-
Οι κατηγορίες Ν είναι 4. Ομοίως οι Α, Ε, Νάσιοναλ. Σύνολο 16...
Πολλαπλασιάζοντας επί το αριθμό των κυπέλλων σε κάθε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κλάση, και αδιαφορώντας για τα κύπελλα γενικής, ομάδας, καπ, και δεν ξέρω τι άλλο, έχουμε 48 (ολογράφως Σαρανταοκτώ!!!) κύπελλα.Αν τώρα βάλουμε άλλα 4 (επί 3...) κύπελλα για τα κιτ καρ και WRC θα φτάσουμε τα 60, και μην ξεχνάμε αυτούς που έχουν Τσίνκουε και Σέι που και αυτοί θέλουν ξεχωριστή κατηγορία μέχρι 1100-1200 (οι μόνοι που έχουν δίκιο επί της ουσίας ίσως...), πράγμα που θα σημάνει άλλα 12...
Σύνολο 72... Για να δοθούν όλα τα κύπελλα θα πρέπει να εκκινήσουν σε κάθε κλάση 5 αυτοκίνητα, σύνολο 120...
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΤΣΩΝΑ!!!
Δεν κοιτάμε καλύτερα λέω εγώ να κόψουμε ΟΛΑ τα 'καλούδια' από την Ν2, που πέρσι στην Αιγείρα πέρασαν μέχρι και το ΚΑΛΟ Group A του καταπληκτικού Κοσμόπουλου (λέω Αιγείρα γιατί πήγα εκεί, πιθανώς και αλλού...), τα οποία κοστίζουν ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ από τα περισσότερα ΓΚΡΟΥΠ Α!!!
Θέλετε νέους; Κοινώς ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ!!! Και τι τους δίνετε; Ακριβά Α, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Ν, και το πρόβλημα είναι να διώξουμε τα κιτ καρ;;;
Αν θες πραγματικά αγωνιστικό αμάξι και έχεις τον παρά να πας Α, πήγαινε. Αν θες φτηνα και ΑΠΛΑ, τότε Ν!!! Αλλιώς να την καταργήσουμε τελείως ΓΜΤ!
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΤΣΩΝΑ!
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΠΕΛΛΑ! -
Ο χρήστης konstantinos7 έγραψε:
γιατί να μην πάρει κάποιος ένα Kit Car από την Αγγλία με 30,000 ευρώ και να τα ξοδέψει να φτιάξει ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα ?Μερικώς την είπες μόνος σου την απάντηση...
Αφού μπορεί να δώσει 47.000 € να φτιάξει Γιάρις ΟΧΙ κιτ καρ στην Ελλάδα...Άσε που φέτος πήρε περισσότερα κύπελλα από πέρσι...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενσταση κ. Κουρτεση! Ενα πρωταθλημα ειναι ολο και ολο στην Ελλαδα που ειναι πετυχημενο, που εχει δηλαδη θεατες, ανταγωνισμο και θεαμα. **Τι προτεινετε; Να την κανουν οι μη εχοντες **και να καταστραφει. Ε και ποιος θα κερδισει δηλαδη; Οι ερασιτεχνες οδηγοι που θα τρεχουν στη μεση του πουθενα χωρις θεατες; Αντι να διασφαλισουμε το ψηλο επιπεδο ή να αποτρεψουμε-διορθωσουμε ενα σφαλμα, να καταστρεψουμε το θεσμο ολο;Overruled! (Το Law&Order με έχει εμφανώς επηρεάσει! )
Αν οι ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ πρέπει να πάνε στην Α, τότε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Ν;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν κοιτάμε καλύτερα λέω εγώ να κόψουμε ΟΛΑ τα 'καλούδια' από την Ν2, που πέρσι στην Αιγείρα πέρασαν μέχρι και το ΚΑΛΟ Group A του καταπληκτικού Κοσμόπουλου (λέω Αιγείρα γιατί πήγα εκεί, πιθανώς και αλλού...), τα οποία κοστίζουν ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ από τα περισσότερα ΓΚΡΟΥΠ Α!!!
