-
Σήμερα αργά το απόγευμα, δέχτηκα τηλεφώνημα απο την εταιρεία που αγόραζα πέρσι και η οποία με ενημέρωσε ότι απο Δευτέρα, το πετρέλαιο θέρμανσης θα το διαθέτει με 1,20€/λίτρο, για παραγγελίες άνω των 500 λίτρων.
-
μήπως ξεστοκάρει περσινό ;
-
Μάλλον, γιατί τις τελευταίες μέρες πέρυσι, ξεσκιστήκανε να γεμίζουν οι περισσότεροι και χθες -σύμφωνα με πληροφορίες - ελάχιστα πρατήρια παρήγγειλαν. Ετοιμάζουν απεργίες (οι βενζινοπώλες) νομίζω, ή τουλάχιστον, αυτό άφησαν να εννοηθεί.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Σήμερα αργά το απόγευμα, δέχτηκα τηλεφώνημα απο την εταιρεία που αγόραζα πέρσι και η οποία με ενημέρωσε ότι απο Δευτέρα, το πετρέλαιο θέρμανσης θα το διαθέτει με 1,20€/λίτρο, για παραγγελίες άνω των 500 λίτρων.Η τιμή που θα πουλάνε τα διυλιστήρια τη Δευτέρα στους χονδρέμπορες θα είναι περίπου 1,38 λεπτά οπότε στη λιανική υπολογίστε 1,45
Η τιμή 1,20 προφανώς αφορά περσυνό απόθεμα. Όμως όταν πουλάς απόθεμα απο προηγούμενη χρήση πρέπει να αποδόσεις τη διαφορά του ΕΦΚ στην εφορία. Ετσι δέν κερδίζεις κάτι κρατώντας απόθεμα αφού πρέπει να το πουλήσεις στην τρέχουσα τιμή και την διαφορά δέν μπορείς να την κρατήσεις.
Οπότε ο τύπος πουλάει ΑΔΗΛΩΤΟ απόθεμα. Επιβάλλεται να του κάνεις μια καταγγελία στο ΣΔΟΕ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σήμερα αργά το απόγευμα, δέχτηκα τηλεφώνημα απο την εταιρεία που αγόραζα πέρσι και η οποία με ενημέρωσε ότι απο Δευτέρα, το πετρέλαιο θέρμανσης θα το διαθέτει με 1,20€/λίτρο, για παραγγελίες άνω των 500 λίτρων.
Η τιμή που θα πουλάνε τα διυλιστήρια τη Δευτέρα στους χονδρέμπορες θα είναι περίπου **1,38 λεπτά **οπότε στη λιανική υπολογίστε 1,45
Η τιμή 1,20 προφανώς αφορά περσυνό απόθεμα. Όμως όταν πουλάς απόθεμα απο προηγούμενη χρήση πρέπει να αποδόσεις τη διαφορά του ΕΦΚ στην εφορία. Ετσι δέν κερδίζεις κάτι κρατώντας απόθεμα αφού πρέπει να το πουλήσεις στην τρέχουσα τιμή και την διαφορά δέν μπορείς να την κρατήσεις.
Οπότε ο τύπος πουλάει ΑΔΗΛΩΤΟ απόθεμα. Επιβάλλεται να του κάνεις μια καταγγελία στο ΣΔΟΕ.
'Άκουσα' για 1.359, δε ξέρω... Οπότε το 1.40 θα είναι στο νερό.
-
Απο εδώ:
http://oil.gge.gov.gr/?p=26791,115 +23% +0,495% = 1,378 € το λίτρο
Αν ανέβει λίγο και τη Δευτέρα τότε το 1,38 με 1,39 είναι σίγουρο
-
Ο προμηθευτής μου (χονδρέμπορας) δέν έχει παραλάβει ακόμα πετρέλαιο γιατί δέν έχει αρκετές παραγγελίες
Βέβαια και εγώ 2 παραγγελίες έχω όλες κι όλες, σύνολο 1000 λίτρα. Άλλες χρονιές την πρώτη μέρα διάθεσης πετρελαίου τρέχαμε και δέν φτάναμε. Απ την άλλη δέν έχει και κανα κρύο, εγώ χθές το βράδυ ήμουν έτοιμος να βάλω AC γιατι είχε φοβερή κουφόβραση
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ο προμηθευτής μου (χονδρέμπορας) δέν έχει παραλάβει ακόμα πετρέλαιο γιατί δέν έχει αρκετές παραγγελίεςΒέβαια και εγώ 2 παραγγελίες έχω όλες κι όλες, σύνολο 1000 λίτρα. Άλλες χρονιές την πρώτη μέρα διάθεσης πετρελαίου τρέχαμε και δέν φτάναμε. Απ την άλλη δέν έχει και κανα κρύο, εγώ χθές το βράδυ ήμουν έτοιμος να βάλω AC γιατι είχε φοβερή κουφόβραση
Περυσι ηταν και η απεργια των τελωνιακων τετοιες μερες ,αν θυμαμαι καλα.
