχετε και να αδιαφορείτε για τα λοιπά Α5;
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σε 16 αγώνες Ραλύ το 2003 οι συμμετοχές Sei και Cinque είχαν ώς εξής:Ποσειδών 2 από 16 συνολικά Α/5
Στερεάς 0 από 24
Ολυμπιακό 1 από 19
Θερμαϊκού 2 από 14
Αχαιός 2 από 21
Φίλιππος 1 από 4
Λειβαδιάς 2 από 15
Κένταυρος 1 από 8
κορίνθου 1 από 9
Αττικό 5 από 11
ΔΕΘ 3 από 20
ΕΛΠΑ 0 από 13
Μ.Ρόδο 2 από 18
Λαμίας 1 από 4
Ολύμπιο 0 από 19
Παλάδιο 4 από 6Στις αναβάσεις:
Μοσχοκαρυά 0 από 2
Ριτσώνα 5 από 10
Κύμη 1 από 6
Ομπλού 1 από 6
Αιγείρα 3 από 8
Πορταριά 0 από 5
Αγ.Άννα 3 από 8
Ριτσώνα 5 από 8Καλησπέρα.
Αφού υπάρχουν αυτά τα στοιχεία έτοιμα καλό είναι να μιλήσουμε με αριθμούς. Η συμμετοχή των Α00 στα ραλλύ είναι άσφαλτο-χώμα περίπου 11% και αναβάσεις 33%, με έμφαση στις αναβάσεις που είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, στις οποίες ούτως ή άλλως έχουμε πάντοτε μεγάλη συμμετοχή.
Συνεπώς με τα δεδομένα αυτά ποιά η λογική της δημιουργίας ξεχωριστής κλάσης; Θα ήταν λαϊκισμός να λέμε ότι 'υπάρχει τάχα δίκαιο αίτημα', διότι όταν το δικαίωμα αναφέρεται σε συλλογική προσπάθεια, όπως είναι οι αγώνες ως προκήρυξη, τότε το δίκαιο ή το άδικο του αιτήματος το εξετάζεις στα πλαίσια της προκήρυξης και εάν η ικανοποίηση τπου αιτήματος αποβαίνει σε βάρος της προκήρυξης, τότε το αίτημα είναι άδικο.
Η περίπτωση που αναφέρει ο nass είναι χαρακτηριστική.
Επίσης θάθελα κάποιος να μου πεί τι θα γίνει όταν η κλάση αυτή δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό και μετράει πάντοτε με λιγότερες συμμετοχές; Θα έχουμε ένα νέο επαθλούχο που θα έχει πάρει το έπαθλο περίπατο. Τότε το ζητούμενο θα έχει χαθεί οριστικά και θα ψάχνουμε πάλι να βρούμε τι φταίει.
Όλα αυτά θα έπρεπε να σταματάνε σε επίπεδο διοίκησης των αγώνων. Αποτέλεσμα όμως της κακής διοίκησης είναι ο καθένας να προσπαθεί αποσπασματικά να προκαλέσει ρυθμίσεις και κανονισμούς, αδιαφορώντας γιά την συνολική αντιμετώπιση το θέματος.
Αυτό ακριβώς υποννοεί και ο el-em. Αυτό γινόταν πάντοτε όταν οι κλάσεις και οι διάφορες προκηρύξεις εγένεοντο κατά όπως βόλευε μερικούς. Και τη μία είχαμε το σύστημα της γενικής και την άλλη το σύστημα του πολυνίκους, με τα δίκαια και άδικα να συνυπάρχουν. Και τη μία χρονιά είχαμε τα 8βάλβιδα και την άλλη τα 16βάλβιδα και την τρίτη δεν είχαμε κανένα γιατί είχαν όλοι βαρεθεί και έμενε ο μονομάχος μόνος του να πιστεύει ότι είναι ο νικητής.
Αν φυσικά υπάρξουν αυτοκίνητα σε αριθμό επαρκή γιά μία προκήρυξη, με περίθώρια ασφαλείας, τότε θα είμαι πρώτυος που θα θέσω θέμα γιά την δημιουργία μιάς τέτοιας κλάσης, αν και δεν την έχω τιμήσει -πλην μιάς εξαιρέσεως μικρού διαστήματος-. Προς το παρόν θεωρώ ότι υπάρχουν κίνδυνοι.
