-
Να συμπληρώσω ότι κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε η GT να λεγόταν Sprint, να ήταν λίγο πιο κοντή και να είχε το άγριο στήσιμο σε συνδυασμό με λιγότερο βάρος, ο αντικαταστάτης της GTV να ήταν η 'GT' της γκάμας (άλλωστε οι Αλφέτες ήταν περισσότερο GT παρά καθαρόαιμα) και τέλος να έμπαινε στην παραγωγή και η 8C για τους high-end αλφίστι. Αλλά βέβαια δεν αποφασίζω εγώ για την πολιτική της Άλφα Ρομέο όμως, με δεδομένη την πολιτική που έχουν αποφασίσει νομίζω πως βαδίζουν στο σωστό δρόμο.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Βλέπε αντίστοιχες εκδόσεις 'R', 'RS', 'M' κλπ. Και μην πει κανένας ότι αυτή την ανάγκη την καλύπτει η GTA...
Οι GTA υπερκαλύπτουν τις εκδόσεις RS αντίστοιχων εταιριών...
Όσο για τις M συμφωνώ ότι είναι απαραίτητες οι Autodelta, ή GTAm, ή όπως αλλιώς θέλουν να τις ονομάσουν -
Βλέπε αντίστοιχες εκδόσεις 'R', 'RS', 'M' κλπ. Και μην πει κανένας ότι αυτή την ανάγκη την καλύπτει η GTA...Οι GTA υπερκαλύπτουν τις εκδόσεις RS των υπόλοιπων εταιριών τουλάχιστον σε ταχύτητα, επιτάχυνση κλπ...
Όσο για τις M συμφωνώ ότι είναι απαραίτητες οι Autodelta, ή GTAm, ή όπως αλλιώς θέλουν να τις ονομάσουν -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Οι GTA υπερκαλύπτουν τις εκδόσεις RS αντίστοιχων εταιριών...Σε ποιον τομέα?
Μην πιάνεσαι από το 'RS' που έγραψα, όταν αντίπαλος της 147 GTA θεωρείται σε κάποιες αγορές το Golf R32, τότε καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς καλά...
-
...κι όμως έστω και με κίνηση σε 2 τροχούς η 147 GTA έχει πχ. καλύτερο 0-100 από το Golf R32, ωστόσο καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας ότι οι GTA δεν είναι 'αρκετές', για track cars όμως, σαν gt είναι πάρα πολύ καλές.
Συμφωνούμε νομίζω ότι πχ μία ελαφρωμένη έκδοση απαλλαγμένη από ηλεκτρονικά 'βοηθήματα' με κινητήρα έστω και αντίστοιχο της GTA και κίνηση πίσω ή 4x4 θα εξυπηρετούσε και τους πιο απαιτητικούς...
Θα δούμε , πάντως σιγά σιγά κάτι δείχνει ν'αλλάζει στην Alfa (προς το καλύτερο πάντα) -
Συμφωνούμε νομίζω ότι πχ μία ελαφρωμένη έκδοση απαλλαγμένη από ηλεκτρονικά 'βοηθήματα' με κινητήρα έστω και αντίστοιχο της GTA και κίνηση πίσω ή 4x4 θα εξυπηρετούσε και τους πιο απαιτητικούς...
Θα δούμε , πάντως σιγά σιγά κάτι δείχνει ν'αλλάζει στην Alfa (προς το καλύτερο πάντα)A μπράβο!
[list:zflnpsld]1) Μια έκδοση 'GT', με ό,τι πολυτελές χρειάζεται, για να κάνεις Ελλάδα-Γερμανία ατσαλάκωτος σε μερικές ώρες
2) Μια 'ινδιάνικη' έκδοση πολύ ελαφριά, με 'πειραγμένο' κινητήρα και αναρτήσεις/φρένα.