Θέλετε νέους; Κοινώς ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ!!! Και τι τους δίνετε; Ακριβά Α, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Ν, και το πρόβλημα είναι να διώξουμε τα κιτ καρ;;;
Αν θες πραγματικά αγωνιστικό αμάξι και έχεις τον παρά να πας Α, πήγαινε. Αν θες φτηνα και ΑΠΛΑ, τότε Ν!!! Αλλιώς να την καταργήσουμε τελείως ΓΜΤ!
Δυστυχώς (για τους αγώνες, τους συμμετέχοντες και αυτούς που ΘΑ ήθελαν να συμμετάσχουν), ο Tabs έχει μεγάλο δίκιο ...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν κοιτάμε καλύτερα λέω εγώ να κόψουμε ΟΛΑ τα 'καλούδια' από την Ν2, που πέρσι στην Αιγείρα πέρασαν μέχρι και το ΚΑΛΟ Group A του καταπληκτικού Κοσμόπουλου (λέω Αιγείρα γιατί πήγα εκεί, πιθανώς και αλλού...), τα οποία κοστίζουν ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ από τα περισσότερα ΓΚΡΟΥΠ Α!!!Εννοείται πως συμφωνώ μαζί σου, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, και στο θέμα αυτό παραπάνω, να υπάρχει ένα φτηνό Ν χωρίς έξτρα ελευθερίες και το 'κανονικό' N. Αλλά σίγουρα υπερβάλλεις για το πόσο κοστίζουν τα 'καλούδια' που λες, καθώς όσα μπορούν να μπούν είναι υποσύνολο όσων μπορούν να μπουν στο Α. Και για να έχουμε καλό ερώτημα, στη Ν μπορούν να μπουν κιβώτιο και διαφορικό (όπως και στην Α) και ίσως και διαφορετικά φρένα (αν είναι αναγνωρισμένα, σε κανένα Ν2 δεν έχουν αναγνωριστεί φρένα, αν θυμάμαι καλά). Οι επιπλέον ελευθερίες για αναβάσεις και ταχύτητες περιλαμβάνουν επιπλέον ελεύθερη εισαγωγή μέχρι την πεταλούδα και εξαγωγή. Σε ένα Α, όπου μπορείς να ανοίξεις μοτέρ, επιτρέπονται εκκεντροφόροι, συμπίεση κτλ. κτλ., δηλ. πολύ ακριβά πράγματα.
Ας μην ξανανοίξουμε τη συζήτηση της Κύμης περί χρόνων της Ν2. Ενας 'χεράς' της Α6 με καλό αυτοκίνητό δε σημαίνει πως αυτοδίκαια θα είναι γρηγορότερος σε μία ανάβαση χωρίς πολλές απαιτήσεις σε ιπποδύναμη (πχ. Κύμη) από έναν αποφασισμένο επίσης χερά στη Ν2.
-
[quote='nass'][ Σε ένα Α, όπου μπορείς να ανοίξεις μοτέρ, επιτρέπονται εκκεντροφόροι, συμπίεση κτλ. κτλ., δηλ. πολύ ακριβά πράγματα.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ , ΦΙΛΕ Ναss ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ , ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΘΟΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΟΙΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ Α ?, ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΟΒΟΛΗ ΧΟΝΤΡΟΥΤΣΙΚΗ ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΟΣΟ ΝΟΡΜΑΛ (ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ,ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ **ΓΚΡΟΥΠ Ν ΣΡΙΚ Η ΚΕΝΤ **ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ .
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΝΑΣΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ'ΤΟ Α ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ.
ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Α ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΦΤΩΧΟΣ **ΚΑΤΕΡΓΑΡΑΚΟΣ **ΣΤΟ Ν .