Χαιρετώ όλους.
Lev -
Γιά σιγά ρε κύριοι! 900 κ.ε .αυτοκινητάκια είναι. Γιατί δηλαδή να μην έχουν τη δική τους κλάση και να κάνουν μάγκες όλους τους άλλους; Δηλαδή θα πρέπει απλά να 'γεμίζουν' την Α5 με συμμετοχές (όσες και αν είναι) και να μην έχουν στον ήλιο μοίρα; Κάποιοι συνφορουμίστες έγραψαν ότι κάποτε ένα τέτοιο αυτοκινητάκι κέρδισε την F2. Αλήθεια είναι. Το όχημα μου ανήκει πλέον, αλλά τη θέση την κέρδισε επαγγελματική συμμετοχή με οδηγό τον Χ'τσοπάνη. Στο τέλος της γραφής, τα κιτ καρς της κατηγορίας έως 1150 κ.ε. ας πάνε στην Α5. Τα 900αράκια όμως;
Μπα,άσε, θέλω κύπελλο φέτος, και στα στατιστικά του Άρη πρόσεξα ότι στα ασφάλτινα ραλί κυπέλλου και στις αναβάσεις, η Α5 βγαίνει με τη βοήθεια των 900αριών. Άστε τα να μετράνε στην Α5. Τί διάολο; Στην ανηφόρα το Μίκρα με χιούλαντ και 125 άλογα (ex Δρυμώνας) πάει αέρα. Σιγά μη με πάρουνε τα 900άρακια τέρατα των 60 - 70 ίππων.
Καθήστε να πάρω τον κολλητό στην ΕΘΕΑ να ακυρώσει τις όποιες προσπάθειες για δημιουργία νέας κλάσης. Προλαβαίνω.Λάμπης Κουρτέσης
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΝΑ ΞΑΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΚΛΑΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ!
Πότε ? (Ειλικρινά δεν το θυμάμαι)
ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑΣΟ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ , ΤΑ ΩΤΟΜΠΙΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 82-3 ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΗ ΜΑΧΡΙ 1150 cc .
Ο ΠΛΑΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΕΣΤΑ 1100 ΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥ 81 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΜΠΙΑΝΚΙ ΕΛΕΓΚΑΝ 965 ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΛΕΠΙΣ , ΟΙ ΔΡΑΓΩΝΑΣ, ΜΠΑΡΖΟΣ ,ΧΡΥΣΑΦΗΣ , ΣΚΑΛΟΣ Κ.Α. ΜΕ ΑΜΠΑΡΘ 1150 .
ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΩΣ 1300 , ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΜΠΕΛΕΓΡΗ (ΣΑΜΠΑ ΡΑΛΥ) ΚΑΙ ΔΡΑΓΩΝΑ (ΑΜΠΑΡΘ ) ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΣΑΜΠΑ , ΩΣΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΠΑΡΘ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ 1150ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑΣΟ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ , ΤΑ ΩΤΟΜΠΙΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 82-3 ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΗ ΜΑΧΡΙ 1150 cc .
Ο ΠΛΑΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΕΣΤΑ 1100 ΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥ 81 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΜΠΙΑΝΚΙ ΕΛΕΓΚΑΝ 965 ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΛΕΠΙΣ , ΟΙ ΔΡΑΓΩΝΑΣ, ΜΠΑΡΖΟΣ ,ΧΡΥΣΑΦΗΣ , ΣΚΑΛΟΣ Κ.Α. ΜΕ ΑΜΠΑΡΘ 1150 .
ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΩΣ 1300 , ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΜΠΕΛΕΓΡΗ (ΣΑΜΠΑ ΡΑΛΥ) ΚΑΙ ΔΡΑΓΩΝΑ (ΑΜΠΑΡΘ ) ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΣΑΜΠΑ , ΩΣΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΠΑΡΘ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ 1150ΦΙΛΑΚΙΑ
Παππού ήταν γκρούπ Ι και ΙΙ τότε όχι Α και Ν!!!
