-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Έχω δει κλαρκ Fantuzzi να δουλεύει για χρόνια απροβλημάτιστα και έχω δει και Γερμανικό Linde να βγάζει διαρκώς βλάβες...Τί πάει να πει αυτό?[list:mpxiq72k]Exεις δουλεψει ποτε κλαρκ στη ζωη σου?[/list:u:mpxiq72k][list:mpxiq72k]Ειχαμε ενα κλαρκ γερμανικο με κινητηρα mercedes(BKS) τουλαχιστον 25 ετων.Σε πληροφορω οτι αυτο το μηχανημα εχει ξεφορτωσει εκατομυρια τονους(μιλαμε για καραβιες, εγω μεσα στα εξι χρονια εχω ξεφορτωσει και φορτωσει χιλιαδες τονους).Να βαζεις μακρια πηρουνα και να σηκωνει 1,5 στην μυτη χωρις να καταλαβαινει χριστο.Σηκωνες τερμα πανω 2 τονους και αισθανοσουν οτι εργαλειο στα χερια σου.Μεχρι που κουρεψε τα κορωνοπηνιο, φτιαξαμε αλλο στο μηχανουργειο, τα ξανατιναξε γιατι ο μαστορας ηταν μαλακας, και μεσα στη φουρια πηραμε αλλο κλαρκ...........γιαπωνεζικο TCM με κινητηρα isuzu. Βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη που το πηραμαε.Ο κινητηρας δεν διαθετει καθολου ροπη, και οταν δουλειεις τα υδραυλικα πρεπει να το εχεις τερμα το γκαζι να μη σβησει, ειδικα σε ανηφορα αστο, κουβαλατα με τα χερια(οχι δεν εχει κανενα προβλημα, απλα και σε αλλα κλαρκ γιαπωνεζικα που δουλεψα τα ιδια σκ@τα ειναι)[/list:u:mpxiq72k][list:mpxiq72k]Αφηστε λοιπον τι βλεπετε και τι διαβαζετε.Τα κλαρκ tης linde ειναι κορυφαια, απλα βρωμισε ο τοπος απο κ@λογιαπνεζικα γιατι το γερμανικο κοστιζει [/list:u:mpxiq72k]
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είναι όλα τα προϊόντα καλά. Απλώς τις εταιρείες ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βγάζουν σκάρτα. Πώς δηλαδή το λένε; Εσένα σε συμφέρει να κάνεις κακή δουλειά σε ένα αυτοκίνητο; Δεν θα κουραστείς για να κάνεις την κακοτεχνία που ή θα τη δει ο πελάτης και θα σου πει 'ξαναφτιάξτο, γιατί γι'αυτό που έκανες ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ' ή θα πάρει τ'αυτοκίνητο και δεν θα ξαναγυρίσει; Δεν θα βάλεις ανταλλακτικά;Αλλά ας μην το πάμε σ'εσένα, που επισκευάζεις αυτοκίνητα. Εκεί το κόστος μετακυλίεται στον πελάτη. Όταν παράγεις, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Σε συμφέρει να πληρώσεις για όλα αυτά και τελικά να φτιάξεις κάτι που θα πρέπει ή να το επανακατεργαστείς (άρα να ξαναπληρώσεις όλα αυτά) για να το πουλήσεις ή, ακόμα χειρότερα, δεν θα μπορείς καν να το πουλήσεις;
Βάλτο κάτω με την απλή μπακαλική. Σε συμφέρει;
[list:o6ak12uu]Aγορασε ενα παντελονι με 10 ευρω και ενα με 50.Κι το ενα εργοστασιο παραγει και το αλλο παραγει.Τα ιδια ειναι?Αν δεν μοπερεις να δεις τις διαφορες, δε φταιω εγω.[/list:u:o6ak12uu]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Έχω δει κλαρκ Fantuzzi να δουλεύει για χρόνια απροβλημάτιστα και έχω δει και Γερμανικό Linde να βγάζει διαρκώς βλάβες...Τί πάει να πει αυτό?
