-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατόπιν επιθυμίας του, ο Go_For_Pole αποχώρησε από την ομάδα των συντονιστών του 4T-Forum. Παραμένει ως απλός χρήστης.Την θέση του θα την αναπληρώσει ο madakos?
-
Νέος συντονιστής στο φόρουμ από σήμερα ο χρήστης onyx!
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα -
ποσο ακομα (τζαμπα) θα ελπιζω κι εγώ;
-
Καλη επιτυχια
Και για να ξεκινησεις με το δεξι ριξε ενα μπαν στον πασχο
-
Σιδεροκέφαλος!!!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ποσο ακομα (τζαμπα) θα ελπιζω κι εγώ;οσο θα ελπιζω εγω και ο πασχος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδαΤέλεια!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα -
Με το καλό onyx!
-
Απο τις καλυτερες επιλογες!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο τις καλυτερες επιλογες!!!+1
Σιδεροκέφαλος
-
Με το καλο
Να ησυχασει λιγακι ο βιλλ
-
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Εδώ είναι που ίσως πρέπει να πω ότι σας ευχαριστώ για την επιλογή μου και ότι θα είμαι αυστηρός αλλά δίκαιος και ότι με τη βοήθειά σας θα πατάξομεν τη διαφθορά, τα καρτέλ, το νεποτισμό και ό,τι άλλο σχετικό ή άσχετο αλλά επιφυλάσσομαι γιατί είμαι πολύ 'νέος' δια να ομιλώ....
.... θα μιλήσω με έργα... -
Σιδεροκέφαλος
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Εδώ είναι που ίσως πρέπει να πω ότι σας ευχαριστώ για την επιλογή μου και ότι θα είμαι αυστηρός αλλά δίκαιος και ότι με τη βοήθειά σας θα πατάξομεν τη διαφθορά, τα καρτέλ, το νεποτισμό και ό,τι άλλο σχετικό ή άσχετο αλλά επιφυλάσσομαι γιατί είμαι πολύ 'νέος' δια να ομιλώ....
.... θα μιλήσω με έργα...ρίξε ban σε όσους σου ευχήθηκαν για να δείξεις...αμεροληψία.
Με το καλό φίλε Όνυχα!
Ελπίζω να μην χρειαστεί να μας βάζεις σε τάξη συχνά. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο τις καλυτερες επιλογες!!!+1..... Συγχαρητηρια...
-
Μπράβο, συγχαρητήρια
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
'Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και άνθρωπος ο οποίος δεν έχει λύσει το πρόβλημα του βιοπορισμού του είναι ανήσυχος, και η ανησυχία εμάς δεν μας χρειάζεται αυτήν την περίοδον!
Διότι και καθ' ύπνον ο ασθενής, ναρκωμένος επί της χειρουργικής κλίνης, δένεται, ίνα μη κάνει καν τας κινήσεις τας οποίας προκαλεί το συμπαθητικόν. Και αν και περί αντιδράσεων εκ του συμπαθητικού θα επρόκειτο, δεν θα είχομεν διάθεσιν να τας δεχθώμεν!'Ωραίες προγραμματικές, Όνυχα
Πέραν της πλάκας: Καλορίζικος! -
Άκου εκεί!
Με το καλό!(ρίξτε μπαν στα τρολζ )
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
'Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και άνθρωπος ο οποίος δεν έχει λύσει το πρόβλημα του βιοπορισμού του είναι ανήσυχος, και η ανησυχία εμάς δεν μας χρειάζεται αυτήν την περίοδον!
Διότι και καθ' ύπνον ο ασθενής, ναρκωμένος επί της χειρουργικής κλίνης, δένεται, ίνα μη κάνει καν τας κινήσεις τας οποίας προκαλεί το συμπαθητικόν. Και αν και περί αντιδράσεων εκ του συμπαθητικού θα επρόκειτο, δεν θα είχομεν διάθεσιν να τας δεχθώμεν!'Ωραίες προγραμματικές, Όνυχα
Πέραν της πλάκας: Καλορίζικος!Κάτι μου λέει ότι το forum θα μπει στον γύψο...
Σιδεροκέφαλος Όνυχα!
Νέος moderator