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 40000 ε ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ , ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΙΤ ΚΑΡ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣΑγαπητέ APR, μπορεί να διαθέτω το σούπερ κιτ κάρ της κλάσης, αλλά μη με αποκαλείς μαλακοπίτουρα. Δεν πρόκειται να δώσω 40000 για να γίνω κυπελούχος στην κλάση των πιτσιρικάδων (Δηλαδή και να θέλω δεν μπορώ) γιατί είναι δυσκολοδήγητο το άτιμο. Τώρα σε αυτή την ηλικία για τέτοια είμαστε; Άσε, καλό είναι το Μίκρα της Α5 και το Οκτάβια της Νατ 16. Το άλλο θέλει αρ.... και τώρα!!!!!!!
Φιλικά
Λάμπης ΚουρτέσηςΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΛΑΜΠΗ , ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ , ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ) ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΠΕΛΟΘΗΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ .!
Χ.Α .
-
Πρώτη χρονιά -πρώτος αγώνας - που τρέξανε Γκρούπ Ι-ΙΙ-ΙV και Α-Ν ήταν Ανάβαση Πάρνηθας 14 Φεβρουαρίου 1982 !
Διαβάζω από τον πίνακα συμμετεχόντων!
1.Τσατσόγλου Φιλ. Autobianchi Abarth N/2
2.Φατούρος Ε. Autobianchi Abarth N/2
3.Λεμονιάδης Ι. Alfa Romeo Sprint 1300 N/2
4.Παπαρινόπουλος Α. Alfasud 1300 N/2
5.Φραγκούλης Μ. Autobianchi Abarth N/2
..........15.Μπίντζος Κ. Toyota Starlet A/2
16.'Νάσιος' Alfasud A/2
......- Παπαγεωργίου Γ. Autobianchi Abarth I/2
- Ζήκος Ν. Simca Rally 3 1300 I/2
- Π.Χουρδάκης Simca Rally 3 1300 I/2
.......
34.Πάστρας Ν Mini Cooper II/1
35.Γενεράλης Ν. Toyota Starlet II/1
...... -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ΦΙΛΑΚΙΑ
Παππού ήταν γκρούπ Ι και ΙΙ τότε όχι Α και Ν!!!
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΑΡΗ ΜΟΥ ? ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ... ΓΙΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΛΕΩ
Η ΚΛΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ .
ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ Ε9 Ε10 ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΖΕΛ
-
Δεν πυροβολώ νόμιζα μην σε έπιασε το Alzheimer!!!
Αν από καταβολής όμως Α και Ν και έτσι που 'καταντήσανε' δεν υπήρχε μην λέτε ότι υπήρχε η κλάση!
Σύμφωνα με την ΦΙΑ μπορεί να φτειαχτεί οιαδήποτε κλάση σύμφωνα με το παρακάτω; (251)
1.2 Cubic capacity classes
The cars will be divided up into the following classes according to
their cubic capacity:- up to 500 cm3
- over 500 cm3 and up to 600 cm3
- over 600 cm3 and up to 700 cm3
- over 700 cm3 and up to 850 cm3
- over 850 cm3 and up to 1000 cm3
- over 1000 cm3 and up to 1150 cm3
- over 1150 cm3 and up to 1400 cm3
- over 1400 cm3 and up to 1600 cm3
- over 1600 cm3 and up to 2000 cm3
- over 2000 cm3 and up to 2500 cm3
- over 2500 cm3 and up to 3000 cm3
- over 3000 cm3 and up to 3500 cm3
- over 3500 cm3 and up to 4000 cm3
- over 4000 cm3 and up to 4500 cm3
- over 4500 cm3 and up to 5000 cm3
- over 5000 cm3 and up to 5500 cm3
- over 5500 cm3 and up to 6000 cm3
- over 6000 cm3
Unless otherwise specified in special provisions imposed by the
FIA for a certain category of events,** the organisers are not bound
to include all the above-mentioned classes in the Supplementary
Regulations and, furthermore, they are free to group two or more
consecutive classes, according to the particular circumstances of
their events.**No Class can be subdivided.
-
Λοιπον ελα γιατι πολυ το κουρασαμε!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η Α8 !!! αφου μονο δυο η τρεις τρεχουν αλλωστε
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η Ν4 στις αναβασεις για τον ιδιο λογο
οποιος συμφωνει να σηκωσει το χερι του, γιατι αν δεν το σηκωσει τοτε γιατι οριεται για τις λιγες συμμετοχες τις 1150?????