[list:erny51ml]Exεις δουλεψει ποτε κλαρκ στη ζωη σου?[/list:u:erny51ml][list:erny51ml]Ειχαμε ενα κλαρκ γερμανικο με κινητηρα mercedes(BKS) τουλαχιστον 25 ετων.Σε πληροφορω οτι αυτο το μηχανημα εχει ξεφορτωσει εκατομυρια τονους(μιλαμε για καραβιες, εγω μεσα στα εξι χρονια εχω ξεφορτωσει και φορτωσει χιλιαδες τονους).Να βαζεις μακρια πηρουνα και να σηκωνει 1,5 στην μυτη χωρις να καταλαβαινει χριστο.Σηκωνες τερμα πανω 2 τονους και αισθανοσουν οτι εργαλειο στα χερια σου.Μεχρι που κουρεψε τα κορωνοπηνιο, φτιαξαμε αλλο στο μηχανουργειο, τα ξανατιναξε γιατι ο μαστορας ηταν μαλακας, και μεσα στη φουρια πηραμε αλλο κλαρκ...........γιαπωνεζικο TCM με κινητηρα isuzu. Βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη που το πηραμαε.Ο κινητηρας δεν διαθετει καθολου ροπη, και οταν δουλειεις τα υδραυλικα πρεπει να το εχεις τερμα το γκαζι να μη σβησει, ειδικα σε ανηφορα αστο, κουβαλατα με τα χερια(οχι δεν εχει κανενα προβλημα, απλα και σε αλλα κλαρκ γιαπωνεζικα που δουλεψα τα ιδια σκ@τα ειναι)[/list:u:erny51ml][list:erny51ml]Αφηστε λοιπον τι βλεπετε και τι διαβαζετε.Τα κλαρκ tης linde ειναι κορυφαια, απλα βρωμισε ο τοπος απο κ@λογιαπνεζικα γιατι το γερμανικο κοστιζει [/list:u:erny51ml]
Μίλησα εγώ για Γιαπωνέζικα? Ή μήπως νομίζεις πως τα κορυφαία Fantuzzi είναι Γιαπωνέζικα? Έχεις δει από κοντά Fantuzzi να φορτώνει κοντέινερ γεμάτο, λες και σηκώνει καλάθι με ντομάτες? Αυτά όσον αφορά τη ροπή. Λες ότι κούρεψε το κορωνοπηνίο. Δεν μας το εξηγείς όμως... Και πληροφοριακά και μόνο επειδή κάνω πρακτική άσκηση στον Οργανισμό Λιμένος στην Πάτρα, έχω ρωτήσει πολλούς και έχουν αποφανθεί πως τα Fantuzzi είναι Η ΚΟΡΥΦΗ. Έχουν εκεί και ένα γερανό LIBHERR, ο οποίος προ διετίας είχε κάψει κάποιο ηλεκτρολογικό κύκλωμα και η αντιπροσωπεία ζητούσε 5 εκατομμύρια δραχμές. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!
Από την άλλη τα Linde είναι αυτά που βλέπουν μάστορα συχνότερα...Αυτή είναι η αλήθεια που βλέπω μπροστά μου καθημερινά και ΟΧΙ αυτή που διαβάζω όπως λες... -
Δεν είναι όλα τα προϊόντα καλά. Απλώς τις εταιρείες ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βγάζουν σκάρτα. Πώς δηλαδή το λένε; Εσένα σε συμφέρει να κάνεις κακή δουλειά σε ένα αυτοκίνητο; Δεν θα κουραστείς για να κάνεις την κακοτεχνία που ή θα τη δει ο πελάτης και θα σου πει 'ξαναφτιάξτο, γιατί γι'αυτό που έκανες ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ' ή θα πάρει τ'αυτοκίνητο και δεν θα ξαναγυρίσει; Δεν θα βάλεις ανταλλακτικά;
Αλλά ας μην το πάμε σ'εσένα, που επισκευάζεις αυτοκίνητα. Εκεί το κόστος μετακυλίεται στον πελάτη. Όταν παράγεις, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Σε συμφέρει να πληρώσεις για όλα αυτά και τελικά να φτιάξεις κάτι που θα πρέπει ή να το επανακατεργαστείς (άρα να ξαναπληρώσεις όλα αυτά) για να το πουλήσεις ή, ακόμα χειρότερα, δεν θα μπορείς καν να το πουλήσεις;
