-
Ωπα, Λωρης!
Γινε σαφής γιατί όπως τοποθετήθηκες είναι σαν να εχουν κάτι οι οικοδεσπότες του Φορουμ... με τον όποιο...ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ....
αυτ'α...
ΣΧ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αποστόλη ο Λώρης είπε πως οι παρουσιαστές διαβάζουν τπο φόρουμ και του επισήμανα να τους πει να γράφουν κιόλας. Να γράφουν γενικά, θα το θέλαμε πολύ να συζητάμε μαζί τους τα του WRC. Κάτι σαν αυτό που κάνει ο Τάκης ο Πουρναράκης στην ενότητα F1.
CMARIN,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ,ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σεβαστή η άποψη τους να μην γράφουν για προσωπικούς τους λόγους. Να τους προπρετρέψεις να διαβάσουν και αυτά που γράφουμε εδώ και 2 χρόνια τώρα, για το Σταρ. Έτσι για να δουν την διαφορά των μεταδόσεων αλλά και να δουν επίσης ότι η κριτική των φορουμάδων έχει κι άλλη πλευρά...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2234
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4037
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2609
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2082
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1086
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=749
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=226
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=156
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=62Ξανά Μπράβο πάντως για την ποιότητα, σε όλα τα επίπεδα, της εκπομπής
-
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ FORUMΑΔΩΝ.
ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ , ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αυτο το δια αντιπροσώπου, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω!! Τι σημαινει δεν μπορούν να γράψουν;;; Εξηγησε μας βρε Λώρη...
-
:-)))
ΟΙ κύριοι αυτοί ξέρουν πολύ καλά γιατί δεν τοποθετούνται!
και βέβαια δεν θα σχολιάσω τα πολύχρονα συμπλέγματα οποιουδήποτε! Την άποψή μας για την συγκεκριμένη εξαιρετική δουλειά που γίνεται την έχουμε καταθέσει!Για το Φιλο μου τον Λώρη και τον όποιο ρόλο παίζει, εκπροσωπώντας οποιονδήποτε, τι να πω?
Μετά από 25-30 χρόνια τους φίλους σου τους δέχεσαι όπως είναι!ΣΧ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
:-)))ΟΙ κύριοι αυτοί ξέρουν πολύ καλά γιατί δεν τοποθετούνται!
και βέβαια δεν θα σχολιάσω τα πολύχρονα συμπλέγματα οποιουδήποτε! Την άποψή μας για την συγκεκριμένη εξαιρετική δουλειά που γίνεται την έχουμε καταθέσει!Για το Φιλο μου τον Λώρη και τον όποιο ρόλο παίζει, εκπροσωπώντας οποιονδήποτε, τι να πω?
Μετά από 25-30 χρόνια τους φίλους σου τους δέχεσαι όπως είναι!ΣΧ
ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗ,
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ,(ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ)ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ 'ΓΕΦΥΡΩΣΩ' ΤΟ ΧΑΣΜΑ,ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ FORUM ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ Ο PAVLOS ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.(ΠΑΥΛΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ !!!)ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΩΡΗΣ
-
καλα ...........και εδω διαπλεκόμενα;
τι να πω ρε π.........
κανει κατι κακο,στην λένε......
κανεις κατι καλο τα ακους............
ξανα μπραβο στην παραγωγη του TV MAGIC.
βεβαια δεν εχω δει ακόμα εικόνα αλλα απο οτι διαβαζω.
οπως και να χει πως μπορω να προμηθευτω υλικο απο το monte;
αν δωσω μια διευθυνση στην Αθηνα μπορει καποιος να μου στειλει με εξοδα δικά μου;
παιδια περιμενω.ευχαριστω.
-
Τι γεφυρες βρε Λώρη...???
Τουλάχιστον θα έπρεπε να ρωτήσεις και να έχεις αμοιβαία ενημέρωση. Αλλωστε ρωτάς για του ψήλου το πήδημα (όχι του Δημήτρη)... επί του προκειμένου αξιολ΄γησες τη μία πλευρά και εν τέλει φαίνεται πως παρακαλάμε τον όποιον για να μας μιλήσει... μέσω αντιπροσώπου μάλιστα. Δέχομαι και σέβομαι πως δεν είχες κακή πρόθεση φιλαράκο. αλλά πάντα πρέπει να ξέρεις καλά και τις δύο πλευρές για να αξιολογήσεις τις όποιες διαφορές... επί προσωπικού... ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ/Αστρα κιτ καρ... Πάλι σενάριο έφτιαξες. Καμία διαπλοκή... Με Προσωπικές σχέσεις εχει να κάνει το πρόβλημα, που κακώς κάκιστα δημοσιοποιήθηκε, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έγινε από τους απευθείας εμπλεκόμενους!
