-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Για την απόλυτη ακρίβεια, η εργοστασιακή έκδοση με τέλειες ρυθμίσεις, βενζίνες κλπ απέδιδε ακόμα περισσότερο:Seicento Kit Car: With the engine capacity increased marginally to 1146cc and the use of four 38mm throttle bodies, it produced 128bhp @ 7,800rpm(!!!!!!!!!)
Αυτο μηπως ηταν η τελευταια εκδοση με 4πεταλουδο με σειριακο κιβωτιο που εβγαλαν στην Ιταλια; Εδω δεν ξερω να υπαρχει καποιο τετοιο. Εκτος αν τα 2 3 που υπαρχουν ειναι τοσο πολυ κουρδισμενα.
Οσο για την τελευταια αναβαση αυτο που γνωριζω κ συμφωνα με δηλωσεις των πρωταγωνιστων ειναι οτι θα υπαρχει συννενοηση μεταξυ τους σε ποιες αναβασεις θα συμμετεχουν.
«Είμαστε όλοι πολλοί χαρούμενοι που καταφέραμε επιτέλους και κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα, έχοντας την δική μας κλάση. Θα είμαστε σε επικοινωνία όλοι οι οδηγοί για να αποφασίζουμε σε ποιους αγώνες θα παίρνουμε μέρος. Ελπίζω να καταφέρουμε να εδραιωθούμε».
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=5283
-
Επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα απ'την αρχή του,θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά η συγκεκριμένη κατηγορία, αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπήρξε πραγματική ανάγκη διμιουργίας της.
Θα είναι και κρίμα να στιγματιστή μια τέτοια κίνηση ώς ενέργεια εξυπηρέτησης κάποιων συμφερώντων.
Μάλλον χρειάζεται περισσότερη οργάνωση απ'τα παιδιά τής Α00 -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Θα είναι και κρίμα να στιγματιστή μια τέτοια κίνηση ώς ενέργεια εξυπηρέτησης κάποιων συμφερώντων.
Μάλλον χρειάζεται περισσότερη οργάνωση απ'τα παιδιά τής Α00Δεν νομιζω οπως δεν καταλαβαινω πραγματικα γιατι πριν κ μετα την δημιουργια μιας καινουργιας κλασης πρεπει να υπαρχει το συννεφο οτι καποιος κατι καπου!
Ποια μικροσυμφεροντα;
H κινηση για την Α0 δεν ξεκινησε καν απο τους κατοχους των KitCar. K σαν συνεχεια τα KitCar ουσιαστικα 'καλεστηκαν' να στολισουν να βοηθησουν κ να γεμισουν την κλαση απο μη κατοχους. Αν δεν εχουν οι ιδιοι προβλημα οι οδηγοι της Α0 γιατι πρεπει να εχει καποιος αλλος; Αυτο δεν το καταλαβαινω. Ακομα δεν εχουν κανει 2ο αγωνα κ συζητιουνται μικροσυμφεροντα.
Αφηστε να δουμε πως θα παει κ τι θα γινει πως θα εξελιχθει; Εγω διεκρινα αισιοδοξια κ ενθουσιασμο για την δημιουργια της. Σιγουρα δεν ειναι Troffeo ιστορια αλλα οκ ειναι κατι που μπορει να εχει πολυ θετικα αποτελεσματα! -
ΦΙΛΕ NASS ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ?... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΑΣΗ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΩΜΠΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!!!
-
TO accela >>>>>>> ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!Σωστο κ υγιες το βρισκω αυτο.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΦΙΛΕ NASS ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ?... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ?ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΑΣΗ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΩΜΠΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!!!
Συμφωνώ 100% με το τελευταίο. Μόνο που θα πρέπει να εξηγήσεις γιατί αν όντως συμβαίνει αυτό δεν σας έφτανε η Α/5 αλλά θέλατε τη δημιουργία νέας κλάσης
Πάντως αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενά σου, πρόκειται περί μιας παρέας η οποία έχει το προνόμιο να έχει δική της κλάση και δικά της κύπελα. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να με νοιάζει, διότι για λόγους αρχής δεν πιστεύω πως οι αγώνες πρέπει να γίνονται με αυτό τον τρόπο, δηλ. όποιοι έχουν κοινά συμφέροντα να πείθουν την αρχή του σπορ να φτιάχνει ειδικούς κανονισμούς για να τους ικανοποιήσει.