ΑΝ ΔΕ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΖΥΓΗΣΕΙΣ , ΣΤΡΟΦΑΛΟΥΣ , ΜΠΙΕΛΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΛΑΝ ( ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΚΤΙΦΙΑΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Ν ΜΟΤΕΡ !)ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Α , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΔΑ !ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ , ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ Α , ΤΟ 2004 ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ
ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΝΙ Α .ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Κάτσε ρε APR, μήπως υπερβάλλεις ? Εδώ μας παρουσιάζεις μια αντιστροφή της πραγματικότητας (ή της επιθυμητής πραγματικότητας, ΟΚ) και λες πως όλα τα Ν μοτέρ είναι 'καρά-Α', σχεδόν WRC (βολάν...), ενώ όλα τα Α μοτέρ είναι 'Ν+'
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για όσα λες μέχρις αποδείξεως του εναντίον. Και η απόδειξη είναι πολύ απλή: εφόσον προφανώς δεν μπορώ να πάρω το μοτέρ του κυρίου Κατεργαράκου που λες να το κάνω βίδες, κάντε μια ένσταση όλοι εσείς που είστε σίγουροι για όλα αυτά και εγώ σου υπόσχομαι να ζυγίζω μπιέλες μέχρι το άλλο πρωί
Μέχρι τότε όμως όλα αυτά είναι φήμες και θα μου επιτρέψεις να επιμένω στα λεγόμενά μου. Ισως να είμαι αφελής και χαζός, αλλά έτσι είναι, δεν γεννήθηκαν όλοι Κατεργαράκοι
-
κάντε μια ένσταση όλοι εσείς που είστε σίγουροι για όλα αυτά και εγώ σου υπόσχομαι να ζυγίζω μπιέλες μέχρι το άλλο πρωί
Καλέ μου Nass, λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε και θα ασχολούμαστε με το αν και πόσο έχει κλέψει ο α ή ο β στις μπιέλες και στα ελαφρώματα. Και όχι τίποτα άλλο, θα πρέπει να τον χρυσοπληρώσουμε για να αποδείξουμε ότι είναι κλέφτης. Αυτά που γράφει ο APR, δυστυχώς είναι η ωμή πράγματικότητα.
Γι' αυτό σας λέω: κάνουμε τις επιλογές μας και προχωράμε.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
κάντε μια ένσταση όλοι εσείς που είστε σίγουροι για όλα αυτά και εγώ σου υπόσχομαι να ζυγίζω μπιέλες μέχρι το άλλο πρωίΚαλέ μου Nass, λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε και θα ασχολούμαστε με το αν και πόσο έχει κλέψει ο α ή ο β στις μπιέλες και στα ελαφρώματα. Και όχι τίποτα άλλο, θα πρέπει να τον χρυσοπληρώσουμε για να αποδείξουμε ότι είναι κλέφτης. Αυτά που γράφει ο APR, δυστυχώς είναι η ωμή πράγματικότητα.
Γι' αυτό σας λέω: κάνουμε τις επιλογές μας και προχωράμε.
Λάμπης ΚουρτέσηςΣυμφωνώ για τις επιλογές, αλλά όσον αφορά τα ελαφρώματα κλπ αν όντως κάποιος δεν ενδιαφέρεται να μπει στον κόπο να ψάξει, εαν και πόσο έχει κλέψει ο αντίπαλός του, καλό είναι να μην σχολιάζει από την αρχή.
Απλη δεοντολογία.... Όσο για την 'ωμή πραγματικότητα' καλό είναι να μένουμε στο τεκμήριο της αθωότητας..κανένας δεν είναι ένοχος εκτός και αν αποδεχθεί! Αυτή είναι επί της ουσίας η 'ωμή πραγματικότητα'....
Όλα τα υπόλοιπα δεν μπορούν να έχουν σοβαρή βάση αλλού, πέρα από τα κατά τόπους 'πηγαδάκια'. -
Δημήτρη, άσε με να έχω την άποψή μου επί του θέματος και αν θέλεις,με τόσα χρόνια στην πιάτσα, έχουν δει τα μάτια μου τόσα, που από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα να το ψάξεις και απλά γελάς. Βέβαια, έχεις δίκιο να λές (και έτσι είναι τελικά), ότι αν δεν το αποδείξεις, απλά μη μιλάς. Η ιστορία είναι άλλη όμως. Βλέπεις, αντιλαμβάνεσαι, κρίνεις και στο τέλος λες: και τι έγινε δηλαδή; Και ένσταση να του κάνω, θα το ξανακάνει στον επόμενο αγώνα και φτού σου από την αρχή. Όταν λοιπόν αγαπάς αυτό που κάνεις και δεν τρέχεις μόνο για τα κύπελα, πας στο σπιτάκι σου μετά τον αγώνα, κοιμάσαι ήσυχος, και άσε τους μαιμουδιάρηδες να δημιουργούν.