-
και αλλωστε στην πρωτη δημοτικου μαθαμε κατι....
Η ΚΛΑΣΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ
Α00 + 2 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ= Α5
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
και αλλωστε στην πρωτη δημοτικου μαθαμε κατι....Η ΚΛΑΣΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ
Α00 + 2 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ= Α5
Aπ αυτο που λες καταλαβαινω οτι η Α5 θα ενοποιηθει με την Α6 κ οχι με την Α00.
-
Αυτο που λες θα συμβει εαν η Α00 εχει συμπληρωσει κανονικα και η α5 εχει λιγες συμμετοχες.
εαν ομως η Α00 δεν εχει πολλες συμμετοχες παει στην Α5 η οποια σε αυτην την περιπτωση δεν μας απασχολει ποσες συμμετοχες ειχε γιατι πλεον οι συμμετοχες αθριζονται
πχ Α00=2 και Α5 = 2 τοτε γινεται Α5=4
ή Α00 =5 και Α5=2 τοτε η Α5 παει στην Α6
-
Δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται...
Είναι δυνατόν να συζητάμε εάν θα πρέπει να υπάρχει η φτηνότερη κατηγορία των ελληνικών αγώνων;
Μια κατηγορία σχολείο,μια κατηγορία που θα περιέχει κυρίως νέους ανθρώπους;
Ναι κύριοι χρειάζεται κίνητρο για να πας γρήγορα και να το ευχαριστηθείς (περισσότερο).Χρειάζεται κύπελλο,χρειάζεται να δεις το ονομά σου σε μια όσο γίνεται πιό δίκαιη τελική κατάταξη.
Δηλαδή είναι πιό μάγκες αυτοί που παίρνουν κύπελλα και οδηγούν Α7 kit-cars και χάνουν από τα μισά Α6;Αυτοί που παίρνουν κύπελλο στη Ν4 και χάνουν απο Ν2;
Η λύση είναι απλή αλλά ίσως πολύ ριζοσπαστική για το μυαλό των ελληνικών αγώνων:
Όποιος χάνει από αυτοκίνητο ίδιας κατηγορίας αλλά μικρότερης κλάσης από το δικό του,πέφτει πίσω στην κατάταξη της κλάσης του,χανει βαθμούς,κύπελλα κλπ...(αυτά τα παίρνει ο 'μικρότερος' που τον πέρασε...)
Δηλάδη στην κατάταξη της Α7 θα υπάρχουν και Α6 και Α5 και Α0,στη κατάταξη της Α6 θα υπάρχουν και Α5 και Α0 κλπ...Oμοίως και για το GrN.Γειά χαρά...
-
Πάει το χάσαμε...
Χίλια δίκια έχει ο διοπτροφορος κιτρινο-πεζαίος!
Να θυμίσω πάντως πως κάποτε (όχι του αγίου αλλά σχετικά πρόσφατα), στο κύπελλο 2000 ή Α7 όπως το λέτε η κλάση ήταν εως 2000 κ.εκ απο μηδενική βάση και αν ο υπερχεράς με τον πύραυλο έχανε από 1600 ή 1400 έχανε βαθμούς... Μετά οι συνδικαλισταράδες του κ.... και αλλοι καρεκλωτοί το άλλαξαν με την απόλυτη ξευτίλα να πάρει κύπελλο στα χαρτιά ο Λεωνίδας με Μεγκαν στα 60 τόσα. Και αγώνες που δεν μέτρησαν μετρήθηκαν για να δικαιωθεί ο βετεράνος που μας έκανε τη χάρη και συμμετείχε και δεν έχανε βαθμούς ακόμα και όταν τα Α5 ήταν μπροστά του...
Τι ψάχνουμε? Ναι στα χιλιάρα ή όπως τα λέτε.... Μπας και προκύψει κανένα χεράκι όπως τότε που Πάνος και Κωσταντίνος έκαν το 1-2 με τα Sei στην F3 παρακαλώ...Κλάσεις και κλάσεις και κύπελλα και μετάλια....
Θα οδηγήσει κανείς ώστε να μην βρίσκουμε δωμάτιο στίς περιοχές που γίνονται αγ΄βωνες?