Επιπλέον, που είναι οι διακηρύξεις περί 'φυτωρίου' ? Αν δηλ. ερχόταν ένας νέος με Cinque από την Πάτρα να τρέξει στην Ωμπλού, σε τι θα τον βοηθούσε η Α/0 (σε σχέση με τη μέχρι πρότινος συμμετοχή του στην Α/5), η οποία σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα είναι 'φυτώριο', τη στιγμή που η παρέα σας αποφάσισε να μην τρέξει εκεί ? Δηλαδή είναι φυτώριο μόνο για τα μέλη της παρέας και ωφελούνται μόνο αυτά ?
Χώρια το ζήτημα του χαμηλού κόστους, το οποίο προβλήθηκε σαν λόγος δημιουργίας της νέας κλάσης, και τώρα είναι σαφές πως σε τίποτα δεν διαφέρει η κλάση αυτή από άλλες κλάσεις των αγώνων, και εκεί κιτ καρ κτλ. προβλήματα.
Μη με παρεξηγείς, φίλε A-TEC, χαίρομαι να βλέπω τα αυτοκίνητα της κλάσης Α/0 στους αγώνες. Απλά με 'χαλάει' η ανακολουθία λόγων - προθέσεων (περί 23 αυτοκινήτων, 'φυτωρίου' και 'χαμηλού κόστους') και πράξεων - αποτελεσμάτων (πάμε οι 10 σε όσους αγώνες μας βολεύει και μοιραζόμαστε μεταξύ μας τα κύπελα που δημιουργήθηκαν ειδικά για εμάς).
ΥΓ. Το 'σύνδρομο γενικής εξαπάτησης' είναι νέος όρος της επιστήμης της Ψυχολογίας, να υποθέσω ?
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!!!
Νομιζω οτι οι αγωνες ειναι κ τα 2.
Πάντως αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενά σου, πρόκειται περί μιας παρέας η οποία έχει το προνόμιο να έχει δική της κλάση και δικά της κύπελα. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να με νοιάζει, διότι για λόγους αρχής δεν πιστεύω πως οι αγώνες πρέπει να γίνονται με αυτό τον τρόπο, δηλ. όποιοι έχουν κοινά συμφέροντα να πείθουν την αρχή του σπορ να φτιάχνει ειδικούς κανονισμούς για να τους ικανοποιήσει.
Επιπλέον, που είναι οι διακηρύξεις περί 'φυτωρίου' ? Αν δηλ. ερχόταν ένας νέος με Cinque από την Πάτρα να τρέξει στην Ωμπλού, σε τι θα τον βοηθούσε η Α/0 (σε σχέση με τη μέχρι πρότινος συμμετοχή του στην Α/5), η οποία σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα είναι 'φυτώριο', τη στιγμή που η παρέα σας αποφάσισε να μην τρέξει εκεί ? Δηλαδή είναι φυτώριο μόνο για τα μέλη της παρέας και ωφελούνται μόνο αυτά ?
Χώρια το ζήτημα του χαμηλού κόστους, το οποίο προβλήθηκε σαν λόγος δημιουργίας της νέας κλάσης, και τώρα είναι σαφές πως σε τίποτα δεν διαφέρει η κλάση αυτή από άλλες κλάσεις των αγώνων, και εκεί κιτ καρ κτλ. προβλήματα.
Μη με παρεξηγείς, φίλε A-TEC, χαίρομαι να βλέπω τα αυτοκίνητα της κλάσης Α/0 στους αγώνες. Απλά με 'χαλάει' η ανακολουθία λόγων - προθέσεων (περί 23 αυτοκινήτων, 'φυτωρίου' και 'χαμηλού κόστους') και πράξεων - αποτελεσμάτων (πάμε οι 10 σε όσους αγώνες μας βολεύει και μοιραζόμαστε μεταξύ μας τα κύπελα που δημιουργήθηκαν ειδικά για εμάς).