Βάλτο κάτω με την απλή μπακαλική. Σε συμφέρει;
[list:18d7jaht]Aγορασε ενα παντελονι με 10 ευρω και ενα με 50.Κι το ενα εργοστασιο παραγει και το αλλο παραγει.Τα ιδια ειναι?Αν δεν μοπερεις να δεις τις διαφορες, δε φταιω εγω.[/list:u:18d7jaht]
Ως εδώ είσαι σωστός, αλλά η πράξη είναι αυτή που καθορίζει ποιότητες και όχι οι τιμές. Όταν λοιπόν βλέπεις την πολύ καλή μάρκα η οποία στο πουλάει με 10 ευρώ να σου βγάζει παντελόνι το οποίο είναι ομορφότερο και σε πολλές περιπτώσεις κρατά περισσότερο από το πολυδιαφημισμένο με τα 50 ευρώ, τότε τί θα πάρεις?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ ακόμα περιμένω να δω απάντηση για τους Ευρωπαίους (και όχι απαραίτητα Ιταλούς) ιδιώτες επαγγελματίες που παίρνουν Iveco, DAF κλπ... Αυτοί βλάκες είναι;[list:jjtvqmg0]Τα iveco και λοιπες αηδιες ειναι αυτοκινητα 'δρομιαρικα', για ισιαδι και μονο.Τιποτε αλλο.Ο ευρωπαιος μπορει να αγοραζει τετοια αυτοκινητα αλλα εκτος του οτι η αγορα αυτων των αυτοκινητων ειναι πολυ μικρη υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες ως προς την αποκτηση τους.Πρωτος και βασικος ειναι, ποσα χρονια=ποσα χιλιομετρα θα διανυσει ενα αυτοκινητο.Οταν σε μια πενταετια ο Γαλλος θα το πεταξει, γιατι να μην παρει το φθηνο=κατι εκατομυρια.Δευτερο, που θα δουλεψει το αυτοκινητο.Τι θα κουβαλαει δηλ?Φορτια των 30 τονων η ογκωδη φορτια που δεν ξεπερνουν το μισο ωφελιμο?Η μηπως αυτοκινηταμαξες?Τριτον, σε τι δρομους θα δουλεψει το αμαξι.Η ποιο δυσκολη δοκιμασια ενος φορτηγου ειναι τα χωματουργικα, εκει η mercedes δεν εχει αντιπαλο.Θα μου πεις τωρα εσυ, μα πληρωνει το σημα ........δεν πειραζει, το αυτοκινητο ομως δουλευει [/list:u:jjtvqmg0][list:jjtvqmg0]Τωρα οταν ενα φορτηγο θελεις να το κρατησεις χρονια και βγαλεις ψωμι=χιλιομετρα το mercedes ειναι μονοδρομος.Δευτερο σε αντοχη αλλα με το πλεονεκτημα του 'γρηγορου' ερχεται το ΜΑΝ.Υστερει σε πολυ σκληρη χρηση οπως ειναι τα χωματουργικα, μπετονιερες κλπ, και τριτο ερχεται το Volvo.Oλα τα αλλα ειναι κουβαλανε αερα [/list:u:jjtvqmg0][list:jjtvqmg0]ΥΓ.Μετρηστε τι αυτοκινητα εχει ο 'Ελευθερακος'(αυτος βλεπεις ειναι χαζος) η οι τεχνικες εταιριες.[/list:u:jjtvqmg0]
-
Έχω δει κλαρκ Fantuzzi να δουλεύει για χρόνια απροβλημάτιστα και έχω δει και Γερμανικό Linde να βγάζει διαρκώς βλάβες...Τί πάει να πει αυτό?
[list:3tq7xksj]Exεις δουλεψει ποτε κλαρκ στη ζωη σου?[/list:u:3tq7xksj][list:3tq7xksj]Ειχαμε ενα κλαρκ γερμανικο με κινητηρα mercedes(BKS) τουλαχιστον 25 ετων.Σε πληροφορω οτι αυτο το μηχανημα εχει ξεφορτωσει εκατομυρια τονους(μιλαμε για καραβιες, εγω μεσα στα εξι χρονια εχω ξεφορτωσει και φορτωσει χιλιαδες τονους).Να βαζεις μακρια πηρουνα και να σηκωνει 1,5 στην μυτη χωρις να καταλαβαινει χριστο.Σηκωνες τερμα πανω 2 τονους και αισθανοσουν οτι εργαλειο στα χερια σου.Μεχρι που κουρεψε τα κορωνοπηνιο, φτιαξαμε αλλο στο μηχανουργειο, τα ξανατιναξε γιατι ο μαστορας ηταν μαλακας, και μεσα στη φουρια πηραμε αλλο κλαρκ...........