-
Πάντως το κανονικό EVO δεν έχει τίποτα πίσω, μόνο την αντίσταση..
-
Τι εννοείς?
-
Ναι.. ...τι... ...εννοείς?
-
ώχ ο lkouk
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι εννοείς?Εγώ τι εννοώ? Ότι το 8άρι (για το 9άρι δεν παίρνω όρκο) δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα αλλά μόνο μία αντίσταση.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι εννοείς?
Εγώ τι εννοώ? Ότι το 8άρι (για το 9άρι δεν παίρνω όρκο) δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα αλλά μόνο μία αντίσταση.
Σε κάποιες χώρες και με κάποια επίπεδα εξοπλισμού έχει Δημήτρη.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι εννοείς?
Εγώ τι εννοώ? Ότι το 8άρι (για το 9άρι δεν παίρνω όρκο) δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα αλλά μόνο μία αντίσταση.
Σε κάποιες χώρες και με κάποια επίπεδα εξοπλισμού έχει Δημήτρη.
Για να το λες έτσι θα είναι. Το 8άρι με τα δερμάτινα μέσα δεν είχε πάντως.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Οι Porsche εχουν τη μιζα αριστερα του τιμονιου, αλλα αυτο μαλλον το 3ερατε..
Σιγα τα ωα!!Οι AR 33 που νομιζεις οτι την εχουν?
Oι Porsche έχουν λόγο όμως που έβαλαν τον διακόπτη στα αριστερά, τον οποίο μου είχε πει πωλητής της Porsche στην Γερμανία.
Ήταν ανάγκη να πας τόσο μακτυά για να μάθεις,
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σήμερα είδα 406 με υαλοκαθαριστήρα πίσω...δεν ήξερα ότι ήταν άλλο ένα σεντάν με αυτήν την ιδιαιτερότητα, μετά το Mazda 323 του '85 και το Fiat Tempra.Μακάρι να το συνέχιζαν και στο 407, και γενικά σε όλα τα σεντάν...
-
-Στην Alfa 75 οι πίσω δισκόπλακες που ήταν κοντά στο διαφορικό
-Σε Opel Combo (πέρα από τους τεράστιους καθρέπτες σα να είναι φορτηγό και την αστεία ορατότητα γενικά) για να ανάψεις το πίσω θερμαινόμενο τζάμι πρέπει να τραβήξεις το διακόπτη του καλοριφέρ ενώ πρέπει να κάνεις το ίδιο στο διακόπτη των φώτων για να ανάψει η πλαφονιέρα στην οροφή(ειδικά το δεύτερο πρέπει να έχεις έμπνευση για να το βρεις).
-Σε Αλφα 166 η μπαταρία είναι στο χώρο των αποσκευών ο οποίος ανοίγει μόνο με το κλειδί(είχαμε μείνει μια φορά από μπαταρία και δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε πίσω για να βάλουμε καλώδια)
-Στα Smart For2 η μπαταρία βρίσκεται στα πόδια του συνοδηγού ενώ στα Roadster είναι κάτω από τη 'σκάφη' του μπροστινού χώρου αποσκευών.
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
-Σε Opel Combo (πέρα από τους τεράστιους καθρέπτες σα να είναι φορτηγό και την αστεία ορατότητα γενικά) για να ανάψεις το πίσω θερμαινόμενο τζάμι πρέπει να τραβήξεις το διακόπτη του καλοριφέρ ενώ πρέπει να κάνεις το ίδιο στο διακόπτη των φώτων για να ανάψει η πλαφονιέρα στην οροφή(ειδικά το δεύτερο πρέπει να έχεις έμπνευση για να το βρεις).Δε θυμάμαι που ήταν ο διακόπτης του πίσω τζαμιού γιατί ήταν χαλασμένος εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η πλαφονιέρα άναβε έτσι και στο παλιό μας Kadett, το αυγό. Φαίνεται είναι παραδοσιακό στα Opel!