3) Μια high-end έκδοση τετρακίνητη, με ΠΟΛΛΑ κυβικά και state of the art μηχανικά μέρη[/list:u:zflnpsld] -
Ακριβώς!
-
To be more specific:
[list]1) Μια έκδοση 'GT', με ό,τι πολυτελές χρειάζεται, για να κάνεις Ελλάδα-Γερμανία ατσαλάκωτος σε μερικές ώρεςΠισωκίνητη GTV 3.2 V6 με ή χωρίς υπερτροφοδοσία.
- Μια 'ινδιάνικη' έκδοση πολύ ελαφριά, με 'πειραγμένο' κινητήρα και αναρτήσεις/φρένα.
147 1.6 GTA (προσοχή στα διακριτικά ) με υπερτροφοδοσία και ~180 άλογα, 6άρι κιβώτιο, τις αναρτήσεις της 3.2 GTA με πιο άγριο στήσιμο, μπλοκέ διαφορικό και βάρος 3) Μια high-end έκδοση τετρακίνητη, με ΠΟΛΛΑ κυβικά και state of the art μηχανικά μέρη
8C με ή χωρίς 4κίνηση και/ή 156 GTAm με 3.2 V6 biturbo και 'ενεργή' 4κίνηση.
Τι λέτε;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
147 1.6 GTA (προσοχή στα διακριτικά ) με υπερτροφοδοσία και ~180 άλογα, 6άρι κιβώτιο, τις αναρτήσεις της 3.2 GTA με πιο άγριο στήσιμο, μπλοκέ διαφορικό και βάρος Τι λέτε;Κώστα,τί νά πούμε γιά τό παραπάνω;
Αν βγεί στήν αγορά έχει έναν σίγουρο αγοραστή!!! -
Βλέπε αντίστοιχες εκδόσεις 'R', 'RS', 'M' κλπ. Και μην πει κανένας ότι αυτή την ανάγκη την καλύπτει η GTA...
Οι GTA υπερκαλύπτουν τις εκδόσεις RS αντίστοιχων εταιριών...
Όσο για τις M συμφωνώ ότι είναι απαραίτητες οι Autodelta, ή GTAm, ή όπως αλλιώς θέλουν να τις ονομάσουνΤί ακριβώς εννοείς γιατί με μπέρδεψες λίγο...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τί ακριβώς εννοείς γιατί με μπέρδεψες λίγο......πχ ότι η 147 GTA είναι το αντίστοιχο του focus RS γι'αυτούς που θέλουν Alfa Romeo.
Όσο αφορά τις Μ θα πρέπει να υπάρξει κάτι αντίστοιχο. Αυτό που φημολογείται ότι θα είναι οι Alfa Autodelta ή GTAm... -
Τί ακριβώς εννοείς γιατί με μπέρδεψες λίγο...
...πχ ότι η 147 GTA είναι το αντίστοιχο του focus RS γι'αυτούς που θέλουν Alfa Romeo.
Όσο αφορά τις Μ θα πρέπει να υπάρξει κάτι αντίστοιχο. Αυτό που φημολογείται ότι θα είναι οι Alfa Autodelta ή GTAm...Για τις Μ της BMW δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχη GTA, ούτε και για τα RS της Αudi, που αρχικά νόμιζα ότι εννοούσε
-
Για τις Μ της BMW δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχη GTA, ούτε και για τα RS της Αudi, που αρχικά νόμιζα ότι εννοούσεΑκριβώς! κάτι τέτοιο αντίστοιχο θέλουμε (επιτέλους!) να δούμε
-
Για τις Μ της BMW δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχη GTA, ούτε και για τα RS της Αudi, που αρχικά νόμιζα ότι εννοούσε
Εννοούσα τα RS **και **της Ford **και **της Audi.