γιαπωνεζικο TCM με κινητηρα isuzu. Βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη που το πηραμαε.Ο κινητηρας δεν διαθετει καθολου ροπη, και οταν δουλειεις τα υδραυλικα πρεπει να το εχεις τερμα το γκαζι να μη σβησει, ειδικα σε ανηφορα αστο, κουβαλατα με τα χερια(οχι δεν εχει κανενα προβλημα, απλα και σε αλλα κλαρκ γιαπωνεζικα που δουλεψα τα ιδια σκ@τα ειναι)[/list:u:3tq7xksj][list:3tq7xksj]Αφηστε λοιπον τι βλεπετε και τι διαβαζετε.Τα κλαρκ tης linde ειναι κορυφαια, απλα βρωμισε ο τοπος απο κ@λογιαπνεζικα γιατι το γερμανικο κοστιζει [/list:u:3tq7xksj]
Μίλησα εγώ για Γιαπωνέζικα? Ή μήπως νομίζεις πως τα κορυφαία Fantuzzi είναι Γιαπωνέζικα? Έχεις δει από κοντά Fantuzzi να φορτώνει κοντέινερ γεμάτο, λες και σηκώνει καλάθι με ντομάτες? Αυτά όσον αφορά τη ροπή. Λες ότι κούρεψε το κορωνοπηνίο. Δεν μας το εξηγείς όμως... Και πληροφοριακά και μόνο επειδή κάνω πρακτική άσκηση στον Οργανισμό Λιμένος στην Πάτρα, έχω ρωτήσει πολλούς και έχουν αποφανθεί πως τα Fantuzzi είναι Η ΚΟΡΥΦΗ. Έχουν εκεί και ένα γερανό LIBHERR, ο οποίος προ διετίας είχε κάψει κάποιο ηλεκτρολογικό κύκλωμα και η αντιπροσωπεία ζητούσε 5 εκατομμύρια δραχμές. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!
Από την άλλη τα Linde είναι αυτά που βλέπουν μάστορα συχνότερα...Αυτή είναι η αλήθεια που βλέπω μπροστά μου καθημερινά και ΟΧΙ αυτή που διαβάζω όπως λες...[list:3tq7xksj]Καλα εσυ οποιον ρωτας, κρατας την γνωμη του καλου ιταλικου.Οι αλλοι ειναι μ@λακες.Δουλεψε τα πρωτα ΕΣΥ και μετα να εκφερεις γνωμη [/list:u:3tq7xksj][list:3tq7xksj]Το κορωνοπηνιο το κουρεψε γιατι οι βαλβολινες δεν ειχαν αλαχτει ποτε.Παρεβλεψες ομως τι εχει φορτωξεφορτωσει.Και 25 χρονια που σου ειπα, λιγα ειναι.Οσο για την ροπη, εγω σου μιλαω για κλαρκ 2,5 τονων και οχι για κοντεινερ.Ποσα χρονια ειχε ο γερανος?[/list:u:3tq7xksj]
-
Άσε ρε Μάκη που τα ξέρεις όλα. Μόνο τα παπαδίστικα δεν ξέρεις εσύ....
Η γνώμη ανθρώπων με πείρα ΚΑΙ Ιταλικών ΚΑΙ Γερμανικών είναι αυτή που μετράει. Και αν θέλεις, θα ακούσω περισσότερο αυτόν που τα έχει δουλέψει ΚΑΙ τα δύο ΚΑΙ δεν είναι πορωμένος, παρά εσένα. Χωρίς να σε μειώνω.Λες πως οι βαλβολίνες δεν αλλάχτηκαν ποτέ. Συντήρηση δεν γινόταν ή μας δουλεύεις όλους?
Ο γερανός της LIBHERR είναι του κουτιού, μυρίζει αντιπροσωπεία. Δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά σου είπα πως είχε καεί το κύκλωμα πριν κανά δυό χρόνια. Εγώ όπως το κόβω δεν είναι πάνω των 5 ετών σε καμμία περίπτωση. Πάντως αύριο το μεσημέρι μπορώ να σου πω ακριβώς.
-
Ο χρήστης spiros54 έγραψε:
Krusenstern
Edw stnv Soundia blepeis me to kavtnli Volvo trakter, Mercedes dev exw dei pote, yparxouv tatoia??
O Soundos georgos protnma ......... NEW HOLLAND!Dnladn......FIAT!!!!!!!
Ta Soundika Taxydromeia, exouv polla IVECo Tourbo Daily kai apo auta blepeis ta palaiwtera movtella stnv kykloforia, dnladn eivai auta pou kratave poio poly!