για να δούμε τι θα δούμε
Στρατισινο
ΥΓ...Για τα Ν4 που έχαναν από Α5 και έπαιρναν πρωτάθλημα τι να πούμε, τι? κάποτε θα σας διηγηθώ ιστορίες από το πολυνίκους που πάλευες με 5-6 με ίδια όπλα και έχανες από τον απίστευτο ξυλοχέρι (εντελώς) που οργιάζε στην όποια κλάση οδηγώντας πύραυλο ενώ οι άλλοι είχαν μονοκινητήριο για παραδοσιακούς!
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
Λοιπον ελα γιατι πολυ το κουρασαμε!!!!!!!!!ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η Α8 !!! αφου μονο δυο η τρεις τρεχουν αλλωστε
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η Ν4 στις αναβασεις για τον ιδιο λογο
οποιος συμφωνει να σηκωσει το χερι του, γιατι αν δεν το σηκωσει τοτε γιατι οριεται για τις λιγες συμμετοχες τις 1150?????
Άκου τώρα πλάκα!
Έστω δημιουργείται η Α0 ή Α00 ή όπως ονομαστει τέλοσπάντων.
Έστω πως συγκεντρώνει τα ίδια αυτοκίνητα με φέτος (δεν υπάρχει λόγος να μαζέψει περισσότερα ή λιγότερα, αφού η δημιουργία της κατηγορίας δεν θα συνδυαστεί με κάτι άλλο).
Οπότε τελικά ΔΕΝ θα προσμετράει εκτός από 2-3 αγώνες, και θα μετράει μαζί με την αμέσως επόμενη κατηγορία, την Α5!!!
Νομίζω πως προσεγγίζει ικανοποιητικά τον ορισμό της τρύπας στο νερό!
-
ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ SEI,CINQUE,SAXO,106κτλ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
GEORGE TABS
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ) ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΚΛΑΣΗ Α5 ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ 125 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΑΣΗ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ 110 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΡΟΠΕΣ.(ΛΟΓΩ ΚΥΒΙΣΜΟΥ). ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ(ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ)????????? -
Συμφωνώ πως ατομικά αν αγοράσω ένα έτοιμο αυτοκίνητο είναι φτηνότερο να πάρω ένα Τσίνκουε, όπως και ένα Ίμπιζα από τα παλιά του ενιαίου.
Αυτό κατά την γνώμη μου είναι περισσότερο επειδή κανείς δεν τα θέλει επειδή δεν μπορεί να διακριθεί με αυτά, οπότε η προσφορά ξεπερνά την ζήτηση και οι τιμές πέφτουν, παρά επειδή το αυτοκίνητο σαν αυτοκίνητο είναι μικρότερο - φτηνότερο.
Πόσο φτηνότερο είναι το μπλοκέ του Τσίνκουε από του 106 Ραλί;
Οι εκκεντροφόροι; (εδώ μιλάω για 8βάλβιδο ραλί φυσικά και όχι 16βάλβιδο που έχει 2 εκκεντροφόρους! )
φίλτρα, σκούπες, μπουζί, λάδια, προγράμματα, καταλύτες δε νομίζω να αλλάζουν...
Τα αξεσουάρ ασφαλείας πληρώματος τε και αυτοκινήτου (με εξαίρεση το κλουβί) είναι ίδια από το Τσίνκουε μέχρι το Ξαρά WRC, και ανάλογα με το πόσα ΘΕΛΕΙΣ να διαθέσεις.
Τα παράβολα συμμετοχής είναι επίσης τα ίδια...Οπότε πού είναι οι ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές; Στα ζαντολάστιχα; Στις αναρτήσεις; Στο σέρβις;
Τελικά μάλλον είναι αυτό που λέω, δηλαδή πως δεν υπάρχει ζήτηση...
Και αν φτιάξουν την κατηγορία και πάω στον φίλο Λάμπη που νοικιάζει τα αυτοκίνητά του και πάρω το κιτ καρ και σας κερδίσω όλους αν και κουλός, τότε πάλι άδικο δεν είναι; Όπως τώρα που σε κερδίζουν τα Α5 και δεν έχεις πρακτικά ελπίδα...