-
Τιμή: 1,350 Προϊόν: Shell Πετρέλαιο Θέρμανσης Σήμα: SHELL
Διεύθυνση:****
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Δευ, 15/10 22:04:55σχετικα με το κινησης, σε 2 απο τα πρατηρια που ειναι στο δρομο μου:
Το Carrefour απο 1,52 το Σαββατο πουλαει σημερα 1,47 και ενα Shell που το ειχε 1,578 το πηγε στο 1,5€
( το Shell ειναι το ιδιο που εχω στην παραθεση. 15 λεπτα διαφορα τα δυο ειδη πετρελαιου )
τις επομενες μερες θα φανει καλυτερα... -
γιατι επεσε το πετρελαιο τις τελευταιες μερες? 1.419 shell vpower diesel εχθες το απογευμα...
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
γιατι επεσε το πετρελαιο τις τελευταιες μερες? 1.419 shell vpower diesel εχθες το απογευμα...Μειωθηκε ο φορος .
-
εγω δεν εχω δει ακομη μειωμενη τιμη...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
εγω δεν εχω δει ακομη μειωμενη τιμη...Υπαρχουν ακομα πρατηρια που εχουν αποθεματα με παλια τιμη.Οσοι παρελαβαν αυτη την εβδομαδα ομως εριξαν την τιμη,φυσιολογικα δηλαδη αυτο επρεπε να κανουν.
Κοιτα στο http://www.fuelprices.gr/ και θα δεις αν εχει πεσει η τιμη στην περιοχη σου.
-
σωπα ρε μερικοι το κατεβασαν απο χτες το βραδυ.
Παρολαυτα μεσα σε 15 χιλιομετρα αποσταση υπαρχει ακομη 15 λεπτα διαφορα τιμης.
1.429 παντως ειναι καλη σχετικα με το 1,539 που εβαζα πριν, αλλα δεν τη λες και τρελη διαφορα. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
σωπα ρε μερικοι το κατεβασαν απο χτες το βραδυ.
Παρολαυτα μεσα σε 15 χιλιομετρα αποσταση υπαρχει ακομη 15 λεπτα διαφορα τιμης.
1.429 παντως ειναι καλη σχετικα με το 1,539 που εβαζα πριν, αλλα δεν τη λες και τρελη διαφορα.Και εδω το ιδιο ισχυει.Οσοι εχουν παραλαβει με νεα τιμη πουλανε πιο φτηνα απο τους υπολοιπους .
Δεν την λες και μικρη ομως την διαφορα.Σε νταλικες που βαζουν ποσοτητες βγαινει αρκετα €. -
Υπαρχει καμμια ιστοσελιδα που να δειχνει τις τιμες καυσιμων σε διαφορες περιοχες της Ελλαδας; Σαν το Gasbuddy.com στις ΗΠΑ;
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Υπαρχει καμμια ιστοσελιδα που να δειχνει τις τιμες καυσιμων σε διαφορες περιοχες της Ελλαδας; Σαν το Gasbuddy.com στις ΗΠΑ;Νικος
gas price.gr & fuelprices .gr
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ DIESEL AΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ?ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ...
-
Καλησπέρα.
Έχω δει πολλούς ταξιτζήδες να βάζουν πετρέλαιο σε βενζινάδικο στη Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Πειραιώς ακριβώς μετά την γέφυρα του ηλεκτρικού.Πριν το φανάρι της Κειριαδών.
Επίσης ο έμπορος που αγόρασα το αμάξι μου ειπε βενζινάδικο στην Αμφιθέας προς την παραλιακή μετά την συγγρού (ΒΡ)
-
για euro4 που πήγα να βγάλω άδεια στο Λαγονήσι που μένω μου ζήτησαν να έχω και το ΑΦΜ στην τοπική ΔΟΥ!
ισχύει κάτι τέτοιο? το ΑΦΜ, λόγω επαγγελματικής εδρας το έχω Πειραια, και όσο και αν τους πήγα βεβαίωση από το Δήμο ότι μένω μόνιμα Λαγονήσι δεν το δέχονταν!!! θα πρέπει ντε και καλά να μεταφέρω το ΑΦΜ στον τόπο διαμονής?
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;