Sto Parisi pou nmouv mpnka se eva taxi Alfa 156 kai milwvtas ligo stov odngo tou, ntav poly perifavos gia auto to autokivnto!Edw stnv mikrn poln pou mevw yparxei eva 156 selespeed taxi!Ta CDI eivai ta mova diesel pou kapvizouv otav patas to gazi!Akoma, mesa sto 2004, evta3ei G60,se liges meres![list:2pk83tf4]Eχεις ακουστα για το UNIMOC?Οταν το δεις να τραβαει συρμο τραινου, ελα να μου πεις για volvo.Με τον καταλληλο εξοπλισμο γινετε και αγροτικο μηχανημα[/list:u:2pk83tf4][list:2pk83tf4]Απο κει και περα τα σκληροτερα γεωργικα μεχανηματα ειναι τα john deere, Ferguson(ενωθηκαν με την γερμανικη macormic, σκυλια εργαλεια, david brown, ford kai κανα δυο αλλες που δε θυμαμαι τωρα και εκαναν την CASE) deutz.Σε δετικες πρεσσες η γερμανικη WELGER ειναι κορυφαια.Σε χωματουργικα εργαλεια βαρειας χρησης η αμερικανικη CATerpillar ειναι κορυφαια.Οι ιταλοι ειναι για μηχανηματα μιας χρησης [/list:u:2pk83tf4]
-
Άσε ρε Μάκη που τα ξέρεις όλα. Μόνο τα παπαδίστικα δεν ξέρεις εσύ....[list:3gjs4qjk]Οχι τα ξερεις εσυ απ το θρανιο.ΕΣΥ εχει προσωπικη απ ολα αυτα?Ασε τους αλλους και τον Μακη.ΕΣΥ εχεις?Αν οχι αρκεσου στα περιοδικα και τις γνωμες που σε συμφερουν.Ολοι οι επαγγλματιες ειναι βληματα(φορτηγατζηδες, ταριφες, τεχ. εταιριες. ΚΤΕΛ κλπ) και συ ο εξυπνος.[/list:u:3gjs4qjk]>Η γνώμη ανθρώπων με πείρα ΚΑΙ Ιταλικών ΚΑΙ Γερμανικών είναι αυτή που μετράει. Και αν θέλεις, θα ακούσω περισσότερο αυτόν που τα έχει δουλέψει ΚΑΙ τα δύο ΚΑΙ δεν είναι πορωμένος, παρά εσένα. Χωρίς να σε μειώνω.
[list:3gjs4qjk]Μπα μη στενοχωριεσε, δε θιγομαι απο ανθρωπους που εχουν μεσανυχτα.Φτανει που εσυ και ειδικα ΕΣΥ εισαι αντικειμενικος [/list:u:3gjs4qjk]>Λες πως οι βαλβολίνες δεν αλλάχτηκαν ποτέ. Συντήρηση δεν γινόταν ή μας δουλεύεις όλους?
[list:3gjs4qjk]Δεν αλλαχτηκαν ΠΟΤΕ Ειτε σ αρεσει ειτε οχι.Συντηρηση?Πετραιλεο, λαδια(οποτε ειχαμε χρονο) και φιλτρα............αυτα [/list:u:3gjs4qjk]>Ο γερανός της LIBHERR είναι του κουτιού, μυρίζει αντιπροσωπεία. Δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά σου είπα πως είχε καεί το κύκλωμα πριν κανά δυό χρόνια. Εγώ όπως το κόβω δεν είναι πάνω των 5 ετών σε καμμία περίπτωση. Πάντως αύριο το μεσημέρι μπορώ να σου πω ακριβώς.
[list:3gjs4qjk]Αποκλειετε το εργοστασιακο ελλατωμα?Το οτι θα δουλευει για μια ζωη το παραβλεπεις?Εδω πληρωνεις ιταλικο αμαξι κατι μυρια και παιρνει φωτια, τι μας λες τωρα?[/list:u:3gjs4qjk]
-
Οχι τα ξερεις εσυ απ το θρανιο.ΕΣΥ εχει προσωπικη απ ολα αυτα?Ασε τους αλλους και τον Μακη.ΕΣΥ εχεις?Αν οχι αρκεσου στα περιοδικα και τις γνωμες που σε συμφερουν.Ολοι οι επαγγλματιες ειναι βληματα(φορτηγατζηδες, ταριφες, τεχ. εταιριες. ΚΤΕΛ κλπ) και συ ο εξυπνος.
Μόνο η δική σου προσωπική εμπειρία σε ενδιαφέρει και όλες οι άλλες οι οποίες τυχαίνει να σε συμφέρουν... Για τις υπόλοιπες, δεν ξέρω, δεν απαντώ...