Με τη ευκαιρία ο όρος fast service δεν είναι μαιμουδιά; Δηλαδή πρέπει να έχω φωτογραφική μηχανή στο αυτοκίνητό μου για να αποδείξω τα αυταπόδεικτα; Ναι, αλλά αν η φωτο δεν είναι από εντεταλμένο κριτή, δεν μετράει.
Δεν έχει νόημα Δημήτρη. Δεν αξίζει τον κόπο.
Άρα ξαναγυρίζω στα της ωμής πραγματικότητας και στις ρήσεις του APR.Λάμπης Κουρτέσης
-
Άλλη σκοπιά, Ok.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για όσα λες μέχρις αποδείξεως του εναντίον. Και η απόδειξη είναι πολύ απλή: εφόσον προφανώς δεν μπορώ να πάρω το μοτέρ του κυρίου Κατεργαράκου που λες να το κάνω βίδες, κάντε μια ένσταση όλοι εσείς που είστε σίγουροι για όλα αυτά και εγώ σου υπόσχομαι να ζυγίζω μπιέλες μέχρι το άλλο πρωί
Μέχρι τότε όμως όλα αυτά είναι φήμες και θα μου επιτρέψεις να επιμένω στα λεγόμενά μου. Ισως να είμαι αφελής και χαζός, αλλά έτσι είναι, δεν γεννήθηκαν όλοι Κατεργαράκοι
**Λοιπον εδω ειναι που μπερδευονται τα πραγματα.
Γιατι να μην μπορει ο τεχνικος εφορος αυτεπαγγελτα να ελεγχει οσο και οπως θελει ,αλλα να πρεπει να περιμενει να γινει ενσταση??
Ξερετε ποσο κοστιζει να κανεις ενσταση??
Και μετα απο την ενσταση ξερετε ποσο κοστιζει η εφεση που σιγουρα θα χρειαστει να γινει???
ΓΙατι νομιζετε οτι τα εχουν κανει ετσι?? ΓΙα να μην γινονται ενστασεις και να τελειωνουν γρηγορα και να πανε σπιτι τους χωρις ταλαιπωριες μεσοβδομαδες.
Και αν βρεθει ενας τεχνικος εφορος με μερακι και φιλοτιμο (εσενα εννοω nass) θα του δεσουν τα χερια με τεχνικες παρατυπιες η λαθη στην συγγραφη της ενστασης για να την απορριψουν, να τσεπωσουν τα παραβολα και να ...τελειωνουν.
Εσυ nass πρεπει να πατησεις ποδι και να διαφυλαξεις τις τεχνικες συμμορφωσεις των αυτοκινητων.Και μην ξεχνας ο φοβος φυλα τα ερημα
Οσον αφορα στα πηγαδακια που βεβαια δεν ειναι σωστο να θαβουμε χωρις αποδειξεις,δυστυχως δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια...
Και για να σας προλαβω δεν γινονται ενστασεις γιατι ειναι πιο ευκολο καποιος να γινει και αυτος κατεργαρακος παρα να κινδυνευσει να χασει τα λεφτα του και να του γινουν τα νευρα κροσια μεχρι να εκδικασθει η οποια ενσταση και εφεση...dimos**
-
Και για να σας προλαβω δεν γινονται ενστασεις γιατι ειναι πιο ευκολο καποιος να γινει και αυτος κατεργαρακος παρα να κινδυνευσει να χασει τα λεφτα του και να του γινουν τα νευρα κροσια μεχρι να εκδικασθει η οποια ενσταση και εφεση...
dimos
Και όμως! Είναι η πεμπτουσία του όλου θέματος. Ή πιό απλά: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
-
Αντε πάλι...φτου κι απ' την αρχή!!...Και για να είμαι ειλικρινής...αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο στο Φόρουμ!...Δεν εξαντλούνται ποτέ τα 'πυρομαχικά'!!! [κι ας λέει ο γιατρός!!]