Πάντως είναι κρίμα πως αντι να συζητάμε για την κατακόρυφα αναβαθμισμένη ποιότητα της τηλεοπτικής κάλυψης και ίσως για προτάσεις και σκέψεις σε σχέση με ακόμα καλύτερα κάναμε πάλι θέμα το αν θα μας μιλάει ο ένας η ο αλλος...
Εσυ ΦΙΛΕ Λώρη τοπικ παρα τοπικ σιχτιριζεις που τοποθετείσαι.. και προβληαμτιζεσαι. Ελα στη θέση μου που το έφτιαξα και κάθε ημέρα ανακαλύπτω πως δεν μπορώ να συνενοηθώ με φίλους μου και εν τέλει κάνω κακό στη δουλειά μου και ειδικότερα στγο χώρο που εργάζομαι...
Δεν θα επανέλθω επί του συγκεκριμένου
ΣΧ
-
Πάμε παρακάτω τώρα...
Να κάνω μια πρόταση θέλω. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν είναι δυνατόν να γίνει.
Θεωρώ ότι οι δηλώσεις των οδηγών - συνοδηγών είναι μια από τις πιο ευχάριστες, διασκεδαστικές και συνάμα σημαντικές στιγμές της τηλεοπτικής κάλυψης. Έχουν ακουστεί φοβερά και τρομερά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια από οδηγούς που η μητρική τους γλώσσα δεν είναι τα Αγγλικά. Αυτές οι δηλώσεις έχουν μείνει στην Ιστορία (πολλά παραδείγματα από Rohrl, Vatanen, Salonen, ακόμα και πρόσφατα του Park στο Monte).
Θα ήθελα λοιπόν τις δηλώσεις να τις ακούω στα Αγγλικά και όχι να πέφτει πάνω τους η μετάφραση. Είναι δυνατόν, εύκολο, εφικτό, η χρήση υπότιτλων στα συγκεκριμένα σημεία;
Υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο; Είναι οικονομικά συμφέρον; (Tι λέω τώρα, ε; ) -
Σωστός ο syele....συμφωνώ μαζί του!!!
-
Μπράβο στο Magic για τη δουλειά που όμως ακούω μόνο και δεν βλέπω!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ,ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ,ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,!******************ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ (ΣΑΜΟΣ).ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ WRC ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ STAR ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΒΑΜΠΙΡ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΑΜΕ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
-
Φίλε makinen.....δίκαια η αγανάκτησή σου.
Πάντως αν θές στείλε μου με pm διεύθυνση και θα σου στέλνω υλικό.!!
Το ίδιο ισχύει και για σένα ASTRAKITCAR. -
Φοβάμαι πως ο φίλος απο την Σάμο ή όπου αλλού(και Θεσσαλονίκη ακόμη )έχει πολύ δίκιο.Να δούμε μπορεί να γίνει κάτι στο άμεσο μέλλον.?????????????
Πάντως εμένα μου αρέσουμε που υπάρχουν ΦΙΛΟΙ εδω μέσα που δίνουν λύσεις.Ευγε ΒΑΣΙΛΗΣ και οι λοιποί .....ευχαριστουμε.
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!
ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ WRC ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ! -
Μισό λεπτό παιδιά. Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκειά σας για το ότι δε βλέπετε WRC.
Το ντροπή και αίσχος όμως απευθύνεται πού?
τα δικαιώματα δόθηκαν σε τοπικό κανάλι από ποιόν;
Ποιός ευθύνεται γι αυτό;
Ποιός έπρεπε να τα ζητήσει και δεν το έκανε; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μισό λεπτό παιδιά. Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκειά σας για το ότι δε βλέπετε WRC.
Το ντροπή και αίσχος όμως απευθύνεται πού?
τα δικαιώματα δόθηκαν σε τοπικό κανάλι από ποιόν;
Ποιός ευθύνεται γι αυτό;
Ποιός έπρεπε να τα ζητήσει και δεν το έκανε;Η ντροπή και αίσχος πάει για τη γενικότερη αντιμετώπιση της επαρχίας και τη χειρότερη αντιμετώπιση παραμεθόριων περιοχών-κλειδιά για την Ελλάδα τουριστικά,εμπορικά,στρατηγικά και ότι άλλο θέλετε όπως η Σάμος...Και επειδή το ζω κάθε μέρα αγανακτώ...Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προθυμία αποστολής αλλά ρε παιδιά δεν θέλω να σας βάζω σε τέτοιες διαδικασίες τώρα,δεν είναι λύση αυτό...Το μόνο που θα ήθελα να παρακαλέσω όλους,είναι αν βρείτε κάπου κάποια λίστα καναλιών που θα δείχνουν WRC μέσω Magic,και υπάρχουν και κάποια στο Αιγαίο,ας το γράψετε εδώ να το μάθω κι εγώ...Γιατί δυστυχώς δεν έχω άλλη ενημέρωση παρά 4Τ,rallyXS,διαδίκτυο και οι 'mainstream' εκπομπές αυτοκινήτου (Traction,Ζώνη Ασφαλείας...).Και όχι Επί Τροχών δεν βλέπω καθότι ούτε ΕΤ3 πιάνω...