Μπα μη στενοχωριεσε, δε θιγομαι απο ανθρωπους που εχουν μεσανυχτα.Φτανει που εσυ και ειδικα ΕΣΥ εισαι αντικειμενικος
Εγώ από κλαρκ, ναι, έχω μεσάνυχτα. Αλλά αγνοείς βλέπω γνώμες ανθρώπων με πολυετή εμπειρία.
Από αυτοκίνητα σου έχω αποδείξει αν έχω μεσάνυχτα ή όχι, μην τα ξαναλέμε...Αποκλειετε το εργοστασιακο ελλατωμα?Το οτι θα δουλευει για μια ζωη το παραβλεπεις?Εδω πληρωνεις ιταλικο αμαξι κατι μυρια και παιρνει φωτια, τι μας λες τωρα?
Όλα μες στο πρόγραμμα είναι Μάκη. Αλλά όταν μια εταιρεία πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια και μετά της ζητάνε 5 εκατομμύρια για ένα καμμένο κύκλωμα, ε, τότε αυτό είναι πρόκληση...Δε νομίζεις? Αυτό όμως γιατί το δικαιολογείς με περισσή ευκολία? Τί με νοιάζει αν δουλεύει για μια ζωή, τη στιγμή που θα είμαι αναγκασμένος να το επισκευάζω για μια ζωή. Όσο για τις φωτιές που λες....άστα....μίλα με κανά χαιβάνι, όχι με μένα...
-
Επίσης έχουμε 2 ηλεκτροπαραγωγά. Το 1 με κινητήρα Iveco και το άλλο (μικρότερο) με κινητήρα Perkins (Εγγλέζικος) και με γεννήτρια Ιταλική. Πρόβλημα ουδέν. Όλα τυχαία είναι Μάκη? Όλοι μ@λ@κες είμαστε? Μόνο εσύ γνωρίζεις την υπέρτατη αλήθεια σ'αυτή τη ζωή?
-
Οχι τα ξερεις εσυ απ το θρανιο.ΕΣΥ εχει προσωπικη απ ολα αυτα?Ασε τους αλλους και τον Μακη.ΕΣΥ εχεις?Αν οχι αρκεσου στα περιοδικα και τις γνωμες που σε συμφερουν.Ολοι οι επαγγλματιες ειναι βληματα(φορτηγατζηδες, ταριφες, τεχ. εταιριες. ΚΤΕΛ κλπ) και συ ο εξυπνος.
Μόνο η δική σου προσωπική εμπειρία σε ενδιαφέρει και όλες οι άλλες οι οποίες τυχαίνει να σε συμφέρουν... Για τις υπόλοιπες, δεν ξέρω, δεν απαντώ...
Μπα μη στενοχωριεσε, δε θιγομαι απο ανθρωπους που εχουν μεσανυχτα.Φτανει που εσυ και ειδικα ΕΣΥ εισαι αντικειμενικος
Εγώ από κλαρκ, ναι, έχω μεσάνυχτα. Αλλά αγνοείς βλέπω γνώμες ανθρώπων με πολυετή εμπειρία.
Από αυτοκίνητα σου έχω αποδείξει αν έχω μεσάνυχτα ή όχι, μην τα ξαναλέμε...Αποκλειετε το εργοστασιακο ελλατωμα?Το οτι θα δουλευει για μια ζωη το παραβλεπεις?Εδω πληρωνεις ιταλικο αμαξι κατι μυρια και παιρνει φωτια, τι μας λες τωρα?
Όλα μες στο πρόγραμμα είναι Μάκη. Αλλά όταν μια εταιρεία πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια και μετά της ζητάνε 5 εκατομμύρια για ένα καμμένο κύκλωμα, ε, τότε αυτό είναι πρόκληση...Δε νομίζεις? Αυτό όμως γιατί το δικαιολογείς με περισσή ευκολία? Τί με νοιάζει αν δουλεύει για μια ζωή, τη στιγμή που θα είμαι αναγκασμένος να το επισκευάζω για μια ζωή. Όσο για τις φωτιές που λες....άστα....μίλα με κανά χαιβάνι, όχι με μένα...
