-
ξερεις αλογα και κοστος?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Τωρα καταλαβα....με 50%προ. και 2 χρονια δοσεις το πηραεεεεμ για αυτο σε βάρεσε η ασφάλεια.Οταν πληρώνεις μετρητής όπως εγω κάνεις οτι ασφάλεια θέλεις και όπου θέλεις. εμένα με το μικρότερο bonus malus θα μου έρθει 160 ευρω το εξάμηνο
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Λαζαρε θελω να δω 15οκτωβρη τι δικαιολογια θα σκαρφιστουν οι αντιπροσωποι σου.Γιατι δεν τους παιρνεις τωρα ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις υποθετικα μηπως κανουν λαθος και ισως ερθει δεκεμβρη?
Προφανώς την ίδια που θα σκαρφιστούν οι κατά Χρήστον 'μαγαζάτορες' ανα την Ελλάδα,αντίθετα με την πτωχή πλην τιμία και μόνη αληθινή αντιπροσωπεία, αυτής των Αθηνών, η οποία επέλεξε την ενάρετη οδό της μη αποκρύψεως της αληθείας.Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. εψεύδοντο εν αγνοία της αγνής και μόνης αληθινής.
Γιατι δεν τους παιρνεις τωρα ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις υποθετικα μηπως κανουν λαθος και ισως ερθει δεκεμβρη?
τους είπα Σάκη μου, 'μη φοβάσθε, πείτε μου' μα αυτοί επέμεναν και φαίνονται και καλά παιδιά..
Μακάρι να έχουν δίκιο οι μαγαζάτορες και να πάρουμε γρήγορα την GT μας!!!!
-
Mπα δε νομιζω.Οπως λεει και ο TGD ο λαζαρος μαλλον σταθηκε τυχερος στο ρισκο του αντιπροσωπου του και απ οτι φενεται θα ειναι ο πρωτος που θα την παραλαβει
Χρηστο η πηγη σου ηταν κατηγορηματικη για δεκεμβρη η ολα παιζονται?
Μιχαλη αυτο που ξερω ειναι οτι για τον 1.6twin spark με το ειδικο turbato προγραμμα απο autodelta φτανει στα 200 αλογα.Δυστυχως δεν ειμαι αθηναιος και δεν γνωριζω ποιος κανει τις βελτοιωσεις.Παρε ρωτα στην αντιπροσωπεια του μοσχου-σιγουρα θα ξερει
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Χρηστο η πηγη σου ηταν κατηγορηματικη για δεκεμβρη η ολα παιζονται?
Μπά! δυστυχώς είναι βέβαιο.το μόνο παραθυράκι ήταν το 'ότι νεότερο θα σε παρω τηλ' που μου είπε!
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
droemmen αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν θα ειναι αξιοπιστο το αυτοκινητο μετα την τοποθετηση ενος κομπρεσορα και ιδαιτερα μια alfa gt.εχεις ακουσει για κομπρεσορα σε alfa?Εγώ έχω βάλει kompressor σε 147 1.6 κοίτα και σε αυτό το θέμα μερικές λεπτομέρειες. Η τιμή είναι αρκετά αλμυρή, λίγο πάνω από 5000 μόνο το kompressor kit και κοντά στις 7500 kompressor kit με εκκεντροφόρους.
Ένα γνωστός από Θεσσαλονίκη που ήθελε να φτιάξει το αυτοκίνητο (με Autodelta kompressor) το έφερε Αθήνα κι απ'ότι ξέρω όλες οι τοποθετήσεις γίνονται εδώ...Βέβαια το καλό είναι ότι όταν το πάρεις του κάνεις και μια καλή βόλτα για στρώσιμο μέχρι να φτάσεις! -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οπως λεει και ο TGD ο λαζαρος μαλλον σταθηκε τυχερος στο ρισκο του αντιπροσωπου του και απ οτι φενεται θα ειναι ο πρωτος που θα την παραλαβειΔεν είμαι βέβαιος ότι θα συμβεί αυτό, όμως ό,τι ο TGD λέει σαφώς και ισχύει. Συνηθως πάντως οι δυνατές αντ/πείες-μαγαζάτορες κλείνουν πιο πολλά αυτοκίνητα σε κάθε γραμμή παραγωγής, οπότε με το σκεπτικό αυτό , μάλλον θα 'πρεπε να... υπερισχύει η Αθήνα του Χρήστου.Ποιος ξέρει...
