-
Ο χρήστης nickos έγραψε:
Παιδια καλημερα!
Χθες πηγα στη Suzuki εδω στο Βολο για το service στα 15,000χλμ και επειδη το δικο μου τουτου ειναι τυφλο στην ομιχλη,ρωτησα τιμη για να τοποθετησω προβολακια ομιχλης και μου ειρθε ταμπλας!
μου ζητανε 270 euro αγορα και αλλα 45 η τοποθετηση!
Το ποσο της αγορας μου φανηκε υπερβολικο,και το ιδιο σε οσους φιλους το ειπα!
Εσεις τι λετε?Μηπως μπορω να βρω καλυτερη τιμη?
Εχεται καποια προταση?
Ευχαριστω!Πάρε valeo από μεταχειρισμένη Laguna ή Megane - υπάρχουν άφθονα στα παλιατζίδικα -. Κάνεις μια μικρή μετατροπή στις βάσεις των προβολέων και ξεμπέρδεψες . Κόστος με πέρασμα 130 ευρώ αν υπάρχει ο διακόπτης στο ταμπλό .
-
geia xara paidia!
Ithela na rwtisw ti gnwmi sas,mias kai eiste arketa psagmenoi apo oti eida apo ta posts sas,gia to Grand Vitara,1.6,3d.Ti gnwmi exete?Aksizei ta lefta tou?
Me endiaferei arketa i emfanisi tou.PX vlepw kapoia GV gumna ta opoia de me entupwsiazoun katholou tha elega kai kapoia akrivws idia GV ta opoia exoun diafora gurw gurw pou kanoun to tzipaki koukli.Poso kostizei mia metatropi?Gia patimata,mpros profulaktira,lastixa,zantes,kai diafora alla pou thewreite oti tha to omorfunoun.
A kai kati vasiko.Den viazomai gia tin agora tou GV.Apo oti upologizw mallon kalokairaki tha to parw.Exete akousei mipws gia antikatastati tou?Min to parw kai se kanena eksamino parousiastei neo montelo...
Exw ena vitara GLX montelo tou 94,235000 km(!),to opoio to exw kseskisei tosa xronia.Mou to pairnoun 6000 euro.sumferei na to dwsw,i leei kalutera na to kratisw ws deutero 4x4 oxima, mexri na to teleiwsw gia ta kala?
Suggnwmi gia ta greeklish alla den exei ellinika to laptop mou.
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Πάρε valeo από μεταχειρισμένη Laguna ή Megane - υπάρχουν άφθονα στα παλιατζίδικα -. Κάνεις μια μικρή μετατροπή στις βάσεις των προβολέων και ξεμπέρδεψες . Κόστος με πέρασμα 130 ευρώ αν υπάρχει ο διακόπτης στο ταμπλό .
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Πηρα τηλεφωνο σημερα στο Σφακιανακη στην αθηνα και απο το τμημα τον ανταλακτικων μου ειπαν 200 ευρω!
Θα ξαναπαρω ομως μιας και το εθεσες να τους πω και για διακοπτη!
Γιατι ουτε αυτον εχω,το αυτοκινητο ειναι μοντ.2003 και απλος εχει τις αναμονες (καλωδια) εκτος απο το διακοπτη!Η πατεντα που λες απο megane ειναι δοκιμασμενη?
Κανεις αλλος εχει να προτεινει κατι αλλο η αλλο προμηθευτη?
Ευχαριστω και πάλι! -
!Η πατεντα που λες απο megane ειναι δοκιμασμενη?
[/quote]
Ναι είναι δοκιμασμένη σε GV και PININ . -
Ξερει κανενας αν μπορουμε να βρουμε το service manual του G.V?
Νομιζω θα μας βοηθουσε στο να λυσουμε καποια πραγματα που μας απασχολουν απο μονοι μας με ενα τετοιο βοηθημα! -
Εγώ βρήκα το service manual του cherokee στο e-mule σε μορφή PDF. Μιλάμε για ~2000 σελίδες. Επίσης βρήκα και τον κατάλογο ανταλλακτικών.
Για δοκίμασε κι εσύ...
-
παιδια εψαξα για το grand vitara αλλα τιποτα,μονο για samurai και παλια vitara απο suzuki,
ισως οταν ψαχνω εγω να μην ειναι ο 'χρηστης' μεσα!
Αλλα και σε εντυπα που κοιταξα ουτε εκει βρηκα,απο συγγραφεις Chilton kai Hayne βρηκα για ολα τα μοντελα εκτος απο G.V
Αν υπαρχει καποιος..... -
kati akousa oti anamenetai kainourgio grand vitara....isxuei ?exei akousei kanenas tpt ?
-
Ο χρήστης Zelezny έγραψε:
kati akousa oti anamenetai kainourgio grand vitara....isxuei ?exei akousei kanenas tpt ?μπες εδω να δεις και καποιες φωτο και οτι αλλο σχετικο
-
thanks na leitourgousan kai ta link me tis fotos kala tha itan ?kseroume mipws pote erxetai ellada kai se ti timi ?
-
Ο χρήστης Zelezny έγραψε:
thanks na leitourgousan kai ta link me tis fotos kala tha itan ?kseroume mipws pote erxetai ellada kai se ti timi ?μαλλον ειναι λιγο νωρις για να ξερουμε ποτε θα ελθει αφου ακομα δεν παρουσιαστηκε επισημα σε καποια διεθνη εκθεση ........
-
erwtisi:sumferei na parw GV twra ?de thelw na parw kai kapaki na vgei to kainourgio..tha spastw asxima
-
To καινούριο απ'όσο λέγεται θα είναι πιο ασφάλτινο και μεγαλύτερο, δεν νομίζω να το αντικαταστήσει, ειδικά το 3πορτο 1,6 που είναι αρκετά μικρό.
-
pou ta exeis dei auta ?mporeis na mou dwseis kapoio link?episis kapoia fot ?gaiti ta arxika link ta pataw kai de leitourgoun..
-
-
nai auta ta links ennoousa oti einai 'xalasmena'.prospathise na anoikseis ta links pou uparxoun sto link pou edwses.vgazei :'The page cannot be found'
Exeis na mou dwseis kapoio allo link?Den exw dei kan pws einai to neo vitara kai me exei faei i periergeia!!
episis an exeis dei kapoio arthro gia to neo GV....
thanks -
Εμένα μου δουλεύουν τα links
-
Οι φωτογραφίες δεν δουλεύουν αλλα διάβασε τα ποστ στο τόπικ και θα σου λυθουν οι απορίες.
-
an mporei kapoios as mou steilei kapoies fotos tou kainourgioy grand vitara.Pleaseee!Steilte mou PM na steilw to email mou.Thanks
-
Tις ανέβασα εγω προσωρινά:
Suzuki Grand Vitara: Aπόψεις