-
όχι δεν αντέχει.
Γι' αυτό το 1.3 Multijet έχει μόνο 15kgm ροπής αντί για 17 ή 20 που έχουν τα άλλα
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Σε κάποιο επίσημο ιταλικό site διάβαζα παλιότερα ότι το σασμάν του 4x4 δεν έχει τις αντοχές για 20 κιλά ροπής.
Ποιο site ηταν αυτό?
Αν θυμάμαι καλά ήταν το italiaspeed.com
Άσχετα με αυτό όμως, το γεγονός παραμένει ότι το κιβώτιο δεν αντέχει παραπάνω, όπως επιβεβαίωσαν και οι υπόλοιποι.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιες χιονοκουβέρτες πήρες?
Πήρα τις Multi Grip τέλος του 2006 με κόστος 90 Ευρώ.
Αλέξης
-
Ο χρήστης alexcliors έγραψε:
Αλέξης
Thanks, m8...
από που?
-
Αλέξης
Thanks, m8...
από που?
Dirtoulios, έχεις PM.
-
To βρήκα σε παλιό σου post:
Ο χρήστης alexcliors έγραψε:
Θα ήθελα να αναφέρω τις θετικές εντυπώσεις από το φιλτράκι της Κ&Ν που τοποθέτησα στο αμάξι και πράγματι υπάρχει μία καλύτερη απόκριση ειδικά στις μεσαίες στροφές. Θα το συνιστούσα. Το κόστος του 60 Ευρώ και η τοποθέτησή του υπόθεση μισού λεπτού.
Αλέξης
Επειδή είμαι ασχετίλα (έτσι φαίνεται, τελικά )... σε τι φιλτρο αναφέρεσαι?
ΤΝΧS!
-
To βρήκα σε παλιό σου post:Θα ήθελα να αναφέρω τις θετικές εντυπώσεις από το φιλτράκι της Κ&Ν που τοποθέτησα στο αμάξι και πράγματι υπάρχει μία καλύτερη απόκριση ειδικά στις μεσαίες στροφές. Θα το συνιστούσα. Το κόστος του 60 Ευρώ και η τοποθέτησή του υπόθεση μισού λεπτού.
Αλέξης
Επειδή είμαι ασχετίλα (έτσι φαίνεται, τελικά )... σε τι φιλτρο αναφέρεσαι?
ΤΝΧS!
Φίλτρο αέρος.
-
TNXS!
-
Το climbing πλησιάζει τις 3000. Λέω να του αλλάξω λάδια-φιλτρο. Αξίζει τον κόπο?
Αν πάω σε εξουσιοδοτημένο, τι κοστούμι να περιμένω?[/b] -
Τα πρώτα λάδια που βάζουν είναι για πέταμα. Όσο πιο γρήγορα τα ξεφορτωθείς τόσο το καλύτερο.
-
TNXS m8!
-
Είναι λίγο νωρίς (...) αλλά υπάρχει καμια πρόταση για θερινά λάστιχα για το Climbing?
-
Το climbing πλησιάζει τις 3000. Λέω να του αλλάξω λάδια-φιλτρο. Αξίζει τον κόπο?
Αν πάω σε εξουσιοδοτημένο, τι κοστούμι να περιμένω?[/b]ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ-ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ 75 ΕΥΡΩ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ -
Ο χρήστης cambof έγραψε:
Αν πάω σε εξουσιοδοτημένο, τι κοστούμι να περιμένω?[/b]ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑΤης μαμας του είναι τα P 190 Snowcontrol. Σε προηγούμενα posts είδα ότι είναι (τουλάχιστον) αποδεκτά για χειμερινές συνθηκες, αλλά με μαλακά πλαϊνά και τάση για ΄'σαπούνιασμα' το καλοκαίρι.. Εντάξει, είμαι ψιλοάσχετος, αλλά τι ισχύει τελικά??
-
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑΤης μαμας του είναι τα P 190 Snowcontrol (*). Σε προηγούμενα posts είδα ότι είναι (τουλάχιστον) αποδεκτά για χειμερινές συνθηκες, αλλά με μαλακά πλαϊνά και τάση για ΄'σαπούνιασμα' το καλοκαίρι.. Εντάξει, είμαι ψιλοάσχετος, αλλά τι ισχύει τελικά??
(*) Και με διάσταση που δεν χωράει αλυσίδες)
-
ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΑ BRIGESTONE DUELER ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΩ ΣΕ AUTOSHOCK(ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ) -
Ο χρήστης cambof έγραψε:
ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΑ BRIGESTONE DUELER ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΩ ΣΕ AUTOSHOCK(ΧΙΟΝΟΚΟΥΒΕΡΤΕΣ)Είδα τις Autosock. Έχω διαβάσει ότι οι Fix&Go Xtrem είναι καλύτερες () (και όχι σημαντικά ακριβότερες). Και οι δύο μάρκες υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Θέλω επίσης να δω αν φέρνει η Autop τις Weisssocks από την Weissenfels.
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο συγκριτικό μεταξύ των τριών αυτών κατασκευαστών -και από όσο ξέρω, βγάζει και η Michelin (αλλά στο site της δεν αναφέρει τίποτα ) και η Goodyear (μοντελο QO9)
(*) αναφορικά με την αντοχή των ραφών τους.
-
Αλλαγή λάδια-φιλτρο στις 3000 km: 72 E στο εξουσιοδοτημένο.
-
Θέλω επίσης να δω αν φέρνει η Autop* τις Weisssocks από την Weissenfels.Αυτές αγόρασα πέρυσι 49€. Τις δοκίμασα μια φορά, μια χαρά ήταν. Υπόψιν, όταν τις βάζετε, θέλετε χώρο για να μετακινηθεί το αυτοκίνητο εμπρός ή πίσω. Σε αντίθεση με τις μεταλλικές που τις κουμπώνεις εν στάσει.
Σε περίπτωση που κολλήσεις σε σημείο που δεν μπορείς να μετακινηθείς, οι μεταλλικές πλεονεκτούν. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Θέλω επίσης να δω αν φέρνει η Autop* τις Weisssocks από την Weissenfels.
Αυτές αγόρασα πέρυσι 49
NEO FIAT PANDA 4X4