-
Για τις Μ της BMW δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχη GTA, ούτε και για τα RS της Αudi, που αρχικά νόμιζα ότι εννοούσε
Ακριβώς! κάτι τέτοιο αντίστοιχο θέλουμε (επιτέλους!) να δούμε
Aυτό που παρατηρώ εγώ, είναι ότι ναι, πολύ καλή η Alfa, αλλά στα ''μικρά'' κυβικά με την ''περιορισμένη'' ιπποδύναμη.
Kαιρός να μπεί και στα βαθιά, εκεί όπου οι Γερμανοί κάνουν πάρτυ μόνοι τους.
Καιρός να μας δείξει κάτι αντίστοιχο των Μ3, Μ5, RS4, RS6, ακόμα και των εκδόσεων AMG της Mercedes (C 32 AMG, E 55 AMG, S 55 AMG).
Να μήν αναφέρω την έλευση του 4πορτου σεντάν που ετοιμάζει η Porsche... -
Aυτό που παρατηρώ εγώ, είναι ότι ναι, πολύ καλή η Alfa, αλλά στα ''μικρά'' κυβικά με την ''περιορισμένη'' ιπποδύναμη.Kαιρός να μπεί και στα βαθιά, εκεί όπου οι Γερμανοί κάνουν πάρτυ μόνοι τους.
Καιρός να μας δείξει κάτι αντίστοιχο των Μ3, Μ5, RS4, RS6, ακόμα και των εκδόσεων AMG της Mercedes (C 32 AMG, E 55 AMG, S 55 AMG).
Να μήν αναφέρω την έλευση του 4πορτου σεντάν που ετοιμάζει η Porsche...Συμφωνώ απόλυτα. Αρκετό καιρό έκανε η Άλφα Ρομέο το δεκανίκι του Γκρούπο, καιρός να πορευτεί μόνη της (εντάξει, σχεδόν ) και να μεγαλουργήσει!
-
Γειας σας παιδες!
Εγω παντως θα ηθελα η Αλφα να κανει ενα αυτοκινητο, διαδοχο του Gold Wing! Αυτο χτυπαγε στα δακτυλα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Γερμανικο της εποχης και ακομα 20/30 χρονια μπροστα!
Σπιρος, AKA spiros54 -
egw an kai den eimai fan twn italikwn exw na paradextw oti oi alfa romeo einai gia mena ta pio finetsata aytokinita pou iparxoun.katarxin exwterika i gt einai koukli(eidika se kokkini).eswterika einai mia klassiki sigxroni alfa romeo pou gia mena einai apo ta pio omorfa eswterika gia na min pw ta kalitera....ta kalitera!!!!.twra odigika exw odigisei tin 147 me 150 alogakia celespeed kai itan katapliktiki i aisthisi kai to stripsimo.(ayto pou me xalaei einai pou den mporeis na apenergopoiiseis ta iletronika sistimata)pistevw oti i gt tha einai pio psagmeni sigoura....kai gia na deite ti finetsa twn italwn mono to kapw na anoixeis ,mexri kai kei exun valei tis pinelies tous.TA ALFA DEN EINAI AYTOKINITA...EINAI ERGA TEXNIS!!!
-
Λοιπον θελω την βοηθεια σας.Με ενδιαφερουν δυο χρωματα το κοκκινο και το μαυρο.Επειδη στην πολη μου ηρθε μονο σε μαυρο θα παρακαλουσα να μου πειτε τις αποψεις σας για το πιο χρωμα της παει καλυτερα απο τα δυο.Παντως οσους ξενους εχω ρωτησει ολοι μου εχουν πει οτι της παει περισσοτερο το κοκκινο και μετα το μαυρο.Λοιπον τρεξτε στις αντιπροσωπειες να μου πειτε την γνωμη σας για το κοκκινο χρωμα και για πια ζαντα τις παει περισσοτερο.Η 17ΑΡΑ ακτινωτη η η νεα 17αρα με τους κυκλους?Σας παρακαλω.Eyxaristw prokatabolika...........
-
Kόκκινη, ακτινωτή ζάντα!!!
Alfa Romeo GT