-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και μια ηλιθιότητα ενός high-end αυτοκινήτου: το Ζ περιλαμβάνει αναγκαστικά και **κασσετόφωνο **:o .Μα είναι δυνατόν?
Επειδή απ' ότι είδα στην κονσόλα διαθέτει ΚΑΙ cd, δεν τη βρίσκω τόσο κακή ιδέα, ειδικά εάν έχεις πολλές κασσέτες και θες να ακους στο αυτοκίνητο (και να μην τις πετάξεις)
-
Ε τότε ας βάλουν κι ένα πικάπ!
-
Chevrolet Silverado ραδιόφωνο που παίζει μόνο τις ζυγές συχνότητες 97.2 και όχι 97.1
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Chevrolet Silverado ραδιόφωνο που παίζει μόνο τις ζυγές συχνότητες 97.2 και όχι 97.1Aυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των ραδιοφώνων στο Αμέρικα νομίζω...
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Έχω κάνει αρκετές φορές πλάκα σε επιβάτες και άλλα αυτοκίνητα στα φανάρια με την Xantia.
Όταν απο χαμηλωμένη η ανάρτηση πάει να σηκωθεί και πατάς δυνατά το φρένο, μπλοκάρουν τα υδραυλικά, μεγαλώνει πολύ η πίεση και όταν αφήσεις το φρένο απότομα, το αυτοκίνητο εκτοξεύεται με ορμή προς τα πάνω.Και εάν διαλύσει με την πίεση;
Το καταλαβαινεις ποτε πρεπει να το αφησεις γιατι το αυτοκινητο θελει να 'σηκωθει' και αρχιζει να τριζει, τοτε το αφηνεις και τσουπ πεταγεται
Επισης εχω παρατηρησει οτι οταν σταματας αποτομα (το αυτοκινητο ριχνει τη μουρη) και κρατας πατημενο το φρενο αν το αφησεις μετα απο λιγο το αυτοκινητο προσπαθει να ισοροπησει ριχνοντας αποτομα την ουρα
Η μανα μου την εχει πατησει πολλες φορες οταν το εκανα και μου ελεγε οτι κατι επαυε το αυτοκινητο τωρα απλα λεει κοφτο
xaxaxaxax το εκανα και εγω παλια που κυκλοφορουσα με την ξανθουλα (εχω να την οδηγησω 4 μηνες που πηρα δικο μου)... πολυ γελιο στα φαναρια, ειδικα αν κοιταγαν τιποτε κοπελες
'κοπελιά μου σηκώθηκε' (το αυτοκινητο!)
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Chevrolet Silverado ραδιόφωνο που παίζει μόνο τις ζυγές συχνότητες 97.2 και όχι 97.1
Aυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των ραδιοφώνων στο Αμέρικα νομίζω...
Ορθόν
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ε τότε ας βάλουν κι ένα πικάπ!καλή ιδέα, έχω κι απ' αυτούς πολλούς
-
στην δουλεια εχουμε μια nissan vanete η οποια στον πισω αξονα εχει ενα επιπλεον φυλο σουστασ ανα τροχο... και ειναι υπερυψομενη....
το περιεργο ειναι οτι αν π.χ. πηγαινεισ με 70-80 km/h και πετακσεισ μια 2α και τσιμπισεισ λιγο φρενο μπλοκαρουν οι πισω τροχοι....
ειδικα σε στροφεσ ειναι η χαρα του παιδιου..
κατεβαζεισ ταχυτητα λιγο πριν την στροφη....μπλοκαρισμα...πλαγιολισθηση....και μετα τερμα γκαζι και οοουυυπσσσσ..... με τα τεσσερα....υ.γ.(απαραιτητη προυποθεση..ο δρομοσ να ειναι γυαλι....)
-
επισησ ενα ακομα περιεργο ειναι οτι το τιμονι απο ακρη σε ακρη εχει 5 ολοκληρεσ στροφεσ....
και ακομα οτι εχει την μηχανη αναμεσα απο τισ θεσεισ οδηγου-συνοδηγου.. -
Ο χρήστης stelios_11 έγραψε:
επισησ ενα ακομα περιεργο ειναι οτι το τιμονι απο ακρη σε ακρη εχει 5 ολοκληρεσ στροφεσ....
και ακομα οτι εχει την μηχανη αναμεσα απο τισ θεσεισ οδηγου-συνοδηγου..μεγάλο γέλιο! Σε Renault Master (φορτηγό), με τη μηχανή ανάμεσα στα καθίσματα, ανά 2 γεμίσματα ήθελε 2 κιλά λάδι. Ε, συμπλήρωνα λάδι χωρίς να σηκωθώ από τη θέση του οδηγού!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μεγάλο γέλιο! Σε Renault Master (φορτηγό), με τη μηχανή ανάμεσα στα καθίσματα, ανά 2 γεμίσματα ήθελε 2 κιλά λάδι. Ε, συμπλήρωνα λάδι χωρίς να σηκωθώ από τη θέση του οδηγού!
το αλλο περιεργο ειναι οτι οι καθρεφτες με την αντισταση του αερα ξερυθμιζονται.... και σχεδον καθε φορα που μπαινω στην vaneta τους φτιαχνω!!!!