-
θελω να ευχαριστησω δημοσια δυο παιδια που προθυμοποιηθηκαν να μου στειλουν υλικο με τους δυο πρωτους αγωνες.
αναφερομαι στους ΒΑΣΙΛΗ και cmarin .
φιλε ΒΑΣΙΛΗ σε ευχαριστω πολυ,ο cmarin στελνοντας μου pm με ρωτησε για την διευθυνση αποστολης.
χαιρομαι γιατι υπαρχει αλληλεγγυη μεταξυ μας.
οσο αφορα τον κο SX......μονοι σας τα βγαζετε στη φορα τα απλυτα σας
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Η ντροπή και αίσχος πάει για τη γενικότερη αντιμετώπιση της επαρχίας και τη χειρότερη αντιμετώπιση παραμεθόριων περιοχών-κλειδιά για την Ελλάδα τουριστικά,εμπορικά,στρατηγικά και ότι άλλο θέλετε όπως η Σάμος...Φίλε makinen, έχεις δίκιο να αγανακτείς, αλλά από την άλλη, το WRC είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που το πουλάει η ISC του κ. Richards και στην Ελλάδα δυστυχώς αποφάσισαν να μην το αγοράσουν κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αλλά το Magic. Οπότε πραγματικά δεν βλέπω τι θα μπορούσε να γίνει και από ποιόν...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η ντροπή και αίσχος πάει για τη γενικότερη αντιμετώπιση της επαρχίας και τη χειρότερη αντιμετώπιση παραμεθόριων περιοχών-κλειδιά για την Ελλάδα τουριστικά,εμπορικά,στρατηγικά και ότι άλλο θέλετε όπως η Σάμος...
Φίλε makinen, έχεις δίκιο να αγανακτείς, αλλά από την άλλη, το WRC είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που το πουλάει η ISC του κ. Richards και στην Ελλάδα δυστυχώς αποφάσισαν να μην το αγοράσουν κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αλλά το Magic. Οπότε πραγματικά δεν βλέπω τι θα μπορούσε να γίνει και από ποιόν...
Ακριβώς , ΕΔΩ , στα μεστά 'λόγια' του nass είναι το ζουμί .
Δέν υποχρέωσε κανείς , κανέναν, να αναμεταδώσει !!!!
Αντίθετα , κάποιος , ζήτησε χρήματα και κάποιος τα έδωσε (ίσως τα περισσότερα , σαν πλειοδοτικό διαγωνισμό ....) και πήρε την δουλειά .
Μακάρι να ήταν κανάλι Πανελλαδικής εμβέλειας , αφού όμως δεν είναι, ας πείσουμε τους υπεύθυνους των τοπικών καναλιών που αναμεταδίδουν άλλα τηλεοπτικά προϊόντα του TV Magik , να αναμεταδώσουν και το WRC.
Η 'πίεση' που θα εξασκήσουμε θα είναι αυτή που , ίσως , φέρει αποτέλεσμα !!
Αποστόλης.
Υ.Γ. Έχετε 'γράψει' στο Forum ,οι 'διαμαρτυρόμενοι', ποιό τοπικό κανάλι 'παίζει' στην περιοχή σας TV Magik ??? και όλα τα υπόλοιπα (τηλέφωνα , fax, email ,κλπ ???)Υ.Γ. 2 Μέχρι το Μεξικό ΔΕΝ έχουμε και πολύ καιρό !!!!!!!!
-
Ειπα και γω τώρα και με αφορμή την κασέτα του WRC θα μαζευτούμε περισσότεροι απ'ότι στις συναντήσεις που κάνουμε που μαζευόμαστε συνήθως HUNTER, εγώ και 2-3 που εναλλάσονται.
Στέλνω μυνήματα, ειδοποιώ όσους με είπαν ότι θέλουν την κασέτα ή να ρθουν σπίτι μου να τη δούν αλλά....κανείς δεν εμφανίστηκε ή να πάρει κάποιο τηλ. ή να στείλει μυνημα. Φαινεται είναι ακριβές οι μονάδες...
Μόνο ο Κώστας πήρε τηλέφωνο ο οποίος πραγματικά δεν μπορούσε να ρθει. Οι υπολοιποι.... τελως πάντων. Οποιος θέλει την κασέτα ξέρει πως θα με βρεί.
Το WRC στο TV Magic !