Εγω,μετά απο τόσες και τόσες συζητήσεις [και δια ζώσης!],συνεχίζω να μην το καταλαβαίνω!
Ισως γιατι δεν προέρχομαι απο τον χώρο των αγώνων!!Στον δικό μου χώρο λοιπόν,στην Πληροφορική,οι αεριτζήδες και τα κοράκια είναι πολλαπλάσια απο όλα οσα ανεφέρεται για τους Αγώνες και μάλιστα κάνουν και πολλαπλάσια μπάζα!!
Στην αγορά λοιπόν,όλοι γνωρίζουμε ποιός είναι αυτός που προσφέρει φτηνά και δεν υλοποιεί ποτέ....ποιός αυτός που είναι τζαναμπέτης...ποιός αυτός που υποσχεται,έχει την καλή διάθεση,αλλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια δουλειά...ποιός είναι ο αλήτης...ο τυχάρπαστος κλπ κλπ!!
Και ανάλογα συμπεριφέρόμαστε!Ενημερώνουμε τον πελάτη μας και τον προμηθευτή...κρατάμε αποστάσεις κλπ!Ο τύπος βέβαια τσιμπάει δουλειές... αλλά είναι φυσικό!!Παντού υπάρχουν θύματα!! Και την μίζα που δίνει,αν δεν μπορείς να την αποδείξεις,την κάνεις γαργάρα..και προχωράς! Αλλά κάποια στιγμή τον κάνεις να πληρώσει!!
Εδω λοιπόν,συζητάμε μήνες τώρα για κατεργαράκους και 'μαιμούδες'!!
Δηλαδή.
Εχει δημιουργηθεί ενα συνοθύλευμα απο κανονες που δεν τηρούνται, ανθρώπους που παρανομούν,κύπελλα για να ικανοποιηθει ο κάθε πικραμένος,λέσχες που μπορούν να απορρίπτουν την διοργάνωση αγώνων, οδηγοί που ζούν απο τα πρίμ,κανονισμούς λάστιχο,υπεύθυνους που με το παραμικρό πλημυρίζουν σαν τον Κηφισό,πρωταθλήματα που δεν τελούνται αλλά απονόμονται κύπελλα στους νικητές.... ...και το δικό σας πρόβλημα είναι αν ο Κούκους έχει ελαφρώσει το βολάν!!!Μα εσεις του δινετε το δικαίωμα να το κάνει ρε παιδιά!!!Με την ατιμωρησία που του προσφέρετε!!!
Ενσταση!!Κάντε στον nass καψόνι...να ζυγίζει μπιέλες για πέντε μέρες!!
Ενσταση ρεφενέ...σε έναν...μόνο έναν απο αυτούς που λέτε ότι είναι παράνομοι!!!
Ξεμπροστιάστε τον και τελείωσε!!!Θα σας...αφήσουν όμως να το κάνετε??!!!
Για το γνήσιον του κειμένου
Κούκους Μούκους-Εκατόνταρχος (πλάκα κάνω APR...μου αρέσει το παρατσούκλι!! )
ΟΚ..υπάρχουν!! -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Λοιπον εδω ειναι που μπερδευονται τα πραγματα.Γιατι να μην μπορει ο τεχνικος εφορος αυτεπαγγελτα να ελεγχει οσο και οπως θελει ,αλλα να πρεπει να περιμενει να γινει ενσταση??