Νομιζω οτι καταρχην ειναι καλο οι οδηγοι μιας κλασης να συννενοουνται κ να επικοινωνουν κ ν αποφασιζουν απο κοινου απο την στιγμη που δεν βλαπτουν καποιον ή καποιους. Ειναι κακο να δημιουργειται μια παρεα μαζι με μια κλαση; Γιατι ωφελουνται μονο τα μερη της παρεας; Δεν ειναι ανοιχτη για ολους η κλαση; Στην Ριτσωνα 3ο δεν βγηκε ενα Yugo; με ουτε ενα δευτερολεπτο διαφορα απο το KitCar της 2ης νικητριας!
Καλυτερο ειναι να μαζευονται κ να εχουν παρουσια σε καποιον αγωνα ολοι μαζι παρα ο ενας εδω ο αλλος εκει. Κ γι αυτο μου φαινεται σωστο το 'θα επιλεγουμε οι οδηγοι κατοπιν συννενοησεως που θα πηγαινουμε'.Κ κατι αλλο απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιος να τρεξει τις κατηγοριες τις κλασεις να τα θεσμοθετησει σωστα κλπ κλπ καλα κανουν κ οργανωνονται μονοι τους καποιοι κ ζητανε κλαση για τ αυτοκινητα τους.
Αυτα ειναι τα μικροσυμφεροντα; Συμφερονται μιας καινουργια κλασης!Επαναλαμβανω ξεκινησε κατι ας δουμε πως θα παει τι θα βγαλει κ τι μπορει να χρειαστει να διορθωθει.
-
nass ase meta thn mosxokarua na doume pali ti tha lene.........alla gia mena tzampa asxolise me ton kairo tha xethimanei
-
Δηλαδή φτιάχτηκε μια κλάση, στην οποία όλοι είναι αδιάφοροι για το τσιγκάκι, αλλά νοιάζονται μόνο για την ευχαρίστηση, και την συμπληρώνουν μόνο όταν αποφασίσουν πως γουστάρουν.
-
Δεν είναι λίγο άσχημο να έχουμε άλλη μια κατηγορία που δεν συμπληρώνει; Έστω κι αν συμπληρώνει ανάλογα με την βούληση της παρέας (κι εγώ που διάβασα την δημιουργία της Α0 και έσπευσα να κάνω το τσίνκουε μου Α0 και κατέβηκα ορφανός στην Ωμπλού;; )
-
Αν δεν νοιαζόμαστε για τα τσιγκάκια, ποιος ο λόγος να φύγουμε από την Α5;
-
αφού δε μας νοιάζει να τα πάρει τα κύπελλα αυτός με το σαφώς άπιαστο για τους υπόλοιπους σεϊτσέντο κιτ καρ >Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΩ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΑΣΗ
τότε γιατί δεν καθόμασταν στην Α5 να τα πάρει αυτός με το σαφώς άπιαστο για τους υπόλοιπους Α5;
Τον ίδιο αγώνα θα κάναμε, τα ίδια αγωνιστικά χιλιόμετρα θα βάζαμε, την ίδια τελικά διασκέδαση...
-
-
Re c GeorgeTabs se eixa gia exupno palikari.Ti einai auta pou rwtas???Kai eidika kapoion pou xereis pws den tha pareis apanthsh..........
-
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
Re c GeorgeTabs se eixa gia exupno palikari.Ti einai auta pou rwtas???Kai eidika kapoion pou xereis pws den tha pareis apanthsh..........Προτείνω τα προσωπικά να μείνουν εκτός της συζήτησης...
-
Nass vlepeis na lew kapoio onoma????Den exw prwsopika me kanenas parolo tis apiles pou exw dektoi kara kairous gia osa lew kai grafw.Apla kouventa kanoume kai lew thn gnwmh mou opws olos o kosmos
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
τότε γιατί δεν καθόμασταν στην Α5 να τα πάρει αυτός με το σαφώς άπιαστο για τους υπόλοιπους Α5;Γιατι εως κ περυσι αυτο δεν γινοταν?
Η κλαση ομως συμπληρωνοταν απο τα Fiat.
Ο αγωνας ειναι κ ευχαριστηση κ μαχη για το καλυτερο. Εξ ορισμου. Τουλαχιστον για τους περισσοτερους.Τι ενοχλει τωρα? Η συμμετοχη 3 KitCar?
Aν ναι δεν φαινεται ομως να ενοχλει τους ιδιους αγωνιζομενους της Α0.
Να μεινουν εξω τα KitCar? Να υπαρχουν να ευχαριστιεται κ ο κοσμος που τα βλεπει αλλα να μην συμμετεχουν?Μακαρι να υπηρχαν κ πολλα S1600 κ να ειχαν ξεχωριστη κλαση κ αυτα για να μην συναγωνιζονται στην Α6 που πραγματικα η διαφορα φαινεται χαοτικη. Μακαρι να υπηρχαν 10 Sei/Cinq KitCar μακαρι να υπηρχαν 10-15 Α5 1300αρια να γινεται πανικος. Ομως δεν υπαρχουν κ τα πραγματα ειναι ως εχουν. Την Α5 την ειδαμε ας δουμε κ τι εστι Α0 κ τι θα βγει. Αλλωστε οι συμμετοχες της φαινεται να ειναι περισσοτερες απο της Α5 οπως φανηκε στην Ριτσωνα.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
τότε γιατί δεν καθόμασταν στην Α5 να τα πάρει αυτός με το σαφώς άπιαστο για τους υπόλοιπους Α5;
Γιατι εως κ περυσι αυτο δεν γινοταν?
Η κλαση ομως συμπληρωνοταν απο τα Fiat.
Ο αγωνας ειναι κ ευχαριστηση κ μαχη για το καλυτερο. Εξ ορισμου. Τουλαχιστον για τους περισσοτερους.Οπότε φέτος ξεχωρίσαμε τα μικρά από την Α5 (που με δήλωση του εκπροσώπου τους ΔΕΝ τους ενδιαφέρουν τσίγκοι κλπ), ΔΕΝ συμπληρώνει πλέον η Α5 εκεί που συμπλήρωνε χάρις στα μικρά, και κάναμε το κακό χειρότερο.
Τι ενοχλει τωρα? Η συμμετοχη 3 KitCar?
Πρωτίστως το ότι θα δυσκολεύεται να συμπληρώνει η Α5, επειδή δημιουργήθηκε μια κατηγορία που την συμπληρώνουμε όποτε μας κάνει κέφι.
Έπειτα το ότι θα καταλήξουμε να έχουμε περισσότερα έπαθλα, τσιγκάκια κλπ από ότι αγωνιζόμενους (Σκέψου να μαζέψω μια παρέα με χιλιάρια Ίμπιζα σαν το δικό μου, να φτιάξουμε την ΝΑΤ 0 και το παλληκάρι που τρέχει χρόνια τώραμε το παλιό καπίσιο Ίμπιζα ίδιας γενιάς να εξακολουθεί να μην προσμετρά πουθενά...)
Και τότε τι τους ενοχλούσαν τα Α5; ΚΑΙ τα μεν, ΚΑΙ τα δε ΑΠΙΑΣΤΑ ήταν για τα συνήθη τσίνκουε.
Να μεινουν εξω τα KitCar? Να υπαρχουν να ευχαριστιεται κ ο κοσμος που τα βλεπει αλλα να μην συμμετεχουν?
Εγώ δεν είπα ΠΟΤΈ αυτό το πράγμα, μάλιστα αν διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα, είμαι αντίθετος να αποσπαστούν και τα κιτ καρ - σούπερ 1600 από την Α6...
Την Α5 την ειδαμε ας δουμε κ τι εστι Α0 κ τι θα βγει. Αλλωστε οι συμμετοχες της φαινεται να ειναι περισσοτερες απο της Α5 οπως φανηκε στην Ριτσωνα.
Οπότε ας σκοτώσουμε την Α5 για την ώρα, και μετά ας δούμε τι θα βγει.
-
GeorgeTabs έγραψε:
Οπότε φέτος ξεχωρίσαμε τα μικρά από την Α5 (που με δήλωση του εκπροσώπου τους ΔΕΝ τους ενδιαφέρουν τσίγκοι κλπ), ΔΕΝ συμπληρώνει πλέον η Α5 εκεί που συμπλήρωνε χάρις στα μικρά, και κάναμε το κακό χειρότερο.
1ον με ενοχλει που υποστηριζοντας την δημιουργια μιας καινουργια κλασης τελικα πρεπει να ασκω κ δικηγορια επειδη απαντω σε πυροβολισμους οσον αφορα την Α0 (γιατι τελικα φαινομαι σαν να κανω τον δικηγορο κ δεν μ αρεσει)!
Δηλαδη ολα τ αλλα ειναι τοσο καλα κ ηρθε η Α0 κ χαλασε τα παντα;
Επειδη καποιος αγωνιζομενος κ καλα κανει ισχυριζεται οτι δεν το ενδιαφερουν οι διακρισεις; Εεε τους αλλους μπορει να τους ενδιαφερουν κ αυτες. Αλλα βεβαια τοτε ειναι μικροσυμφεροντα.GeorgeTabs έγραψε:
Πρωτίστως το ότι θα δυσκολεύεται να συμπληρώνει η Α5, επειδή δημιουργήθηκε μια κατηγορία που την συμπληρώνουμε όποτε μας κάνει κέφι.
Έπειτα το ότι θα καταλήξουμε να έχουμε περισσότερα έπαθλα, τσιγκάκια κλπ από ότι αγωνιζόμενους (Σκέψου να μαζέψω μια παρέα με χιλιάρια Ίμπιζα σαν το δικό μου, να φτιάξουμε την ΝΑΤ 0 και το παλληκάρι που τρέχει χρόνια τώραμε το παλιό καπίσιο Ίμπιζα ίδιας γενιάς να εξακολουθεί να μην προσμετρά πουθενά...)
Ας ερθουν κ αλλα Α5. Γιατι να φταινε τα 1100 που δεν συμπληρωνει κλαση; Αφου η αρχη του σπορ το δεχεται αυτο;
Αν θες να μαζεψεις κ αλλους με Ibiza 1000 στην Α0 θα μπεις!
Δηλαδη το Yugo που βγηκε 3ο στην Ριτσωνα Fiat ηταν;
Κ ο σκοπος της δημιουργιας της δεν ειναι για οποτε μας κανει κεφι οπως ισχυριζεσαι (απ οσα γνωριζω). Ασε να γινουν καποιοι αγωνες κ μετα κανε την αυστηρη κριτικη σου! Εγω περιμενω να δω οπως κ αλλοι φανταζομαι. Εσυ γιατι επιτιθεσαι ετσι απο την αρχη;;GeorgeTabs έγραψε:
kleisj έγραψε:
Και τότε τι τους ενοχλούσαν τα Α5; ΚΑΙ τα μεν, ΚΑΙ τα δε ΑΠΙΑΣΤΑ ήταν για τα συνήθη τσίνκουε.
kleisj έγραψε:
Να μεινουν εξω τα KitCar? Να υπαρχουν να ευχαριστιεται κ ο κοσμος που τα βλεπει αλλα να μην συμμετεχουν?
Εγώ δεν είπα ΠΟΤΈ αυτό το πράγμα, μάλιστα αν διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα, είμαι αντίθετος να αποσπαστούν και τα κιτ καρ - σούπερ 1600 από την Α6...
Αυτο να το απευθυνεις σε αγωνιζομενο γιατι εγω δεν προκειται να απαντησω αφενος (δεν ειμαι αγωνιζομενος ουτε εκπροσωπος), αφετερου εσενα τι σ ενοχλει;
Δεν ειπες αυτο αλλα τι; λες να πανε τα KitCar κ οχι μονο στην Α5 να την συμπληρωνουν για να τρωνε 10+20 απο τα 1300Rally k Swift; Ειναι καλυτερα ετσι ε; Εως περυσι ετσι ηταν ας δουμε φετος κατι αλλο.
Απο την αλλη υποστηριζεις η S1600 να μην αποσπαστει απο την Α6 το οποιο μου φαινεται αντιφατικο συμφωνα μ αυτα που υποστηριζεις για την Α0.GeorgeTabs έγραψε:
kleisj έγραψε:
Την Α5 την ειδαμε ας δουμε κ τι εστι Α0 κ τι θα βγει. Αλλωστε οι συμμετοχες της φαινεται να ειναι περισσοτερες απο της Α5 οπως φανηκε στην Ριτσωνα.Οπότε ας σκοτώσουμε την Α5 για την ώρα, και μετά ας δούμε τι θα βγει.