[list:n8r8bpx2][1]Πρωτα κοιταω τι βλεπω εγω και μετα τι παραμυθια μου λεει ο αλλος.Μετα βγαζω την γνωμη μου εξω και μετραω τις γνωμε στατιστικα.Οταν ανοιξεις τα ματια και το κανεις κι εσυ τοτε θα δεις την πραγματικοτητα[2]Ποιοι επαγγελματιες?Του δημοσιου?αχαχαχαχα, ασε ρε alfa, ποσα θες να μας τρελλανεις.Φοβασαι να παρεις γνωμη απο πραγματικους επαγγελματιες?Το αν ξερεις απο αυτοκινητα το βλεπω.Αλλο ομως ιντερνετ κι αλλο μαυριλα [3]Δεν μπορω να γνωριζω στην συγκεκριμενη περιπτωση τι ακριβως εγινε.Αν συνδεθηκαν δηλ τα ηλεκτρολογικα απ καναν λεκτρολογο του θρανιου η απο την εταιρια κλπ κλπ και γι αυτο η εταιρια δεν αναλαμβανει την εγγυηση.Δεν μπορω να γνωριζω εαν καηκαν απο πτωση τασης.Κι επειδη εσυ δεν εισαι ο καταλληλος ανθρωπος για να μου πεις τι ακριβως εγινε, καθως βλεπεις μονο την ζημια απ την οπτικη γωνια που θες, αστο.Ειναι ανωφελο να προσπαθω να αδειασω το δικο μου κεφαλι να τα βαλω σε σενα.Εσυ επελεξε στη ζωη σου ιταλικες σαβουρες κι εγω γερμανικα μηχανηματα.Οταν ξετυφλωθεις μονο να μην ειναι αργα, γιατι ηδη θα εχει αδειασει η τσεπη σου απ τα προβληματα.[/list:u:n8r8bpx2][list:n8r8bpx2]Καλυνηχτα και φιλια στο χρεωκοπημενο γκρουπο [/list:u:n8r8bpx2][list:n8r8bpx2]Οταν χρειαστειτε τη βοηθεια μας θα ειμαστε εδω.........στο wolfsburg [/list:u:n8r8bpx2]
-
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!
ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ. ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. -
FORZA CAPOLAVORI ITALIANI!!!!!!
-
G60
H CASE kai n DEUTZ avoikouv stnv FIAT, eidika n deutern edw kai dekaeties! adiavastos kai edw,
Otav milame gia fortnga, 3exvame ta SCANIA, mnpws 3exases kati apo ta koryfaia?
Auta pou les gia xwmatourgnka kai gia dromo n gia avoifores eivai gia gelia n gia klamata!XYPNA!!!! ka8e etairia bgazei katallnla oxnmata gia diaforetikes xrnseis!
G60:Epaidn 8elw va gelasw 3ava me seva, gia pes mou poia etairia fortngwv ebgale prwtn diesel me 4 balbides stov kylivdro?
G60 3ava:Xereis ti eivai ta FH?Edw blepeis polla tetoia stous dromous, ma para polla, av kai eimai stnv xwra twv VOLVO!Mnpws 3ereis ti 8esn pwlnsewv kataixei autn n etairia!Pagkosmia!Sigkekrimeva parakalw, oxi aoristies!
PS:Dev ebala to kaivourgio ovoma twv FH, epeidn dev vomizw oti eisai kai toso evnmerwmevos!
Spiros -
Krusenstern
Edw stnv Soundia blepeis me to kavtnli Volvo trakter, Mercedes dev exw dei pote, yparxouv tatoia??
O Soundos georgos protnma ......... NEW HOLLAND!Dnladn......FIAT!!!!!!!
Ta Soundika Taxydromeia, exouv polla IVECo Tourbo Daily kai apo auta blepeis ta palaiwtera movtella stnv kykloforia, dnladn eivai auta pou kratave poio poly!
Sto Parisi pou nmouv mpnka se eva taxi Alfa 156 kai milwvtas ligo stov odngo tou, ntav poly perifavos gia auto to autokivnto!Edw stnv mikrn poln pou mevw yparxei eva 156 selespeed taxi!Ta CDI eivai ta mova diesel pou kapvizouv otav patas to gazi!Akoma, mesa sto 2004, evta3ei G60,se liges meres![list:a58yw1on]Eχεις ακουστα για το UNIMOC?Οταν το δεις να τραβαει συρμο τραινου, ελα να μου πεις για volvo.Με τον καταλληλο εξοπλισμο γινετε και αγροτικο μηχανημα[/list:u:a58yw1on][list:a58yw1on]Απο κει και περα τα σκληροτερα γεωργικα μεχανηματα ειναι τα john deere, Ferguson(ενωθηκαν με την γερμανικη macormic, σκυλια εργαλεια, david brown, ford kai κανα δυο αλλες που δε θυμαμαι τωρα και εκαναν την CASE) deutz.Σε δετικες πρεσσες η γερμανικη WELGER ειναι κορυφαια.Σε χωματουργικα εργαλεια βαρειας χρησης η αμερικανικη CATerpillar ειναι κορυφαια.Οι ιταλοι ειναι για μηχανηματα μιας χρησης [/list:u:a58yw1on]
Tο επόμενο αυτοκίνητό μου θα ναι CAT με κινητήρα Perkins
-
Τελικά επιμένεις στο σχόλιό σου περί ανεκδότων? Ή πλέον το χιούμορ σου έχει ανέβει επίπεδο και πλέον θεωρείς τώρα ως σοβαρό κάτι που πριν 2 μέρες θεωρούσες ανέκδοτο?