Είναι απλό, και το ξέρεις: αν βγει 'μαϊμού' ΟΚ, πληρώνει. Αν βγει ΟΚ, ποιός πληρώνει ? Πάλι ο ίδιος ? Εσύ ως αγωνιζόμενος θα αποδεχόσουν να έρθω σε ένα αγώνα και να σου διαλύσω το αυτοκίνητο ? (έγινε φέτος στο Ολύμπιο για πρώτη φορά (νομίζω) στα χρονικά των ελληνικών αγώνων, πλην F3 παλαιότερα και βέβαια ενιαίου). Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Δεν είμαστε F1/WRC να είναι ο αυτεπάγγελτος τεχνικός έλεγχος 'ιερός' και να μην μιλάει κανείς, εδώ ζυγίζεις αγωνιζόμενους και σε στραβοκοιτάνε
Ξερετε ποσο κοστιζει να κανεις ενσταση??
Αν την χάσεις, αρκετά (και συμφωνώ: περισσότερα απ΄ ό,τι θα έπρεπε -όφειλαν να είναι φτηνότερες). Αν κερδίσεις, τίποτα, μόνο χρόνο. Εδώ είναι το κόλπο: είναι φτηνότερο να λες 'ο κ. Κατεργαράκος είναι κατεργάρης' παρά να το αποδεικνύεις Α, ναι: είναι επίσης ευκολότερο να λες 'ο κ. Κατεργαράκος είναι κατεργάρης' παρά να αποδέχεσαι πως 'ο κ. Κατεργαράκος είναι χεράς'
Και μετα απο την ενσταση ξερετε ποσο κοστιζει η εφεση που σιγουρα θα χρειαστει να γινει???
E, μια στιγμή: κάνεις ένσταση στον κ. Κατεργαράκο για βάρος στροφάλου και, αφού του διαλύσουμε το μοτέρ, βρίσκουμε τον στρόφαλό του κανονικό και προφανώς η ένσταση απορρίπτεται. Σοβαρολογείς πως θα κάνεις έφεση ? Για ποιό λόγο, δεν είδαμε τη ζυγαριά σωστά ? Αν πάλι βρεθεί αντικανονικός ο στρόφαλος και η ένσταση γίνει δεκτή, πρέπει εκείνος να κάνει έφεση. Οπότε, η έφεση έχει νόημα μόνο αν γίνει δεκτή η ένσταση, οπότε αφορά τον 'αντίπαλο'.
ΓΙατι νομιζετε οτι τα εχουν κανει ετσι?? ΓΙα να μην γινονται ενστασεις και να τελειωνουν γρηγορα και να πανε σπιτι τους χωρις ταλαιπωριες μεσοβδομαδες.
Είσαι άδικος. Επειδή ήμουν εκεί όταν διαμορφώθηκε το τρέχον πλαίσιο κανονισμών για ενστάσεις κτλ., σου λέω πως κάθε άλλο παρά αυτή η λογική ήταν. Τα μόνα που δυσκόλεψαν τη ζωή των ενιστάμενων είναι τα εξής απλά: (α) για όσα σημεία δικαιωθείς, πληρώνει ο άλλος. Για όσα σημεία έχεις άδικο, πληρώνεις εσύ. Ωστε να εκλείψει το φαινόμενο να γίνεται μια ένσταση για 42 σημεία (έχει συμβεί! ) με την ελπίδα, σε ένα 'ψιλό' να βρεθεί παράνομος ο άλλος, να πληρώσει για όλα (β) να υπάρχουν χρονικά περιθώρια για εκδίκαση μιας ένστασης, ώστε να μην χρονίζει η υπόθεση και να μην διαλύεται το αυτοκίνητο ενός ανταγωνιστή με την ελπίδα να μην τρέξει στον επόμενο αγώνα. Κατά τα λοιπά, ενστάσεις πρέπει να γίνονται -με λόγο και τεκμηριωμένα.
Και αν βρεθει ενας τεχνικος εφορος με μερακι και φιλοτιμο (εσενα εννοω nass) θα του δεσουν τα χερια με τεχνικες παρατυπιες η λαθη στην συγγραφη της ενστασης για να την απορριψουν, να τσεπωσουν τα παραβολα και να ...τελειωνουν.