Ελα βρε George τωρα ποιος σκοτωσε την Α5 οι κατοχοι των 1100 ή η μη παρουσια αλλων 1300 Α5;
Τσπ δεν νομιζω να συμφωνησουμε ποτε σ αυτο, εγω προτεινω να δουμε τι προκειται να γινει σ αυτη την σεζον κ μετα να κρινουμε, να μην κρινουμε πριν καλα καλα αρχισει κατι.
-
Ο σκοπός της Α0 είναι να δημιουργηθεί μια κατηγορία όσο το δυνατόν πιο οικονομική στην κτίση και συντήρηση ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου με τελικό στόχο την ευχαρίστηση.
Δε ν καταλαβαίνω λοιπόν το λόγο της αρνητικής φλυαρίας ορισμένων που ενώ ανήκουν στο χώρο αντί να βοηθούν δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα με τις απόψεις τους.
Δεν είμαι αγωνιζόμενος ούτε δουλεύω για αυτούς , θέλω όμως σαν θεατής να βλέπω θέαμα και υγιείς κόντρες μεταξύ των οδηγών στις ειδικές, έτσι ώστε να ξέρω ποιος οδηγεί και γράφει χρόνους σύμφωνα με τα χέρια του και όχι με την τσέπη του……
Λίγο βαρύ ακούγεται το τελευταίο, αλλά σε Ελληνικό επίπεδο νομίζω ότι μας μένει αυτή η γεύση ……
Επιστρέφοντας όμως στο θέμα νομίζω ότι η εν λόγω κατηγορία σχολιάζεται μόνο για άσφαλτο, ενώ θέλω να τονίσω ότι στο χώμα η ψαλίδα μεταξύ cento και λοιπόν Α5 μεγαλώνει ……
Ποιος έκατσε ποτέ να σκεφτεί ότι το ένα cento έστω και kit car μπορεί το 2004 να πάει (αν μπορεί) όπως ένα full A5 των 130ps στο χώμα?
Δεν νομίζω λοιπόν ότι αξίζει τον κόπο να αναλωνόμαστε με λεπτομέρειες ,τη στιγμή που το μηχανοκίνητο πάσχει από φτηνούς και όχι μόνο αγώνες, που θα φέρουν νέους οδηγούς, χορηγούς, θεατές πιο κοντά στο άθλημα . -
Δεν ειπες αυτο αλλα τι; λες να πανε τα KitCar κ οχι μονο στην Α5 να την συμπληρωνουν για να τρωνε 10+20 απο τα 1300Rally k Swift; Ειναι καλυτερα ετσι ε; Εως περυσι ετσι ηταν ας δουμε φετος κατι αλλο.
Αυτό μόνο για αναβάσεις και πίστα.
Ποιος έκατσε ποτέ να σκεφτεί ότι το ένα cento έστω και kit car μπορεί το 2004 να πάει (αν μπορεί) όπως ένα full A5 των 130ps στο χώμα?
Σίγουρα ένα sei kit μπορεί να πάει γρηγορότερα απο Α5 σε ράλι και όχι μόνο σε χώμα.....
-
Οι προβληματισμοί μου καταγράφηκαν τα συμπεράσματά μου στο τέλος της χρονιάς!
Άν η Α0 φέρει νέο αίμα θα δικαιωθεί , αν όχι θα επιβεβαιωθεί η αστοχία του εγχειρήματος!
Ελπίζω στο πρώτο!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Οι προβληματισμοί μου καταγράφηκαν τα συμπεράσματά μου στο τέλος της χρονιάς!Άν η Α0 φέρει νέο αίμα θα δικαιωθεί , αν όχι θα επιβεβαιωθεί η αστοχία του εγχειρήματος!
Ελπίζω στο πρώτο!
Σωστό! Οι απόψεις μας καταγράφηκαν, ας περιμένουμε (και εγώ πρώτος-πρώτος που βιάστηκα να πυροβολήσω ) να δούμε τι θα γίνει
ΚΛΑΣΗ Α00