-
ki egw to idio pistevw an kai mou aresei to mprostino souloupi tis z4 pou to xalaei to pisw meros wntas poli mikro se sxesi me mprosta alla apo ena roadster sinithws ayta pou leipoun einai i anesi kai oi xwroi pragma pou i slk sindiazei oso kanena allo roadster
-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
...... an kai mou aresei to mprostino souloupi tis z4 pou to xalaei to pisw meros wntas poli mikro se sxesi me mprosta .....μα εκει βρισκεται μερος της ομορφιας...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
...... an kai mou aresei to mprostino souloupi tis z4 pou to xalaei to pisw meros wntas poli mikro se sxesi me mprosta .....
μα εκει βρισκεται μερος της ομορφιας...
Iσχύει το περί γούστων κολοκυθόπιτα....
Οι αναλογίες της Ζ4 είναι υπερβολικές, σαν καρτούν. Το βλέπεις και κάτι λείπει στο πίσω μέρος. Θα είχε και χώρο αποσκευών....
Αλλιώς μου αρέσει η όψη της από πίσω αλλά όχι από εμπρός που είναι λίγο σα νυσταγμένο.... Το εσωτερικό έχει περίεργα 'αιχμηρά' στο μάτι γεωμετρικά σχήματα που δεν μου είναι φιλικά!
Για μένα η SLK η καινούργια κερδίζει αισθητικά (και όχι λόγω της οροφής που προσθέτει βάρος, πολυπλοκότητα άρα αναξιοπιστία, κόστος και υστερεί σε χρόνο ανοίγματος) -
σιγουρα υποκειμενικα μιλαμε παντα...
Αλλα παντα μου αρεσε η μακρυα μουρη με τα κα8ισματα οσο γινεται πιο πισω. μερικα παραδειγματα:E-Type το ομορφοτερο αυτοκινητο του κοσμου για πολλους
Ferrari 250 GTO
Lotus 7, Caterham κτλ αγγλικα track cars
S2K
Σ'αυτα τα αυτοκινητα η πρακτικοτητα ειναι δευτερευον ζητημα...
-
Σε όλα αυτά η μακριά μούρη είναι όμορφη δίνει χαρακτήρα χωρίς να περισσεύει και ενσωματώνεται αρμονικά στο σύνολο. Στην Ζ4 αντί να συμβαίνει αυτό απλά κλωτσήσαν την ουρά από πίσω....
Η Ε-type μου αρέσει ανοιχτή, το κουπέ μοντέλο χάνει πολύ για τα γούστα μου!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε όλα αυτά η μακριά μούρη είναι όμορφη δίνει χαρακτήρα χωρίς να περισσεύει και ενσωματώνεται αρμονικά στο σύνολο.Symfono apolyta
-
http://www.omniauto.it/files/691966a2004f287.jpg[/u]
Να και η μεγάλη αντίπαλος απο την AMG
-
Ισως τοτε να μαι μονο εγω που του αρεσει η κολοκυ8οπιτα...
ΥΓ. Φωτογραφιες απο την AMG εχει στην προηγουμενη σελιδα..
-
Z4...
-
SLK...
-
τα 2 παραπανω ποστ τα λενε ολα νομιζω:
η μια bold και in ya face στυλ κ η αλλη elegant κ διακριτικη... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
η μια bold και in ya face στυλ κ η αλλη elegant κ διακριτικη... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
η μια bold και in ya face στυλ κ η αλλη elegant κ διακριτικη...Ή αλλιώς, θα έλεγα...
η SLK σαγηνεύει,
η Ζ4 προκαλεί.(μάλλον το ίδιο ισχύει για όλα τα αντίστοιχα μοντέλα των εταιρειών).
-
molis katevasa apo to germaniko site tis mercedes to prwto videaki gia tin slk.allo na tin vlepeis stis foto kai allo en kinisei...pragmatika kamia sxesi...apla katapliktiko....
-
Αλλο βιντεο παλι κ αλλο πραγματικπτητα, οποτε λιγη υπομομονη ακομη...
-
αστερι δαγκωτο!!!!!καμια σχεση με τη μουφα ζ4 ειδικα στο εσωτερικο της ειναι απαισια.
-
Ειδα χθες το βραδυ στην καλλιθεα τη νεα SLK (ασημενια πινακιδες ΔΟΚ)
Στην αρχη απο αποσταση 10m ψαρωσα και νομιζα πως ειναι SLR πολυ επιθετικη μασκα και ψαρωτικο υφος. Μονο οι διαστασεις της την κανουν να ξεχωριζει απο SLR. Πολυ ομορφη και επιβλητικη γραμμη. Απο θεμα εμφανισης SLK μακραν. -
Ζ4!
-
Διαφήμιση τηλεόρασης, 20ΜΒ
http://62.27.44.91/slk/live/download/mo ... k_tvad.zipΟλόκληρο το φιλμάκι 149ΜΒ http://62.27.44.91/slk/live/download/mo ... ecatch.zip
Εϊδα ότι διατίθεται και με ρεζέρβα στενού τύπου! Για μένα σημαντικό πλεονέκτημα.
Βρήκα όμως ήδη ένα μειονέκτημα: τα κάπως μεγάλα εμπρός φώτα από κάποια γωνία, αν στέκεσαι περίπου 3 μέτρα από την πίσω ρόδα φαίνονται κάπως πεταχτά!
Σας παρακαλώ ας προσπαθήσει κάποιος να με βοηθήσει στα αρνητικά για να την απορρίψω γιατί φοβάμαι ότι είναι πιο ακριβή από όσο θα ήθελα..... -
ΤVR 350c:P
έτσι για να σπάει η Γερμανική μονοτονία!
B.M.W. Z4 ή Mersedes SLK????