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως η Λάντσια ΔΕΝ μπορεί να κινηθεί νομικά ούτε για τον VR6 ούτε για οποιονδήποτε W φυσικά. Επομένως αν κοιτάξουμε την ουσία και κάνουμε στην άκρη τους τύπους και τα νομικίστικα θέματα, θα δούμε πως εφόσον ο VR6 είναι αντιγραφή, τότε και οποιοσδήποτε W αποτελεί επίσης αντιγραφή, αφού στηρίζεται στους VR6 ή VR4, μέσω συνδυαζόμενης χρήσης τους.
Αγαπητέ, μα πως θα βάλουμε στην άκρη τους τύπους και τα νομικίστικα ? Ξεχνάς ότι η πατέντα είναι ένα έγγραφο που συντάσσεται ή ελέγχεται διεξοδικά από δικηγόρο ? Και μάλιστα αμοιβόμενο με την ώρα ?
Αλλά κι αυτά να τα βάλω στην άκρη. Στο είπα και την άλλη φορά, αλλά δε μου φαίνεται να θες να ακούσεις. Η VW 'έδειξε' τον εμπορικό δρόμο για το συγκεκριμένο είδος κινητήρα.
Οσο για το χιούμορ μου μια χαρά κρατεί. Ελπίζω το αυτό και δι' υμάς. Και συνεχίζω να θεωρώ ανέκδοτο το επιχείρημα ότι η VW χρησιμοποίησε πατέντα της Lancia και δε της κόψανε το κ@λ@.
Αυτά και τις καλύτερες ευχές μου για τις γιορτές.
-
ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ. ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΜΑκη να ακους τις συμβουλες απο τους αντικειμενικους του φορουμ
-
Geia sas apo tov pagwmevo borá!
Av exw katalabei kala tov Alfa Romeo, auto pou 8elei va pei eivai oti n Lancia ntav prwtn pou ekave evav 6kylivdro kivntnra pou douleue!
Ta vomika, meta, kaveis dev 3erei pws avtimetwpizovtai apo tnv ka8e etairia, sigoura yparxouv av8rwpoi pou asxolouvtai movo me vomiko, patevtes klp otav mia etairia 8elei va kavei mia kaivourgia kataskeun!Auto mporoume va to ma8oume MONO av kapoios edw sto foroum douleuei me auto to sygkekrimeno zntnma n kapoios grapsei se mia etairia kai parei mia YPEU8HNH apavtnsn!Mallov dev prokeitai va apavtnsouv pote!
Tote dev eivai movo n VW pou exei 'daveis8ei' alla kai n Alfa Romeo, o V6 tns nr8e poio vwris apo tov VR6, etsi dev eivai?
PS:O VR6 dev exei parei kai poly kaln kritikn apo ta Soundika periodika, akoma kai apo to Soundiko AMS!
Mia apotyxia, symfwva me ta grafwmeva tous!
Dev blepeis kai polla VW me auton ton kivntnra edw pavw!
Exw evav filo me eva Golf VR6 kai to exw odngnsei!
Dikaiolwgw apolyta ta Soundika periodika gia ta grafwmwva tous!!
Spiros -
Για τους φίλους μας τους 'Γερμανούς' (και όχι μόνο):
http://www.hot-hatchbacks.com/temp/vide ... .RENAME-ME
Είναι αρκετά μεγάλο (~52ΜΒ) γι'αυτό χρησιμοποιείστε καλύτερα κάποιο download manager. Όποιος το κατεβάσει ας στείλει ένα pm για το πόσο γρήγορα (ή αργά!) πήγαινε ο server. Κατά τα γνωστά, το κατεβάζετε και μετά αλλάζετε το όνομα σβήνοντας το .rename-me.
Το κολπάκι γίνεται για να ξεφεύγουμε από εξυπνάκηδες admins που έχουν ρυθμίσει τον proxy (συνήθως αυτό το τρύπιο πράγμα της Μ$) να μην κατεβάζει videos.
Γερμανια-Ιταλια 1-0