και για να μην ξεχνιόμαστε:
http://files.automotiveforums.com/galle ... =1&cat=503Τhe gorgeous Alfa GT can make grown men weep and women envious
EVER been in a situation where you have extra cash to spare and then see something that makes you fall madly in love at first sight? If your pulse quickens with your eyes and mouth wide open, leaving you awestruck during the encounter, the next thing that normally happens is that you'd reach for that wad from your pocket or surrender your gold card to make the purchase.
It's called impulse buying, where the heart rules over the head. For some unexplainable reason, you simply must have the product and you couldn't care less if the wife will flip when she finds out that you bought it, if you will get sick of it after a while or if there are more sensible things to spend the money on.
Alfa Romeo's new coupe, the GT, is one of those things that can get you into this kind of trouble. It's simply too gorgeous to ignore, with its sensual curves, handsome face and cool-looking tail lamps. The proportions are spot on too. Those 17-inch multi-spoke alloys wrapped with low-profile tyres endow the GT with a taut and muscular stance. Elsewhere, the polished door handles and side mirrors give a classic feel, but designer Bertone was careful not to overdo the retro theme.
http://files.automotiveforums.com/galle ... =1&cat=503
-
Λαζαρε μου δινεις την gt να παρεις την κοπελα?
-
Αυτο τώρα τι είναι? ΜΕταλαγμένη GT? http://www.alfapower.nu/albums/albun42/aah.jpg
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Αυτο τώρα τι είναι? ΜΕταλαγμένη GT? http://www.alfapower.nu/albums/albun42/aah.jpgΗταν πολλά τα οκτάνια Χρήστο...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λαζαρε μου δινεις την gt να παρεις την κοπελα?Και το αμάξι Και το κορίτσι.
-
Eιμαι ευτυχισμενος....μετα απο αυτο δεν θελω να ακουσω τιποτε αλλο.Σημερα το πρωι ειχα την ευκαιρια να ακουσω τον θρυληκο v6 σε gt.Το κροταλισμα στο ρελαντι οι στριγγλιες ψηλα και η δονηση της εξατμισης συνθετουν ενα ηχητικο κρεσσεντο που μονο WRC θυμιζει.....................ο κατοχος της γελουσε μεχρι τα αφτια
Στα δικα μας τωρα.Ο αντιπροσωπος μου ειπε τα εξης.Καταρχας τιποτε δεν ειναι σταθερο και ολα μεταβαλλονται.Για εμενα ξερει οτι θα φτιαχτει τελη οκτωβρη και το αυτοκινητο κανει το πολυ 15 μερες μεχρι να ερθει.Αυτο που ειπε ο TGD δεν ισχυει στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι και αυτος ειχε κανει προπαραγγελειες αλλα δεν του το επιτρεψανε.Αρα για να την παραλαμβανει ο λαζαρος νωριτερα κατι αλλο πρεπει να συμβαινει.Μακαρι λαζαρε,σου το ευχομαι ολοψυχα να την παραλαβεις οκτωβρη απλως αναφερω και την δικη μου πληροφορηση.Ιδωμεν
-
paidia, i Alfa GT ektos apo tin ekdosi me ton V6, giati einai toso psofia se epidoseis? Den einai toso kaloi oi kinitires, i einai poli varia? Diladi den boro na katalavo pos i dilitri me 165 ippous einai toso argi, kai i alli me tous 140 paei pio arga apo koina 1600aria oikogeneiaka...
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
... psofia se epidoseis... den boro na katalavo pos i dilitri me 165 ippous einai toso argi,Πολύ ευχαρίστως αγαπητέ να σου εξηγήσουμε, αφού πρώτα μας εξηγήσεις γιατί τη θεωρείς 'τόσο αργή'. Mάλιστα θα δείξουμε κατανόηση αν δεν τα καταφέρεις και τόσο καλά αναλογιζόμενοι το πρώτο σου post στο 4Τforum.
'Δημοσιεύθηκε: 28/06/04 7:41 Θέμα δημοσίευσης: Agora tou neou Toyota Corolla T-Sport, apopseis?