-
Ακομα στο Citroen GS το ραδιοκασσετοφωνο βρισκοταν αναμεσα στα μπροστινα καθισματα. (μπορει να εχει αναφερθει πιο πανω, δεν εχω διαβασει ολα τα posts)
Στο πατερα μου παντως -προ δεκαπενταετιας- εκει υπηρχε μονιμα μια πετσετα. Τι αποσομενες προσοψεις και λαλακιες... Αν το κλεφτρονι δεν ξερει που να ψαξει, αντε να το βρει... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οι Porsche εχουν τη μιζα αριστερα του τιμονιου, αλλα αυτο μαλλον το 3ερατε..
Σιγα τα ωα!!Οι AR 33 που νομιζεις οτι την εχουν?
Oι Porsche έχουν λόγο όμως που έβαλαν τον διακόπτη στα αριστερά, τον οποίο μου είχε πει πωλητής της Porsche στην Γερμανία.
Ήταν ανάγκη να πας τόσο μακτυά για να μάθεις,
Αν υπάρχει δίψα για μάθηση όλα γίνονται...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
-Σε Opel Combo (πέρα από τους τεράστιους καθρέπτες σα να είναι φορτηγό και την αστεία ορατότητα γενικά) για να ανάψεις το πίσω θερμαινόμενο τζάμι πρέπει να τραβήξεις το διακόπτη του καλοριφέρ ενώ πρέπει να κάνεις το ίδιο στο διακόπτη των φώτων για να ανάψει η πλαφονιέρα στην οροφή(ειδικά το δεύτερο πρέπει να έχεις έμπνευση για να το βρεις).
Δε θυμάμαι που ήταν ο διακόπτης του πίσω τζαμιού γιατί ήταν χαλασμένος εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η πλαφονιέρα άναβε έτσι και στο παλιό μας Kadett, το αυγό. Φαίνεται είναι παραδοσιακό στα Opel!
Και στο Κόρσα του 2000 του κολλητού μου,είχαμε φάει καμιά ώρα ψάχνοντας!!! Πώς του ήρθε και το τράβηξε έξω...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Δε θυμάμαι που ήταν ο διακόπτης του πίσω τζαμιού γιατί ήταν χαλασμένος εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η πλαφονιέρα άναβε έτσι και στο παλιό μας Kadett, το αυγό. Φαίνεται είναι παραδοσιακό στα Opel!
Και στο Κόρσα του 2000 του κολλητού μου,είχαμε φάει καμιά ώρα ψάχνοντας!!! Πώς του ήρθε και το τράβηξε έξω...
Και στο δικό μου corsa 2005 έτσι ανάβει η μπλαφονιέρα. Όταν το αγόρασα μου πήρε 1-2 εβδομάδες να το βρω...
Βαριόμουν να ψάξω στο βιβλιαράκι...
-
Ποιος ξέρει που έχει το κουμπί για άνοιγμα του χώρου αποσκευών το Peugeot 407? (για το εξωτερικό του αυτοκινήτου μιλάω)
-
EDIT EDIT EDIT...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ðïéïò îÝñåé ðïõ Ý÷åé ôï êïõìðß ãéá Üíïéãìá ôïõ ÷þñïõ áðïóêåõþí ôï Peugeot 407? (ãéá ôï åîùôåñéêü ôïõ áõôïêéíÞôïõ ìéëÜù)BÜæåéò äÜêôõëï óôï 0 êáé ðéÝæåéò ôá ßäéá ìå ôï 307 CC
ÐáëéÜ âÜæáìå êáé ìáíéâÝëá óôï êÝíôñï ôïõ ìçäÝí
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Ποιος ξέρει που έχει το κουμπί για άνοιγμα του χώρου αποσκευών το Peugeot 407? (για το εξωτερικό του αυτοκινήτου μιλάω)
Bάζεις δάκτυλο στο 0 και πιέζεις τα ίδια με το 307 CC
Παλιά βάζαμε και μανιβέλα στο κέντρο του μηδέν
Δεν του έφτανε το δάχτυλο?
Παράξενα ή αστεία χαρακτηριστικά αυτοκινήτων