-
Αυτό που περιγράφεις είναι,αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται!
Το γνωρίζεις ότι η μέθοδος είναι ελληνική και πλέον χρησιμοποιείται παγκοσμίως? -
Έλα ρε Γιώργη, πονάν ωρέ τα παλικάρια
Έκανε γνωστός μου την προηγούμενη εβδομάδα και είχε 100% επιτυχία, χωρίς καμία ταλαιπωρία ή παρενέργειες...βέβαια παίζει ρόλο και το κόστος γιατι δεν είναι και μικρό...όσο για την τόλμη των γυναικών που αναφέρατε ισχύει το: 'Μπρός τα κάλη τί είν' ο πόνος' -
Κάλλιο να σου βγει τ'όνομα, παρά το μάτι!!!
Τα χρήματα δεν είναι πολλά αν το κάνεις πριν γεράσεις... Σκέψου τι λεφτά γλιτώνεις σε γυαλιά, φακούς επαφής και τα ζουμιά τους, άσε που αραιώνεις και τις πολλές επισκέψεις στον ματολόγο (οφθαλμίατρο!! ) -
Ρίχνει από το πρωί εδώ στα Βόρεια. Ελπίζω να το στρώσει λιγάκι (γιατί φυσάει πολύ). Τα παρκινγκ περιμένουν....
-
ΠΟΥ, ΠΟΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΩΣΤΑ? ΨΑΧΝΩΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΠΟΥ, ΠΟΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΩΣΤΑ? ΨΑΧΝΩΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ?Aγ.Στέφανο. Χίονιζε 3 ώρες το πρωί αλλά...τζίφος. Μόνο σε κάτι γωνίες έμεινε.. . Θερμοκρασία -2 το πρωί, 0 τώρα.
-
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ TRACK DAY 4 ΣΕ ΧΙΟΝΙ
http://www.stormwatcher.tk/
ΕΡΧΕΤΕ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΔΥΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? -
Πολύ χιόνι παιδιά σήμερα!!!! Μαζί με αέρα...να δούμε πως θα γυρίσουμε σπίτια μας...
-
Το έχει στρώσει για τα καλά κι εδώ πάνω (Θεσσαλονίκη), ακόμα και μέσα στο κέντρο !
-
Οπισθοκινητοι παιδες
παρτε το πολυ σιγα σημερα!
αφηστε τις πιρουετες στις χωρευτιες!
Ποιοι απο τους οπισθοκινητους εχουν μπλοκε διαφορικο;Automatic Torque Biasing?
Εξαιρουνται οι transaxel Alfa αυτες εχουν Νοτιοευρωπαικη τεχνολογια 50/50 και φευγουν!
Ηθελα να δω αυτον που ειναι θαυμαστης των αρχαιων Βολβο στα χιονια!
Σπιρος -
Ο χρήστης spiros54 έγραψε:
Οπισθοκινητοι παιδες
παρτε το πολυ σιγα σημερα!
αφηστε τις πιρουετες στις χωρευτιες!
Ποιοι απο τους οπισθοκινητους εχουν μπλοκε διαφορικο;Automatic Torque Biasing?
Εξαιρουνται οι transaxel Alfa αυτες εχουν Νοτιοευρωπαικη τεχνολογια 50/50 και φευγουν!
Ηθελα να δω αυτον που ειναι θαυμαστης των αρχαιων Βολβο στα χιονια!
ΣπιροςΌπως έχω ξαναπεί, ΔΕΝ περιμένουμε να χιονίσει για να δούμε την ουρίτσα μας να κουνιέται...
Και έχουμε και μπλοκέ σε άκαμπτο άξονα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολύ χιόνι παιδιά σήμερα!!!! Μαζί με αέρα...να δούμε πως θα γυρίσουμε σπίτια μας...ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Ευριπιδη
Τι αυτοκινητο εχεις;
Δεν βλεπω στην φοτο καθαρα τι ειναι αυτο!