Γεια σας, ειμαι ενα νεο μελος του forum σας. Προσωπικα δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο αυτοκινητα, μιας και ποτε δεν ασχοληθηκα με το θεμα (οταν τα αλλα παιδακια επαιρναν περιοδικα αυτοκινητων και πορωνοντουσαν με τη super duper Lamborghini Diablo ας πουμε, εγω προτιμουσα να ασχολουμε με τον υπολογιστη).
PS: Δεν πιστεύω να μας στείλεις ιό
-
Lazare δεν ασχολουμαστε με εμπαθεις...ειναι νομος
Επρεπε να δεις τον κινητηρα της 3.2.Ειναι τοσο τρομακτικος τοσο στην οψη οσο και στην ακοη....
-
Δεν ειμαι καθολου εμπαθης, τα alfa romeo γενικοτερα μου αρεσουν σαν αυτοκινητα γιατι ειναι απο τα πιο ομορφα σχεδιαστικα (υποκειμενικο βεβαια) και ιστορικα...
Η ερωτηση μου ηταν απλουστατη...απλα ριχνοντας μια ματια στην database των 4τροχων ειδα οτι η 1800 με 140 ιππους εχει επιταχυνση 10.6 και η 2.0 με 165 ιππους εχει 8.7 ....και απλα τα νουμερα αυτα μου φανηκαν σχετικα αργα για GT μοντελο... Ε και μιας και ειμαι ασχετος απο alfa romeo και δεν ξερω και πολλα απο αυτοκινητα γενικοτερα, ζητησα να μου εξηγησετε γιατι συμβαινει αυτο....ειναι πολυ βαρια, ή κατι αλλο?
Θα μπορουσες να μην εισαι τοσο επιθετικος....και ισως τοτε δεν εβλεπες παντου εμπαθειες γυρω σου....μερικοι ανθρωποι απλα ρωτανε για να μαθουν...αλλοι παλι το παιζουν ξερολες, εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια.
-
8.7 δεν είναι πολύ για τέτοιο μεγάλο αυτοκίνητο.
Τόσο περίπου κάνει και το 106 Rallye που θεωρείται αρκετά γρήγορο. -
χεχε, αντιμετωπίζεις λίγο επιπόλαια την αυτοκίνηση φίλε μου. Όπως σου είχαμε πει και κατά την επιλογή του αυτοκινήτου της οικογένειάς σου, οι επιταχύνσεις των 0-100 δεν είναι το παν, ούτε και αποτελούν απόλυτη ένδειξη ταχύτητας. Η gt είναι στην κατηγορία των 3 series coupe, c-class sports coupe, rx8 [η 3.2], toyota celica. Εκτός της βασικής 1.8, που με τη μικρή ροπή χαμηλά και αυξημένο βάρος του αυτοκινήτου δεν πάει ιδιαίτερα καλά στις επιταχύνσεις από στάση, ο 2λιτρος JTS και ο 3.2 προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις! ίσως δεν έχεις αντικειμενική άποψη του γρήγορου ακόμα... κάτω από 9 δεύτερα είναι πάντα γρήγορα... !
-
Ο χρήστης OSFP έγραψε:
και απλα τα νουμερα αυτα μου φανηκαν σχετικα αργα για GT μοντελο... .Ο πολύς ο κόσμος όταν ακούει GT του ερχονται στο μυαλό μικρές οβίδες τύπου punto GT, saxo VTS κτλ. Το GT (grand tourismo) όμως σημαίνει ακριβώς που λέει. Υψηλός τουρισμός! ειναι αυτοκίνητα που σε πάνε γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου όσο μακρινός κι αν είναι συνδιάζοντας άνεση και σπορ οδήγηση. Το ξεκίνημα (επιτάχυνση) είναι μόνο η αρχή της πορείας. Και τι έγινε δηλαδή αν σε αφήσει πίσω στα φανάρια μια Celica TS ? Αν θές άλλωστε να κάνεις κόντρες στα φανάρια που μετράνε οι επιταχύνσεις δεν λέει να πάρεις Alfa GT.Θα είναι προσβολή για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
-
Για το διλιτρο εστω, αλλα τα 10.6 μου φιανονται παρα πολλα για 140 ιππους....μεσαια οικογενιακα 1600αρια εχουν τετοιες και καλυτερες τιμες...
Και ουτε πολυ ελαφρια ειναι, ουτε μικρα...Μηπως απλα δινει πολυ συντηριτικα νουμερα η alfa romeo και εξηγειται ετσι?
Alfa Romeo GT