Προσωπικά αν ήθελα να διαθέσω ένα κεφάλαιο για να φτιάξω ένα αγωνιστικό, αυτό που θα με απασχολούσε θα ήταν να το κάνω σε μια κατηγορία όπου θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ οι πολλές - πολλές μετατροπές, ώστε και να μην μπω στην λούπα να αγοράζω εξωτικά ανταλλακτικά για να μην βγω τελευταίος, αλλά να διατηρηθεί και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου μου, και έτσι αν τελικά είμαι καλός οδηγός να έχω την ευκαιρία να το δείξω έχοντας γύρω μου στην κατάταξη οδηγούς αντίστοιχου βεληνεκούς ικανοτήτων, και όχι πορτοφολιού.
Και δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος να διαφωνήσει πως ένα Σιβίκ Τάιπ Αρ με ανάρτηση κλουβί και μπάκετ μετά από 3 χρόνια αγώνων θα είναι φτηνότερο από ένα καλά εξελιγμένο Γκρουπ Α, έστω και αν αυτό είναι χιλιάρι...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Συμφωνώ πως ατομικά αν αγοράσω ένα έτοιμο αυτοκίνητο είναι φτηνότερο να πάρω ένα Τσίνκουε, όπως και ένα Ίμπιζα από τα παλιά του ενιαίου.Αυτό κατά την γνώμη μου είναι περισσότερο επειδή κανείς δεν τα θέλει επειδή δεν μπορεί να διακριθεί με αυτά, οπότε η προσφορά ξεπερνά την ζήτηση και οι τιμές πέφτουν, παρά επειδή το αυτοκίνητο σαν αυτοκίνητο είναι μικρότερο - φτηνότερο.
Πόσο φτηνότερο είναι το μπλοκέ του Τσίνκουε από του 106 Ραλί;
Οι εκκεντροφόροι; (εδώ μιλάω για 8βάλβιδο ραλί φυσικά και όχι 16βάλβιδο που έχει 2 εκκεντροφόρους! )
φίλτρα, σκούπες, μπουζί, λάδια, προγράμματα, καταλύτες δε νομίζω να αλλάζουν...
Τα αξεσουάρ ασφαλείας πληρώματος τε και αυτοκινήτου (με εξαίρεση το κλουβί) είναι ίδια από το Τσίνκουε μέχρι το Ξαρά WRC, και ανάλογα με το πόσα ΘΕΛΕΙΣ να διαθέσεις.
Τα παράβολα συμμετοχής είναι επίσης τα ίδια...Οπότε πού είναι οι ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές; Στα ζαντολάστιχα; Στις αναρτήσεις; Στο σέρβις;
Τελικά μάλλον είναι αυτό που λέω, δηλαδή πως δεν υπάρχει ζήτηση...
Και αν φτιάξουν την κατηγορία και πάω στον φίλο Λάμπη που νοικιάζει τα αυτοκίνητά του και πάρω το κιτ καρ και σας κερδίσω όλους αν και κουλός, τότε πάλι άδικο δεν είναι; Όπως τώρα που σε κερδίζουν τα Α5 και δεν έχεις πρακτικά ελπίδα...
Δεν ξερω ποια τα εξοδα του Rally 13αρι ή 16αρι παντως τα γυρω γυρω των Cento σιγουρα δεν ειναι ακριβα.
Τωρα αν λεμε για αναρτησεις διαφορικα σασμαν κλπ αναλογα ποσο κ τι εξειδικευμενο ψαχνεις θα το πληρωσεις.
Αν ψαχνεις πραγματα για kit car θα τα πληρωσεις παραπανω σιγουρα. -
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ CINQUE.
ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΨΑΛΙΔΙ 53 ΕΥΡΩ
ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ 40 ΕΥΡΩ
ΗΜΙΑΞΟΝΙΟ ΕΜΠΡΟΣ 135 ΕΥΡΩ
ΑΚΡΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 9 ΕΥΡΩ
ΣΕΤ ΓΕΝΙΚΗΣ 31 ΕΥΡΩ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΠΙΣΤΟΝΙΩΝ 54 ΕΥΡΩ
ΚΑΠΩ 85 ΕΥΡΩ
ΦΤΕΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ 26 ΕΥΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΛΑΣΗ Α00