Αλλα εγω ειπα πιρουετες, ξερεις αυτα που κανουν οι μπαλαρινες!
Σπιρος -
Ευριπιδη
Τι αυτοκινητο εχεις;Toyota Corolla GT Twincam 16 - AE86 (1987)
Λεπτομέρειες, αν δεν το ξέρεις, στην ιστοσελίδα μου -
Ωραιο Ευριπιδη
Μονο ενα δεν μου αρεσε, το εσωτερικο που δεν ειναι μαυρο!
Δυσκολα να οδηγας οταν εχει ηλιο, αλλα ακομα Βολβοποιηση και Αμερικανοποιοηση!
Αλλα τα αλλα τα παιδακια νομιζεις οτι εχουν;
Ειναι απο αρχης η το εβαλες εσυ;
Σπιρος -
Ωραιο Ευριπιδη
Μονο ενα δεν μου αρεσε, το εσωτερικο που δεν ειναι μαυρο!Κακές Φωτό
Δεν υπάρχει πουθενά άλλο χρώμα στο αυτοκίνητο εκτός από μαύρο (μέσα - έξω - πάνω - κάτω)Αλλα τα αλλα τα παιδακια νομιζεις οτι εχουν;
Ειναι απο αρχης η το εβαλες εσυ;
ΣπιροςΥποθέτω μιλάς για το μπλοκέ. Ότι βλέπεις (και δε βλέπεις) είναι από τη μαμά του. Δεν έχω προσθέσει ή αφαιρέσει τίποτα.
-
καλο αυτο να βαζουν μπλοκε απο το εργοστασιο, αλλα κοστιζουν σημερα κατι τετοια πραγματα!
Τα ηλεκτρονικα ειναι ποιο φτηνα και ακουγονται καλυτερα στις διαφημισεις!
Ειχα και εγω στην Giulietta μου, βαλμενο μετα και στην Alfa90 μου, απο το εργοστασιο!Ποτε δεν ειχα μεινει στα χιονια σε αντιθεση απο μερικα Γερμανικα και Σουηδικα αυτοκινητα!
Σπιρος -
η συγκεκριμένη Κορολλάρα είναι κορυφή, τα έχουμε πει
σήμερα πάντως μαρτύρησα ρε παιδιά στο δρόμο. Διαδρομή: Καστέλλα-->ΚΕ Παλάσκας (σκαραμαγκά) και πίσω μέσω Καβάλας και μετά το ίδιο μέσω λεωφόρου σχιστού και λιμάνι Πειραιά...σύνολο ωρών στο τιμόνι ~7 ώρες, μέση ωριαία στο οδόμετρο 4-9 χαω κάθε φορά, μέση κατανάλωση 10,5 λτ/100 χμ σε χιλιάρι Γιάρις (δύσκολα ξεπερνάει τα 6 στην πόλη συνήθως)....κόντευα να βάλω τα κλάμματα
το μόνο καλό ότι χάζευα το χιόνι και περνούσε η ώρα...έχω φωτό με 1C στο θερμόμετρο και στρωμένο χιόνι παντού στο......Κερατσίνι!!!!
(δώστε οδηγίες πώς θα την ανεβάσω)
Σπύρος
-
το βράδυ θα έχει πάρτι στους δρόμους των βορείων προαστείων... μιλάμε για πολύ πατινάζ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
-
Μια φορα ειχα δει και εγω χιονι στο Κερατσινι, το 1966 οταν πηγαινα 1η γυμνασιου!Μαλιστα μας δωσανε και μια μερα ελευθερο για να παιξουμε!!
Καλα, δεν καθαριζουν τους δρομους;
Χαχαχα, σημερα το θερμομετρο εδειχνε -15 στο σπιτι μου!
Παρολαυτα η Alfasud μου πηρε μπρος με την 3η προσπαθεια, ακομα το τσοκ δεν ειναι συνδεδεμενο!!!
Σπιρος
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...