Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΩΡΑΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ Η ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΕΡΝΑΕΙ.
ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΡΘΑΝ ΚΑΤΙ MAIL ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!
ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΡΦΥ!!!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ 8 ΣΤΙΣ 10 ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΕΩΤΕΡΑ.
Φίλε μου , deggman...!!!!Κατα πάσα πιθανότητα είναι σωστά τα λεγόμενά σου περί πρόβλεψης του καιρού..!!!Λογικά θα δούμε άσπρη μέρα άυριο και εμείς οι 'στερημένοι' του λεκανοπεδίου..!!!Το κακό για μένα (ας πρόσεχα) είναι οτι δεν το πολυπίστευα και δεν έχω αλυσίδες με αποτέλεσμα επειδή αύριο είναι αναγκαία η μετακίνησή μου με το αμάξι , να τρέχω και να μην φτάνω τώρα για αγορά..!!!
Έχω ένα ερώτημα όμως....!!!!Έχω ζαντολάστιχα 205/45/16' και φοράω ελατήρια που έχει χαμηλώσει κατά 3.5cm..!!!Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αν πάρω τις 'κοινές' αλυσίδες ή θα έπρεπε να πάρω ένα σέτ απο τις ειδικές (ακριβές) πλαστικές που προστατεύουν και τις ζάντες...???Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση για τα ζαντολάστιχα μου...???
Να αναφέρω οτι δεν πολυψαχνόμουν τοσο καιρό γιατί εδώ χιονίζει-στρώνει σπάνια που να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους του κέντρου......άρα και η λύση που ψάχνω θα ήθελα να είναι ανάλογη και της συχνότητας που θα τις χρησιμοποιήσω...!!!(κόστος#χρησιμότητα)