-
μεγάλο γέλιο! Σε Renault Master (φορτηγό), με τη μηχανή ανάμεσα στα καθίσματα, ανά 2 γεμίσματα ήθελε 2 κιλά λάδι. Ε, συμπλήρωνα λάδι χωρίς να σηκωθώ από τη θέση του οδηγού!
το αλλο περιεργο ειναι οτι οι καθρεφτες με την αντισταση του αερα ξερυθμιζονται.... και σχεδον καθε φορα που μπαινω στην vaneta τους φτιαχνω!!!!
αν το αμάξι δεν το οδηγεί κανείς άλλος, σου έχω λύση! Ρύθμισέ τους εκεί που σε βολεύουν και μετά με ένα πινελάκι πέρνα μια στρώση εποξεική κόλλα στις 'μπιλιες' που λειτουργούν ως άρθρωση για τους καθρέπτες. Θα μείνουν στη θέση τους για πάντα!
-
**επισησ ενα ακομα περιεργο ειναι οτι το τιμονι απο ακρη σε ακρη εχει 5 ολοκληρεσ στροφεσ.... **:o
και ακομα οτι εχει την μηχανη αναμεσα απο τισ θεσεισ οδηγου-συνοδηγου..Τό τράνζιτ μου έχει πεντέμιση.
Φορτηγό χωρίς υδραυλική υποβοήθηση,σημαίνει πολλές στροφές από άκρη σε άκρη. -
Toyota Aygo:
-Ενας διακοπτης για το ηλεκτρικο παραθυρο στην πορτα του οδηγου και ενας στου συνοδηγου. Αν ο οδηγος ειναι μονος και θελει να ανοιξει το παραθυρο του συνοδηγου, ξαπλωνει μεχρι την πορτα του.
-Η 5η πορτα δεν ανοιγει ολοκληρη, αλλα μονο το γυαλινο τμημα της και ενα μαυρο πλαισιο γυρω απο αυτο. Αποτελεσμα: μικροτερο ανοιγμα του χωρου αποσκευων.
-Τα πισω παραθυρα, ακομα και στο 5θυρο, δεν ανοιγουν κανονικα, αλλα προς τα εξω σαν φινιστρινια με ενα μανταλο (οπως σε μερικα παλιοτερα 3θυρα μοντελα.Α ρε κακουργα κενωνια με τον ανταγωνισμο των τιμων. Οπισθεν ολοταχως.
-
Δύο περίεργα που είχε το θρυλικό zastava 1100 (ή 101) :
-Είχε ΧΕΙΡΟΓΚΑΖΟ! Μια ντίζα δίπλα απο εκείνη του τσοκ (αέρα) με την οποία κλείδωνες το γκάζι σε όποια θέση ήθελες! Ισως να ήταν χρήσιμο σε απέραντους ευθείς και επίπεδους αυτοκινητόδρομους στη Σερβία (!!!)
-Η ένδείξεις του δείκτη βενζίνης ήταν: '0' για άδειο, '1/2' για μισό και '4/4' για γεμάτο!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Toyota Aygo:
-Ενας διακοπτης για το ηλεκτρικο παραθυρο στην πορτα του οδηγου και ενας στου συνοδηγου. Αν ο οδηγος ειναι μονος και θελει να ανοιξει το παραθυρο του συνοδηγου, ξαπλωνει μεχρι την πορτα του.Και γω έτσι κάνω, έχω ρίξει κάτι ξάπλες άλλο πράγμα...
Υπάρχει βέβαια και μια σημαντική λεπτομέρεια, το ότι ΔΕΝ έχω ηλεκτρικά παράθυρα -
Ο χρήστης amigas4t έγραψε:
Δύο περίεργα που είχε το θρυλικό zastava 1100 (ή 101) :-Είχε ΧΕΙΡΟΓΚΑΖΟ! Μια ντίζα δίπλα απο εκείνη του τσοκ (αέρα) με την οποία κλείδωνες το γκάζι σε όποια θέση ήθελες! Ισως να ήταν χρήσιμο σε απέραντους ευθείς και επίπεδους αυτοκινητόδρομους στη Σερβία (!!!)
Αυτο το ειχε και η Giulia του 76.
-
Οι Porsche εχουν τη μιζα αριστερα του τιμονιου, αλλα αυτο μαλλον το 3ερατε..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δύο περίεργα που είχε το θρυλικό zastava 1100 (ή 101) :
-Είχε ΧΕΙΡΟΓΚΑΖΟ! Μια ντίζα δίπλα απο εκείνη του τσοκ (αέρα) με την οποία κλείδωνες το γκάζι σε όποια θέση ήθελες! Ισως να ήταν χρήσιμο σε απέραντους ευθείς και επίπεδους αυτοκινητόδρομους στη Σερβία (!!!)
Αυτο το ειχε και η Giulia του 76.
Αυτο δεν λεγεται χειρογκαζο αλλα cruise control! Απο μαρκετινγκ ΜΗΔΕΝ κυριοι!
(Πως φρεναριζες αν γινοταν κατι εκτακτο???)
-
Μα φυσικά με το χειρόφρενο!
Παράξενα ή αστεία χαρακτηριστικά αυτοκινήτων