Εχει πολλά χρόνια να συμβεί αυτό που λες.
Οσον αφορα στα πηγαδακια που βεβαια δεν ειναι σωστο να θαβουμε χωρις αποδειξεις,δυστυχως δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια...
Εξαρτάται από την οπτική σου γωνία. Προσωπικά προτιμώ, από το να κατηγορήσω άδικα κάποιον αθώο, να σιωπήσω.
Και για να σας προλαβω δεν γινονται ενστασεις γιατι ειναι πιο ευκολο καποιος να γινει και αυτος κατεργαρακος παρα να κινδυνευσει να χασει τα λεφτα του και να του γινουν τα νευρα κροσια μεχρι να εκδικασθει η οποια ενσταση και εφεση...
Η πρόσφατη υπόθεση Αρβανιτάκη κατά Πατσουρέα δείχνει πως δεν ισχύει αυτό που λες.
-
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΚ , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΝΑΣΣ ,ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Α- (ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ) .
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΝΑΣΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ) , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ- ΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ (ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΙ ) ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .....
ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ Ν2 106 , ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟ . ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ .
ΤΟΝ ΖΥΓΗΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 11929 g ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ .
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΗΣΗΣ ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΕΡΣ , ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑΣΣ ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΕΙΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ
ΑΛΩΣΤΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΣ , ΠΟΥ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΑ ( ΣΥΝΗΘΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ) ΚΑΙ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΠΡΙΒΕ !
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΚ , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΝΑΣΣ ,ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Α- (ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ) .Εχεις δίκιο... Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν δέχομαι πως τα Ν2 (πχ.) είναι ακριβότερα από τα Α6 (αντίστοιχα), όπως λες.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ- ΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ (ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΙ ) ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .....
ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ Ν2 106 , ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟ . ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ .
ΤΟΝ ΖΥΓΗΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 11929 g ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ .
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΗΣΗΣ ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ?Καλό παράδειγμα. Βέβαια το ερώτημα είναι: αν η ζυγαριά δεν λέει την αλήθεια και επιπλέον η σύγκριση του εξαρτήματος με ένα αντίστοιχο από την αντιπροσωπεία (στάνταρ διαδικασία στα 'Ν' αυτοκίνητα) δεν αποκαλύπτει τίποτα (διότι πχ. ο στρόφαλος είναι ζυγοσταθμισμένος από το εργοστάσιο ήδη, και άρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις που τελειώνει η επεξεργασία του εργοστασίου και αρχίζει το ρεκτιφιέ 'ο Μήτσος'), τι στο καλό μπορεί να γίνει ? Πρέπει όλοι οι τεχνικοί έφοροι να είναι μηχανικοί και μάλιστα εξειδικευμένοι σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων ?
(Πάντως αν μου τυχαίνει κάτι τέτοιο, εγώ, ως 'θεωρητικός' όπως σωστά λες, δεν ντρέπομαι να ζητήσω τη γνώμη ενός συναδέλφου μηχανικού τεχνικού εφόρου).
Α ναι: το 'χαρούμενος' φαντάζομαι πως είναι σχήμα λόγου. Διότι δεν έχω λόγο να χαρώ επειδή 'έχασες' ή 'κέρδισες'
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΕΡΣ , ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
Υπάρχουν όμως και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις όπου μπορούν μια χαρά. Μη μου πεις όμως πως αυτός που λες είναι ο λόγος. Ισως ένας από τους λόγους. Αλλά παραπάνω αναφέρω και άλλους λόγους...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΕΙΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ
Φυσικά. Η θεμελιώδης διαφορά είναι πως ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις πως ΑΥΤΟΣ είναι ένοχος, όχι ΑΥΤΟΣ να αποδείξει πως είναι αθώος. Δυστυχώς στην Ελλάδα πολλές φορές ξεχνάμε αυτή τη βασική αρχή του Δικαίου.
Τέλος πάντων, συμφωνώ πως το κουράσαμε και ζητώ συγνώμη από τους συνφορουμίστες για την κατάχρηση.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΡΙΖΙΚΑΡΗ.
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΤ ΚΑΡ ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ? Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ?{ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΛΟΙΠΟΥΝ}.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΣΙΡΚΟΥΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.
ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ .
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Α6 ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΙΣ ΕΛΠΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ .
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΥΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάτσε ρε APR, μήπως υπερβάλλεις ? Εδώ μας παρουσιάζεις μια αντιστροφή της πραγματικότητας (ή της επιθυμητής πραγματικότητας, ΟΚ) και λες πως όλα τα Ν μοτέρ είναι 'καρά-Α', σχεδόν WRC (βολάν...), ενώ όλα τα Α μοτέρ είναι 'Ν+'Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για όσα λες μέχρις αποδείξεως του εναντίον. Και η απόδειξη είναι πολύ απλή: εφόσον προφανώς δεν μπορώ να πάρω το μοτέρ του κυρίου Κατεργαράκου που λες να το κάνω βίδες, κάντε μια ένσταση όλοι εσείς που είστε σίγουροι για όλα αυτά και εγώ σου υπόσχομαι να ζυγίζω μπιέλες μέχρι το άλλο πρωί
Γιατί στην Ν δεν επιτρέπονται εκκεντροφόροι, έστω και με κάποιες περιορισμένες γωνίες;
Οπότε με αυτές τις γωνίες φτιάχνεις έναν εκκεντροφόρο ο οποίος δε βλέπω γιατί να είναι φτηνότερος από τον Γκρ.Α...Τα κιλά του Γκρ.Α στις αναβάσεις είναι μεγαλύτερα από το αντίστοιχο Ν. Εμείς Ο,ΤΙ και να κάναμε τα προσεγγίσαμε στο 20άκιλο. Τώρα τι χρειάζεται να γίνει για να πιάσεις τα χαμηλότερα του Ν, άστο... Μέχρι και ελαφρύτερες επενδύσεις στις πόρτες... 'Τσάμπα' φυσικά...
Νομίζω πως τα καλά Σάξο Ν2 έχουν ΣΧΕΣΕΙΣ. (επιτρέπονται...) Αν θες να κυνηγήσεις Ν2 λοιπόν θες ΚΙΒΩΤΙΟ!!! Εδώ και τα Πεζώ καπ που στα ράλι χτύπησαν και 5άδα γενικής σε 130+ συμμετοχές ΔΕΝ είχαν τέτοιο... Πάλι τζάμπα...
Το ότι στην ΚΥΜΗ πέρασαν τους 'χεράδες' της Α6 οι Ν2 ΔΕΝ το ήξερα... Για την Αιγείρα 2002 μιλούσα... Άρα ενισχύεις τη θέση μου περί 'αεροπλάνων'.
Αν ένα αμάξι που με ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ανταλλακτικά είναι ΤΑΧΥΤΕΡΟ από ένα με ελευθερίες-ΕΥΚΟΛΙΕΣ, μήπως μας λέει κάτι για την ποιότητα-κόστος των ανταλλακτικών του 'φτηνού';;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
όσον αφορά τα ελαφρώματα κλπ αν όντως κάποιος δεν ενδιαφέρεται να μπει στον κόπο να ψάξει, εαν και πόσο έχει κλέψει ο αντίπαλός του, καλό είναι να μην σχολιάζει από την αρχή.Όπως όλοι ξέρετς μου τρέχει ο παράς από τα πατζάκια.
Οπότε πάρε ένα χιλιάρικο για τις μπιέλες, άλλο ένα για εκκεντροφόρους, άλλο ένα για πιστόνια, άλλο ένα για συμπίεση, και άλλα 5 για τα ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ που λες.
Λέω να δώσω άλλα τόσα για τον 2ο, 3ο, 4ο, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ της κλάσης, για να λυθεί κάθε αμφιβολία...
Και άμα τολμήσω και ξανακερδίσω τζακπότ στο τζόκερ εκεί να δεις... τζόκερ (γελωτοποιός) που έχει να πέσει!!
ΤΑ S1600 +KITCARS στην Α6 ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ??